Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, προσπαθώ να βγάλω άκρη με το τι νούμερα κορμάκια και φορμάκια να πάρω και έχω καταμπερδευτεί. Να πάρω 2-3 Newborn κι αν είναι μικρούλα να παραγγείλω έξτρα όταν γεννηθεί; Να πάρω 5-6 για 1-3 μήνες και πάλι αν χρειαστούν παραπάνω να παραγγείλω έξτρα; 

Θα έχουμε εικόνα πόσα περίπου κιλά θα γεννηθούν τα μωρά ώστε να ξέρω αν χρειάζεται να αγοράσω για νεογέννητο ή να πάω κατευθείαν στο 1-3? 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια, προσπαθώ να βγάλω άκρη με το τι νούμερα κορμάκια και φορμάκια να πάρω και έχω καταμπερδευτεί. Να πάρω 2-3 Newborn κι αν είναι μικρούλα να παραγγείλω έξτρα όταν γεννηθεί; Να πάρω 5-6 για 1-3 μήνες και πάλι αν χρειαστούν παραπάνω να παραγγείλω έξτρα; 

Θα έχουμε εικόνα πόσα περίπου κιλά θα γεννηθούν τα μωρά ώστε να ξέρω αν χρειάζεται να αγοράσω για νεογέννητο ή να πάω κατευθείαν στο 1-3? 

Θα έχεις μια εικόνα ναι, να σου πω θεωρώ καλύτερα να πάρεις 1-3, στα δίδυμα είχα πάρει 0-1 που γεννήθηκαν μικρούλια, κ ας της είναι κ λίγο μεγάλα στην αρχή δεν πειράζει. Μεγαλώνουν απίστευτα γρήγορα.... 

Δημοσίευση

Εγώ είχα πάρει μόνο 1-3m γιατί με είχε συμβουλεύσει φίλη να μην πάρω κανένα newborn. Βέβαια ο δικός μου γεννήθηκε 3760γρ και 53εκ, μεγάλο μωρό. Επίσης έχε υπόψιν ότι λίγο πριν και λίγο αφού γεννήσεις θα σου φέρουν άπειρα δώρα πολλά από τα οποία θα είναι newborn τα οποία δε θα έχεις ούτε χρόνο ούτε διάθεση να πας να αλλάξεις οπότε αυτά φτάνουν και περισσεύουν για τον πρώτο μήνα.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Εγώ είχα πάρει μόνο 1-3m γιατί με είχε συμβουλεύσει φίλη να μην πάρω κανένα newborn. Βέβαια ο δικός μου γεννήθηκε 3760γρ και 53εκ, μεγάλο μωρό. Επίσης έχε υπόψιν ότι λίγο πριν και λίγο αφού γεννήσεις θα σου φέρουν άπειρα δώρα πολλά από τα οποία θα είναι newborn τα οποία δε θα έχεις ούτε χρόνο ούτε διάθεση να πας να αλλάξεις οπότε αυτά φτάνουν και περισσεύουν για τον πρώτο μήνα.

Ωραία, άρα καταλήγω στο να περιμένω λίγο ακόμη να δω αν θα μου φέρουν όπως είπες και συ κάποια κι αν είναι να παραγγείλω εκεί γύρω στον Οκτώβρη τα τελευταία.

Επίσης άλλο θέμα! Μπιμπερό-πιπίλα να πάρω; Έτσι λέω, γιατί ναι μεν η πρόθεσή μου είναι να θηλάσω, γιατί θα είμαι σπίτι και δε θα δουλέψω κάποιους μήνες (κι ελπίζω να πάει καλά), όμως κάποιες φίλες μου έχουν πει ότι ίσως χρειαστεί να δώσω και φόρμουλα αν πχ το μωρό χρειάζεται έξτρα γάλα ή πχ χρειαστεί να λείψω. Η φόρμουλα όμως καλό είναι να καταναλώνεται μέσα σε 1 μήνα, αν εγώ χρησιμοποιώ λίγη ποσότητα θα πάει χαμένη. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να αγοράσω θήλαστρο 200 ευρώ, γιατί μπορεί και να μην το χρειαστώ. Τι προτείνετε εσείς βρε κορίτσια ως ήδη μαμάδες; Πώς το διαχειριστήκατε; 

Δημοσίευση

Εγώ πήρα ένα θηλαστρο της lorelli από το οποίο έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη και ήταν και φτηνό, δε θυμάμαι πόσο αλλά κάπου στα 50, και έναν αποστειρωτη επίσης σχετικά οικονομικό. Έκανα την τράπεζα μου κανονικά. Μπιμπερο πήρα ένα μόνο, το avent Phillips που του ταιριαξε μια χαρά. Το εδινα μόνο σπάνια με αντλημενο γάλα όταν έλειπα, όχι ως συμπλήρωμα μετά από θηλασμό. Φόρμουλα δεν είχα πάρει. Πρώτη φορά πήρα τώρα που έκοψα το θηλασμό. Απλώς όταν έφευγα από το μαιευτήριο είχα ζητήσει από τις μαίες δύο μπουκαλάκια γάλα φόρμουλα με πιπίλα (ειναι σφραγισμένα και αποστειρωμενα, έτοιμα, δεν τα φτιάχνεις εσύ) για σιγουριά έτσι για την πρώτη μέρα μη συμβεί κάτι και ψαχνομαι τελευταία στιγμή. Δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ.

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ωραία, άρα καταλήγω στο να περιμένω λίγο ακόμη να δω αν θα μου φέρουν όπως είπες και συ κάποια κι αν είναι να παραγγείλω εκεί γύρω στον Οκτώβρη τα τελευταία.

Επίσης άλλο θέμα! Μπιμπερό-πιπίλα να πάρω; Έτσι λέω, γιατί ναι μεν η πρόθεσή μου είναι να θηλάσω, γιατί θα είμαι σπίτι και δε θα δουλέψω κάποιους μήνες (κι ελπίζω να πάει καλά), όμως κάποιες φίλες μου έχουν πει ότι ίσως χρειαστεί να δώσω και φόρμουλα αν πχ το μωρό χρειάζεται έξτρα γάλα ή πχ χρειαστεί να λείψω. Η φόρμουλα όμως καλό είναι να καταναλώνεται μέσα σε 1 μήνα, αν εγώ χρησιμοποιώ λίγη ποσότητα θα πάει χαμένη. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να αγοράσω θήλαστρο 200 ευρώ, γιατί μπορεί και να μην το χρειαστώ. Τι προτείνετε εσείς βρε κορίτσια ως ήδη μαμάδες; Πώς το διαχειριστήκατε; 

Πιπίλες να πάρεις!!! Εγώ έδωσα στα δίδυμα από την αρχή. Μπιμπερό θα σου πω αυτό που μας είχε πει ο παιδίατρος. Αν μένεις σε πόλη δεν παίρνεις, αν χρειαστείς πάντα υπάρχει έστω ένα φαρμακείο ανοιχτό για να βρεις!!! Συν ότι θα λεχει σίγουρα 1-2 στο πακετάκι που αφήνουν οι εταιρίες με τα διάφορα δωράκια στο μαιευτήριο. Θήλαστρο στα δίδυμα δε χρησιμοποίησα, σκέφτομαι σε αυτό μήοως κάνω τράπεζα αλλά ούτως ή αλλως θεωρητικά μεχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός δεν είναι καλό να χρησιμοποιούμε οπότε σκέφτομαι πως αν πάρω θα πάρω στην Black friday της momcozy που γλυκοκοιτάζω κ θα το χρησιμοποιήσω σε 2ο χρόνο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...