Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Παρασκευαιδουαν με ευλογήσει ο Θεός με ένα δεύτερο παιδάκι, να μου πεις το μηχάνημα να το πάρω κι εγώ! 
    • Κορίτσια καλησπέρα, εχω καιρό να γράψω στην παρέα σας λόγω πολύ περιορισμένου χρόνου αλλα σας παρακολουθώ και σας διαβάζω συχνά! Να ευχηθώ με το καλό σε όσα κορίτσια περιμένουν αυτές τις μερες τα μωρακια τους και καλές εγκυμοσύνες στα κορίτσια που είχαν θετικά τεστακια τον τελευταίο καιρό! Ελπίζω και οι υπόλοιπες να καταφέρουμε σύντομα να δούμε θετικά τεστάκια! Επέστρεψα στην παρέα σας μιας και ξεκινήσαμε αυτόν τον μήνα προσπάθειες με τον σύζυγο. Είχαμε ξεκινήσει απο αρχές του έτους αλλα τους τελευταίους μήνες λόγω υποχρεώσεων δεν είχαμε καταφέρει επαφές στις γόνιμες κ τώρα ξεκινήσαμε πάλι πιο στοχευμενα. Μόλις τελείωσε η ωορρηξια μου και δεν ξερω πως θα περάσουν οι επόμενες μερες αναμονής!!! Καμία άλλη στην αναμονή μαζί μου???
    • Με το καλό κορίτσι μου να κρατήσεις την μπεμπούλα σου αγκαλιά! Δεν είχα αμφιβολία πως θα ξανά γύριζε!  Εγώ πάλι τις τελευταίες 10 μέρες είχα πάρα πολλές ορέξεις!!! Αφού σε όλη την εγκυμοσύνη μου είχαν απαγορεύσει μέχρι και τον οργασμό... στο τέλος του έδωσα και κατάλαβε. Και επίσης έφαγα πολλούς χουρμάδες και πολύ ανανά! Όλα μια χαρά πήγαιναν μέχρι που ανέβασε 180 παλμούς η Ισμήνη-Μαρία και αποφάσισα για καισαρική γιατί φοβήθηκα επειδή ζοριζόταν πολύ σε κάθε σύσπαση! 
    • Πήγες γιατρό κορίτσι μου? Τι σου είπε?  Εγώ μπαίνω με πρόκληση την Δευτέρα. Με βλέπω ξενύχτι μέχρι την Δευτέρα από το άγχος και την αγωνία. Μου είπε ότι από το νστ το προηγούμενο και το σημερινό βλέπει ότι απο κάτι ζορίζεται η μπουμπού. Έχω διαστολή και μου είπε να μην κουραστω καθόλου αυτές τις μέρες για να μείνει λίγο ακόμα έως την 38η που θα είμαι την Δευτέρα. Από βάρος είναι πολύ καλά 3,230.  Αχ πως θα διώξω το άγχος? 
    • Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ 🩷🩷 Καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες στις εγκυουλες μας και σε όσες είναι στην αναμονή εύχομαι μέσα από την καρδιά μου πολύ γρήγορα θετικές χοριακες 🙏🙏 @Παρασκευαιδου εγώ για κάποιο λόγο είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά για καισαρική και έπαθα ένα ευχάριστο σοκ. Άντε τις σκάλες να τις ανεβοκατεβω, επαφές ούτε με σφαίρες 😂😂 Δεν θέλω ούτε να με ακουμπήσει έτσι όπως είμαι σαν μπάλα, αλλά και ο σύζυγος δεν ψήνεται. Πιο ντεκαβλε περίοδος δεν παίζει να υπάρχει από αυτήν με την κοιλιά τούρλα 😋
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...