Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια, εμένα η όρεξη για το φαγητό επανήλθε νομίζω, όχι εντελώς αλλά  είμαι αρκετα καλύτερα! Αλλά έχω πονοκέφαλο συχνά πυκνά. Και όσο περνάει η μέρα η κοιλιά φουσκώνει αρκετά! Από κούραση τα ίδια ακόμα έχω. Δευτέρα έχω υπέρηχο και ανυπομονώ να δω το μικράκι ότι είναι καλά. @annie! Εσύ; 

@zoepapa αχ βρε κορίτσι μου αυτό με τον εμετό δύσκολο, εμενα μυρωδιές με ενοχλούν αλλά αυτό το πράγμα που περιγράφεις ζορικο! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η zoepapa είπε:

Αχ εγώ χθες ήμουν χάλια και εμετό έκανα συνέχεια και ζαλιζομουν πολύ έχω και χαμηλή πίεση σήμερα λίγο περπάτησα και μου έπεσε το ζαχαρο γενικά καλά πάω 😂. Εσείς;

Ωχ κορίτσι μου… Θα το ξανά πω τζίντζερ αποξηραμένο. Δοκίμασε το, δεν έχεις να χάσεις κάτι 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Καλημερα κορίτσια, εμένα η όρεξη για το φαγητό επανήλθε νομίζω, όχι εντελώς αλλά  είμαι αρκετα καλύτερα! Αλλά έχω πονοκέφαλο συχνά πυκνά. Και όσο περνάει η μέρα η κοιλιά φουσκώνει αρκετά! Από κούραση τα ίδια ακόμα έχω. Δευτέρα έχω υπέρηχο και ανυπομονώ να δω το μικράκι ότι είναι καλά. @annie! Εσύ; 

@zoepapa αχ βρε κορίτσι μου αυτό με τον εμετό δύσκολο, εμενα μυρωδιές με ενοχλούν αλλά αυτό το πράγμα που περιγράφεις ζορικο! 

Σήμερα στο τρελάδικο μετράω ώρες να έρθει 21:00… Έχω μάθημα 09:00-21:00… Κατά τα άλλα καλά, με ταλαιπωρεί το μπούκωμα αλλά μίλησα με το γιατρό κ μου είπε οκ να βάλω ότι ρινικο σπρέι θέλω επιτρέπονται όλα κ κόντεψα να κλάψω από τη χαρά μου.. Πέμπτη έχω ραντεβού κ γω κ περιμένω πως κ πως!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Σήμερα στο τρελάδικο μετράω ώρες να έρθει 21:00… Έχω μάθημα 09:00-21:00… Κατά τα άλλα καλά, με ταλαιπωρεί το μπούκωμα αλλά μίλησα με το γιατρό κ μου είπε οκ να βάλω ότι ρινικο σπρέι θέλω επιτρέπονται όλα κ κόντεψα να κλάψω από τη χαρά μου.. Πέμπτη έχω ραντεβού κ γω κ περιμένω πως κ πως!!! 

Ααα έχεις μπούκωμα; Εμ έτσι όπως είναι κι ο καιρός λογικό. Θα περάσει! Βάλε κάτι υπάρχουν και πιο ελαφριά λογικά σπρέι. Αχ άσε αυτή η αναμονή πάντως πέρασαν δυο βδομάδες από την αυχενική γρήγορα είναι η αλήθεια! Αλλά έχω στρες ρε γμτ δεν φεύγει, κάνω ότι μπορώ να χαλάρωσω. Κουράγιο σήμερα δύσκολη η μέρα σου ελπίζω να χαλαρώσεις σύντομα! 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ααα έχεις μπούκωμα; Εμ έτσι όπως είναι κι ο καιρός λογικό. Θα περάσει! Βάλε κάτι υπάρχουν και πιο ελαφριά λογικά σπρέι. Αχ άσε αυτή η αναμονή πάντως πέρασαν δυο βδομάδες από την αυχενική γρήγορα είναι η αλήθεια! Αλλά έχω στρες ρε γμτ δεν φεύγει, κάνω ότι μπορώ να χαλάρωσω. Κουράγιο σήμερα δύσκολη η μέρα σου ελπίζω να χαλαρώσεις σύντομα! 

