Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η larcrf είπε:

Κορίτσια, κυρίως η πρώτη φορά μαμάδες, (γιατί όσες έχετε κι άλλα παιδάκια υποθέτω έχετε ήδη) παιδίατρο έχετε αναζητήσει/βρει?? Ακούω πολλούς να λένε καλό είναι να έχεις βρει από πριν κάποιον ώστε μόλις γυρίσεις από νοσοκομείο μετά από 3-5 μέρες να έρθει πρώτη επίσκεψη στο σπίτι να τα δει τα μωρά και θέλω να το ψάξω και αυτό..

Στα δίδυμα κ γω είχα βρει παιδίατρο πριν γεννήσω. Κάναμε κ ένα ραντεβού να δω ότι ταιριάζουμε πρώτα… Η τρελή του χωριού εδώ🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η annie! είπε:

Στα δίδυμα κ γω είχα βρει παιδίατρο πριν γεννήσω. Κάναμε κ ένα ραντεβού να δω ότι ταιριάζουμε πρώτα… Η τρελή του χωριού εδώ🤣🤣🤣

Ούτε καν κι εγώ αυτό είχα κάνει και μετά ήταν πιο εύκολα όλα γιατί δεν έψαχνα να γνωρίσω κάποιον καινούριο. Τις πρώτες μέρες με το άγχος τρώει δεν τρώει κλπ μόνο να μη σ' αρέσει ο παιδίατρος σου έλειπε. Είσαι έτοιμος από πριν, ξέρεις και απόψεις περί θηλασμού ή μη (ότι θέλει η καθεμία) και είσαι εξ αρχής στο ίδιο μήκος κύματος.

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η larcrf είπε:

Κορίτσια, κυρίως η πρώτη φορά μαμάδες, (γιατί όσες έχετε κι άλλα παιδάκια υποθέτω έχετε ήδη) παιδίατρο έχετε αναζητήσει/βρει?? Ακούω πολλούς να λένε καλό είναι να έχεις βρει από πριν κάποιον ώστε μόλις γυρίσεις από νοσοκομείο μετά από 3-5 μέρες να έρθει πρώτη επίσκεψη στο σπίτι να τα δει τα μωρά και θέλω να το ψάξω και αυτό..

Πολύ καλή σκέψη,να το ψαξεις από τώρα να είσαι έτοιμη για όταν χρειαστεί.Κι εγώ έτσι έκανα στην μικρή μου.Ηρθε σπίτι εξέτασε το μωρό κ ότι χρειαζομουν την έπαιρνα τηλ.Τωρα δεν εχω τέτοια ανάγκη μιας που είμαι ευχαριστημένη,οπότε οταν με το καλό έρθουν τα μωρά θα έρθει στο σπιτι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...