Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η dimsag είπε:

Είχα σήμερα γυναικολόγο αυξήθηκε λίγο ακόμη η διαφορά τους αλλά μου είπε πως δεν ανησυχεί όσο οι ροές είναι καλές.Αυριο 29 εβδομάδες κ οι ροές είναι πολύ καλές.

Το εμβόλιο του κοκκυτη μου το έκανε πριν 2 εβδομάδες ο εμβρυολογος.

Εμένα δεν μου είπαν για τις ενέσεις για τα πνευμόνια .Δε γίνονται σε όλες τις περιπτώσεις;

Κ εγώ έχω αύριο εμβρυολογο θα ρωτήσω για το εμβόλιο τ κοκκυτη..μια χαρά τα ζουζούνια σου..κ εγώ μεθαύριο 29 εβδομάδα..στα πρόωρα γίνονται δλδ στις δίδυμες κυήσεις σίγουρα..για να είναι έτοιμα όταν βγούν να μπορούν να αναπνεύσουν χωρίς βοήθεια..τώρα όταν ξανά πας.. μπορεί να σε έχει προγραμματίσει για πιο μετά..από τη Δευτέρα που έκανα τη κορτιζόνη για τα πνευμόνια με έχουν ταράξει στη κλωτσιά.. πόλεμος..αν τ κανείς προσοχή όχι ζάχαρη..

Δημοσίευση

Πώς είστε από θέμα ενέργειας; 27+3 περίπου εδώ και έχω τρελή εξουθένωση χωρίς να κανω κάτι. Οκ μπορεί να είναι κι απ' τη θεραπεία με το σίδηρο αλλά είναι λες και επέστρεψα στο 1ο τρίμηνο! Συμπάσχει καμία άλλη; 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Πώς είστε από θέμα ενέργειας; 27+3 περίπου εδώ και έχω τρελή εξουθένωση χωρίς να κανω κάτι. Οκ μπορεί να είναι κι απ' τη θεραπεία με το σίδηρο αλλά είναι λες και επέστρεψα στο 1ο τρίμηνο! Συμπάσχει καμία άλλη; 

Εγώ καλά είμαι αλλά ο σκελετός μου δεν ακολουθεί :) στο πρώτο παιδί πετούσα, τώρα πετάω αγκομαχώντας :) Πιστεύω όμως ότι θα δεις βελτίωση σιγά σιγά μόλις δουλέψει ο σίδηρος κορίτσι μου

Εγώ ήθελα να ρωτήσω αν έχετε πάρει καρότσι και κάθισμα αυτοκινήτου. Στον γιο μου είχαμε δανειστεί αυγό και πήραμε καρότσι 2 σε 1 μόνο, αλλά δεν μας πολύ άρεσε στην πράξη και θέλουμε καινούριο. Για κάθισμα το χρησιμοποιεί ακόμα ο γιος μου άρα θέλουμε καινούριο επίσης κι αυτή τη φορά 360. Για πείτε καμιά πρόταση :) 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Εγώ καλά είμαι αλλά ο σκελετός μου δεν ακολουθεί :) στο πρώτο παιδί πετούσα, τώρα πετάω αγκομαχώντας :) Πιστεύω όμως ότι θα δεις βελτίωση σιγά σιγά μόλις δουλέψει ο σίδηρος κορίτσι μου

Εγώ ήθελα να ρωτήσω αν έχετε πάρει καρότσι και κάθισμα αυτοκινήτου. Στον γιο μου είχαμε δανειστεί αυγό και πήραμε καρότσι 2 σε 1 μόνο, αλλά δεν μας πολύ άρεσε στην πράξη και θέλουμε καινούριο. Για κάθισμα το χρησιμοποιεί ακόμα ο γιος μου άρα θέλουμε καινούριο επίσης κι αυτή τη φορά 360. Για πείτε καμιά πρόταση :) 

