Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σάμος!!! ακούω... Δεν έχω πάει, αλλά δύο χρόνια ήταν δασκάλα η κουνιάδα μου εκεί. Βασικά η οργανική της είναι εκεί. Από τα λεγόμενα της πέρασε υπέροχα στο νησί τα δύο χρόνια που έμεινε, απλά είναι ακριβά τα αεροπορικά εισιτήρια όταν δεν αφορούν Αθήνα και αφορούν άλλους προορισμούς και..  το καράβι είναι θάνατος για μας που ζούμε στη Θράκη.. Σάμος - Καβάλα 14 ώρες.. 😣 Στο Βαθύ έμενε κι εκείνη σε ένα μικρό επιπλωμένο, αλλά εννοείται ότι τα ενοίκια δεν έχουν καμία σχέση με της Αθήνας. Ήταν να πάμε το περσινό καλοκαίρι στο νησί με το σύζυγο μιας και υπήρχε το σπίτι εύκαιρο αλλά δεν βόλεψε και καταλήξαμε Λευκάδα, σε άλλο υπέροχο νησί αν και πανάκριβο.  Φέτος διακοπές δεν έχει. Ετοιμαζόμαστε την επόμενη εβδομάδα πρώτα ο Θεός για την ετ και μετά έχουμε προτεραιότητα το πατρικό μου να κάνουμε. Θέλουν γύρισμα τα κρεμμύδια γιατί παίρνει νερό η σκεπή όταν βρέχει πολύ. Οπότε χιλιάρικα να έχουμε να δίνουμε.. 😅  Θα πάμε κι εμείς στο χωριό. Σε άλλη ποιότητα ζωής. Δεν είμαστε και οι δύο παιδιά της πόλης οπότε δεν μπορούμε να ζούμε κλεισμένοι σε ένα διαμέρισμα. Στο χωριό που είναι σε απόσταση μόλις 12 χιλιόμετρα απο την πόλη έχουμε άλλη ποιότητα ζωής.. στην αυλή, στη φύση, με τον κήπο και τα λαχανικά μας.. την μονοκατοικία μας..!!!
    • @Diwni μου ναι πηγα γιατρο με ειδε την περασμενη Πεμπτη και ειπε οτι ειμαστε καλα. Του ειπα για τα πονακια μ ειπε να μη δινω σημασια ωσπου σταματησα να νιωθω οτιδηποτε. Η τομη ειναι οκ εκτος απο τον κομπο αλλα δεν την προσεχω οποτε θελει το χρονο της. Σταματησα να βαζω σερβιετα κοριτσια μου και δεν εχω κατι προς ωρας αλλα αποτι ξερω ερχονται και παρερχονται λιγα λοχεια στις μερες π ειμαστε εμεις @ΜαρίαΔημήτρης. Παντως οσον αφορα τις επαφες ειναι που εχουμε το μυαλο μας συνεχεια στα μωρα, ειναι και η αποχη και νιωθουμε καπως περιεργα-αμηχανα πιστευω στο κομματι αυτο. Θα το βρουμε αλλα καλα π μ πατε οτι ποναει να μη φρικαρω. 
    • Εγώ από συμπτώματα τώρα έχω μόνο το στήθος που πονάει άλλοτε λιγότερο άλλοτε περισσότερο, από ενέργεια καλύτερα αλλά πάλι κουράζομαι σχετικά εύκολα και η κοιλιά που φουσκώνει σταδιακά! Είναι στιγμές που ξεχνάω ότι είναι έγκυος και μετά πιάνω την κοιλιά και το θυμάμαι 😅 Τώρα πήγαμε τριήμερο αλλά η θάλασσα ήταν κρύα και μπήκα μέχρι τα πόδια μόνο. Γενικά μου είπε σε καθαρή θάλασσα μπορώ να μπω όχι πισίνα. Εσύ πως είσαι; 
    • Εχω ένα της kikaboo που με βόλεψε αφάνταστα κ ένα της lorelli που δεν είναι τόσο καλό. Ναι μετά κάνουν κ για θηλασμό. Μου δώσε το οκ με μέτρο. Τώρα μην τρελαινόμαστε το ιδανικό είναι να μην καπνίζεις!!! Το γύρισα στο iqos αυτές τις μέρες με την ελπίδα να το κόψω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...