Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Αχ κορίτσι συμπάσχω και μένα 20 μηνών ο Ταρζάν δεν σταματάει όλη μέρα και έχει και συνέχεια ξεσπάσματα 

Αχ συναγωνιστρια εδώ.... Τι είναι αυτό που ζούμε;Η θα είμαστε στις κουνιες και θα τρέχουμε γύρω γύρω η θα είμαστε σπίτι και θα γκρινιάζει η θα ανοιγοκλείνει τα μάτια της κουζίνας και θα μπαίνει μέσα στο φούρνο (οπότε ΚΑΙ στο σπίτι όρθια και από πίσω όλη μέρα).... Τι ζούμε ρε φιλενάδα μιλάμε τα'χω δει όλα. Έτσι και δεν μου τον πάρουν σταθμό θα βγω στα κανάλια του χρόνου ετοιμαστείτε να με δείτε 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια πραγματικά μπράβο σας και εγκυμοσύνη και με τα παιδάκια σας τα άλλα να έχετε τόσα να κάνετε, πραγματικά  ηρωίδες!! 💪🏼

εγω δεν εργάζομαι κιόλας. Αυτό σκέφτομαι. Αν είχα να πάω και δουλειά και μετά γυρνούσα και έπρεπε να τρέξω για όλα αυτά που τρέχω καθημερινά θα είχα κλαταρει. Βέβαια μερικές φορές αναπολώ τις ημέρες που έβγαινα από το σπίτι και μιλούσα και με κανέναν ενήλικα έτσι για αλλαγή 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Αχ συναγωνιστρια εδώ.... Τι είναι αυτό που ζούμε;Η θα είμαστε στις κουνιες και θα τρέχουμε γύρω γύρω η θα είμαστε σπίτι και θα γκρινιάζει η θα ανοιγοκλείνει τα μάτια της κουζίνας και θα μπαίνει μέσα στο φούρνο (οπότε ΚΑΙ στο σπίτι όρθια και από πίσω όλη μέρα).... Τι ζούμε ρε φιλενάδα μιλάμε τα'χω δει όλα. Έτσι και δεν μου τον πάρουν σταθμό θα βγω στα κανάλια του χρόνου ετοιμαστείτε να με δείτε 🤣🤣🤣

Αχ πραγματικά μόλις δει ότι θα κάτσω ένα λεπτό κάτι θυμάται και κλαίει 😂 νομίζω υπομονή μέχρι να παντρευτούν 😂😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

Ωωωω τέλεια! Και έχεις ήδη ένα κι ένα Ε;κι εμάς μας είπαν και στην αυχενική αλλά και στον επόμενο υπέρηχο ο γιατρός ότι βλέπει ένα αγόρι και ένα κορίτσι ❤️❤️

Άσε τι ξεκούραση όλη μέρα είμαι στις κουνιες και τρέχω πίσω από τον μικρό είναι 20 μηνών, ελπίζω να τον πάρουν στον σταθμό από Σεπτέμβρη γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω.... Οι μεγάλες είναι πλέον πιο συνεργασιμες αν και εκείνες ζουζουνες...

Εσένα τα μικρά σου θυμησε μου πόσο είναι;;;;

στις πριν 14 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

εγω δεν εργάζομαι κιόλας. Αυτό σκέφτομαι. Αν είχα να πάω και δουλειά και μετά γυρνούσα και έπρεπε να τρέξω για όλα αυτά που τρέχω καθημερινά θα είχα κλαταρει. Βέβαια μερικές φορές αναπολώ τις ημέρες που έβγαινα από το σπίτι και μιλούσα και με κανέναν ενήλικα έτσι για αλλαγή 🤣

Καλημέρα κορίτσι μου, καλό μήνα!!! Σχεδόν 4.5 χρονών. Βρε γερά να ναι κ ότι να ναι!!!! Άσε εγώ με τη δουλειά τα έχω παίξει κ όσο περνάνε οι βδομάδες είναι ακόμα πιο δύσκολα αλλά δε με παίρνει να σταματήσω... Τέλος πάντων υπομονή δε γίνεται και αλλιώς..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, καλό μήνα!!! Σχεδόν 4.5 χρονών. Βρε γερά να ναι κ ότι να ναι!!!! Άσε εγώ με τη δουλειά τα έχω παίξει κ όσο περνάνε οι βδομάδες είναι ακόμα πιο δύσκολα αλλά δε με παίρνει να σταματήσω... Τέλος πάντων υπομονή δε γίνεται και αλλιώς..