Αχ το ελπίζω γιατί δεν θέλω να φτάσω μέχρι τέλους έτσι ερείπιο 😅

Εμείς δανείστηκαμε αυγό που ίσως το έχουμε και για τους πρώτους μήνες αμάξι (αν και σιγά ποσο θα το χρησιμοποιησουμε) και καρότσι θα πάρω inglesina electa χωρίς καλαθουνα όμως. Γενικά οι πιο πολλοί μου είπαν ψιλοαχρειαστη είναι. Σκέφτομαι ότι θα έχω και το μάρσιπο και αν θέλω τους πρώτους μήνες να πάω κάπου κοντά βόλτα θα την έχω κι εκεί και το καρότσι αυτό έχει και οριζόντια κλίση οπότε είναι και για μωράκια κάτω των 6 μηνών. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

2 μερες τώρα σκουπίδι..

Δημοσίευση

Καλημέρα σε ολα τα κοριτσια!Πως είστε;Από κιλά πως πάτε;Με την καμπύλη ζαχάρου είστε οκ;Εγώ τελικά ανήκω στην κατηγορία του ψεύδους διαβήτη.Ω ναι υπάρχει κι αυτό μου είπε ο γυναικολόγος;

Ποιες είστε Θεσσαλονίκη;

Περιμενω δίδυμα κ έχω ένα κοριτσάκι κοντά στα 3.Περσυ πήγε παιδικό και ιδανικά θα ήθελα να πάει κ φέτος. Όμως ήταν συνεχώς άρρωστη μέχρι που νοσηλεύτηκε κιόλας με λοιμώδη μονοπυρήνωση.Εσεις τι θα κάνατε θα το στέλνατε;Φοβάμαι για τα μωρά γιατί δεν ξέρω πως θα γεννηθούν αν θα είναι πρόωρα.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η dimsag είπε:

Καλημέρα σε ολα τα κοριτσια!Πως είστε;Από κιλά πως πάτε;Με την καμπύλη ζαχάρου είστε οκ;Εγώ τελικά ανήκω στην κατηγορία του ψεύδους διαβήτη.Ω ναι υπάρχει κι αυτό μου είπε ο γυναικολόγος;

Ποιες είστε Θεσσαλονίκη;

Περιμενω δίδυμα κ έχω ένα κοριτσάκι κοντά στα 3.Περσυ πήγε παιδικό και ιδανικά θα ήθελα να πάει κ φέτος. Όμως ήταν συνεχώς άρρωστη μέχρι που νοσηλεύτηκε κιόλας με λοιμώδη μονοπυρήνωση.Εσεις τι θα κάνατε θα το στέλνατε;Φοβάμαι για τα μωρά γιατί δεν ξέρω πως θα γεννηθούν αν θα είναι πρόωρα.

Καλημέρα!!!! Από κιλά εγω ειμαι +15... Η καμπύλη μια χαρά!! Που θα γεννήσεις; Εγώ Διαβαλκανικό, εκεί γέννησα και τα δίδυμα. Λοιπόν σχετικά με το σχολείο τα δίδυμα θα πάνε μικρά νήπια φέτος. Μίλησα εχθές με τον παιδίατρο και μου είπε ΑΝ αντέχω καλό θα ήταν να τα κρατήσω 1 μήνα στο σπίτι. Επίσης μου ζήτησε να κάνω το εμβόλιο του κοκκύτη (Το είχα κάνει κ στα δίδυμα, τότε και ο σύζυγος κ η μαμά μου που μας βοηθούσε τον 1ο μήνα) λέει σε κάθε εγκυμοσύνη πρέπει να το κάνουμε για να περάσουν τα αντισώματα, οι υπόλοιποι αφού δεν έχει περάσει 10ετία απο τον εμβολιασμό δε χρειάζεται, το εμβόλιο για τον RSV γιατί λεει θα κολλήσει από τα μεγάλα σίγουρα και κλασσικά τη γρίπης.. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα!!!! Από κιλά εγω ειμαι +15... Η καμπύλη μια χαρά!! Που θα γεννήσεις; Εγώ Διαβαλκανικό, εκεί γέννησα και τα δίδυμα. Λοιπόν σχετικά με το σχολείο τα δίδυμα θα πάνε μικρά νήπια φέτος. Μίλησα εχθές με τον παιδίατρο και μου είπε ΑΝ αντέχω καλό θα ήταν να τα κρατήσω 1 μήνα στο σπίτι. Επίσης μου ζήτησε να κάνω το εμβόλιο του κοκκύτη (Το είχα κάνει κ στα δίδυμα, τότε και ο σύζυγος κ η μαμά μου που μας βοηθούσε τον 1ο μήνα) λέει σε κάθε εγκυμοσύνη πρέπει να το κάνουμε για να περάσουν τα αντισώματα, οι υπόλοιποι αφού δεν έχει περάσει 10ετία απο τον εμβολιασμό δε χρειάζεται, το εμβόλιο για τον RSV γιατί λεει θα κολλήσει από τα μεγάλα σίγουρα και κλασσικά τη γρίπης.. 

