Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Εγώ ν ρωτήσω κάτι εμένα ο εμβρυολογος με βρήκε παραπάνω από όσο είμαι βάση περιόδου και μου άλλαξε την πητ τώρα εγώ μετράω βάση περιόδου η βάση αυχενικής;

Βάση  Αυχενικής

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Σύμφωνα με την αυχενική κορίτσι μου μέτρα το. Οι εφαρμογές το πάνε αποκλειστικά με βάση την περίοδο αλλά τελικά μπορεί να βγει λίγο μικρότερο η μεγαλύτερο ανάλογα πότε έγινε κι η ωορρηξία ή τον κύκλο της περιόδου. Όσο για το φούσκωμα εμένα με βοηθάει το βράδυ η μετά το φαγητό το ξινό νερό ή σουρωτή με λίγο λεμόνι, τα μήλα επίσης ναι μπορείς να δοκιμάσεις. 

στις πριν 18 ώρες, ο/η Τινούλα είπε:

Να υπολογίζεις  σύμφωνα  με αυτά που σου είπαν στην Αυχενικη.  Αυτή είναι η σωστή  ηλικία  :) ;)

Στην αυχενική δεν μου είπαν κάτι για ΠΗΤ... , είναι κάτι που εκείνη την ώρα δε το συζητήσαμε καθόλου... κ γω από το άγχος μου το ξέχασα τελείως αυτό να το ρωτήσω...

Μετά στο χαρτί έγραφε επάνω την ΠΗΤ  την ίδια με αυτή που είχαμε υπολογίσει με περίοδο... κ μου έκανε και εντύπωση λέω α κοίτα δεν άλλαξε καθόλου... 😅 αλλα τώρα σκέφτομαι ότι μάλλον απλά δεν την υπολόγισαν...? anyway τι να πω... θα ρωτήσω και το γιατρό ξανά... 

με τις εβδομάδες..., ας πούμε σήμερα έκλεισα τις 15, άρα άρα 15 + 0, αυτό σημαίνει ότι όλη αυτή την εβδομάδα θα είμαι 15 εβδομάδων η 16 εβδομάδων? το ρωτάω για να καταλάβω για τις εξετάσεις πιο πολύ, όταν λένε από εβδομάδα 12 ας πούμε εννοούν 12 +1 η 11 +1?

αυτά με τους πρωινούς προβληματισμούς μου, καλημέρα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Pamelia είπε:

Στην αυχενική δεν μου είπαν κάτι για ΠΗΤ... , είναι κάτι που εκείνη την ώρα δε το συζητήσαμε καθόλου... κ γω από το άγχος μου το ξέχασα τελείως αυτό να το ρωτήσω...

Μετά στο χαρτί έγραφε επάνω την ΠΗΤ  την ίδια με αυτή που είχαμε υπολογίσει με περίοδο... κ μου έκανε και εντύπωση λέω α κοίτα δεν άλλαξε καθόλου... 😅 αλλα τώρα σκέφτομαι ότι μάλλον απλά δεν την υπολόγισαν...? anyway τι να πω... θα ρωτήσω και το γιατρό ξανά... 

με τις εβδομάδες..., ας πούμε σήμερα έκλεισα τις 15, άρα άρα 15 + 0, αυτό σημαίνει ότι όλη αυτή την εβδομάδα θα είμαι 15 εβδομάδων η 16 εβδομάδων? το ρωτάω για να καταλάβω για τις εξετάσεις πιο πολύ, όταν λένε από εβδομάδα 12 ας πούμε εννοούν 12 +1 η 11 +1?

Καλημέρα κορίτσι!! Στην αυχενική μετράνε το μέγεθος του εμβρύου οπότε έτσι βγαίνει και η Πητ. Αντίστοιχα και ο γιατρός σε καθιερωμένο ραντεβού το κάνει. Ναι ρώτησε τον. 

Τώρα όσον αφορά τις εβδομάδες όταν είσαι 12+1 μέχρι 12+6 ουσιαστικά διανύεις την 13η και όταν έρχεται η μέρα 13+0 έχεις κλείσει την 13η και πας στην 14η. Νομίζω έτσι είναι. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Pamelia είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου!!!! Όπως στα είπε η @Naty_ είναι.. Διανύεις την 16η αλλά ουσιαστικά εισαι 15 εβδομάδων. Οι γιατροί μετράνε ακριβώς. πχ τα δίδυμα τα γέννησα 36+2 οπότε θεωρήθηκαν μεγάλα πρόωρα, για να υπολογίζουν την ανάπτυξη χωρίς προωρότητα έπρεπε να ειναι κλεισμένη η 37η. Αν δε σου άλλαξε ημερομηνία στην πητ σημαίνει ότι ήταν ακριβώς στις μετρήσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το υπολόγισε ο γιατρός.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...