Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια μου γυρίσαμε αλλά μέχρι να τακτοποιήσουμε τα μικρά καθυστέρησα να μπω κ να σας γράψω τα νέα.. Όλα καλά με το μπεμπέ!!!! Μεγαλώνει πολύ καλά!! Αγοράκι είναι μάλλον.. Και άλλαξε η ΠΗΤ για 10/11

Τέλεια με το καλό το μωράκι σας 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η annie! είπε:

Ναι ναι ηρέμησα πάρα πολύ!! Οταν πηγαίναμε μου έλεγε ο άντρας μου τι θα φάμε μετά κλπ τι θες να πάρουμε κ του λέω δε με απασχολεί τίποτα τώρα αρκεί να είναι καλά το μωρό!! Ας είναι αυτό καλά κ βλέπουμε μετά!! Λέω ακόμα κ το φύλλο δε με νοιάζει!! Δόξα τω Θεω όλα καλά με το μπομπιρι!!

Τα δίδυμακια σου τι φύλο έχουν;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eir_ma είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε;;;; Έχω καιρό πάλι να μπω δεν προλαβαίνω αλλά διάβασα τα νέα σας. Χαίρομαι που όλα πάνε καλά❤️ εγώ έχω την αυχενική το Σάββατο που θα είμαι 11+1. Δεν είναι πολύ νωρίς;;;ο γιατρός επέμενε να την κάνω τώρα δεν ξέρω γιατί αλλά στις άλλες μου εγκυμοσύνες την κάναμε 12+ εβδομάδα. Για φύλο δεν έχω ελπίδες να δει κάτι τόσο νωρίς αλλά δεν με νοιάζει αρκεί να έχουν υγεία. Να σας πω ότι κι εμένα είναι δίδυμα σε δύο σάκους και μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά αλλά ξέρετε με τα δίδυμα υπάρχει πάντα ένας παραπάνω φόβος. Βλέπω κι άλλες μαμάδες περιμένουν δίδυμα!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας 🙏🙏🙏

Και γω στο πρώτο 11+3 έκανα αυχενική και είδαμε και φύλο τώρα με έχει αργότερα 

Δημοσίευση

Εγώ σήμερα 10+4 έχω υπέρηχο το απόγευμα για να δούμε ανυπομονώ για αυχενική στις 19 να μου πουν ότι όλα είναι καλά αν και στη β επιπέδου φοβάμαι πιο πολύ με την απογοήτευση που είχα πάρει στο γιο μου 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η zoepapa είπε:

@Naty_ περιμενουμε νέα σου 

Καλημέρα!! Είμαι 10+4, 10+5 κάπου εκεί, όλα καλά με το μικράκι μεγάλωσε μωρέ δεν το πιστεύω ότι έχω φτάσει μέχρι εδώ!  Τώρα εύχομαι να είναι όλα καλά στην αυχενική και να ηρεμήσω ακόμα παραπάνω.

Αναμένουμε και τα δικά σου κορίτσι, με το καλό να δείτε το μικράκι σας! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα!! Είμαι 10+4, 10+5 κάπου εκεί, όλα καλά με το μικράκι μεγάλωσε μωρέ δεν το πιστεύω ότι έχω φτάσει μέχρι εδώ!  Τώρα εύχομαι να είναι όλα καλά στην αυχενική και να ηρεμήσω ακόμα παραπάνω.

Μπράβο αγάπη μου συγχαρητήρια!!!!! Όλα θα πάνε καλάαααααα!!!! Μια χαρά θα είναι το μπουμπουκάκι σου!!!! Πως αισθάνεσαι;

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η annie! είπε:

Μπράβο αγάπη μου συγχαρητήρια!!!!! Όλα θα πάνε καλάαααααα!!!! Μια χαρά θα είναι το μπουμπουκάκι σου!!!! Πως αισθάνεσαι;

Νιώθω πολύ ευγνώμων που δείχνουν να κυλάνε όλα καλά αλήθεια δεν το πιστεύω είναι σαν να μην είμαι εγώ χαχαχα 

Σωματικά νταξει τα γνωστά ναυτίες κούραση πονοκέφαλος τραβήγματα, φαντάζομαι σιγά σιγά θα υποχωρήσουν; 

Απλά είδαμε ότι έχω ένα ινομυωμα μάλλον μεγαλωσε τώρα με την εγκυμοσύνη, αλλά οκ δεν επηρεάζει κάπου ελπίζω να μην μεγαλώσει άλλο. 

