Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Πώς είσαι εσύ?τα μικρά σ?

Όπως κ εσύ χαχα...

Τα μικρούλια πάνε καλά εμείς είχαμε πάντα διαφορά από την αρχη λόγω υμενωδης πρόσφυσης στον έναν  μικρούλη μας.Προχθες ο γυναικολόγος τα έβγαλε στο 20% αλλά δεν τον νοιάζει αυτο μιας κ οι ροές ήταν άψογες.Ειπε όμως τα δικά μου μηχανήματα  έχουν μεγάλη  απόκλιση στις μετρήσεις ενώ του εμβρυολογου είναι μεγαλύτερης ακριβείας οπότε αυτά θα κοιτάμε.

Άσε από σαράντα κύματα πέρασα..

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Τι 6  κιλά χαχαχα μόνο..3 κιλά είναι μόνο τα παιδιά.τα υγρά κ όλα τα άλλα μέσα..είμαι 29 εβδομάδα άσε φοβάμαι που θα πάει το κιλουμπι..είμαι συν 16..

Αχ κορίτσι μου εγώ έμεινα έγκυος στα 98 και δεν έπρεπε να πάρω καθόλου μου είπε ο γιατρός... Εσείς που δεν έχετε τόσα κιλά παραπάνω να πάρετε να το ευχαριστηθειτε κορίτσια, εμένα με τρομαξε πολύ πάντως ο δικός μου με μάλωσε άστο αφού έκλαιγα μετά.... Αλλά έχει δίκιο για το καλό μου το λέει.

Εμένα ακόμα είναι 980 γραμμάρια το καθένα είναι πιο μικρά🤣🤣 ήμουν 26+5 όταν πήγα. Οπότε δεν δικαιολογούνται τα έξι χαχαχαχαχ

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η dimsag είπε:

@giotouliniΓειά σου κορίτσι μου...πως είσαι;;Τα μικρουλια σου πως τα πάνε αν κ διάβασα μπαμπατσικα φτου φτου🧿

Ότι να ναι με το συγκεκριμένο εμβόλιο...της @annie! της είπε δε γράφεται εμένα να στο γράψει πνευμονολογος εσένα το έγραψε κανονικά ..ελά βγάλε άκρη χαχα

Τι είναι αυτό το εμβόλιο βρε κορίτσια;γιατί το κάνουμε; Εγώ τρεις εγκυμοσύνες πάντως δεν έχω κάνει κανένα εμβόλιο ούτε για κοκκυτη. Γιατί τα κάνουμε; Για να πάνε αντισώματα στα μωρά; Δεν μου έχει πει ποτέ τίποτα ο γυναικολόγος μου. Μόνο η παιδίατρος όταν γέννησα μου είχε πει να το κάνουμε με τον άντρα μου του κοκκυτη και της γρίπης...

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Αχ κορίτσι μου εγώ έμεινα έγκυος στα 98 και δεν έπρεπε να πάρω καθόλου μου είπε ο γιατρός... Εσείς που δεν έχετε τόσα κιλά παραπάνω να πάρετε να το ευχαριστηθειτε κορίτσια, εμένα με τρομαξε πολύ πάντως ο δικός μου με μάλωσε άστο αφού έκλαιγα μετά.... Αλλά έχει δίκιο για το καλό μου το λέει.

Εμένα ακόμα είναι 980 γραμμάρια το καθένα είναι πιο μικρά🤣🤣 ήμουν 26+5 όταν πήγα. Οπότε δεν δικαιολογούνται τα έξι χαχαχαχαχ

Όσο μεγαλώνουν κ γεμίζουν τον χώρο θα μαζευτεί το στομάχι θα τρως λίγο και θα φουσκωνεις.Ειναι λίγα τα 6 για διδυμα...

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Τι είναι αυτό το εμβόλιο βρε κορίτσια;γιατί το κάνουμε; Εγώ τρεις εγκυμοσύνες πάντως δεν έχω κάνει κανένα εμβόλιο ούτε για κοκκυτη. Γιατί τα κάνουμε; Για να πάνε αντισώματα στα μωρά; Δεν μου έχει πει ποτέ τίποτα ο γυναικολόγος μου. Μόνο η παιδίατρος όταν γέννησα μου είχε πει να το κάνουμε με τον άντρα μου του κοκκυτη και της γρίπης...

• Είναι συχνή λοίμωξη του αναπνευστικού, κυρίως το φθινόπωρο–χειμώνα.

• Προσβάλλει κυρίως βρέφη, μικρά παιδιά, ηλικιωμένους ή άτομα με αδύναμο ανοσοποιητικό.