Ναι εννοείται υγεία να έχουν πάνω από όλα 🙏🙏🙏🙏

Ωχ υπομονή βρε κορίτσι μου, άδεια δεν θα πάρεις;πότε ξεκινάς την άδεια μητρότητας;;;να ηρεμήσεις κι εσύ λίγο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Ναι εννοείται υγεία να έχουν πάνω από όλα 🙏🙏🙏🙏

Ωχ υπομονή βρε κορίτσι μου, άδεια δεν θα πάρεις;πότε ξεκινάς την άδεια μητρότητας;;;να ηρεμήσεις κι εσύ λίγο!!!

Μέσα Σεπτεμβρίου και επειδή είμαι τώρα σε ΚΕΚ με μικρές συμβάσεις λόγω προγραμμάτων που τρέχουν δε με παίρνει να βγω σε επαπειλούμενη. Θα χάσω αρκετά λεφτά τα οποία τα χρειαζόμαστε τώρα με τον ερχομό του 3ου...

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, καλό μας μήνα! 

Εγώ γύρισα από γιατρό όλα καλά με το μικράκι, 15 βδομάδες σήμερα, ρώτησα για πλακούντα οπίσθιος είναι γενικά αλλά μου είπε σαν πρώτο παιδί παίζει μέχρι τις 20 να μην το νιώσω. 

Το στήθος κορίτσια σας πονάει; Εμένα αρκετά, ηρεμεί κάποια στιγμή η όχι; 

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια, καλό μας μήνα! 

Εγώ γύρισα από γιατρό όλα καλά με το μικράκι, 15 βδομάδες σήμερα, ρώτησα για πλακούντα οπίσθιος είναι γενικά αλλά μου είπε σαν πρώτο παιδί παίζει μέχρι τις 20 να μην το νιώσω. 

Το στήθος κορίτσια σας πονάει; Εμένα αρκετά, ηρεμεί κάποια στιγμή η όχι; 

Αχ τέλεια όλα πάνε καλά εγώ έχω ραντεβού την Τετάρτη. Το στήθος δεν με πονάει τόσο όσο είναι βαρύ 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Αχ τέλεια όλα πάνε καλά εγώ έχω ραντεβού την Τετάρτη. Το στήθος δεν με πονάει τόσο όσο είναι βαρύ 

Ναι μωρέ, απλά ήταν σταυροπόδι και πάλι δεν είδαμε ξεκάθαρα φύλο, αλλά μάλλον κορίτσι! Με το καλό κι εσύ! Εγώ ξανά σε 3 βδομάδες, μέχρι τότε θα κάνω εξετάσεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ναι μωρέ, απλά ήταν σταυροπόδι και πάλι δεν είδαμε ξεκάθαρα φύλο, αλλά μάλλον κορίτσι! Με το καλό κι εσύ! Εγώ ξανά σε 3 βδομάδες, μέχρι τότε θα κάνω εξετάσεις. 