Εσύ πως είσαι κορίτσι μου πήρες μεγάλη ανάσα ε; Από συμπτώματα τώρα έχεις κάτι; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Μπράβο κορίτσι μου με το καλό το μωράκι σου !!! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου κι εσύ το ίδιο! Πότε έχεις ξανά ραντεβού, πως είσαι;; 

Έχω ραντεβού με τον γιατρό την Δευτέρα  για τον δεύτερο υπέρηχο,έχω πολύ αγωνία να δω αν είναι όλα καλά ! Οι εξετάσεις μου όλες που έκανα εχθές βγήκανε  καλές και νιώθω μια ανακούφιση !! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Έχω ραντεβού με τον γιατρό την Δευτέρα  για τον δεύτερο υπέρηχο,έχω πολύ αγωνία να δω αν είναι όλα καλά ! Οι εξετάσεις μου όλες που έκανα εχθές βγήκανε  καλές και νιώθω μια ανακούφιση !! 

Μπράβο! Καλά θα είναι θα ακούσετε καρδούλα και θα ηρεμήσεις κάπως κορίτσι μου θα δεις! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Για να το λέει ο γιατρός κορίτσι μου κάτι παραπάνω θα ξέρει. Εμένα στα δίδυμα μου έκανε αυχενική 12 + 5 βέβαια επειδή ήταν από εξωσωματική ξέραμε ότι ήταν διχοριακά διαμνιακά. Ίσως να θέλει νωρίτερα για να δει αν έχουν ένα ή 2 πλακούντες. Με το καλοοοοοο!!!! Σάββατο αυχενικη;;;; Μπράβο!!! Ημερομηνία αυχενικής σου έβγαλε ο γιατρός σου ή ο εμβρυομητρικός;

Ααααα το ξέρατε από την αρχή;;;εμένα ο γιατρός μου είπε ότι είναι από δύο ωάρια. Αυτό δεν σημαίνει και δύο πλακουντες;;;η στην αυχενική το βλέπουν αυτό;;;

Ο γιατρός μου την έκλεισε και θα πάω στο ρεα να την κάνω... Θα σας ενημερώσω. Εσύ είδα όλα καλά ε;;;μπράβο κορίτσι μου σου έφυγε ένα άγχος!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η giotoulini είπε:

Καλημέρα κ εγώ δίδυμο μαμά.. να κάνουμε γερά παιδάκια..κ εμένα δεν είδε φύλο.. μάλλον κορίτσια είπα θα δείξει..

Έκανες κι εσύ αυχενική;;; Πήρε παραπάνω ώρα λόγω διδύμων;;;

Τι εβδομάδα πήγες για αυχενικη;;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η zoepapa είπε:

Και γω στο πρώτο 11+3 έκανα αυχενική και είδαμε και φύλο τώρα με έχει αργότερα 

Αααα αλήθεια;;;εντάξει γιατί εκτός από το άγχος για το φύλο έλεγα θα τα δει καλά η θα με βάζει να ξαναπήγαινω.... Τώρα πότε έχεις εσύ;;δεν έχεις κάνει ακόμα Ε;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Αχ τέλεια τελικά είμαστε ακριβώς μαζί μάλλον 😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Μπράβο! Καλά θα είναι θα ακούσετε καρδούλα και θα ηρεμήσεις κάπως κορίτσι μου θα δεις! 

Την άκουσα πρώτη φορά την Πέμπτη αλλά μόλις ειχε ξεκινήσει να χτυπάει,την Δευτέρα θα την ακούσουμε καλύτερα είπε !!! 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Αααα αλήθεια;;;εντάξει γιατί εκτός από το άγχος για το φύλο έλεγα θα τα δει καλά η θα με βάζει να ξαναπήγαινω.... Τώρα πότε έχεις εσύ;;δεν έχεις κάνει ακόμα Ε;

Ναι ναι μη αγχώνεσαι ξέρουν πότε κλείνουν αυτοί . Εγώ τώρα έχω στις 19 θα είμαι λογικά 12 και κάτι 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Ααααα το ξέρατε από την αρχή;;;εμένα ο γιατρός μου είπε ότι είναι από δύο ωάρια. Αυτό δεν σημαίνει και δύο πλακουντες;;;η στην αυχενική το βλέπουν αυτό;;;

Ο γιατρός μου την έκλεισε και θα πάω στο ρεα να την κάνω... Θα σας ενημερώσω. Εσύ είδα όλα καλά ε;;;μπράβο κορίτσι μου σου έφυγε ένα άγχος!!!!

Νομιζω πως ναι απο τη στιγμη που ειναι 2 ωαρια πιστευω πως θα ειναι κ 2 πλακουντες. Αλλα γενικα στην αυχενικη αξιολογουν τα περισσοτερα. Ναι δοξα τω Θεω ολα καλα!!!