Εγώ κιλά 13 28,1 εβδομάδα.Θα γεννήσω Ιπποκράτειο καλώς εχόντων των πραγμάτων.Αν όμως σπάσουν τα νερά πιο μπροστά από 35-36 εβδομάδα που είναι το ταβάνι, όπου εφημερεύει κι αυτό  για τα μωρά θέλω να είναι ασφαλή για αυτό επέλεξα να πάω σε δημόσιο.

Εμβόλιο έκανα του  κοκκυτη κ την άλλη εβδομάδα θα κάνω για RSV.

Ναι καλό είναι να μείνουν για λίγο εκτός σχολείου το ίδιο θα κάνω κι εγώ ίσως λίγο περισσότερο...

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η dimsag είπε:

Εγώ κιλά 13 28,1 εβδομάδα.Θα γεννήσω Ιπποκράτειο καλώς εχόντων των πραγμάτων.Αν όμως σπάσουν τα νερά πιο μπροστά από 35-36 εβδομάδα που είναι το ταβάνι, όπου εφημερεύει κι αυτό  για τα μωρά θέλω να είναι ασφαλή για αυτό επέλεξα να πάω σε δημόσιο.

Εμβόλιο έκανα του  κοκκυτη κ την άλλη εβδομάδα θα κάνω για RSV.

Ναι καλό είναι να μείνουν για λίγο εκτός σχολείου το ίδιο θα κάνω κι εγώ ίσως λίγο περισσότερο...

Εν τω μεταξύ πήγε να μου το γράψει η γραμματέας του γυναικολόγου μου κ λεει δεν γράφεται του RSV... 205€ έχει.... Εσένα κατάφερε να στο γράψει;;;; Εμείς είπαμε να το γ΄ραψει ο πεθερός μου που είναι 75+ και να το κάνω εγώ.

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η dimsag είπε:

Ποιες είστε Θεσσαλονίκη;

Καλησπέρα κορίτσι μου κι εγώ περιμένω διδυμακια ειμαι 27 εβδομάδα και έχω και άλλα 3 παιδάκια. Τη μεγάλη και τη μεσαία θα τα στέλνω σίγουρα γιατί είναι Δημοτικό και προνήπιο. Τον μικρό μου θα τον σταματήσω από το βρεφικό για κάνα δυο μήνες, αν αντέξω κιόλας γιατί θα ειμαι μόνη μ και με τα τρία σπίτι τα πρωινά 🥴🥴

Καμπύλη έκανα σήμερα Δευτέρα τα αποτελέσματα! Μου είπε ο γιατρός την επόμενη φορά που θα πάω θα με στείλει κι εμένα να κάνω ενέσεις κορτιζόνης θα είμαι 31 εβδομάδα. Εμένα μου είπε να πάω να τις κάνω γιατί έχω συσπάσεις από τώρα,οπότε μάλλον τα βλέπω νωρίς να έρχονται....

Κιλά έχω πάρει 6 μέχρι στιγμής και τα άκουσα κιόλας για τα καλά από τον γιατρό, είχα από πριν παραπάνω κιλά και δεν θέλει καθόλου να πάρω. Αλλά πώς το κάνεις αυτό; Όλο πεινάω....