Σ ευχαριστώ!!! Είχα παιδικό otrivin στο σπίτι κ έβαλα κ επιτέλους αναπνέω.... Εσύ 2 βδομάδες πάλι καλά... Εγώ σχεδόν 5.... Το οτι φουσκώνεις αγαπούλα όμως είναι πολύ καλό σημαδιιιιιι!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Ωχ κορίτσι μου… Θα το ξανά πω τζίντζερ αποξηραμένο. Δοκίμασε το, δεν έχεις να χάσεις κάτι 

Ποπό κορίτσι μου δύσκολο το πρόγραμμα σου σήμερα υπομονήη 😩 το τζίντζερ το βάζεις σε τσάι; Πως το πίνεις;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η annie! είπε:

Σ ευχαριστώ!!! Είχα παιδικό otrivin στο σπίτι κ έβαλα κ επιτέλους αναπνέω.... Εσύ 2 βδομάδες πάλι καλά... Εγώ σχεδόν 5.... Το οτι φουσκώνεις αγαπούλα όμως είναι πολύ καλό σημαδιιιιιι!!!!!!

Α τέλεια το παιδικό σπρέι. Όπως και τα παιδικά αντηλιακά 😅 5 είναι πολλές φίλη ελπίζω μη μου πει τίποτα τέτοιο για την επόμενη φορά χαχα

Πάντως το κοιλουμπι φουσκώνει πιο πολύ από μεσημέρι και μετά με αποκορύφωμα τι βράδυ. Το πρωί είναι λιγότερο 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Ποπό κορίτσι μου δύσκολο το πρόγραμμα σου σήμερα υπομονήη 😩 το τζίντζερ το βάζεις σε τσάι; Πως το πίνεις;

Όχι το τρωω, είναι κομματάκια. Αρκετά καυτερό κ καθόλου νόστιμο αλλά κάνει τρομερή δουλειά!!! Εγώ θα φάω σίγουρα 4 τη μέρα... Έχει στα καταστήματα με ξηρούς καρπούς. Κ επιζαχαρωμένα αν θέλεις. Μασας λίγο, καταπίνεις, νερό να φύγει η κάψα κ σώζεσαι!!!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Α τέλεια το παιδικό σπρέι. Όπως και τα παιδικά αντηλιακά 😅 5 είναι πολλές φίλη ελπίζω μη μου πει τίποτα τέτοιο για την επόμενη φορά χαχα

Πάντως το κοιλουμπι φουσκώνει πιο πολύ από μεσημέρι και μετά με αποκορύφωμα τι βράδυ. Το πρωί είναι λιγότερο 

Λογικό είναι, αφού πίνουμε υγρά, τρώμε...

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Και μένα ακριβώς έτσι η κοιλιά το πρωί ξυπνάω μοντελακι😂😂 το βράδυ γίνομαι κεφτεδάκι😂😂 . Εγώ έχω γιατρό την Τετάρτη νόμιζω η δικιά μας γιατρός παρακολουθεί κάθε δύο βδομάδες οχι ανά μήνα και στο τέλος κάθε εβδομάδα τουλάχιστον σε μένα έτσι κάνει αλλά είμαι και υψηλού κινδύνου 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Και μένα ακριβώς έτσι η κοιλιά το πρωί ξυπνάω μοντελακι😂😂 το βράδυ γίνομαι κεφτεδάκι😂😂 . Εγώ έχω γιατρό την Τετάρτη νόμιζω η δικιά μας γιατρός παρακολουθεί κάθε δύο βδομάδες οχι ανά μήνα και στο τέλος κάθε εβδομάδα τουλάχιστον σε μένα έτσι κάνει αλλά είμαι και υψηλού κινδύνου 

Γιατί υψηλού κινδύνου ;

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα τι κάνετε; Εγώ δεν προλαβαίνω να μπω συχνά αλλά σας διαβάζω χαίρομαι που βλέπω καλά νέα.

Να σας ρωτήσω είχε καμία κοπέλα καφέ υγρά;;; Μπήκα σήμερα 14η εβδομάδα και από χθες βλέπω στο σερβιετακι καφέ μπεζ υγρά. Ο γιατρός μου είπε ξεκούραση αλλά δεν μου εξήγησε τι μπορεί να είναι;; Ξέρει καμία; Στον υπέρηχο είδαμε τα μωράκια καλά ήταν δεν είδε κάτι ανησυχητικό...

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Κορίτσια καλησπέρα τι κάνετε; Εγώ δεν προλαβαίνω να μπω συχνά αλλά σας διαβάζω χαίρομαι που βλέπω καλά νέα.

Να σας ρωτήσω είχε καμία κοπέλα καφέ υγρά;;; Μπήκα σήμερα 14η εβδομάδα και από χθες βλέπω στο σερβιετακι καφέ μπεζ υγρά. Ο γιατρός μου είπε ξεκούραση αλλά δεν μου εξήγησε τι μπορεί να είναι;; Ξέρει καμία; Στον υπέρηχο είδαμε τα μωράκια καλά ήταν δεν είδε κάτι ανησυχητικό...

