Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα! Στον πρώτο μήνα συμμετέχει και ο εργοδότης, οπότε δεν παίρνεις όλο το ποσό από τον εφκα. Τώρα ανάλογα σε ποιον εφκα ανήκεις, υπάρχουν καθυστερήσεις. Εγώ έκανα να πληρωθώ 2.5 μήνες και μετά πληρωνόμουν κάθε μήνα την μέρα που έλεγε το χρονοδιάγραμμα του εφκα (αναρτάται κάθε χρόνο). Είμαι όμως Θεσσαλονίκη. Εχω ακούσει για άλλες περιοχές, ότι άργησαν να πληρωθούν. Απο τον δεύτερο μήνα και μέχρι που βγήκα σε άδεια κυήσεως, πληρωνόμουν σχεδόν 200€ λιγότερα από ότι στην δουλειά μου. Το ποσό βγαίνει ανάλογα το δηλωθέν σου εισόδημα. 
    • Το ιδιο πραγμα ειναι να πινει το αντλημενο αρκει που το εχεις κι αυτο δεν υπαρχει καμια διαφορα. Ενταξει και το αλλο παιδακι σ εχει αδυναμια ειναι λογικο να αισθανεται καπως αλλα ειναι προσωρινο. Φαντασου εγω ακομα θυμαμαι οταν μπηκε η μικροτερη αδερφη μ νεογεννητη σπιτι με το πορτ μπεμπε ειχα σκυλιασει για καποιο λογο αλλα μετα ολα καλα. Προσπαθησε να εχεις δυναμεις και ολα θα γινουν εισαι και χειρουργημενη μη το ξεχνας.   
    • Όχι κανένα.. ακόμα τη παλεύω χωρίς..θα δείξει πόσο 
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Νομίζω, δεν είμαι σίγουρη ότι τον πρώτο μήνα στον καλύβει ο εργοδότης και τους υπόλοιπους το ΕΦΚΑ και πληρώνεσαι σύμφωνα με το βασικό που σου δίνουν από την εργασία σου.. βέβαια είναι πολύ λιγότερα του ΕΦΚΑ από το μισθό της εργασίας σου.
    • Οοο κορίτσι μου κ εγώ είχα πάθει ακριβώς το ίδιο  και μου έδωσε μέγιστη  δόση.. να προσέχεις τον εαυτό σου και θα περάσει σιγά σιγά 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...