Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

Κι εγώ εδώ με δίδυμα στην 27η εβδομάδα και είναι οι νύχτες πολύ δύσκολες, τύπου ξύπνια από τις 3 μέχρι 5 και όλο το υπόλοιπο λαγοκοιμαμαι...τα πλευρά μου με πονάνε πολύ και δεν βρίσκω μέρος να με χαλαρώνει, μαξιλάρια, μαξιλαρες, χαμός στο κρεβάτι και πάλι δεν....το έχω πάρει απόφαση ότι έτσι θα κυλήσουν οι νύχτες μέχρι την γέννα, γιατί μετά θα αρχίσει το αληθινό ξενύχτι!!

Υπομονή κοριτσάκι μου!Θα περάσει ο καιρός κι όλα θα είναι καλά!

Με το καλό τα μωράκια σου!😘

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Ναι ναι τι να κάνουμε υπομονή μόνο..να πατήσω μια μέρα μακάρι στον 9το κ ας γεννήσω μετά 

Θα τον πατήσουμε μωρέ  και θα γεννήσουμε  μαζί την ίδια μέρα 🩵🩵🩵🩵

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Από κούραση πώς πάτε κορίτσια; 

27η εβδομαδα εδω, με διδυμη κυηση και φουλ 8ωρο...γενικα απο τις 14.00 και μετα η αληθεια ειναι οτι σερνομαι, η τουαλετα ειναι μακρια απο το γραφειο μου (γυρω στα 150μ,-200μ.) και πραγματικα οταν επιστρεφω πισω και καθομαι στην καρεκλα μου νιωθω σαν να εχω σκαψει ενα σερι 6ωρο.. βλεπω κατι εγκυμονουσες που φυσανε ακομα και στο 3ο τριμηνο και τις ζηλευω με την καλη εννοια. Μου εχει λειψει η ενεργητικοτητα μου...οι πονοι σε συνδιασμο με την κουραση και την αυπνια εχουν αρχισει να με καταβαλουν. 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η katiu_131 είπε:

27η εβδομαδα εδω, με διδυμη κυηση και φουλ 8ωρο...γενικα απο τις 14.00 και μετα η αληθεια ειναι οτι σερνομαι, η τουαλετα ειναι μακρια απο το γραφειο μου (γυρω στα 150μ,-200μ.) και πραγματικα οταν επιστρεφω πισω και καθομαι στην καρεκλα μου νιωθω σαν να εχω σκαψει ενα σερι 6ωρο.. βλεπω κατι εγκυμονουσες που φυσανε ακομα και στο 3ο τριμηνο και τις ζηλευω με την καλη εννοια. Μου εχει λειψει η ενεργητικοτητα μου...οι πονοι σε συνδιασμο με την κουραση και την αυπνια εχουν αρχισει να με καταβαλουν. 

Κορίτσι μου με δίδυμα και 3ο τρίμηνο και 8ωρο δουλειά; Μπράβο σου! Εγώ δεν δουλεύω και έχω ένα μωρό που περιμένω και νιώθω αρκετή κούραση. Ποιες είναι αυτές που φυσάνε να μας πουν τι κάνουνε;;!!

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η dimsag είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα κορίτσι μου,έτσι κι εγώ ούτε να σταθώ ούτε να κοιμηθώ ούτε ξαπλωμένη τίποτα.Εχεις διχοριακα μπορείς να πας μέχρι 38η κ θα πας κ θα είναι όλα μια χαρά.Εμεις με τα μονοχοριακα ταβάνι έχουμε τις 36 εβδ.Πλησιαζει ο καιρός κ το άγχος στο κόκκινο.

Αααα κατάλαβα. Πάντως τα κιλακια είναι τέλεια ολόκληρα παιδάκια έχουν γίνει!!!! Όλα θα πάνε καλά 🙏 🙏 νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο αφού φτάσαμε μέχρι εδώ. Εδώ γεννιούνται 26 εβδομάδες και είναι όλα καλά μετά. Ο γυναικολόγος μου είπε ότι τα δίδυμα είναι και πιο ανθεκτικά στην προωρότητα λόγω του ότι γεννιούνται σχεδόν πάντα πρόωρα. Ελπίζω να ισχύει....

