Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Έχεις διαβήτη κύησης καιεσυ;

Ευτυχώς ακόμα όχι, αλλά είναι διαβητική η γιαγιά μου από πολύ νέα, και εγώ έχω κάποια παραπανίσια κιλά από πριν μείνω έγκυος, οπότε μου πε χρειάζεται λίγο προσοχή.

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Εμένα με είχαν ρωτήσει τι γεύση θέλω λεμόνι ή πορτοκάλι εντάξει δεν είναι ότι δεν μπορείς να το πιεις ή ότι είναι τόσο γλυκό πίνετε απλά είναι λες και πίνεις πορτοκαλάδα την πιο χάλια ποιότητα 😂  μετά μου έκανε το στομάχι χαλια και κόντεψα να κοιμηθώ εκεί 😂

Μάλιστα, οκ!! Τί προτείνεις, λεμόνι ή πορτοκάλι?

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η sasaki_g είπε:

Καλημέρα σε όλες! Εμείς πήγαμε χθες στο γιατρό και είδαμε τη μπουμπου! Έχει μεγαλώσει τόσο πολύ 😍! 380γρ. το σποράκι! Όλα καλά τα είδε, κλείσαμε και β επιπέδου για 14 Ιουλίου. Και μου έβαλε σε μία εβδομάδα να κάνω καμπύλη ζαχάρου. Έχει κάνει καμιά σας?

Μπράβο αγάπη μου!!! Β επιπέδου έχω σε μια βδομάδα, καμύλη όχι ακόμα. Αν θυμάμαι και στα δίδυμα γύρω στη 27η εβδομάδα πρέπει να την είχα κάνει

στις πριν 4 ώρες, ο/η sasaki_g είπε:

Πω ρε κορίτσι μου όλα μαζί. Περαστικά και γρήγορα εύχομαι, και όσο μπορείς μην ταράζεσαι. Όλα θα γίνουν και θα πάνε μια χαρα! Την ημέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος, έσπασε η μαμά μου τον αγκώνα της και μπήκε στο ΚΑΤ για χειρουργείο, ενώ είχε προγραμματισμένο χειρουργείο για χολή. Πήγε πίσω η  χολή εννοείται, εμένα ο γιατρός ταυτόχρονα μου είπε 2 βδομάδες ξάπλα γιατί είχα πόνους, ο άντρας μου ήταν εκτός λόγω της δουλειάς του, όλα λάθος. Δε μπορούσα να τη βοηθήσω δε μπορούσε να με βοηθήσει. Ο μπαμπάς μου τα πλήρωσε όλα εκείνη την περίοδο 😆. Πέρασε ο καιρός, έγινε καλά το χέρι, πριν 2 βδομάδες έκανε και τη χολή, όλα πέρασαν. Έτσι θα γίνει και σε σας θα δεις 😊 Δε συγκρίνω τη σοβαρότητα της καρδιάς με τη χολή εννοείται, αλλά εφόσον την παρακολουθούν οι γιατροί όλα θα πάνε μια χαρα!

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Κορίτσια βλέπει καμιά ότι να ναι όνειρα; Νομιζα ήταν μόνο στο πρώτο τρίμηνο αλλά δεν με έχουν αφήσει κάθε βράδυ με παιδεύουν και ξυπνάω ταραγμένη 

Εγώ! Έχει λίγες μέρες βλέπω ότι να ναι πάλι ενώ είχα ηρεμήσει. 

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια μου τι κάνετε;;; εμεις σήμερα κάναμε β επιπέδου  και βγήκε πολύ καλή !!μάθαμε επιτέλους κ φύλο χαχαχα.  Εύχομαι  σε όλες να έχετε τέλεια β επιπέδου να φύγει και το άγχος  :)

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Τινούλα είπε:

Γειά σας κορίτσια μου τι κάνετε;;; εμεις σήμερα κάναμε β επιπέδου  και βγήκε πολύ καλή !!μάθαμε επιτέλους κ φύλο χαχαχα.  Εύχομαι  σε όλες να έχετε τέλεια β επιπέδου να φύγει και το άγχος  :)

