Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Dimitr.io είπε:

Κοριτσια και εγω σημερα επιβεβαίωσα οτι κανει τις πρωτες του αισθητές κινήσεις! Το πρωι κυριως! 
εσεις οι υπόλοιπες εχετε νιώσει κατι;

Τι ωραία!!! Σε ποια βδομάδα είσαι; Εγώ σήμερα 16, προφανώς ακόμα τίποτα. Μόνο το έντερο! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!Εύχομαι σε όλες  με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας !Δίδυμη κύηση κι εγω Μονοχοριακη/Διαμνιακη.Σημερα 17,3 εβδομάδες βάσει υπερήχου.ΠΗΤ 13/11.Ωστοσο το σίγουρο είναι πως θα έρθουν πιο μπροστά.Βλεπω πως έχει κι άλλες κοπέλες με διδυμακια.Το παρακολουθώ κι εγώ κάθε εβδομάδα για το σύνδρομο ttts και iugr.Στον υπέρηχο της προηγούμενης εβδομάδας ήταν μια χαρα.Το baby A 156 gr. baby B 174 gr.Υπομονη κορίτσια κι όλα θα πάνε τέλεια!

Δημοσίευση
στις On 7/6/2025 at 7:46 ΠΜ, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλό τριημερακι! ☀️🌊

Τα βράδια κοιμαστε καλά; Εγώ τώρα τελευταία δύσκολα, εκτός του ότι με έχει ταράξει το έντερο και πονάει νομίζω δε βολεύομαι τώρα που φουσκώνω, γιατί έχω στο νου μου να μαι στο πλάι συνέχεια και δεν βολεύομαι, μάλλον πρέπει να βάλω κανένα μαξιλάρι. Δηλαδή άμα φτάσω στο 3ο τι θα κάνω 😅

Καλημέρα αγάπη, εγώ μόνο με μαξιλάρι εγκυμοσύνης κ για την ακρίβεια έχω 2…🤣🤣🤣 Το ένα δε με βόλεψε πολύ κ πήρα κ 2ο..

στις πριν 21 ώρες, ο/η Dimitr.io είπε:

Κοριτσια και εγω σημερα επιβεβαίωσα οτι κανει τις πρωτες του αισθητές κινήσεις! Το πρωι κυριως! 
εσεις οι υπόλοιπες εχετε νιώσει κατι;

Ναιιιιιιιι εχθές ειδικά όταν χασμουριόμουν το βράδυ κλωτσούσε γερά. Κ ο άντρας μου τον κατάλαβε… Αφού δε μπορούσα να χασμουρηθω..

στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

H γιατρός μου είπε να προσέχω μην ξαναπάρω γιατί γνκ αντενδεικνυται στην εγκυμοσύνη. Αλλά με μια μόνο φορά και στο 2ο τρίμηνο θέλω να πιστεύω ότι δεν θα πάθει κάτι. Εδώ σκέφτομαι κάποιες συνεχίζουν και καπνίζουν η παίρνουν φάρμακα χωρίς να ξέρουν ότι είναι έγκυοι ακόμα και όλα καλά τελικά. Με μια φορά που πήρα εγώ, τι να πω! Χθες έσκασα αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι τώρα. 

Πώς είσαι εσύ κορίτσι μου; 

Με μια φορά δε νομίζω να γίνει κάτι.. Εδώ εγώ σε αυτή την εγκυμοσύνη δε μπορώ να κόψω με τίποτα το κάπνισμα😢.. Κάνω μετρημένα μέσα στη μέρα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα αγάπη, εγώ μόνο με μαξιλάρι εγκυμοσύνης κ για την ακρίβεια έχω 2…🤣🤣🤣 Το ένα δε με βόλεψε πολύ κ πήρα κ 2ο..

Ναιιιιιιιι εχθές ειδικά όταν χασμουριόμουν το βράδυ κλωτσούσε γερά. Κ ο άντρας μου τον κατάλαβε… Αφού δε μπορούσα να χασμουρηθω..

