Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Τι να αγχωθείς μωρέ ;;;; Καιρός είναι να περάσουν κ οι ναυτίες !!! Ελα να κάνουμε παρέα στο φαΐ🤣🤣🤣 Πέμπτη πρωί πάλι να υποθέσω σωστά ;

Χαχαχα τρως κι εσύ ε;; Θα σου κάνω παρέα μάλλον σιγά σιγά το βλέπω! Πέμπτη ναι νωρίς νωρίς 😱

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Naty_ είπε:

@sofakikaramel κορίτσι μου όλα καλά;; 

Πριν λίγο ηρθα από τον γιατρό όλα καλά το μαναρακι μου μεγάλωσε πολύ από την τελευταία φορά το άτιμο 1.5χιλιοστο είναι.. οι παλμοί του δυνατοί..όλα καλά μας είπε δόξα το θεό ! Συγκινήθηκα πολύ με αυτό που είδα...!! Καμία σχέση με την προηγούμενη φορά σαν φασόλι ήταν χαχα

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Πριν λίγο ηρθα από τον γιατρό όλα καλά το μαναρακι μου μεγάλωσε πολύ από την τελευταία φορά το άτιμο 1.5χιλιοστο είναι.. οι παλμοί του δυνατοί..όλα καλά μας είπε δόξα το θεό ! Συγκινήθηκα πολύ με αυτό που είδα...!! Καμία σχέση με την προηγούμενη φορά σαν φασόλι ήταν χαχα

Μπράβοοοο κοριτσάκι μου!! Όλα καλά με το μικράκι, ναι που να δεις και στους επόμενους θα αλλάζει κι άλλο! Πόσο είσαι τώρα σε εβδομάδα; Πώς είσαι γενικά;

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Μπράβοοοο κοριτσάκι μου!! Όλα καλά με το μικράκι, ναι που να δεις και στους επόμενους θα αλλάζει κι άλλο! Πόσο είσαι τώρα σε εβδομάδα; Πώς είσαι γενικά;

Αύριο μπαίνω στην 8η εβδομάδα! ❤️Είμαι καλά,το στήθος μου πονάει υπερβολικά πολύ δν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ και ξεκινήσε τώρα 2 3 μέρες να ανακατεύομαι και να ξυπνάω από αυτό αλλά εμετό δεν έχω κάνει ! Ολο πεινάω όμως !

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Αύριο μπαίνω στην 8η εβδομάδα! ❤️Είμαι καλά,το στήθος μου πονάει υπερβολικά πολύ δν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ και ξεκινήσε τώρα 2 3 μέρες να ανακατεύομαι και να ξυπνάω από αυτό αλλά εμετό δεν έχω κάνει ! Ολο πεινάω όμως !

Τέλεια με το μπουμπουκάκι σου μπράβο!! Τώρα κατευθείαν αυχενική ή θα σε δει κ νωρίτερα ; Εμένα με ανακουφίζουν τα αθλητικά μπουστακια να σου πω την αλήθεια. Στα σουτιέν μου πλέον δε χωράει..

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Τέλεια με το μπουμπουκάκι σου μπράβο!! Τώρα κατευθείαν αυχενική ή θα σε δει κ νωρίτερα ; Εμένα με ανακουφίζουν τα αθλητικά μπουστακια να σου πω την αλήθεια. Στα σουτιέν μου πλέον δε χωράει..

Αθλητικα φοράω πλέον αλλά το βράδυ που ξαπλώνω υποφέρω και με αυτό ...! Μου είπε ο γιατρός ότι ένα ντεπον μπορώ να πιω αν πονάω πολύ !Θα πάω πάλι την άλλη Παρασκευή γιατί ξέρει ότι δεν κρατιεμαι 😂😂 και μετά μου είπε αυχενική επόμενο ραντεβού!! Θα κοιμηθώ ήσυχα το βράδυ ...😊 Εσύ ποτέ έχεις ξανά ραντεβού κορίτσι? 

@Naty_εσύ έχεις αύριο ραντεβού? 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Αθλητικα φοράω πλέον αλλά το βράδυ που ξαπλώνω υποφέρω και με αυτό ...! Μου είπε ο γιατρός ότι ένα ντεπον μπορώ να πιω αν πονάω πολύ !Θα πάω πάλι την άλλη Παρασκευή γιατί ξέρει ότι δεν κρατιεμαι 😂😂 και μετά μου είπε αυχενική επόμενο ραντεβού!! Θα κοιμηθώ ήσυχα το βράδυ ...😊 Εσύ ποτέ έχεις ξανά ραντεβού κορίτσι? 

@Naty_εσύ έχεις αύριο ραντεβού? 

Αθλητικά σουτιέν μόνο, ή μαλακά βαμβακερά. Εγώ δεν ξέρω τι θα πει κανονικό σουτιέν πλέον 😆 

Την Πέμπτη έχω ραντεβού κι από βδομάδα αυχενική. Καλά θα κάνεις μωρέ να πας άλλη μια, ούτε εγώ θα μπορούσα να περιμένω τόσο!  

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Αθλητικά σουτιέν μόνο, ή μαλακά βαμβακερά. Εγώ δεν ξέρω τι θα πει κανονικό σουτιέν πλέον 😆 

Την Πέμπτη έχω ραντεβού κι από βδομάδα αυχενική. Καλά θα κάνεις μωρέ να πας άλλη μια, ούτε εγώ θα μπορούσα να περιμένω τόσο!  

Αθλητικά σουτιέν ναι ,τα κανονικά δεν κουμπωνουν πλέον 😂😂 Άντε κορίτσι μου και εσύ να κάνεις την αυχενική να ηρεμήσεις ....! Όλα καλά θα πάνε!!! 💜

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...