Είχα εγώ δεν θυμάμαι πιο εβδομάδα νομίζω ένατη και μου είχε πει η γιατρός μπορεί να είναι από κάποιο αγγείο που έσπασε επειδή μεγαλώνει η μήτρα αφού ολα ήταν καλά 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Είχα εγώ δεν θυμάμαι πιο εβδομάδα νομίζω ένατη και μου είχε πει η γιατρός μπορεί να είναι από κάποιο αγγείο που έσπασε επειδή μεγαλώνει η μήτρα αφού ολα ήταν καλά 

Πόσες μέρες σου κράτησε;θυμάσαι;;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου.. και εγώ έχω  τακτικά σχετικά η καφέ ή ροζ.. εγώ έχω χαμηλό πλακούντα.  Είμαι 17 και 3 . Μου λέει ο γιατρός ξεκούραση και την προγεστερονη μου.  Μου κρατάει  από στιγμιαία  έως 2 μέρες και με ξαπλα σταματάει. Υπομονή 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Μια μέρα είχα μόνο και ούτε πόνο ούτε κάτι άλλο 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Τινούλα είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου.. και εγώ έχω  τακτικά σχετικά η καφέ ή ροζ.. εγώ έχω χαμηλό πλακούντα.  Είμαι 17 και 3 . Μου λέει ο γιατρός ξεκούραση και την προγεστερονη μου.  Μου κρατάει  από στιγμιαία  έως 2 μέρες και με ξαπλα σταματάει. Υπομονή 

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις! Εσείς πώς είστε πως είναι τα μωράκια σας;;;

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ στα δίδυμα είχα μέχρι τον 4ο μόνιμα. Το καφέ είναι παλιό οξειδωμένο αίμα κ δεν τους ανησυχεί. Κ με το ροζ είναι οκ. Το έντονο κόκκινο μόνο τους απασχολεί. Εγώ είχα αποκολλήσεις αλλά όλα πήγαν καλά!! Σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν έχω τίποτα προς το παρόν δόξα τω Θεω!!! Γενικότερα να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς. 

Δημοσίευση

Κορίτσια από υγρά πως είστε ; Εγώ έχω αρκετά σχετικά αλλάζω συνέχεια εσώρουχα! Άλλες φορές είναι πιο διάφανα κι άλλες πιο πηχτα. Sorry για την περιγραφή αλλά εδώ που φτάσαμε δεν κολλάμε σε αυτά 😅

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ στα δίδυμα είχα μέχρι τον 4ο μόνιμα. Το καφέ είναι παλιό οξειδωμένο αίμα κ δεν τους ανησυχεί. Κ με το ροζ είναι οκ. Το έντονο κόκκινο μόνο τους απασχολεί. Εγώ είχα αποκολλήσεις αλλά όλα πήγαν καλά!! Σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν έχω τίποτα προς το παρόν δόξα τω Θεω!!! Γενικότερα να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς. 

Αααα αλήθεια;;;είχες κι εσύ ε;;;σε ευχαριστώ για την απάντηση... Εσύ τι έκανες σε είχαν ξάπλα;η απλά δε σήκωνες βάρη;

Τι κάνει τωρα το μικρό μπεμπακι;;;;ακόμα δεν είδατε φύλο είδα Ε;

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια από υγρά πως είστε ; Εγώ έχω αρκετά σχετικά αλλάζω συνέχεια εσώρουχα! Άλλες φορές είναι πιο διάφανα κι άλλες πιο πηχτα. Sorry για την περιγραφή αλλά εδώ που φτάσαμε δεν κολλάμε σε αυτά 😅

Καλησπέρα κορίτσι μου πως είσαι; Κι εγώ είχα υγρά πολλά σε όλες τις εγκυμοσύνες(καλά πλέον έχω ΚΑΙ ακράτεια 🤣) και φορούσα σερβιετακια αλλιώς έπρεπε να αλλάζω εσώρουχο κάθε μία ώρα.... Το ξέρω είναι ενοχλητικό να φοράς συνέχεια σερβιετακι αλλά θα σε σώσει.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλά κοριτσάκι μου εσύ;;; Αααα μόνιμα!! 2 εσώρουχα τη μέρα σίγουρα θα τα αλλάξω!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

Αααα αλήθεια;;;είχες κι εσύ ε;;;σε ευχαριστώ για την απάντηση... Εσύ τι έκανες σε είχαν ξάπλα;η απλά δε σήκωνες βάρη;

Τι κάνει τωρα το μικρό μπεμπακι;;;;ακόμα δεν είδατε φύλο είδα Ε;