Με μια φορά δε νομίζω να γίνει κάτι.. Εδώ εγώ σε αυτή την εγκυμοσύνη δε μπορώ να κόψω με τίποτα το κάπνισμα😢.. Κάνω μετρημένα μέσα στη μέρα 

Έχετε να προτείνετε κανένα μαξιλάρι εγκυμοσύνης καλό; Κάποια του θηλασμού χρησιμοποιούνται και ως εγκυμοσύνης; 

Καπνίζεις κορίτσι ε; Ο γιατρός σου δώσε το οκ; Απ' ότι έχω ακούσει όταν καπνίζεις σου λένε να μην το κόψεις απότομα δηλαδή αυτό είναι χειροτερο.

Πάντως για το algofren η κουνιαδα μου που είναι έγκυος κι εκείνη στο 1ο τρίμηνο πήρε 3 φορές και είχε πάρει και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη της, με παρότρυνση του γιατρού. 

Δημοσίευση
στις On 16/3/2025 at 8:28 ΠΜ, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσια, είπα δειλά δειλά να ανοίξω το θεματάκι, ελπίζω να μαζευτούμε πολλές και να τα λέμε!!! 

Καλησπέρα κοπέλες είμαι στην προσπάθεια εγκυμοσύνης με συχνές ελεύθερες επαφές χθες είδα ροζ καφέ

Και μετά κόκκινο αίμα είναι λίγες σταγόνες δεν είναι μεγάλη ροή είμαι 10 μέρες μετά την ωορρηξία κ 7 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο με σταθερό κύκλο 27-28 τι μπορεί να σημαίνει ;! Κάποια κάτι παρόμοιο κ να ήταν έγκυος ;; 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

H γιατρός μου είπε να προσέχω μην ξαναπάρω γιατί γνκ αντενδεικνυται στην εγκυμοσύνη. Αλλά με μια μόνο φορά και στο 2ο τρίμηνο θέλω να πιστεύω ότι δεν θα πάθει κάτι. Εδώ σκέφτομαι κάποιες συνεχίζουν και καπνίζουν η παίρνουν φάρμακα χωρίς να ξέρουν ότι είναι έγκυοι ακόμα και όλα καλά τελικά. Με μια φορά που πήρα εγώ, τι να πω! Χθες έσκασα αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι τώρα. 

Πώς είσαι εσύ κορίτσι μου; 

Γενικά καλύτερα είμαι δεν έχω ναυτία αλλά μπορεί να κάνω εμετο το πρωί η το βραδυ βέβαια παίρνω ακόμα τα χάπια φοβάμαι να τα κόψω 😂 εννοείται σκάω από τη ζέστη και μου φέρνει ζαλάδα αλλά τουλάχιστον δεν κοιμάμαι όρθια όπως πριν 

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Έχετε να προτείνετε κανένα μαξιλάρι εγκυμοσύνης καλό; Κάποια του θηλασμού χρησιμοποιούνται και ως εγκυμοσύνης; 

Καπνίζεις κορίτσι ε; Ο γιατρός σου δώσε το οκ; Απ' ότι έχω ακούσει όταν καπνίζεις σου λένε να μην το κόψεις απότομα δηλαδή αυτό είναι χειροτερο.

Πάντως για το algofren η κουνιαδα μου που είναι έγκυος κι εκείνη στο 1ο τρίμηνο πήρε 3 φορές και είχε πάρει και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη της, με παρότρυνση του γιατρού. 