Εσύ τι έχεις;;;; Εγώ περιμένω αγόρι κορίτσι σε δύο σάκους με δύο πλακουντες 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η annie! είπε:

Εν τω μεταξύ πήγε να μου το γράψει η γραμματέας του γυναικολόγου μου κ λεει δεν γράφεται του RSV... 205€ έχει.... Εσένα κατάφερε να στο γράψει;;;; Εμείς είπαμε να το γ΄ραψει ο πεθερός μου που είναι 75+ και να το κάνω εγώ.

Γράφεται κανονικά αλλά πρέπει να στο γράψει πνευμονολογος.Οι γυναικολόγοι δεν μπορούν να το συνταγογραφήσουν.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eir_ma είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου κι εγώ περιμένω διδυμακια ειμαι 27 εβδομάδα και έχω και άλλα 3 παιδάκια. Τη μεγάλη και τη μεσαία θα τα στέλνω σίγουρα γιατί είναι Δημοτικό και προνήπιο. Τον μικρό μου θα τον σταματήσω από το βρεφικό για κάνα δυο μήνες, αν αντέξω κιόλας γιατί θα ειμαι μόνη μ και με τα τρία σπίτι τα πρωινά 🥴🥴

Καμπύλη έκανα σήμερα Δευτέρα τα αποτελέσματα! Μου είπε ο γιατρός την επόμενη φορά που θα πάω θα με στείλει κι εμένα να κάνω ενέσεις κορτιζόνης θα είμαι 31 εβδομάδα. Εμένα μου είπε να πάω να τις κάνω γιατί έχω συσπάσεις από τώρα,οπότε μάλλον τα βλέπω νωρίς να έρχονται....

Κιλά έχω πάρει 6 μέχρι στιγμής και τα άκουσα κιόλας για τα καλά από τον γιατρό, είχα από πριν παραπάνω κιλά και δεν θέλει καθόλου να πάρω. Αλλά πώς το κάνεις αυτό; Όλο πεινάω....

Με το καλό να έρθουν τα δίδυμα  σου.Να σου ζήσουν τα άλλα τρία γερά κ καλοτυχα.

Καλά αποτελέσματα να έχεις με την καμπύλη ζαχάρου.Εμενα μου είπε ο γιατρός ότι ανήκω στις περιπτώσεις ψευδους διαβήτη.Προσεχω κ μετράω.Για ενέσεις κορτιζόνης δεν μου έχουν πει κάτι ακόμη.

Μπράβο μόνο 6 κιλά;Σούπερ είσαι.Καλα κι εγώ πεινάω χαχα

Έχω μονοχοριακα σε 2 σάκκους κ έναν πλακούντα αγοράκια τα γλυκουλια μου😘🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eir_ma είπε:

Τι 6  κιλά χαχαχα μόνο..3 κιλά είναι μόνο τα παιδιά.τα υγρά κ όλα τα άλλα μέσα..είμαι 29 εβδομάδα άσε φοβάμαι που θα πάει το κιλουμπι..είμαι συν 16..

Δημοσίευση

@giotouliniΓειά σου κορίτσι μου...πως είσαι;;Τα μικρουλια σου πως τα πάνε αν κ διάβασα μπαμπατσικα φτου φτου🧿

Ότι να ναι με το συγκεκριμένο εμβόλιο...της @annie! της είπε δε γράφεται εμένα να στο γράψει πνευμονολογος εσένα το έγραψε κανονικά ..ελά βγάλε άκρη χαχα

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η giotoulini είπε:

Τι 6  κιλά χαχαχα μόνο..3 κιλά είναι μόνο τα παιδιά.τα υγρά κ όλα τα άλλα μέσα..είμαι 29 εβδομάδα άσε φοβάμαι που θα πάει το κιλουμπι..είμαι συν 16..

