Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα!! Ναιι εννοείται βόλτες, τουλάχιστον τις μέρες που θα χει ήλιο κι ας έχει κρύο. Εγώ θα πάρω σίγουρα κι ένα μάρσιπο, σκεφτομαι για το asteraki mei tai, δεν ξερω αν το γνωρίζει κάποια αλλά φαίνεται καλό. 

Το κοιλουμπίνι σας πώς πάει κορίτσια; Εμένα το πρωί μέχρι μεσημέρι είναι σαν να ήπια 10 μπύρες και μετά στρογγυλεύει λίγο παραπάνω 😆

Εμένα να δεις με δύο μέσα λες κ είμαι ετοιμογεννη..Τσίτσα κ εμένα..έχω κ ταχυκαρδίες που κ που..

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η giotoulini είπε:

Έχετε κλείσει για β επιπέδου κ αν ναι πότε?εγώ 3 Ιουλίου.επειδη είμαι άσχετη η β επιπέδου είναι έγχρωμη άραγε?

Σου βάζουν να δεις και έγχρωμο το μωρό σε 3d και σου δίνουν και φωτογραφία το πρόσωπο του 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Έχετε κλείσει για β επιπέδου κ αν ναι πότε?εγώ 3 Ιουλίου.επειδη είμαι άσχετη η β επιπέδου είναι έγχρωμη άραγε?

Εμεις εχουμε 10 Ιουλίου 

αργει λιγο αλλα ανυπομονω 

20+ ειμαι και το νιωθω κανονικότατα 

φυλο ομως δεν εχουμε δει ακομα! Ελπιζω την αλλη εβδομαδα που εχουμε ραντεβου να το δουμε 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Πως πήγε κορίτσι μου η παρακέντηση;Πως είσαι;;Τα μικρούλια σου;Αποτελέσματα πήρες η αργούν;Σε σκεφτόμουν μιας που είμαστε στην ίδια κατάσταση.Αν και πιστεύω πως όλα καλά.Εγω σήμερα έχω εμβρυολογο.Το άγχος έχει χτυπήσει κοκκινο😘

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Dimitr.io είπε:

Οι υπόλοιπες κοριτσια πως ειστε απο διαθεση;;;

Προσπαθώ να έχω θετική σκέψη για να έχω κ καλή διαθεση αλλά υπάρχουν στιγμές που δεν είναι καλή.Εχω πολύ αγχος,κάθε εβδομάδα παρακολούθηση,έχω και την μικρούλα μου που προσπαθώ να μην με στερείται.Ειναι λίγο ζόρι.

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Κορίτσια από ότι κατάλαβα τελικά μιλούσατε για καλαθουνα στο καρότσι όχι για το σπίτι 😂😂😂 λάθος κατάλαβα. Εμείς είχαμε πάρει καρότσι τρία σε ένα οπότε είχε ούτως ή άλλως και επειδή έκλεινε μέχρι πάνω ή καλαθουνα και έχει παραθυράκι για να βλέπεις το μωρό δεν αγχωνομουν μη κρυώσει το χειμώνα που πηγαίναμε βόλτα 

Καλημέρα σας κορίτσια μου! Η καλαθούνα χρησιμεύει και στη βόλτα και στον ύπνο στο σπίτι, πολλά σετ έχουν και βάση για το σπίτι. Απλά επειδή εμείς έχουμε ήδη λίκνο δε θα τη χρησιμοποιούσα στο σπίτι έτσι κ αλλιώς, και για τη βόλτα το καρότσι είναι κατάλληλο για νεογέννητο, οπότε είπαμε να μην πάρουμε καθόλου! Αυτό που λες βέβαια για τους αδιάκριτους δε το είχα σκεφτει 😂

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Εγώ θα κλείσω στο επόμενο ραντεβού στο γιατρό μου, και μου βγαίνει γύρω στις 18 Ιουλίου (22 εβδομάδα μου πε ο γιατρός). Κ εγώ τον ρώτησα αν θα είναι έγχρωμη και μου είπε μπορείς να ζητήσεις να σου βά΄λουν την κεφαλή που είναι για 3D υπερηχογράφο και θα δείτε το μωρό κανονικά! Κ λέω δηλαδή αν δε το ζητο΄΄ύσα θα μέναμε μ αυτή τη θολούρα που ανάθεμα κ αν ξεχωρίζω τίποτα εκεί μέσα!! 😆😆 

Δε καταλαβαίνουν τη λαχτάρα μας ρε κορίτσια, να δούμε λίγο προσωπάκι 😍 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Dimitr.io είπε:

Οι υπόλοιπες κοριτσια πως ειστε απο διαθεση;;;

Εγώ μπορώ να πω καλά! Πέρα απ τα κλασικά άγχη που δε φεύγουν εννοείται 😂 

Αλλά από τότε που μου έφυγαν οι αναγούλες και δε νιώθω πια άρρωστη, όλα κυλούν πολύ όμορφα!