Εγώ έχω της kikka boo είναι και θηλασμού και εγκυμοσύνης το έχω λιώσει τόσο που πλέον νομίζω χρειάζομαι άλλο 😂 μέχρι να γεννήσω ακόμα και στο μαιευτήριο με αυτό ήμουν μετά το είχα για να βολεύομαι να κάθομαι που με ενοχλούσαν τα ράμματα και για το θηλασμό να σου πω το έπαιρνα και το έκανα και φωλιτσα και έβαζα και το μωρό πάνω . Είναι και πολύ οικονομικό νομίζω κάπου στα 25 το είχα πάρει 

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η larcrf είπε:

Οπότε και εσύ έχεις δυο έναν για τα βασικά και όλα και έναν για το σύνδρομο κλπ?Ναι τον Λίβανο τον είχα ακούσει, όταν μου χε προτείνει εξειδικευμένους για αυχενική μου χε δώσει τρεις, ο ένας ήταν ο Λίβανος και άλλοι δυο , εγώ τελικά πήγα στη Τσουμπού εξίσου καλή σε αυτά τα θέματα πέρα από την αυχενική σε αυτή πάω τώρα ώστε να παρακολουθεί την εξέλιξη για το σύνδρομο. Μου είχε πει ότι αν προκύψει θέμα στην Ελλάδα ο μόνος που κ΄άνει λειζερ είναι ο Νικολαίδης με τον οποίο είχε συνεργαστεί και μετά  στο Λονδίνο μόνο. Εντάξει αχρείαστα να ναι απ΄λως εγώ είχα απορία αν πέρα από αυτή την παρακολούθηση του συνδρόμου που το  μέγιστο σε κίνδυνο είναι οι εβδομάδες 17-24 αν κ μετά θέλουμε γενικά ειδικό γυναικολόγο και για τη γέννα ή ειμαστε οκ με τον απλό εκάστοτε δικό μας.

Όλα καλά να μας πάνε σε όλες μας εύχομαι!! :)

Ναι σε δύο πάω η γυναικολόγος μου με έστειλε σε αυτόν για την παρακολούθηση.εκει έκανα την αυχενική κ όλο τ τσεκ τώρα.. αποτι μου ειπαν κανείς δε κάνει Ελλάδα laser.συνεργάζονται με Λονδίνο εκεί είναι ο νικολαιδης.θα με κατευθύνει ο Λίβανος αν χρειαστεί αλλά ναι προσπαθώ να μη το σκέφτομαι να πηγαίνουμε κάθε φορά κ να ναι όλα καλά..δεν ξέρω ακομα να σ πω αν θα συνεχίσει μέχρι τ τέλος να με παρακολουθει.. λογικά όχι όταν πάμε 24 βδομάδα θα ξέρουν ότι φύγαμε από τον κίνδυνο.. μόνο για τον έλεγχο τους θέλουμε του συνδρομου όχι για τη γεννα..κ εγώ ελπίζω να μη συνεχίσω αυτό τ πήγαινε έλα..κάνω 4 ώρες δρόμο για να πάω στον γιατρό κ άλλες 4 μετά για τ γυρισμό..είμαι από νομό Ηλείας..

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η dimsag είπε:

Καλημέρα κορίτσια!Εύχομαι σε όλες  με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας !Δίδυμη κύηση κι εγω Μονοχοριακη/Διαμνιακη.Σημερα 17,3 εβδομάδες βάσει υπερήχου.ΠΗΤ 13/11.Ωστοσο το σίγουρο είναι πως θα έρθουν πιο μπροστά.Βλεπω πως έχει κι άλλες κοπέλες με διδυμακια.Το παρακολουθώ κι εγώ κάθε εβδομάδα για το σύνδρομο ttts και iugr.Στον υπέρηχο της προηγούμενης εβδομάδας ήταν μια χαρα.Το baby A 156 gr. baby B 174 gr.Υπομονη κορίτσια κι όλα θα πάνε τέλεια!

Καλώς ήρθες..είμαστε 3 νομίζω με την ίδια εγκυμοσύνη εδώ..κ εγώ Πιτ 14/11 σιγά μη φτάσουμε εκεί..εμένα 140 και 160 τη προηγούμενη βδομάδα..κ εγώ όλα καλά μεχρι τώρα.. πότε ξανά πας εσύ? Εγώ τη παρασκευή.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...