Έχετε κάνει ενέσεις για τα πνευμόνια κορίτσια;;;; Έκανε καμία προληπτικά; Εμένα μου είπε τη Δευτέρα που έχω ραντεβού θα με στείλει να κάνω αλλά σκέφτομαι να αρνηθώ, αν δεν είναι να γεννήσω άμεσα. Με τρόμαξαν αυτά που λέγανε τα κορίτσια πιο πάνω και αυτά που διάβασα στο διαδίκτυο 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Αααα κατάλαβα. Πάντως τα κιλακια είναι τέλεια ολόκληρα παιδάκια έχουν γίνει!!!! Όλα θα πάνε καλά 🙏 🙏 νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο αφού φτάσαμε μέχρι εδώ. Εδώ γεννιούνται 26 εβδομάδες και είναι όλα καλά μετά. Ο γυναικολόγος μου είπε ότι τα δίδυμα είναι και πιο ανθεκτικά στην προωρότητα λόγω του ότι γεννιούνται σχεδόν πάντα πρόωρα. Ελπίζω να ισχύει....

Έχετε κάνει ενέσεις για τα πνευμόνια κορίτσια;;;; Έκανε καμία προληπτικά; Εμένα μου είπε τη Δευτέρα που έχω ραντεβού θα με στείλει να κάνω αλλά σκέφτομαι να αρνηθώ, αν δεν είναι να γεννήσω άμεσα. Με τρόμαξαν αυτά που λέγανε τα κορίτσια πιο πάνω και αυτά που διάβασα στο διαδίκτυο 

Τόσο ο εμβρυολογος μου όσο κ ο γυναικολόγος μου είναι αρνητικοί στις ενέσεις κορτιζόνης για τους λόγους που προαναφέρθηκαν κ μιας που δεν έχω ενδείξεις πρόωρου τοκετου δεν τις συνιστουν

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Καθε κυηση ειναι τελειως διαφορετικη! Να ακολουθεις καλυτερα τις οδηγιες των δικων σου γιατρων, τι σου λενε εκεινοι που εχουν και εικονα των μωρων. Κι εμενα με την σημερινη μου εικονα ο γιατρος μου ειπε οτι μπορουμε να παμε και 37η εβδομαδα. Τωρα, πας με αυτο το σεναριο και ευχεσαι να μην προκυψουν αλλα απροοπτα. Κανουμε κι εμεις απο την δικη μας μερια οτι μπορουμε να εχουμε μια ομαλη εγκυμοσυνη. 😊

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η dimsag είπε:

Θα τον πατήσουμε μωρέ  και θα γεννήσουμε  μαζί την ίδια μέρα 🩵🩵🩵🩵

ΧΑ ναι μακάρι όλα καλά να ναι..εγώ μάλλον τελευταία φορά εμβρυολογο.στις 19 το μήνα θα πάω.θα ναι 32 εβδομάδα..κ μετά έχω 24 το μήνα Μ πΕ η γυναικολόγος Μ θα βάλει κ καρδιοτοκογραφο..δεν ξέρω μετά πώς θα κρίνει πότε θα γεννήσουμε..δεν έχω ξανά υπάρξει έγκυος, πόσο μάλλον κ δίδυμα..με αγχωνει λίγο το γεγονός ότι μετά τον εμβρυολογο έχω ένα μήνα χωρίς αυτόν..αλλά τι να κάνω είναι μακριά κιόλας..εσύ πας ακόμα να φανταστώ κ θα ξανά πας? 

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Εγώ έχω κάνει κ θα κάνουμε κ άλλη αλλά όχι τώρα όταν θα ναι κοντά Μ πΕ.. πάντως η νύφη μου που γέννησε προωρακια διδυμακια κ είχε κάνει τις ενέσεις 34 εβδομάδα δεν χρειάστηκαν θερμοκυτιδα ευτυχώς τα παιδιά..ενώ το 3το τους που ήταν κ αυτό προωρακι αλλά ένα κ δεν είχε κάνει ένεση ήθελε λίγες μέρες αναπνευστικη υποστήριξη..ότι πουν οι γιατροί μας να κάνουμε γερά παιδάκια :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...