Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η sasaki_g είπε:

Ίσως λίγο καλύτερα μωρέ, ειδικά για όσες από μας θα έχουμε άδεια. Τουλάχιστον να μη πηγαίνουμε δουλειά να ξεκουραστούμε λίγο!

Οι 2 πρωτες βδομάδες για μένα θα βγουν, λίγο διακοπές, λίγο το οτι θα έχει άδεια κ ο σύζυγος καλά θα είμαστε. Μετά ξεκινάνε τα ζόρια που επιστρέφουμε και οι 2 στη δουλειά... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Οι 2 πρωτες βδομάδες για μένα θα βγουν, λίγο διακοπές, λίγο το οτι θα έχει άδεια κ ο σύζυγος καλά θα είμαστε. Μετά ξεκινάνε τα ζόρια που επιστρέφουμε και οι 2 στη δουλειά... 

Έτσι, κ εγώ τις 2 μετά! Αλλά μετα αρχίζουμε να μετράμε αντίστροφα για την άδεια κύησης 😁 Κούτσα κούτσα θα βγει 😂

Δημοσίευση

Κορίτσια αρχίσατε να κοιτάτε για πραγματακια για το μωρό ή είναι νωρίς ακόμα; Βέβαια όσες έχετε ήδη κι άλλα παιδάκια δεν χρειάζεται να πάρετε και πολλά! Εγώ άρχισα να οργανώνομαι λίγο θα μου δώσουν και κάποια πράγματα λογικά αλλά λέω μέχρι τέλος καλοκαιριού άντε αρχές Σεπτέμβρη να τα πάρω σχεδόν όλα και μετά σιγά σιγά να δω τι άλλο μένει. Πιστεύετε είναι νωρίς ακόμα; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...