Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η annie! είπε:

Μπ΄ραβο το μπουμπουκάκι!!!! Μια χαρά θα είναι και η νιπτ κοπέλα μου.

Με το καλό τα αστεράκια σου!!!! Γέμισε διδυμάκια το θεματάκι μας... Όλα θα πάνε καλά!!! Κ μένα τα πρώτα μου είναι δίδυμα, διχοριακά διαμνιακά βεβαια απο εξωσωματική. Θέλει λίγο παραπάνω προσοχή και ξεκούραση στη δίδυμη κύηση και όλα θα πάνε καλά!!!!

Μαζευτήκαμε πολλές γύρω από τις 10 αν και εγώ σίγουρα θα γεννήσω νωρίτερα λόγω καισαρικής. Πιστεύω πως αν φτάσουμε με το καό μέχρι 1/11 θα μου το πάρει (9 μέρες πριν την ΠΗΤ κ Σάββατο...) το χω σιγουράκι στο μυαλό μου... Εμείς σήμερα το απόγευμα έχουμε ραντεβού και ανυπομονώ!!!!! Θα πάρουμε και τα δίδυμα μαζί μας για να δουν το μωράκι..

Αχ άντε με το καλό το ραντεβού σου και σένα τι ωραίο να πάρεις και τα μικρά σου μαζί και γω θα ήθελα αλλά πιστεύω δεν θα καταλάβει τίποτα . Περιμένω πως και πως το αποτέλεσμα να ηρεμήσω κάπως γιατί και στον γιο μου συνέχεια μου έβγαινε κάποιο πρόβλημα οπότε και τώρα είμαι με σφιγμένα δόντια 😩

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η annie! είπε:

Όλα καλά φίλη μου!!! 240 γρ ο μπόμπιρας😱😱😱 Όλα σούπερ κ τώρα επόμενο ραντεβού η β επιπέδου 10/07…

Τελεια! Και σε εμας 210 γρ ηταν το σαββατο! 
τοτε εχουμε και εμεις β επιπέδου! Αντε ανυπομονω!! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Dimitr.io είπε:

Τελεια! Και σε εμας 210 γρ ηταν το σαββατο! 
τοτε εχουμε και εμεις β επιπέδου! Αντε ανυπομονω!! 

Μια χαρά!!! Εν τω μεταξύ μου φαίνεται μεγάλος!!!🤣🤣🤣 Τα δίδυμα αντίστοιχη εβδομάδα ήταν πιο μικρά εννοείται.. Εσύ θα πας καθόλου γιατρό στο ενδιάμεσο; Ο δικός μου δε θέλει να με δει. Το καλό είναι πως ο τράχηλος καλά κρατεί κ μάλλον θα γλυτωσουμε την περίδεση όπως φαίνεται..

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα! Ήρθα κ εγώ στην παρέα σας! Είμαι στη 16η εβδομάδα και έχω ΠΗΤ 19/11. Έχω κάνει αυχενική και τροφοβλάστη που μου τη σύστησε ο γιατρός καθαρά λόγω ηλικίας (36) και βγήκαν όλα πολύ καλά! Μάθαμε και το φύλο, είναι κορίτσι!! Εύχομαι σε όλες να πάνε τέλεια οι εγκυμοσύνες σας και με το καλό να έρθουν  τα μωρ΄άκια σας!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...