στις πριν 17 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Ααα τέλεια έχεις και από τα δύο πόσο είναι τώρα τα μικρά σου ;

Ναι ναι το ειχαμε το σετακι!!!! 4 χρονων ειναι τα αστεράκια μου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

Κ εγώ νομίζω ότι μόνο όταν είναι από ένα ωράριο σα τ δικα Μ ότι έχουν ένα πλακούντα..γτ έχει διασπαστεί σε δύο μωρά τ ωάριο..αφού θα χεις κ δύο σάκους θα χεις κ δύο πλακούντες..εμένα είναι σε ένα σάκο με μια μεμβράνη διαχωρισμού 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου και μένα κάπου εκεί στην ίδια εβδομάδα βρήκε ο γιατρός ένα ινομυωμα. Μου ξεκαθάρισε ότι 99% των περιπτώσεων δεν επηρεάζει πουθενά. Ναι υπάρχει το ενδεχόμενο της καισαρικής αναλογα το μέγεθος και τη θέση του. Προσωπικά στην ιδέα της καισαρικής τρομοκρατήθηκα γιατί θα έχω ένα μωρό 20 μηνών να με περιμένει σπίτι και μηδενική βοήθεια, όπως ξέρετε... Αλλά ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. Στην β επιπέδου, ο εμβρυομητρικος δεν βρήκε πουθενά το ινομυωμα 🤷🤷
    • Εννοείται η κάθε οικογένεια έχει άλλη δυναμική και μπορεί αυτό το πρόγραμμα να μην σας ταιριάζει αλλά το προτείνω ως εναλλακτική καθώς νομίζω πως μπορεί να βοηθήσει. Επίσης δεν ανέφερες αν κοιμάται πριν η μετά το φαγητό του. Λογικά μετά για αυτό κοιμάται αργά. Πάντως αν κοιμάται πριν το φαγητό δοκίμασε να τον ταιζεις πριν τον μεσημεριανό ύπνο ώστε να είσαι σίγουρη ότι δεν ξυπνάει από πείνα 
    • Τι ώρα ξυπνάει το πρωί; Ίσως σε βοηθήσει να αλλάξεις λίγο τις ώρες που κοιμάται. Σε αυτήν την ηλικία πρωινός ύπνος πρέπει να είναι 2-2,5 ώρες μετά την πρωινή αφύπνιση και να διαρκει μισή με μία ώρα. Μετά ο μεσημεριανος ύπνος διαρκει τόσο ώστε να συμπληρωθούν 2,5 περίπου ώρες μαζί με τον πρωινό. (Αν κοιμήθηκε μισή ώρα πρέπει να κοιμηθεί δύο ώρες, αν κοιμήθηκε μια ώρα πρέπει να κοιμηθεί ακόμα 1,5) και να έχει ξυπνήσει το αργότερο 5 απο τον μεσημεριανό ύπνο. Ο μεσημεριανος ύπνος είναι πολύ βασικός γιατί θα τον ακολουθήσει έως την νηπιακή ηλικία οπότε καλο είναι να έχει σωστες βάσεις. Ο βραδινος ύπνος πρέπει να ξεκινάει το αργότερο 8:30 (8 η ώρα θεωρείται το sweet spot του νυχτερινού ύπνου). Ενδεχομένως δε σου κοιμάται λόγω υπερέντασης. Όταν ξυπνάει και σηκώνεται όρθιος να πηγαίνεις ηρεμα και ανυποχώρητα να τον ξαπλώνεις και να του λες με σταθερή φωνή το ίδιο κάθε φορά πχ αγάπη μου είναι ώρα για ύπνο. Θα διαπιστώσεις ότι και να ξυπνήσει αν με συνέπεια δεν τον σηκώνεις για λίγες μέρες θα ξανακοιμαται. Δυστυχώς αν αυτό το κάνει καιρό και έχει εδραιωθεί αυτό το μοτίβο μπορεί να δυσκολευτεί καθώς έχει μάθει σε λιγότερο ύπνο αλλά θα το συνηθίσει. Πάντως και η ηλικία του και το γεγονός ότι κοιμάται στο καρότσι από εξάντληση δείχνουν ότι δεν είναι έτοιμος να κόψει ύπνο ούτε σε αριθμό ούτε σε διάρκεια. Καλή επιτυχία!
    • Καλησπέρα!  Μήπως περνάει κανένα άλμα και δείχνει αντίσταση στο υπνακι αυτό;  Εγώ ίσως δοκίμαζα να πάω βόλτα με το καρότσι την ώρα που είναι να κάνει το δεύτερο υπνακι! Ίσως αποκοιμηθει πιο εύκολα στη βόλτα!  Επίσης ίσως δοκίμαζα να το κοιμισω ένα μισάωρο αργότερα Μήπως πλεον αντέχει ξύπνιος παραπάνω ώρα και δεν νυστάζει τόσο την ώρα που πας να τον κοιμισεις Ελπίζω να βοήθησα! 
    • @Katerinioo θα τ καταλαβεις όταν θα ειναι να γεννησεις. Εχουμε μερες ακομα εμεις. @Sotiria_94 εννοείται θα μας τ γραφεις! Κάθε μερα θα εισαο κ καλυτερα. Υγρα πολλα να πίνεις. Νερό χυμο κ περπάτημα. Καλα δ θα παθεις τιπουα αν φας κατι αλλο. Θα τ πας με τ μαλακο μια μικρη μεριδα. Γιατί κ τ στομαχι σ κ τ εντερο ειναι στη δίαιτα τοσες μερες. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...