Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Μπράβο κορίτσι μου όλα καλά θα πάνε ! ! Πόσο εβδομάδων είσαι τώρα;
    • @katiu_131 @Zoiz κορίτσια μου καλώς ήρθατε ευχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να είμαστε εδώ σε αυτό το μαγικό 9μηνο ταξίδι ! 
    • Γεια σας κορίτσια! Είδαμε σάκο και λεκιθικο ασκό. Για 5+2 μου είπε ότι είναι φυσιολογικό, αλλά εγώ δεν ηρέμησα γιατί σκεφτόμουν πως έκανα πιο νωρίς ωορρηξία. Τα εμβρυϊκά στοιχεία είναι κάτι διαφορετικό από αυτά; Έχουμε πάλι ραντεβού την επόμενη Παρασκευή και έως τότε μου είπε αν θέλω για ψυχολογικούς λόγους να πάρω προγεστερόνη. 
    • Ωωωω με το καλό,  καλή προσαρμογή 🫶 Αχ φαντάζομαι τι ωραίο συναίσθημα θα ναι να βλέπεις και τα 3 πλασματάκια σου μαζί 🧿 Σε καταλαβαίνω με το στήθος έτσι ήταν και μένα στο νοσοκομείο, εντωμεταξύ εγώ δεν ήξερα πως ήταν να πετρωνει και έρχεται η μαια , με βλέπει μου λέει Μαρία θα χεις πρόβλημα πρέπει να βγάλουμε οπωσδήποτε....είχα βγάλει 150 μλ για λίγα λεπτά που είχα βάλει το θήλαστρο, τώρα τα πρωινά συνήθως είναι βαρύ αλλά δεν βγάζω ακόμα,  μετά τις 40 μέρες σκέφτομαι να ξεκινήσω αποθήκη  Εγώ στεναχωριέμαι που το βλέπω έτσι το κωλιο μας πιστεύω να καλυτερεύει με τις μερες Ακούγεται τέλεια ιδέα πάντως το καθισματακι για το μεγάλο παιδί θα το έχω κατά νου 
    • Κορίτσι μου έχε υπομονή και μη τα παρατάς, από την στιγμή που υπάρχει το γάλα σου, προσπάθησε το 🫶 Αν δεν τίθεται θέμα ακόμα να βλέπεις πόσα ml παίρνει το μωράκι,  μήπως να κόψεις το θήλαστρο σιγά σιγά και να μπαίνει περισσότερο στήθος το μωράκι; εγώ έτσι το έκανα και τώρα έχουμε μόνο θηλασμό,  υπάρχουν βέβαια στιγμές που ακόμα δυσκολεύεται λιγάκι να πιάσει  ,αλλά καμία φορά φταιει και το στήθος εάν είναι πολύ γεμάτο  Και γω εχθές που πήγαμε παιδίατρο και έκανα και μια περατσαδα μετά ένιωθα κουρασμένη ναι , εδώ στο σπίτι ξεγελιεμαι μικρές αποστάσεις πάνω κάτω,  αλλά έξω το κατάλαβα μια χαρά 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...