Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Ααααχ μωρεεεε με το καλό ❤️❤️ εμένα είναι κορίτσι και αγόρι και το κορίτσι το βγάζει πιο μικρό. Ελπίζω τώρα στη β επιπέδου να είναι πιο κοντά στα γραμμάρια τα μικράκια. Τα νινακια σου έχουν ένα πλακούντα;θυμάμαι καλά;

Nαι ναι και θα ναι και ίδια..ωραια ένα κ ένα..κ εσένα τα πρώτα σου είναι?τα αγόρια μπορεί να βγαίνουν λίγο πιο αφρατουλικα..θα τρώει το φαι της μικρής σου 🥰🥰🥰😍🤩🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eir_ma είπε:

Ααααχ μωρεεεε με το καλό ❤️❤️ εμένα είναι κορίτσι και αγόρι και το κορίτσι το βγάζει πιο μικρό. Ελπίζω τώρα στη β επιπέδου να είναι πιο κοντά στα γραμμάρια τα μικράκια. Τα νινακια σου έχουν ένα πλακούντα;θυμάμαι καλά;

Από τη στιγμή που είναι διχοριακα διαμνιακα δε σε απασχολεί η διαφορά βάρους. Εμενα γεννήθηκαν 2690γρ ο μικρός κ 2310 η μικρή. Κ ενώ τη μικρή είχαμε στο νου μας κ λέγαμε καλό θα ήταν να είχε πάρει παραπάνω βάρος κ έλεγε μήπως τα κρατήσουμε άλλη μια βδομάδα, αλλά τελικά είχε σταματήσει να αναπτύσσεται από τον τελευταίο υπέρηχο, ο μικρός χρειάστηκε λίγες ώρες θερμοκοιτίδα για διάχυτο οξυγόνο. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Nαι ναι και θα ναι και ίδια..ωραια ένα κ ένα..κ εσένα τα πρώτα σου είναι?τα αγόρια μπορεί να βγαίνουν λίγο πιο αφρατουλικα..θα τρώει το φαι της μικρής σου 🥰🥰🥰😍🤩🥰

Εμένα άστο.... Έχω τρία μικράκια ήδη και αυτά μας ήρθαν ουρανοκατεβατα. Αλλά όλα τα μωράκια πάντα είναι καλοδεχούμενα.

Αχ εσένα θα είναι και ίδια;;;ρε συ πόσο τέλειο ❤️❤️❤️ είναι υπέροχα τα διδυμακια εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η annie! είπε:

Από τη στιγμή που είναι διχοριακα διαμνιακα δε σε απασχολεί η διαφορά βάρους. Εμενα γεννήθηκαν 2690γρ ο μικρός κ 2310 η μικρή. Κ ενώ τη μικρή είχαμε στο νου μας κ λέγαμε καλό θα ήταν να είχε πάρει παραπάνω βάρος κ έλεγε μήπως τα κρατήσουμε άλλη μια βδομάδα, αλλά τελικά είχε σταματήσει να αναπτύσσεται από τον τελευταίο υπέρηχο, ο μικρός χρειάστηκε λίγες ώρες θερμοκοιτίδα για διάχυτο οξυγόνο. 

Ωωωωω κατάλαβα. Και δεν μπήκαν και θερμοκοιτίδα θυμάμαι μου το έλεγες και σε άλλη ερώτηση. Μόνο για λίγο εντάξει είναι ευτυχώς. Τα πήρατε και φύγατε μετά μαζί αυτό είναι το ιδανικό.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Eir_ma είπε:

Ωωωωω κατάλαβα. Και δεν μπήκαν και θερμοκοιτίδα θυμάμαι μου το έλεγες και σε άλλη ερώτηση. Μόνο για λίγο εντάξει είναι ευτυχώς. Τα πήρατε και φύγατε μετά μαζί αυτό είναι το ιδανικό.

Ναι ναι δόξα τω Θεώ!!! Γενικά στην κλινική που γέννησα το έχουν ως πρωτόκολλο όλα τα πρόωρα τα βάζουν θερμοκοιτίδα για 4 ώρες και τα δικά μου 36+2  θεωρούταν μεγάλα πρόωρα. Ε ο μικρούλης έμεινε 8.30 τελικά κ μετά μου τον φέρανε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...