Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Χαχαχ σαν κατουρο ε; Ποπό.. εμένα έχει γεύση κεράσι το μαγνήσιο, το ασβέστιο το αναβραζον πολύ βαρύ ναι θα τα αλλάξω δεν γίνεται. 

Ιου χαπια και πάλι χάπια  χαχαχα μια και εξω 😇

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια, σήμερα ξεκίνησα ασβέστιο αναβραζον και θα ξεκινήσω σίδηρο πάλι και συνεχίζω μαγνήσιο. Πολύ χάλια είναι όλα αυτά τα κάνουν όλα γλυκά και να μην έχεις ναυτία σου έρχεται! 

Εσείς παίρνετε τίποτα απ' αυτά; 

Και γω τα ξεκίνησα αλλά το ασβέστιο το εβγαλα μου κάνει το στομάχι χαλια δεν ξέρω πως θα το πάρω πάλι 

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Αχ σε ζηλεύω που δεν παίρνεις κάτι χαχα αλλά πώς και δε σου έδωσε τίποτα; Εγώ της είπα να πάρω σε χάπι κάτι η ένα multi vitamin να τελειώνω. Όλα αυτά τα πόσιμα δεν παλεύονται. 

Λογικό οι καούρες νομίζω ειδικά όσο ανεβαίνει το μωρό προς τα πάνω 

Στα δίδυμα είχα πάλι αλλά πίστευα πως θα καθυστερήσει λίγο τώρα δεδομένου του ότι είναι ένα.. Τεσπα.. Τι να κάνουμε.. Έφαγα ένα τοστ πριν κ μ έφαγε.. Κ όχι τίποτα μου τελείωσε κ το τζίντζερ.. Γενικά δε δίνει συμπληρώματα εύκολα ο γιατρός μου. Αν θυμάμαι καλά γύρω στον 6ο θα ξεκινήσω σίδηρο κ ασβέστιο. Οι εξετάσεις μου ήταν καλές οπότε μ άφησε μόνο με το φυλλικό. Φίλη δεν έλεγα πως θα ξεκουραστώ μετά τα μέσα του μήνα;;; Μπούρδες.. Μου βγήκε κι άλλο πρόγραμμα ενηλίκων κ θα δουλεύω όλο το καλοκαίρι. Το καλό είναι πως θα είναι καθαρά εξ αποστάσεως 2 απογεύματα τη βδομάδα αλλά μέχρι τέλος Ιουνίου που τελειώνω από τα άλλα θα με πάει τραινο..

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Στα δίδυμα είχα πάλι αλλά πίστευα πως θα καθυστερήσει λίγο τώρα δεδομένου του ότι είναι ένα.. Τεσπα.. Τι να κάνουμε.. Έφαγα ένα τοστ πριν κ μ έφαγε.. Κ όχι τίποτα μου τελείωσε κ το τζίντζερ.. Γενικά δε δίνει συμπληρώματα εύκολα ο γιατρός μου. Αν θυμάμαι καλά γύρω στον 6ο θα ξεκινήσω σίδηρο κ ασβέστιο. Οι εξετάσεις μου ήταν καλές οπότε μ άφησε μόνο με το φυλλικό. Φίλη δεν έλεγα πως θα ξεκουραστώ μετά τα μέσα του μήνα;;; Μπούρδες.. Μου βγήκε κι άλλο πρόγραμμα ενηλίκων κ θα δουλεύω όλο το καλοκαίρι. Το καλό είναι πως θα είναι καθαρά εξ αποστάσεως 2 απογεύματα τη βδομάδα αλλά μέχρι τέλος Ιουνίου που τελειώνω από τα άλλα θα με πάει τραινο..

Ωω έλα ρε συ, από τη μια καλό για τα χρήματα από την άλλη θέλει υπομονή μέχρι Ιουνη ναι. Πάλι καλά είναι εξ αποστάσεως. Εγώ δεν παλεύω άλλο με τα διά ζώσης μαθήματα. Ευτυχώς δεν έμεινε πολύ. 

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Και γω τα ξεκίνησα αλλά το ασβέστιο το εβγαλα μου κάνει το στομάχι χαλια δεν ξέρω πως θα το πάρω πάλι 

Αναβραζον; Όχι εγώ θα το αλλάξω σίγουρα σε χάπι 

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ωω έλα ρε συ, από τη μια καλό για τα χρήματα από την άλλη θέλει υπομονή μέχρι Ιουνη ναι. Πάλι καλά είναι εξ αποστάσεως. Εγώ δεν παλεύω άλλο με τα διά ζώσης μαθήματα. Ευτυχώς δεν έμεινε πολύ. 

