Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η dimsag είπε:

Είχα σήμερα γυναικολόγο αυξήθηκε λίγο ακόμη η διαφορά τους αλλά μου είπε πως δεν ανησυχεί όσο οι ροές είναι καλές.Αυριο 29 εβδομάδες κ οι ροές είναι πολύ καλές.

Το εμβόλιο του κοκκυτη μου το έκανε πριν 2 εβδομάδες ο εμβρυολογος.

Εμένα δεν μου είπαν για τις ενέσεις για τα πνευμόνια .Δε γίνονται σε όλες τις περιπτώσεις;

Κ εγώ έχω αύριο εμβρυολογο θα ρωτήσω για το εμβόλιο τ κοκκυτη..μια χαρά τα ζουζούνια σου..κ εγώ μεθαύριο 29 εβδομάδα..στα πρόωρα γίνονται δλδ στις δίδυμες κυήσεις σίγουρα..για να είναι έτοιμα όταν βγούν να μπορούν να αναπνεύσουν χωρίς βοήθεια..τώρα όταν ξανά πας.. μπορεί να σε έχει προγραμματίσει για πιο μετά..από τη Δευτέρα που έκανα τη κορτιζόνη για τα πνευμόνια με έχουν ταράξει στη κλωτσιά.. πόλεμος..αν τ κανείς προσοχή όχι ζάχαρη..

Δημοσίευση

Πώς είστε από θέμα ενέργειας; 27+3 περίπου εδώ και έχω τρελή εξουθένωση χωρίς να κανω κάτι. Οκ μπορεί να είναι κι απ' τη θεραπεία με το σίδηρο αλλά είναι λες και επέστρεψα στο 1ο τρίμηνο! Συμπάσχει καμία άλλη; 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Πώς είστε από θέμα ενέργειας; 27+3 περίπου εδώ και έχω τρελή εξουθένωση χωρίς να κανω κάτι. Οκ μπορεί να είναι κι απ' τη θεραπεία με το σίδηρο αλλά είναι λες και επέστρεψα στο 1ο τρίμηνο! Συμπάσχει καμία άλλη; 

Εγώ καλά είμαι αλλά ο σκελετός μου δεν ακολουθεί :) στο πρώτο παιδί πετούσα, τώρα πετάω αγκομαχώντας :) Πιστεύω όμως ότι θα δεις βελτίωση σιγά σιγά μόλις δουλέψει ο σίδηρος κορίτσι μου

Εγώ ήθελα να ρωτήσω αν έχετε πάρει καρότσι και κάθισμα αυτοκινήτου. Στον γιο μου είχαμε δανειστεί αυγό και πήραμε καρότσι 2 σε 1 μόνο, αλλά δεν μας πολύ άρεσε στην πράξη και θέλουμε καινούριο. Για κάθισμα το χρησιμοποιεί ακόμα ο γιος μου άρα θέλουμε καινούριο επίσης κι αυτή τη φορά 360. Για πείτε καμιά πρόταση :) 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Εγώ καλά είμαι αλλά ο σκελετός μου δεν ακολουθεί :) στο πρώτο παιδί πετούσα, τώρα πετάω αγκομαχώντας :) Πιστεύω όμως ότι θα δεις βελτίωση σιγά σιγά μόλις δουλέψει ο σίδηρος κορίτσι μου

Εγώ ήθελα να ρωτήσω αν έχετε πάρει καρότσι και κάθισμα αυτοκινήτου. Στον γιο μου είχαμε δανειστεί αυγό και πήραμε καρότσι 2 σε 1 μόνο, αλλά δεν μας πολύ άρεσε στην πράξη και θέλουμε καινούριο. Για κάθισμα το χρησιμοποιεί ακόμα ο γιος μου άρα θέλουμε καινούριο επίσης κι αυτή τη φορά 360. Για πείτε καμιά πρόταση :) 

Αχ το ελπίζω γιατί δεν θέλω να φτάσω μέχρι τέλους έτσι ερείπιο 😅

Εμείς δανείστηκαμε αυγό που ίσως το έχουμε και για τους πρώτους μήνες αμάξι (αν και σιγά ποσο θα το χρησιμοποιησουμε) και καρότσι θα πάρω inglesina electa χωρίς καλαθουνα όμως. Γενικά οι πιο πολλοί μου είπαν ψιλοαχρειαστη είναι. Σκέφτομαι ότι θα έχω και το μάρσιπο και αν θέλω τους πρώτους μήνες να πάω κάπου κοντά βόλτα θα την έχω κι εκεί και το καρότσι αυτό έχει και οριζόντια κλίση οπότε είναι και για μωράκια κάτω των 6 μηνών. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

2 μερες τώρα σκουπίδι..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...