Εσύ πως είσαι κορίτσι μου?

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

στις πριν 10 ώρες, ο/η Dimitr.io είπε:

Εμεις εχουμε 10 Ιουλίου 

αργει λιγο αλλα ανυπομονω 

20+ ειμαι και το νιωθω κανονικότατα 

φυλο ομως δεν εχουμε δει ακομα! Ελπιζω την αλλη εβδομαδα που εχουμε ραντεβου να το δουμε 

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!! Στο γυρνάει σε κάποια φάση σε 3D και σου δίνει φωτογραφία το προσωπάκι του. Και γω στις 10/07 έχω ραντεβού.

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!! Στο γυρνάει σε κάποια φάση σε 3D και σου δίνει φωτογραφία το προσωπάκι του. Και γω στις 10/07 έχω ραντεβού.

Εμένα ίσως επειδή θα γίνει σε δημόσιο, μου είπε ότι πρέπει να το ζητήσω. Συγκεκριμένα μου είπε θα μου το θυμίσεις να ενημερώσω το γιατρό να φέρει μαζί του την κεφαλή 😂

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η sasaki_g είπε:

Εμένα ίσως επειδή θα γίνει σε δημόσιο, μου είπε ότι πρέπει να το ζητήσω. Συγκεκριμένα μου είπε θα μου το θυμίσεις να ενημερώσω το γιατρό να φέρει μαζί του την κεφαλή 😂

Πολύ πιθανό. Αφού μπορεί να γίνει κατόπιν ενημέρωσης τέλεια!!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η dimsag είπε:

Πως πήγε κορίτσι μου η παρακέντηση;Πως είσαι;;Τα μικρούλια σου;Αποτελέσματα πήρες η αργούν;Σε σκεφτόμουν μιας που είμαστε στην ίδια κατάσταση.Αν και πιστεύω πως όλα καλά.Εγω σήμερα έχω εμβρυολογο.Το άγχος έχει χτυπήσει κοκκινο😘

Να σ πω δεν το ανέφερα καθόλου γτ όλο κάτι γίνεται δε με αφήνει αυτή η εγκυμοσύνη να το χαρούμε..η παρακέντηση ήταν δε πόνεσε κ βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα..δεν έχουμε τα γνωστά σύνδρομα..αλλά βγήκαν φορείς από κάποιον ή εμένα η τον άντρα μου κυστική ίνωση..η πρώτη εικόνα σαν άσχετη το θέματος εγκεφαλικά...Μ πΕ ο εμβυολογος μου μην αγχονομαι δεν είναι κάτι είναι το πιο κοινό αυτό που βγήκε και θα γίνει περαιτέρω επεξεργασία στο αμνιακό υγρό που είδη έχουμε συλλέξει σε όλες τις μεταλλάξεις της κυστικής ινωσης..λέει είναι πολύ σπάνιο να έχουμε κ κάποιον άλλον συνδιασμό που δημιουργείτε η κυστική ίνωση..αλλά δε παύει να αγχονεσαι.. περιμένουμε τα αποτελέσματα.. ελπίζω σε καμία βδομάδα να ζουν βγεί κ για αυτό..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η giotoulini είπε:

Να σ πω δεν το ανέφερα καθόλου γτ όλο κάτι γίνεται δε με αφήνει αυτή η εγκυμοσύνη να το χαρούμε..η παρακέντηση ήταν δε πόνεσε κ βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα..δεν έχουμε τα γνωστά σύνδρομα..αλλά βγήκαν φορείς από κάποιον ή εμένα η τον άντρα μου κυστική ίνωση..η πρώτη εικόνα σαν άσχετη το θέματος εγκεφαλικά...Μ πΕ ο εμβυολογος μου μην αγχονομαι δεν είναι κάτι είναι το πιο κοινό αυτό που βγήκε και θα γίνει περαιτέρω επεξεργασία στο αμνιακό υγρό που είδη έχουμε συλλέξει σε όλες τις μεταλλάξεις της κυστικής ινωσης..λέει είναι πολύ σπάνιο να έχουμε κ κάποιον άλλον συνδιασμό που δημιουργείτε η κυστική ίνωση..αλλά δε παύει να αγχονεσαι.. περιμένουμε τα αποτελέσματα.. ελπίζω σε καμία βδομάδα να ζουν βγεί κ για αυτό..