Κ γω 20/06 τελειώνω με τα δια ζώσης. 1 μήνα υπομονή…

στις πριν 16 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Κορίτσια μόλις βγήκαν και του αίματος και η πιθανότητα για σύνδρομο down είναι 1 σε 536 είχε καμία αυτό το αποτέλεσμα;

Συνδυαστικά με την αυχενική; Σου έστειλε ο γιατρός το report;

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Κορίτσια μόλις βγήκαν και του αίματος και η πιθανότητα για σύνδρομο down είναι 1 σε 536 είχε καμία αυτό το αποτέλεσμα;

Δεν έχεις αποτέλεσμα συνδυαστικά με την αυχενική τον υπέρηχο του γιατρού; 

Δημοσίευση
στις On 14/5/2025 at 2:32 ΜΜ, ο/η Pamelia είπε:

κορίτσια άσχετο αλλά γιατί αργούν τόσο πολύ να εγκριθούν τα μηνύματα μου?? είναι που είμαι καινούργιο μέλος??? κάνουν πάνω από 24 ώρες μέχρι να βγουν έχει αλλάξει η συζήτηση 10 φορές...😅 αυτο btw το γράφω Τετάρτη στις 14.30 θα το διαβάσετε μάλλον Παρασκευή...

Ναι επειδή είσαι νέο μέλος αργούν να εγκριθούν. Γράψε πολλά μηνύματα για να βγεις από δοκιμαστική μέλος και να δημοσιεύουν κατευθείαν!

Δημοσίευση

@zoepapa είδα τ σχόλιο σου κ είπα να σ απαντησω. Ναι εγω. Ειμαι 37 χρονων. Κάνουμε τον υπερηχο μ λεει ο γιατρός αψογη αυχενικη σαν μετρησεις. Κλινική εικόνα 26χρονης. Πιθανότητες πανω απο 1/1000. Βγαίνει η papp a ανεβαινει στο 1/590. Σοκ. Κανονικα κάνεις λήψη χοριακων λαχνων ή αργότερα αμνιοπαρακεντηση σε ποσοστό 1/300. Το συζητησαμε με τ γιατρό κ με τον εμβρυολογο. Μ λένε ο υπερηχος είναι άψογος. Αλλα αμα αυτό ειναι τ 1 μωρος προς 600? Η νιπτ θα επαιρνε 15 μερες να βγει. Συν του ότι δ ειναι 100% σίγουρα τ αποτελέσματα. Αποφασίσαμε να κάνουμε λήψη χοριακων λαχνων. Τη μερα μερα την έκανα την επομενη με πήραν τηλ ότι τ 3 βασικα σύνδρομα ήταν οκ. Σε 15 μερες μ έστειλαν μειλ κ για να επόμενα. Εξετάζουν γυρω στα 500. Δ τ μετάνιωσα στιγμή π την έκανα γτ μ εφυγε ενα μεγαλο αγχος. 

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Naty_ όχι δ θα έκανα τίποτα. Συνηθως η papp a δεν ειναι αξιόπιστη σαν εξεταση, στο εξωτερικό δ την κάνουν καν. Δεν τ ρίσκαρα όμως. Είπαμε να έχουμε τ κεφαλι μας ησυχο.

φυσικά καλά κάνατε! 

Λοιπόν εμένα χθες στις μετρήσεις στην αυχενική τα είδε όλα καλά ο γιατρός. Σύμφωνα με την ηλικία μου (34) οι στατιστικές πιθανότητες για down συγκεκριμένα είναι 1/328. Αφού κάναμε την εξέταση, συνδυαστικά με το αίμα και τον υπέρηχο είμαι 1/3102 

Μας είπε ότι τα είδε όλα καλά και αν εμείς θέλουμε έξτρα εξέταση μας είπε τις επιλογές μας χωρίς απαραίτητα να το προτείνει. Δεν νομίζω να μπω στη διαδικασία να κάνω κάτι έξτρα, θεωρώ είναι πολύ καλά τα αποτελέσματα, έτσι δεν είναι; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η zoepapa είπε:

Εμένα πριν βγουν οι αίματος ήταν 1 σε 1042 μετά την αίματος βγήκε 1 σε 536

Δεν πρέπει να βγει συνδυαστικά όμως κάτι; Μίλησες με το γιατρό να σου πει; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...