• Τα συμπτώματα μοιάζουν με κρυολόγημα: βήχας, καταρροή, χαμηλός πυρετός, αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε βρογχιολίτιδα ή πνευμονία στα βρέφη ή σε σοβαρή λοίμωξη στους ηλικιωμένους.

• Υπάρχει πλέον προστασία με εμβόλιο (σε ηλικιωμένους και εγκύους για να προστατευθούν τα νεογνά), καθώς και μονοκλωνικό αντίσωμα για τα βρέφη (προφύλαξη).

• Για της Γρίπης μου είπε εάν δεν προλάβω να το κάνω να το κάνω μετά κ πάλι θα περάσει μέσω του θηλασμού.

• Είναι σχετικά νέα σύσταση το εμβόλιο για τον rsv ...τα τελευταία 2 χρόνια 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η dimsag είπε:

Όπως κ εσύ χαχα...

Τα μικρούλια πάνε καλά εμείς είχαμε πάντα διαφορά από την αρχη λόγω υμενωδης πρόσφυσης στον έναν  μικρούλη μας.Προχθες ο γυναικολόγος τα έβγαλε στο 20% αλλά δεν τον νοιάζει αυτο μιας κ οι ροές ήταν άψογες.Ειπε όμως τα δικά μου μηχανήματα  έχουν μεγάλη  απόκλιση στις μετρήσεις ενώ του εμβρυολογου είναι μεγαλύτερης ακριβείας οπότε αυτά θα κοιτάμε.

Άσε από σαράντα κύματα πέρασα..

Κ εγώ δε παίρνω στα σοβαρά τ γιατρου τ κιλά..στο περίπου..ο εμβρυολογος είναι πιο στανταρακι.. μας βλέπω μέχρι το τέλος μια στον έναν μια στον άλλον..δε τ περίμενα να σ πω αλλά έτσι είμαι πιο ήσυχη 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eir_ma είπε:

Αυτό που λέγαμε ήταν για τα πρόωρα μωρά..αν γεννήσεις πρόωρο κ έχεις κάνει κορτιζόνη δε χρειάζεται συνήθως μηχανική υποστήριξη..θα ανασαίνει μόνο τ.. βοηθάει στο αναπνευστικό τους..τώρα για τον κοκκυτη ρώτησα κ τον εμβρυολογο μου είπε καλό είναι να κάνουμε εμείς οι μανάδες γτ παίρνει το παιδί αντισώματα από εμάς..για γρίπη δε ρώτησα..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eir_ma είπε:

Ξεκίνησα στα 80 κ εγώ μη νομίζεις είμαι 96 τωρα κ εμένα με μάλωσε γτ φούσκωσα πιο πολύ στην αρχή αλλά έκοψα λίγο τ αλατι κ ξεπριστηκα.. διατροφή να κάνεις αλλά όχι πείνα.. :) 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ξεκίνησα στα 80 κ εγώ μη νομίζεις είμαι 96 τωρα κ εμένα με μάλωσε γτ φούσκωσα πιο πολύ στην αρχή αλλά έκοψα λίγο τ αλατι κ ξεπριστηκα.. διατροφή να κάνεις αλλά όχι πείνα.. :) 
    • Αυτό που λέγαμε ήταν για τα πρόωρα μωρά..αν γεννήσεις πρόωρο κ έχεις κάνει κορτιζόνη δε χρειάζεται συνήθως μηχανική υποστήριξη..θα ανασαίνει μόνο τ.. βοηθάει στο αναπνευστικό τους..τώρα για τον κοκκυτη ρώτησα κ τον εμβρυολογο μου είπε καλό είναι να κάνουμε εμείς οι μανάδες γτ παίρνει το παιδί αντισώματα από εμάς..για γρίπη δε ρώτησα..
    • Κ εγώ δε παίρνω στα σοβαρά τ γιατρου τ κιλά..στο περίπου..ο εμβρυολογος είναι πιο στανταρακι.. μας βλέπω μέχρι το τέλος μια στον έναν μια στον άλλον..δε τ περίμενα να σ πω αλλά έτσι είμαι πιο ήσυχη 
    • Σε καταλαβαινω.. μετριεμαι πρωι, μεσημερι και βραδυ. Ως τωρα καλα παμε.. και εγω καποια πραγματα δεν τα τρωο επειδη ξερω οτι θα ανεβει το ζαχαρο. Θελει πολλες δοκιμες μεχρι να βρεις τι σε ανεβαζει και τι οχι.
    • Τωρα κατάφερα να μπω.. εχω πολυ ναυτια τωρα το βραδυ ενω ολη την ημερα ειμουν καλα. Αυριο εχω ραντεβου με τον γιατρο και ανυπομονω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...