Ούτε ξάπλα ούτε τίποτα!! Απλά δεν άφηνε επαφές. Θα στο ξανά πω όμως ξεκουράσου γιατί εγώ 4-6 δεν είχα τίποτα κ το ξεφτίλισα από βόλτες κ στη β επιπέδου ο τράχηλος είχε κοντύνει πάρα πολύ λόγω του βάρους των δίδυμων κ χρειάστηκα επειγόντως περίδεση. Από κει κ πέρα την έβγαλα καθιστή στον καναπέ χωρίς δουλειές χωρίς τίποτα κ άντε καμμία βόλτα μέχρι την αυλή. Αυτή η εγκυμοσύνη είναι ξεκάθαρα πιο εύκολη από τα δίδυμα δεν το συζητώ!!! Μάλλον αγοράκι. Την Πέμπτη που έχω γιατρό πιστεύω θα δούμε σίγουρα το φύλο. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά κοριτσάκι μου εσύ;;; Αααα μόνιμα!! 2 εσώρουχα τη μέρα σίγουρα θα τα αλλάξω!! Ούτε ξάπλα ούτε τίποτα!! Απλά δεν άφηνε επαφές. Θα στο ξανά πω όμως ξεκουράσου γιατί εγώ 4-6 δεν είχα τίποτα κ το ξεφτίλισα από βόλτες κ στη β επιπέδου ο τράχηλος είχε κοντύνει πάρα πολύ λόγω του βάρους των δίδυμων κ χρειάστηκα επειγόντως περίδεση. Από κει κ πέρα την έβγαλα καθιστή στον καναπέ χωρίς δουλειές χωρίς τίποτα κ άντε καμμία βόλτα μέχρι την αυλή. Αυτή η εγκυμοσύνη είναι ξεκάθαρα πιο εύκολη από τα δίδυμα δεν το συζητώ!!! Μάλλον αγοράκι. Την Πέμπτη που έχω γιατρό πιστεύω θα δούμε σίγουρα το φύλο. 
    • Καλό Σαββατοκύριακο κορίτσια!!!! Ναι η αλήθεια είναι έπεσε ησυχία στο θεματάκι και όντως μείναμε λίγες στην προσπάθεια... Με το καλό να προχωράνε οι εγκυμοσύνες σας κορίτσια βήμα βήμα όλα κατ ευχήν!!! Μακάρι να ακολουθήσουμε σύντομα όσες ακόμη προσπαθούμε. Εγώ προσπαθώ ακομη αλλά και ετοιμάζομαι για εξωσωματική μέσα στο καλοκαίρι λογικά...
    • @Katerinioo μου μην απελπιζεσαι, οι δυο φιλες μ που γεννησαν φυσιολογικα ειχαν παααρα πολλα ραμματα γιατι βγηκε δυσκολα το μωρο και δυστυχως ταλαιπωρηθηκαν αρκετο καιρο ομως πανω στο μηνα η διαφορα ηταν αισθητη. Η αναρρωση πηγαινε καλα αλλα οι οδιες ενιωθαν δυσφορια και δεν μπορουσαν να καθισουν. Χρησιμοποιουσαν τις πανες που ειναι σαν βρακι και οχι εσωρουχο για να καταλαβεις. Αρα ειναι φυσιολογικο αυτο π νιωθεις. Ειναι και η εξαντληση των πρωτων ημερων ειδικα για εσας π εχετε κι αλλο παιδακι. Λιγη υπομονη ειμαστε φτιαγμενες να προσαρμοζομαστε σε αυτα. @Diwni συμφωνω για το σωμα.  Εγω τοσες ωρες σπιτι με οτι να ναι ρουχα και μπιφτεκι το μαλλι μοιαζω λες και κανω παρωδια στο youtube. Και θα συμφωνησω για το καροτσι προκαλει σοβαρο νανουρισμα οπως και ο μαρσιπος στην περιπτωση μας🤣
    • Καλησπέρα κορίτσι μου πως είσαι; Κι εγώ είχα υγρά πολλά σε όλες τις εγκυμοσύνες(καλά πλέον έχω ΚΑΙ ακράτεια 🤣) και φορούσα σερβιετακια αλλιώς έπρεπε να αλλάζω εσώρουχο κάθε μία ώρα.... Το ξέρω είναι ενοχλητικό να φοράς συνέχεια σερβιετακι αλλά θα σε σώσει.
    • Αααα αλήθεια;;;είχες κι εσύ ε;;;σε ευχαριστώ για την απάντηση... Εσύ τι έκανες σε είχαν ξάπλα;η απλά δε σήκωνες βάρη; Τι κάνει τωρα το μικρό μπεμπακι;;;;ακόμα δεν είδατε φύλο είδα Ε;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...