Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η sofakikaramel είπε:

Γεια σας κορίτσια ! Είχα μπει στην ομαδουλα σας όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος και έκατσα μέχρι της 7 8 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά ,μετά άνοιξαν μωράκια Δεκεμβρίου και πήγα δίπλα ! Σας διαβάζω όταν μπορώ και χαίρομαι που όλες είστε καλά ! Έφτασα στις 17+2 εκεί που πίστευα ότι δεν θα φτάσω ποτέ από τον φόβο μου και σας το έλεγα !!! Εύχομαι με το καλό τα μωράκια μας γερά και δυνατά μέχρι το τέλος !!!! ❤️

Μπράβο κορίτσι μου! Έτσι, βήμα βήμα προχωράμε όλες μαζί, ακόμα απίστευτο μου φαίνεται!! Πώς είσαι πώς κυλάει; 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Μπράβο κορίτσι μου! Έτσι, βήμα βήμα προχωράμε όλες μαζί, ακόμα απίστευτο μου φαίνεται!! Πώς είσαι πώς κυλάει; 

Είμαι καλά Δόξα τον Θεό ! Όλα κυλάνε όμορφα και ήρεμα! Εχουμε ένα τράχηλο  στα 3εκ. και το παλεύουμε.! Ένα βήμα τη φορά !!  Εσύ κορίτσι μου εισαι καλά ? 

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Είμαι καλά Δόξα τον Θεό ! Όλα κυλάνε όμορφα και ήρεμα! Εχουμε ένα τράχηλο  στα 3εκ. και το παλεύουμε.! Ένα βήμα τη φορά !!  Εσύ κορίτσι μου εισαι καλά ? 

Αα σου είπαν να προσέχεις γενικά; Εμένα δεν μου έχουν πει κάτι για τράχηλο είναι η αλήθεια. 

Καλά είμαι από βδομάδα πάω για β επιπέδου και αισίως τελευταίο μήνα 2ου τριμήνου. Περνάει ο καιρός και ελπίζω να πάνε μέχρι τέλους όλα καλά 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Αα σου είπαν να προσέχεις γενικά; Εμένα δεν μου έχουν πει κάτι για τράχηλο είναι η αλήθεια. 

Καλά είμαι από βδομάδα πάω για β επιπέδου και αισίως τελευταίο μήνα 2ου τριμήνου. Περνάει ο καιρός και ελπίζω να πάνε μέχρι τέλους όλα καλά 🙏🏼

Άντε μπράβο όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου  και θα έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!Μην αγχώνεσαι ! 

Μου είπε ηρεμία και ξεκούραση δν μου είπε να κάνω κάτι συγκεκριμένο!  Το καλό είναι ότι από την αυχενική μέχρι και τώρα είναι σταθερος στο 3 και προς το παρόν δεν χρειάζεται περίδεση ! Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος..!!  

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η sofakikaramel είπε:

Γεια σας κορίτσια ! Είχα μπει στην ομαδουλα σας όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος και έκατσα μέχρι της 7 8 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά ,μετά άνοιξαν μωράκια Δεκεμβρίου και πήγα δίπλα ! Σας διαβάζω όταν μπορώ και χαίρομαι που όλες είστε καλά ! Έφτασα στις 17+2 εκεί που πίστευα ότι δεν θα φτάσω ποτέ από τον φόβο μου και σας το έλεγα !!! Εύχομαι με το καλό τα μωράκια μας γερά και δυνατά μέχρι το τέλος !!!! ❤️

Είδες πως πέρασε ο καιρός όλα θα πάνε καλά και σε λίγους μήνες θα έχουμε αγκαλιά τα μπεμπεδονια . Πως είσαι γενικά; Τι έχετε μάθατε;

Δημοσίευση

Κορίτσια τι κάνετε; Όσες κάνατε η επιπέδου τέλος καλό όλα καλά ευτυχώς άντε να ρθει και η σειρά μας . Καμπύλη ζαχάρου όσες κάνατε τι εβδομάδα είστε; Εμένα η διαβητολογος μου είπε επειδή η μετρήσεις μου είναι καλές μέχρι στιγμής θα κάνω 28 εβδομάδες 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η zoepapa είπε:

Είδες πως πέρασε ο καιρός όλα θα πάνε καλά και σε λίγους μήνες θα έχουμε αγκαλιά τα μπεμπεδονια . Πως είσαι γενικά; Τι έχετε μάθατε;

Πραγματικά πέρασε χωρίς να το καταλάβω ! Με το καλό όλες μας να τα κρατήσουμε ! Είμαι καλά γενικά Δόξα τον Θεό ! Στην αυχενική μας είπαν μάλλον αγόρι αλλά δεν ήταν σίγουρο,γενικά δεν κάθεται να δούμε , κάθεται σταυροπόδι και δν αλλάζει θέση ! Χαχχαχα  εσύ τι έχεις;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η zoepapa είπε:

Κορίτσια τι κάνετε; Όσες κάνατε η επιπέδου τέλος καλό όλα καλά ευτυχώς άντε να ρθει και η σειρά μας . Καμπύλη ζαχάρου όσες κάνατε τι εβδομάδα είστε; Εμένα η διαβητολογος μου είπε επειδή η μετρήσεις μου είναι καλές μέχρι στιγμής θα κάνω 28 εβδομάδες 

Εγώ έκανα σήμερα καμπύλη ζαχάρου είμαι 22.βγηκε καλή ευτυχώς.ο αιματοκρίτης 32 ήταν μονο κ γενικά εκεί η σελίδα ήταν λίγο κόκκινη..θα Μ πει τη Πέμπτη πώς τα βλέπει που θα με δει η γιατρός 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...