Κι εγώ +13 μπορεί κ 14 χαχα κι άμα πάμε μέχρι 36η ωχ ωχ τι έχει να γίνει...ευτυχώς λίγο προσέχω λόγω να μην κάνω ζάχαρο και κάτι γινεται

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η dimsag είπε:

Γειά σου κορίτσι μου...πως είσαι;;Τα μικρουλια σου πως τα πάνε αν κ διάβασα μπαμπατσικα φτου φτου🧿

Ότι να ναι με το συγκεκριμένο εμβόλιο...της Annie της είπε δε γράφεται εμένα να στο γράψει πνευμονολογος εσένα το έγραψε κανονικά ..ελά βγάλε άκρη χαχα

Χαχα μπορεί να ναι άλλη μάρκα..καλά είναι δόξα τ θεό..όπως όλες αϋπνία φουλ, πολύ το βάρος δε βολεύομαι πουθενά..χθες πήγα εμβρυολογο..Μ τα έβγαλε με μια μικρή διαφορά πρώτη φορά των 100γρ αλλά δεν είναι κάτι Μ πΕ..θα τ δούμε πάλι 19 Σεπτεμβρίου..εγώ νόμιζα ότι θα σταματήσω να πηγαίνω εμβρυολογο αλλά δεν γίνεται είσαι σίγουρη για τις μετρήσεις..έχω λίγο αυξημένα αμνιακα.. να προσεχω λιγο διατροφή πρέπει..έχω είδη κόψει κ αλάτι κ ζάχαρη.. φοβήθηκα μη γεννήσω νωρίς αλλά Μ πΕ έχω καλό τράχηλο 3,9.. μακάρι να κάτσουν όσο μπορούν παραπάνω να τα κάνω θρεφταρια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χαχα μπορεί να ναι άλλη μάρκα..καλά είναι δόξα τ θεό..όπως όλες αϋπνία φουλ, πολύ το βάρος δε βολεύομαι πουθενά..χθες πήγα εμβρυολογο..Μ τα έβγαλε με μια μικρή διαφορά πρώτη φορά των 100γρ αλλά δεν είναι κάτι Μ πΕ..θα τ δούμε πάλι 19 Σεπτεμβρίου..εγώ νόμιζα ότι θα σταματήσω να πηγαίνω εμβρυολογο αλλά δεν γίνεται είσαι σίγουρη για τις μετρήσεις..έχω λίγο αυξημένα αμνιακα.. να προσεχω λιγο διατροφή πρέπει..έχω είδη κόψει κ αλάτι κ ζάχαρη.. φοβήθηκα μη γεννήσω νωρίς αλλά Μ πΕ έχω καλό τράχηλο 3,9.. μακάρι να κάτσουν όσο μπορούν παραπάνω να τα κάνω θρεφταρια
    • Καροτσι κι εγω επλενα μονη μου με μανικα, σφουγγαρι και καθαριστικο κι εβγαινε καινουριο. Το εκανα και κατα τη διαρκεια χρησης του, οταν τυχαινε να βρωμισει αρκετα. Εχεις δικιο, ειδικα τωρα με τετοιο καιρο, την επομενη μερα θα ειναι ετοιμο. 
    • Κι εγώ +13 μπορεί κ 14 χαχα κι άμα πάμε μέχρι 36η ωχ ωχ τι έχει να γίνει...ευτυχώς λίγο προσέχω λόγω να μην κάνω ζάχαρο και κάτι γινεται
    • Και μένα στο αβγό βγαίνουν όλα, αλλά φαντάζομαι το έχεις ψάξει και δεν είναι κουμπωτά. Για βιολογικό δεν ξέρω καθόλου, αλλά όσο αντέχει ο καιρός, ακόμη κ στο χέρι θα μπορούσες να το κάνεις. Εγω είχα κάνει στο χέρι το καρότσι στο δεύτερο στάδιο που κάθεται, γιατί παρόλο που έβγαιναν τα υφάσματα, ήταν πολύ δύσκολη η τοποθέτηση και μια χαρά στέγνωσε σε μια μέρα! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...