Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Dimitr.io είπε:

Τυρι και παγωτο μαζι ; Χαχα ωραιος συνδυασμός! Ναι ναι και εγω πολυ αλμυρά βρε κοριτσια! Ολη μερα θελω να τρωω ντοματα με αλατι 😂

Χαχα όχι μαζί χωριστά αλλά  και μαζί καλό μου ακούγεται 😂😂 . Άσε μια μέρα βουτούσα κράκερ στο αλάτι 😂 δεν ξέρω αν κάνει αλλά εγώ το είχα ευχαριστηθεί και η πίεση 9 με 5 πάλι 😂🤦

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Αχ και γω τρελαίνομαι για τυρί και παγωτό 😂 μια μέρα λιγουρευομουν σκέτο αλάτι 🤷😂 άβυσσος η ψυχή της εγκύου 😂😂

Χαχαχαχα  τα αλμυρά λέει πάνε για αγοράκι συνήθως  😛

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Aχ βρε κορίτσια μπορεί να είναι υπερβολική η ανησυχία μου, δηλαδή μάλλον είναι 😅 αλλά δεν έχω περάσει λίγα για να φτάσω μέχρι εδώ! Είμαι 18+1 σήμερα και υποτίθεται σύμφωνα με τη γιατρό μέχρι 20+ δεν παίζει να νιώθω το μωρό. Εγώ όμως είμαι σίγουρη ότι εδώ και κάποιες μέρες νιώθω πολύ μικρές κινήσεις. Χθες από το απόγευμα και μετά ένιωθα φουλ, σήμερα άντε να ένιωσα πολύ λίγο το πρωί και πάλι δεν είμαι σίγουρη. Και με έχει φάει το άγχος μην έπαθε κάτι. Πείτε μου εσείς οι πιο έμπειρες είναι νορμάλ αυτό; Θα έπρεπε να νιώθω κάθε μέρα το ίδιο παρόλο που είναι ακόμα πολύ μικρές οι κινήσεις; 

Μην ακούς και μην ανησυχείς και εγώ  από 17η το νιώθω  οπότε ναι το μωράκι σου είναι  :)

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Χαχαχαχα  τα αλμυρά λέει πάνε για αγοράκι συνήθως  😛

Χαχα και γω έτσι έχω ακούσει τις ίδιες λιγούρες είχα και στο γιο μου βέβαια οπότε μάλλον δεν ισχύουν εμάς είναι σίγουρα κορίτσι γιατί βγήκε και στο νιπτ 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Μην ακούς και μην ανησυχείς και εγώ  από 17η το νιώθω  οπότε ναι το μωράκι σου είναι  :)

Ναι μωρέ παραπάνω με ανησυχεί το ότι δεν νιώθω κάθε μέρα το ίδιο αλλά απ' ότι λέμε κι εδώ και απ' ότι διαβάζω γενικά έτσι είναι ειδικά στην αρχή. Εσύ πως το νιώθεις; Τώρα πόσες εβδομάδες είσαι; 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Aχ βρε κορίτσια μπορεί να είναι υπερβολική η ανησυχία μου, δηλαδή μάλλον είναι 😅 αλλά δεν έχω περάσει λίγα για να φτάσω μέχρι εδώ! Είμαι 18+1 σήμερα και υποτίθεται σύμφωνα με τη γιατρό μέχρι 20+ δεν παίζει να νιώθω το μωρό. Εγώ όμως είμαι σίγουρη ότι εδώ και κάποιες μέρες νιώθω πολύ μικρές κινήσεις. Χθες από το απόγευμα και μετά ένιωθα φουλ, σήμερα άντε να ένιωσα πολύ λίγο το πρωί και πάλι δεν είμαι σίγουρη. Και με έχει φάει το άγχος μην έπαθε κάτι. Πείτε μου εσείς οι πιο έμπειρες είναι νορμάλ αυτό; Θα έπρεπε να νιώθω κάθε μέρα το ίδιο παρόλο που είναι ακόμα πολύ μικρές οι κινήσεις; 

Καλημέρα σε όλες! Κορίτσι μου εγω τον ρώτησα στην 17η και μου πε ανάλογα τη θεση που ειναι το μωρό ειναι πιθανό κάποιες φορές να το νιώθεις! Έτσι όπως λες κ εγω τη νιώθω κάποιες φορές αρκετά έντονα και κάποιες μέρες δεν ένιωθα τίποτα και αγχωνόμουν! Αλλά κορίτσια εχω τωρα 2 μερες που δινει ρεσιταλ η μικρή!!! 1 φορα το καταλαβα και στο χερι μου που το ειχα πανω στην κοιλια μου για ωρα!! 🫠🥰

Τώρα απο φαγητά κ εγώ νομιζω πιο πολυ του αλμυρού είμαι, αλλα τώρα με τη ζεστη λυσσαω και για φρουτα!

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Αχ και γω τρελαίνομαι για τυρί και παγωτό 😂 μια μέρα λιγουρευομουν σκέτο αλάτι 🤷😂 άβυσσος η ψυχή της εγκύου 😂😂

Το απόλυτο Χιτ του πρώτου τριμήνου για μένα ήταν πιλάφι με γιαούρτι… Και για την ακρίβεια το ήθελα καυτό το πιλάφι για να το ανακατέψω με το γιαούρτι🤣🤣🤣

στις πριν 19 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Αγάπη μου είναι ακόμα νωρίς κ μικρούλι. Μπορεί να μην το νιώσεις σχεδόν καθόλου μια μέρα. Εμενα τώρα που είναι κ 2η εγκυμοσύνη (μη σου πω 3η με το τέντωμα που έφαγε η μήτρα με τα δίδυμα..) κ τώρα τον καταλαβαίνω κάθε μέρα πολύ καλά γιατί κλωτσάει πλέον γερά. Μη μου αγχώνεσαι αλήθεια !!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Δεν νομίζω πως είσαι πολύ χαμηλά, ποιο ειναι το όριο; Εγώ 0,55 είχα τελευταία φορά 

0.5 είναι το όριο.απλα τη προηγούμενη φορά ήμουν 0.47..δεν ξέρω κ τι είναι η κρεατινη να σ πω την αλήθεια..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

0.5 είναι το όριο.απλα τη προηγούμενη φορά ήμουν 0.47..δεν ξέρω κ τι είναι η κρεατινη να σ πω την αλήθεια..

Νομίζω αν κάτι είναι πολύ εκτός ορίου θα σου πει ο γιατρός σου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...