Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η sofakikaramel είπε:

Γεια σας κορίτσια ! Είχα μπει στην ομαδουλα σας όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος και έκατσα μέχρι της 7 8 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά ,μετά άνοιξαν μωράκια Δεκεμβρίου και πήγα δίπλα ! Σας διαβάζω όταν μπορώ και χαίρομαι που όλες είστε καλά ! Έφτασα στις 17+2 εκεί που πίστευα ότι δεν θα φτάσω ποτέ από τον φόβο μου και σας το έλεγα !!! Εύχομαι με το καλό τα μωράκια μας γερά και δυνατά μέχρι το τέλος !!!! ❤️

Μπράβο κορίτσι μου! Έτσι, βήμα βήμα προχωράμε όλες μαζί, ακόμα απίστευτο μου φαίνεται!! Πώς είσαι πώς κυλάει; 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Μπράβο κορίτσι μου! Έτσι, βήμα βήμα προχωράμε όλες μαζί, ακόμα απίστευτο μου φαίνεται!! Πώς είσαι πώς κυλάει; 

Είμαι καλά Δόξα τον Θεό ! Όλα κυλάνε όμορφα και ήρεμα! Εχουμε ένα τράχηλο  στα 3εκ. και το παλεύουμε.! Ένα βήμα τη φορά !!  Εσύ κορίτσι μου εισαι καλά ? 

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Είμαι καλά Δόξα τον Θεό ! Όλα κυλάνε όμορφα και ήρεμα! Εχουμε ένα τράχηλο  στα 3εκ. και το παλεύουμε.! Ένα βήμα τη φορά !!  Εσύ κορίτσι μου εισαι καλά ? 

Αα σου είπαν να προσέχεις γενικά; Εμένα δεν μου έχουν πει κάτι για τράχηλο είναι η αλήθεια. 

Καλά είμαι από βδομάδα πάω για β επιπέδου και αισίως τελευταίο μήνα 2ου τριμήνου. Περνάει ο καιρός και ελπίζω να πάνε μέχρι τέλους όλα καλά 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Αα σου είπαν να προσέχεις γενικά; Εμένα δεν μου έχουν πει κάτι για τράχηλο είναι η αλήθεια. 

Καλά είμαι από βδομάδα πάω για β επιπέδου και αισίως τελευταίο μήνα 2ου τριμήνου. Περνάει ο καιρός και ελπίζω να πάνε μέχρι τέλους όλα καλά 🙏🏼

Άντε μπράβο όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου  και θα έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!Μην αγχώνεσαι ! 

Μου είπε ηρεμία και ξεκούραση δν μου είπε να κάνω κάτι συγκεκριμένο!  Το καλό είναι ότι από την αυχενική μέχρι και τώρα είναι σταθερος στο 3 και προς το παρόν δεν χρειάζεται περίδεση ! Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος..!!  

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η sofakikaramel είπε:

Γεια σας κορίτσια ! Είχα μπει στην ομαδουλα σας όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος και έκατσα μέχρι της 7 8 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά ,μετά άνοιξαν μωράκια Δεκεμβρίου και πήγα δίπλα ! Σας διαβάζω όταν μπορώ και χαίρομαι που όλες είστε καλά ! Έφτασα στις 17+2 εκεί που πίστευα ότι δεν θα φτάσω ποτέ από τον φόβο μου και σας το έλεγα !!! Εύχομαι με το καλό τα μωράκια μας γερά και δυνατά μέχρι το τέλος !!!! ❤️

Είδες πως πέρασε ο καιρός όλα θα πάνε καλά και σε λίγους μήνες θα έχουμε αγκαλιά τα μπεμπεδονια . Πως είσαι γενικά; Τι έχετε μάθατε;

Δημοσίευση

Κορίτσια τι κάνετε; Όσες κάνατε η επιπέδου τέλος καλό όλα καλά ευτυχώς άντε να ρθει και η σειρά μας . Καμπύλη ζαχάρου όσες κάνατε τι εβδομάδα είστε; Εμένα η διαβητολογος μου είπε επειδή η μετρήσεις μου είναι καλές μέχρι στιγμής θα κάνω 28 εβδομάδες 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η zoepapa είπε:

Είδες πως πέρασε ο καιρός όλα θα πάνε καλά και σε λίγους μήνες θα έχουμε αγκαλιά τα μπεμπεδονια . Πως είσαι γενικά; Τι έχετε μάθατε;

Πραγματικά πέρασε χωρίς να το καταλάβω ! Με το καλό όλες μας να τα κρατήσουμε ! Είμαι καλά γενικά Δόξα τον Θεό ! Στην αυχενική μας είπαν μάλλον αγόρι αλλά δεν ήταν σίγουρο,γενικά δεν κάθεται να δούμε , κάθεται σταυροπόδι και δν αλλάζει θέση ! Χαχχαχα  εσύ τι έχεις;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η zoepapa είπε:

Κορίτσια τι κάνετε; Όσες κάνατε η επιπέδου τέλος καλό όλα καλά ευτυχώς άντε να ρθει και η σειρά μας . Καμπύλη ζαχάρου όσες κάνατε τι εβδομάδα είστε; Εμένα η διαβητολογος μου είπε επειδή η μετρήσεις μου είναι καλές μέχρι στιγμής θα κάνω 28 εβδομάδες 

Εγώ έκανα σήμερα καμπύλη ζαχάρου είμαι 22.βγηκε καλή ευτυχώς.ο αιματοκρίτης 32 ήταν μονο κ γενικά εκεί η σελίδα ήταν λίγο κόκκινη..θα Μ πει τη Πέμπτη πώς τα βλέπει που θα με δει η γιατρός 

Δημοσίευση
στις On 14/7/2025 at 6:39 ΜΜ, ο/η giotoulini είπε:

Έχει καμία σας φαγούρα στη κοιλιά?έχω τώρα 3 μέρες Μ χει σπάσει τα νεύρα 

Με είχε πιάσει και μένα τρελή φαγο΄ύρα στον αφαλό πριν μερικές μέρες, δεν μπορούσα με τίποτα ,αλλά ευτυχώς υποχώρησε σε 2 μέρες.Διάβασα μπορεί να συμβεί συχνά, εφόσον είναι σε νορμαλ βαθμό και δεν υπάρχει κάτι άλλο όλα οκ.

Είχα εμβρυολόγο πάλι εγώ χθες κορίτσια μου και παραμένει και αυξήθηκε λίγο η διαφορά στο βάρος τους στα διδυμάκια μας.

Είμαι πολύ αγχωμένη και πάω να τρελαθώ, η γιατρός λέει είμαστε οκ η β επιπέδου ήταν οκ, η ανάπτυξη και στα δυο μωράκια είναι μια χαρά όλα και ο τράχηλος μου, απλώς το βάρος πρέπει να κοιτάμε να δούμε τι θα γίνει, πριν 10 μέρες είχαν 15% διαφορά στο βάρος τώρα πήγε 19-20% (584γρ το ένα και 473γρ το άλλο περίπου)

Μας είπε να πάμε και σε εμβρυοκαρδιολόγο απλώς επειδή είναι μονοχοριακά δίδυμα προληπτικά και θα πάμε αύριο και εκεί και μου είπε επίσης να κλείσω και σε άλλο γιατρό με εξειδίκευση πάλι στην εμβρυομητρική κλπ για δίδυμα να πάρουμε και δεύτερη γνώμη απλώς να τα δει και κάποιος άλλος και ότι όλα καλά είναι τώρα απλώς να το παρακολουθούμε για την ώρα είναι όλα  μια χαρά και να μην αγχώνομαι, αλλά πως γίνεται να μην αγχώνομαι βρε κορίτσια μου;;;;

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η sofakikaramel είπε:

Άντε μπράβο όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου  και θα έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!Μην αγχώνεσαι ! 

Μου είπε ηρεμία και ξεκούραση δν μου είπε να κάνω κάτι συγκεκριμένο!  Το καλό είναι ότι από την αυχενική μέχρι και τώρα είναι σταθερος στο 3 και προς το παρόν δεν χρειάζεται περίδεση ! Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος..!!  

