Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει καμία το τεστ με την μαγειρική σόδα το αν είσαι έγκυος ή όχι.
    • Ωωωω @Diwni σουπερ η ποδια θηλασμου ουτε που θα το σκεφτομουν. Πολυ καλη ιδεα για να μην κυκλοφορεις με τα στηθη φορα παρτιδα @ΜαρίαΔημήτρης. Καλη προσαρμογη στο σπιτακι σας τι ωραια που επιστρεψατε στο πιτς φιτιλι εμεις κατσαμε 4ημερο μιας και ηταν και ΣΚ ενδιαμεσα. Πως νιωθεις που ειστε 4 γυναικες και ενας αντρας μονο σπιτι; Βασικα αυτος πως νιωθει. 
    • Καλη προσαρμογή Διώνη μου στην νέα καθημερινότητα και καλή ανάρρωση.  Ξεγελαστηκα με τις δουλειές γιατί ένιωθα πολύ καλά και την πάτησα.  Με έκραξαν όλοι οπότε τώρα θα κάτσω στα αυγά μου.  Το στήθος λογικό νομιζω να είναι τούμπανο γιατί θεωρητικά από το 2ο 24ωρο κατεβαίνει το γάλα. 
    • Γεια σας κορίτσια! Βγηκακε κ μεις επιτέλους! Κλεισαμε 2 24ωρα οπότε υπογράψαμε χαρτί ότι θα την φέρουμε εδω στην πόλη μας στο γιατρό μας για να της παρει αιμα για τ μεταβολικα νοσήματα π γίνονται μετα τ 3ο 24ωρο. Τα κορίτσια τρελάθηκαν. Την κοιτάζουν συνέχεια. Φτασαμε σπιτι την θήλασα την έβαλα στη φωλιά της κ μετά ήρθαν ώστε να εχω τ χερια μ ελευθερα για αγκαλιές με εκείνες. Ευτυχως κοιμηθηκε κ κοιμηθηκα κ γω πάνω από ωρα. Τωρα π ξύπνησε την ταισα κ τους την έδωσα από ενα λεπτο αγκαλια τυλιγμένο στο κουβερτακι της. Τρελάθηκαν. Το στήθος μ σήμερα ειναι τούμπανο. Υποφέρω. Ελπίζω να τ κοντρολαρω χωρίς θήλαστρο να ηρεμησει τιε επομενες μερες. Δ θελω να μπω στη διαδικασία των αντλήσεων. @Maria98 εμενα συγκαιγοταν πολυ η μικρη μου. Ο παιδίατρος μας είπε να πάρουμε βαμα ιωδίου να τηε βάζουμε σε στεγνό δέρμα ταμποναριστα κ απο πάνω ταλκ. Δ χρειάζεται πλύσιμο σε κάθε αλλαγή. Εχε δίπλα σ βαμβάκι με νερό να την καθαρίζεις. Τέτοιο καθίσματα κι έχει πολλά στο εμπόριο. Εμεις είχαμε πάρει τη bebe star που έμπαινε σε όλα τ καρότσια. Με είχε καταβολεψει. @ΜαρίαΔημήτρηςβρε κορίτσι μ κ συ κατσε π ξεπατωθηκες στις δουλειες. Εγχειρισμενη εισαι. Μπορει να νιώθεις καλυτερα αλλα εκανες ενα βαρυ χειρουργείο μην ξεγελιεσαι. Επισης οταν θελεις να θηλάσει να απομονωνεσαι. Να έχεις ηρεμια. Κ παρε μια ποδια θηλασμού. Θα θηλάζεις κ τ αλλο σου παιδακι δ θα βλεπει τίποτα.
    • Αχ εγώ το παθαίνω νιώθω σαν να μου έρθει περίοδος για λίγο και μετά περνάει συν το ότι έχω τη μέση μου 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...