Καταλλα τα παιδιά είναι μια χαρά μεγαλώνουν το ίδιο το ένα ήταν 217 κ τ άλλο 220.ειναι αγοράκια..να σ πάνε όλα καλά εύχομαι.. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η sasaki_g είπε:

Εγώ θα κλείσω στο επόμενο ραντεβού στο γιατρό μου, και μου βγαίνει γύρω στις 18 Ιουλίου (22 εβδομάδα μου πε ο γιατρός). Κ εγώ τον ρώτησα αν θα είναι έγχρωμη και μου είπε μπορείς να ζητήσεις να σου βά΄λουν την κεφαλή που είναι για 3D υπερηχογράφο και θα δείτε το μωρό κανονικά! Κ λέω δηλαδή αν δε το ζητο΄΄ύσα θα μέναμε μ αυτή τη θολούρα που ανάθεμα κ αν ξεχωρίζω τίποτα εκεί μέσα!! 😆😆 

Δε καταλαβαίνουν τη λαχτάρα μας ρε κορίτσια, να δούμε λίγο προσωπάκι 😍 

Αα σωστή η παρατήρηση θα το πω κ εγώ αν δω ότι δε βάλει έγχρωμο..

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Εμένα να δεις με δύο μέσα λες κ είμαι ετοιμογεννη..Τσίτσα κ εμένα..έχω κ ταχυκαρδίες που κ που..

Λογικό είναι κοριτσάκι μου.... Ταχυκαρδίες με πιάνουν με το που ζεσταίνομαι... Αν ανοίξω κλιματιστικό ηρεμώ

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η giotoulini είπε:

Κοριτσάκι μου να μη βάζεις κακό στο μυαλό σου, ο γιατρός μου μου χει πει ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο, και για να υπάρχουν πιθανότητες να περάσει στο παιδί θα πρέπει να έχετε την ίδια ακριβώς μετάλλαξη και εσύ και ο άντρας σου, γενικά πολύ σπάνια περίπτωση. Απλά είναι κάτι που πλέον το τσεκάρουν όπως το στίγμα. Απορώ πώς ο γιατρός σου δε σου έκανε την εξέταση να μη το βρείτε μπροστά σας τώρα. Εμένα μου την είχε βάλει απ την αρχή, και είναι μια εξέταση που την κάνεις μια φορά για να ξέρεις αν έχεις κάποια μετάλλαξη, και αν βρουν στη μαμά κάνει κ ο μπαμπάς μετά.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η giotoulini είπε:

Καταλλα τα παιδιά είναι μια χαρά μεγαλώνουν το ίδιο το ένα ήταν 217 κ τ άλλο 220.ειναι αγοράκια..να σ πάνε όλα καλά εύχομαι.. 

Τέλεια κορίτσι μου!!! Με το καλό τα μικράκια σου, όλα τέλεια θα πάνε!! Ειλικρινά μην αγχώνεσαι τσάμπα, αφού σε καθησύχασε κ ο γιατρός!

Δημοσίευση

@giotoulini κορίτσι μου εσύ την έχεις τη μετάλλαξη και την έχει και ο σύζυγος; Πάντως νομίζω ότι το να είναι φορείς δεν είναι απαραίτητα ανησυχητικό και σε καθησύχασε και ο εμρβυολόγος.

Εγω β' επιπέδου αργώ ακόμα, 21/7! 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@giotoulini κορίτσι μου εσύ την έχεις τη μετάλλαξη και την έχει και ο σύζυγος; Πάντως νομίζω ότι το να είναι φορείς δεν είναι απαραίτητα ανησυχητικό και σε καθησύχασε και ο εμρβυολόγος.

Εγω β' επιπέδου αργώ ακόμα, 21/7! 

Δεν ξέρω καν ποιος την έχεις από τους δυο..τ βρήκαμε από τα παιδιά από το αμνιακό ότι είναι φορείς..θα δούμε κ τα αποτελέσματα για τις υπόλοιπες μεταλλάξεις..

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η sasaki_g είπε:

Κοριτσάκι μου να μη βάζεις κακό στο μυαλό σου, ο γιατρός μου μου χει πει ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο, και για να υπάρχουν πιθανότητες να περάσει στο παιδί θα πρέπει να έχετε την ίδια ακριβώς μετάλλαξη και εσύ και ο άντρας σου, γενικά πολύ σπάνια περίπτωση. Απλά είναι κάτι που πλέον το τσεκάρουν όπως το στίγμα. Απορώ πώς ο γιατρός σου δε σου έκανε την εξέταση να μη το βρείτε μπροστά σας τώρα. Εμένα μου την είχε βάλει απ την αρχή, και είναι μια εξέταση που την κάνεις μια φορά για να ξέρεις αν έχεις κάποια μετάλλαξη, και αν βρουν στη μαμά κάνει κ ο μπαμπάς μετά.

Τόσες εξετάσεις που έχω κάνει τι να σου πω..δεν ξέρω στην αυχενική που μου πήρε αίμα αν ήταν κ αυτή η εξέταση.. μπορεί να μην το χα εγώ κ να πέρασε από τον άντρα μ..δεν έχει σημασία τώρα..όλα να πάνε καλά τώρα στα αποτελέσματα να ηρεμήσουμε κ εμείς λίγο..κ εγώ θέλω να πάω να κοιτάξω τπτ που λέτε για μωρουδιακα αλλά δε Μ κάνει ακόμα αίσθηση..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...