Από τη στιγμή που δε μειώθηκε είσαι καλά!!! Εγώ θεωρούσα δεδομένο ότι θα χρειαστώ περίδεση γιατί στην πρώτη εγκυμοσύνη (δίδυμα) είχα μείωση τραχήλου κ είχε ανοίξει κ κάναμε στην 26η εβδομάδα κ μετέπειτα έκανα μια επέμβαση στον τραχηλο. Παρόλα αυτά κ μένα από την αυχενική σταθερός στα 3εκ κ κλειστός!!! Οπότε όλα καλά!!! Αλλά κ να χρειαστεί να ξέρεις δεν είναι τίποτα..

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Εγώ έκανα σήμερα καμπύλη κ πήγα μετά σπίτι κ έκανα εμετό.. άντεξες εσύ? Τι αηδία ήταν αυτή..

Ωω ρε κορίτσι μου! Αλήθεια? Τί διάλεξες λεμόνι ή πορτοκάλι? Εγώ με το λεμόνι να σου πω δεν είχα κάποιο θέμα, απλά μου φάνηκε λίγο γλυκό, αυτό μόνο. Είμαι και γλυκατζού βέβαια, μπορεί να έπαιξε το ρόλο του κ αυτό 😂

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η sofakikaramel είπε:

Είδες κοριτσάκι μου πώς περνάει ο καιρός? Όλα θα πάνε πολύ καλά και θα κρατήσουμε τα μικράκια μας στην αγκαλιά μας, θα δείς! 😍 και όλα τα άγχη μας θα τα μοιραζόμαστε εδώ να δίνει κουράγιο η μια στην άλλη!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Εγώ έκανα σήμερα καμπύλη ζαχάρου είμαι 22.βγηκε καλή ευτυχώς.ο αιματοκρίτης 32 ήταν μονο κ γενικά εκεί η σελίδα ήταν λίγο κόκκινη..θα Μ πει τη Πέμπτη πώς τα βλέπει που θα με δει η γιατρός 

Α νωρίς την έκανες έχεις ιστορικό; Μήπως μου είχες πει και ξέχασα; 😂 Και μένα ο αιματοκρίτης 33 ήταν και η αιμοσφαιρίνη 11.5 τώρα θα πάω αύριο ελπίζω να ανέβηκε 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η larcrf είπε:

Με είχε πιάσει και μένα τρελή φαγο΄ύρα στον αφαλό πριν μερικές μέρες, δεν μπορούσα με τίποτα ,αλλά ευτυχώς υποχώρησε σε 2 μέρες.Διάβασα μπορεί να συμβεί συχνά, εφόσον είναι σε νορμαλ βαθμό και δεν υπάρχει κάτι άλλο όλα οκ.

Είχα εμβρυολόγο πάλι εγώ χθες κορίτσια μου και παραμένει και αυξήθηκε λίγο η διαφορά στο βάρος τους στα διδυμάκια μας.

Είμαι πολύ αγχωμένη και πάω να τρελαθώ, η γιατρός λέει είμαστε οκ η β επιπέδου ήταν οκ, η ανάπτυξη και στα δυο μωράκια είναι μια χαρά όλα και ο τράχηλος μου, απλώς το βάρος πρέπει να κοιτάμε να δούμε τι θα γίνει, πριν 10 μέρες είχαν 15% διαφορά στο βάρος τώρα πήγε 19-20% (584γρ το ένα και 473γρ το άλλο περίπου)

Μας είπε να πάμε και σε εμβρυοκαρδιολόγο απλώς επειδή είναι μονοχοριακά δίδυμα προληπτικά και θα πάμε αύριο και εκεί και μου είπε επίσης να κλείσω και σε άλλο γιατρό με εξειδίκευση πάλι στην εμβρυομητρική κλπ για δίδυμα να πάρουμε και δεύτερη γνώμη απλώς να τα δει και κάποιος άλλος και ότι όλα καλά είναι τώρα απλώς να το παρακολουθούμε για την ώρα είναι όλα  μια χαρά και να μην αγχώνομαι, αλλά πως γίνεται να μην αγχώνομαι βρε κορίτσια μου;;;;

Μέχρι πόσο είναι δεκτή μια διαφορά; Πρέπει να είναι ίδιο βάρος ; Δεν ξέρω τι γίνεται με δίδυμα δεν είχε ποτέ κανένας κοντινός μου 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η sasaki_g είπε:

Ωω ρε κορίτσι μου! Αλήθεια? Τί διάλεξες λεμόνι ή πορτοκάλι? Εγώ με το λεμόνι να σου πω δεν είχα κάποιο θέμα, απλά μου φάνηκε λίγο γλυκό, αυτό μόνο. Είμαι και γλυκατζού βέβαια, μπορεί να έπαιξε το ρόλο του κ αυτό 😂

Σου βγήκαν τα αποτελέσματα όλα καλά;

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η sofakikaramel είπε:

Καλά είμαι αν εξαιρέσεις ότι ζαλίζομαι ειδικά στη ζέστη δεν μπορώ μου πέφτει η πίεση και όσο πάω φουσκώνω και καταλαβαίνω ότι οι αντοχές μου μειώνονται.

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Σου βγήκαν τα αποτελέσματα όλα καλά;

Καλημέρα κορίτσι μου! Βγήκαν ναι, ήταν λίγο παραπάνω η μέτρηση στη 2η ώρα, οι άλλες ήταν οκ, οπότε είμαι για διατροφή απο ενδοκρινολόγο σε πρώτη φάση. Ελπίζω να μη χρειαστεί κάτι άλλο. Μου την έβαλε στην 22η εβδομάδα κ εμένα γιατί είδε αυξημένα αμνιακά υγρά, είμαι στο ανώτερο φυσιολογικό όριο. Οπότε θέλει προσοχή τώρα 😕

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η sasaki_g είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Βγήκαν ναι, ήταν λίγο παραπάνω η μέτρηση στη 2η ώρα, οι άλλες ήταν οκ, οπότε είμαι για διατροφή απο ενδοκρινολόγο σε πρώτη φάση. Ελπίζω να μη χρειαστεί κάτι άλλο. Μου την έβαλε στην 22η εβδομάδα κ εμένα γιατί είδε αυξημένα αμνιακά υγρά, είμαι στο ανώτερο φυσιολογικό όριο. Οπότε θέλει προσοχή τώρα 😕

Ναι τα αυξημένα αμνιακα  μου είχαν πει και μένα δείχνουν διαβήτη κύησης. Υπομονή κάνεις μετρήσεις στο σπίτι; 

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Ναι τα αυξημένα αμνιακα  μου είχαν πει και μένα δείχνουν διαβήτη κύησης. Υπομονή κάνεις μετρήσεις στο σπίτι; 

Προς το παρόν δε μου έχουν πει για μετρήσεις, μόνο διατροφή.. θα δούμε! Αν χρειαστεί να κάνω μετρήσεις κάθε μέρα σκέφτομαι να βάλω αυτό το μόνιμο στο χέρι που βάζουν οι διαβητικοί. Δεν αντέχω ρε συ, έχω και τις αντιπηκτικες.. πολύ τρύπημα!

Δημοσίευση

Κορίτσια κατατοπίστε με λίγο, όταν λέμε αυξημένα αμνιακά υγρά ή χαμηλός τράχηλος κλπ, όλα αυτά τα βλέπουν οι γυναικολόγοι μας στον υπέρηχο; Μέχρι στιγμής δεν μου έχει πει κάτι. Ή θα τα δει στη β επιπέδου ο εμβρυολόγος και θα μου πει; 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια κατατοπίστε με λίγο, όταν λέμε αυξημένα αμνιακά υγρά ή χαμηλός τράχηλος κλπ, όλα αυτά τα βλέπουν οι γυναικολόγοι μας στον υπέρηχο; Μέχρι στιγμής δεν μου έχει πει κάτι. Ή θα τα δει στη β επιπέδου ο εμβρυολόγος και θα μου πει; 

Εμένα και τα αμνιακά υγρά και τον τράχηλο τα βλέπει ο γυναικολόγος στον υπέρηχο σε κάθε ραντεβού. Αλλά εννοείται τα βλέπουν και στη β' επιπέδου. Για τράχηλο, εμένα τον είδαν και οι δύο από κοιλιά, φαντάζομαι αν υπήρχε θέμα θα με εξέταζαν και ενδοκολπικά όπως έχω διαβάσει από κάποια κορίτσια εδώ. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η sasaki_g είπε:

Πορτοκαλί..έτσι Μ έφερε δε με ρώτησε χαχα..