Μπραβο!!! τέλεια, με το καλό να παίρνουμε σειρά όλες. Δεν θα μας πεις το φύλο; 😅

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η sasaki_g είπε:

Καλημέρα σε όλες! Εμείς πήγαμε χθες στο γιατρό και είδαμε τη μπουμπου! Έχει μεγαλώσει τόσο πολύ 😍! 380γρ. το σποράκι! Όλα καλά τα είδε, κλείσαμε και β επιπέδου για 14 Ιουλίου. Και μου έβαλε σε μία εβδομάδα να κάνω καμπύλη ζαχάρου. Έχει κάνει καμιά σας?

Εγώ θα κάνω από Δευτέρα  λένε ότι είναι χάλια το ροφημα. 

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια κ εμείς σήμερα κάναμε β επιπέδου..όλα καλά τα αντρακια μας..μια χαρά είναι 380γρ και 390γρ..δεν έχουμε διαφορες ευτυχώς..θα πάμε άλλη μια φορά τέλος τ μήνα τελευταία φορά στον εμβυολογο και μετά θα με παρακολουθεί η γυναικολόγος Μ.. :)

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η giotoulini είπε:

Γεια σας κορίτσια κ εμείς σήμερα κάναμε β επιπέδου..όλα καλά τα αντρακια μας..μια χαρά είναι 380γρ και 390γρ..δεν έχουμε διαφορες ευτυχώς..θα πάμε άλλη μια φορά τέλος τ μήνα τελευταία φορά στον εμβυολογο και μετά θα με παρακολουθεί η γυναικολόγος Μ.. :)

Αχ τέλεια μεγαλώνουν οι μπόμπιρες μακάρι να συνεχίσουμε όλες με καλά νέα με αγχωνει αυτή η β επιπέδου 

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα έχω να μπω πολύ καιρό καθώς με τα μικρουλια δεν προλαβαίνω ούτε να πάρω ανάσα τώρα που έκλεισαν τα σχολεία. Δεν ξέρω αν με θυμάστε περιμένω δίδυμα κι εγώ ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Είμαι στην 19 εβδομάδα και στις 17 του μήνα θα πάω γιατρό και θα κλείσουμε και β επιπέδου. 

Ήθελα να ρωτήσω τις μαμαδες που περιμένουν διδυμακια η που έχουν γιατί έχουμε και πολλές στην ομάδα ζωή να'χουμε🤣

Πήγα την 17+6 εβδομάδα στο γιατρό μου και αντί να μου πει γραμμάρια μου μέτρησε πάλι το crl(μήκος από κεφάλι μέχρι τέλος σπονδυλικής στήλης). Μου τα έβγαλε το ένα μωρό 16+3 και το άλλο 17+4. Αγχώθηκα πολύ, ο γιατρός πολύ χαλαρός σα να μην τρέχει τίποτα μου είπε όλα τέλεια μια χαρά. Τα λέμε σε ένα μήνα!!! Στο ίντερνετ που διάβασα είδα ότι από κάποια εβδομάδα και μετά δεν είναι αξιόπιστη μέθοδος το crl γιατί μεγαλώνουν και τεντώνονται η κουλουριάζονται. 

Εσάς σε ποια εβδομαδα ξεκίνησε ο γιατρός να σας μετράει γραμμάρια; Δεν θυμάμαι και από τις άλλες μου εγκυμοσύνες...

Δεν θα έπρεπε να μου το επισημάνει ότι έχουν πάνω από εβδομαδα διάφορα; Είναι φυσιολογικό αυτό;

Οποία μαμά ξέρει ας με βοηθήσει ❤️ 

Διάβασα στα γρήγορα τα νέα σας κορίτσια μου υπομονή και περαστικά στην μαμά της @annie! μας.

Εγώ ακόμα ταλαιπωρουμαι κατά καιρούς με ταχυκαρδίες, είχα και καφέ υγρά μου έδωσε προγεστερόνη και μαγνήσιο ο γιατρός. Πόνο στη μέση φρικτό και καουρες που ακόμα παλεύονται με λίγο κρύο γάλα ευτυχώς....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...