Μπράβο κοριτσάκι μου τελειάααααααααααα!!!!! Ηρέμησες καθόλου;;;

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Εγώ σήμερα θα πάω για τη νιπτ ας ελπίσουμε ότι θα ναι όλα καλά 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Εγώ σήμερα θα πάω για τη νιπτ ας ελπίσουμε ότι θα ναι όλα καλά 

Όλα καλά θα είναι κοριτσάκι μου!!!! Πότε με το καλό θα έχεις τα αποτελέσματα;

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου τελειάααααααααααα!!!!! Ηρέμησες καθόλου;;;

Όσο να ναι ηρέμησα! Λέω να αρχίσω να χαλαρώνω κάπως και να το απολαύσω όσο γίνεται. Και ένα βήμα τη φορά!! Πότε έχεις ραντεβού εσύ; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Όσο να ναι ηρέμησα! Λέω να αρχίσω να χαλαρώνω κάπως και να το απολαύσω όσο γίνεται. Και ένα βήμα τη φορά!! Πότε έχεις ραντεβού εσύ; 

Πέμπτη απόγευμα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα καλημέρα!! Ευχαριστούμε!! 😁  Άντε με το καλό και στα δικά σας!! 🤪😆 Ναι.. Είχε χθες αρκετή.. και δεν κοιμόταν και εύκολα.. μόνο πάνω μου στήθος και μόλις την άφηνα στο 15-20' μαξ ξύπναγε.. να δούμε πως θα πάει και σήμερα.. για αυτό την "έψαξα" αλλιώς θα έλεγα πάλι άλμα περνάμε.. μου ξέσκισε και το στήθος πάλι.. μου έχει κάνει μια φουσκάλα με διάφανο υγρό.. τώρα τι είναι πάλι αυτό..🤷 υποθέτω από το ρουφηγμα/τράβηγμα σα σφεντόνα που έκανε..
    • Τέλεια τα νέα σας!! Πω πω ο γιατρός πολύ κουλ για τα δεδομένα μου! Εγώ πάω κάθε βδομάδα 🤣 Από συμπτώματα πως είσαι; Εγώ είμαι 7+6 σήμερα και επόμενο ραντεβού την Παρασκευή. Ελπίζω μόνο τώρα που όλη την προσοχή μας την τραβάνε τα νηπιακια μας, ο καιρός να περάσει πιο γρήγορα! 
    • Ναι καταλαβαίνω το σκεπτικό σου εννοείται,  δεν είσαι και υπερβολική,  η κάθε μαμά ξέρει το μωρακι της καλύτερα αλλά καλύτερα να το κάνεις από τώρα (σαν εκπαίδευση) γιατί αργότερα όλο και κάποια στιγμή θα χρειαστεί να το κρατήσει κάποιος πέρα του αγοριού σου  Εγώ δεν θέλω να το έχω και στη φουλ αποστείρωση το μωρακι μην τυχόν είναι και πιο ευάλωτο μεγαλώνοντας, εννοείται πάντα καθαρό και περιποιημένο αλλά το πω θα το σηκώσει κάποιος δικός μου εννοείται που ξέρω τι και πως χωρίς πάνα δεν με ενοχλει , στους υπόλοιπους ή αν είναι από εξωτερικές δουλειές στα χωράφια κλπ βάζουν την πάνα εννοείται 
    • @Maria98 και γω επιτελους λουστηκα σαν ανθρωπος χθες γιατι τις αλλες μερες μονο ντους προλαβαινα. Μη φανταστεις οτι εφτιαξα μαλλια κλπ, αλλα σιγουρα νιωθω καλυτερα. Εγω εχω ενα θεμα κοριτσια μου δεν νιωθω καλα τωρα π ειναι τοσο μικρο να το κρατανε αλλοι. Μια μ φταιει οτι δεν εχουν καθαρα ρουχα, μια που θελω να φορανε μασκα, μια που τον κουνανε εντονα και δεν συμφωνω κλπ. Νιωθω λιγο πιο ανετα με τη μαμα μ αλλα σπανια τον αφηνω και σε αυτην. Ξερω οτι ειμαι υπερβολικη αλλα νιωθω περιεργα ισως ειναι επειδη ηταν δυσκολη κ η εγκυμοσυνη και εχω αρκετο φοβο υποσυνειδητα. Προτιμω δηλαδη να τον κραταει το αγορι μου. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...