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Τα υγρά τα βλέπει κ ο γυναικολόγος. Τραχηλο ελέγχει μόνο αν κρίνει ότι χρειάζεται κολπικά πάντα. Στη β επιπέδου θα τον μετρήσει σίγουρα. Εμένα λόγω ιστορικού τον μετράει και ο γυναικολόγος μου στη μηνιαία επίσκεψη .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κοπέλα μου, Από τη στιγμή που είστε στην ανεξήγητη υπογονιμότητα τίποτα δεν αποκλείεται!! Είμαστε πολλές κοπέλες εδώ που μετά από εξωσωματική πιάσαμε φυσιολογικά. Κάποιες πάλευαν χρόνια με αποτυχημένες εξωσωματικές κ έκανα φυσιολογικά τα παιδάκια τους!! Προσωπικά έχω τα διδυμάκια μου από εξωσωματική (ανεξήγητη ουσιαστικά υπογονιμότητα κ μεις μ ένα μέτριο σπερμα.) 2 χρόνια προσπαθειών χωρίς καμμία σύλληψη. Έπιασα τα δίδυμα με τη εξωσωματική κ 3 χρονια μετά είχα την πρώτη φυσιολογική σύλληψη!!! Δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη τότε αλλά ένα χρόνο μετά έμεινα πάλι έγκυος φυσιολογικά κ τώρα είμαι αισίως 6 μηνών έγκυος!!! Εύχομαι να τα καταφέρετε κ σεις σύντομα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο!!!
    • @Mantarini τελικά από τον κόλπο είναι! Μάλλον επειδή ζορίστηκα ή μπορεί και από εχθές που έκανα κολπικό υπέρηχο τπτ να έσπασε κάποιο αγγείο.. το πρωί πάντως δεν είχα τπτ! Τη Vasclor που βάζω δηλαδή κολπικά, το απλικατέρ ήταν καθαρό. Πήρα τη γιατρό τηλέφωνο, μου είπε ξάπλα! θα μου γράψει αναρρωτική, και μου αύξησε την προγεστερόνη την ενέσιμη και το πρωί να την παίρνω και μου συμπληρώστε στην αγωγή και utrogestan πρωί μεσημέρι βράδυ, μου έκοψε και το σαλοσπίρ για την ώρα.!!! Ελπίζω να είναι περαστικά και όλα να πάνε καλά στο τέλος!
    • @Pinacolada όχι κορίτσι μου !!! Ίσως θέλουν να τα λένε μόνα τους τα κορίτσια 😁 να λένε τα δικά τους 
    • Καλώς ήρθες στην παρέα μας κορίτσι!!! Και εγώ χαμηλη ΑΜΗ και θυρεοειδή αλλά τον έχω ρυθμίσει. Είμαστε στην φάση της 1ης εξωσωματικής Παρασκευή πάω για ωοληψια. Για τα σπερμοδιαγραμματα που θελει η επιτροπή εμείς τα κάναμε σε 2 μικροβιολογικα διαφορετικά δεν θέλουν από το το ίδιο. Και ο ένας μικροβιολογος ήταν συμβεβλημενος με τον Εοπυυ ο άλλος όχι. Δεν είχαμε θέμα όμως τα δέχτηκαν είχα ρωτήσει βέβαια κ στο κέντρο εξωσωματικής αν είναι οκ και μου είπανε ναι δεν υπάρχει πρόβλημα. Καλά κάνετε και οργανωνεστε πάρτε και τις βιταμίνες για το σπέρμα ίσως βοηθήσουν. Το σπερμα ανανεώνεται καθε 3 μηνες λενε. Όλα καλά να πάνε!!!!
    • κορίτσι μου όπως το περιγράφεις μαλλον είναι από τον πρωκτό επειδή ζορίστηκες. Αλλά δεν είμαστε εσυ για να ξέρουμε ακριβώς..  όταν ξαναπάς τουαλέτα προσπάθησε να σκουπιστείς έτσι ώστε να προσδιορίσεις από που έρχεται το αίμα και αναλόγως πράξε.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...