Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Ναι πρέπει να ανοίξουμε και θέμα με του Δεκεμβρίου αλλά ας τα σιγουρέψουμε λίγο ακόμα...φοβάμαι τόσο πολύ. 

Προς το παρόν κι εγώ μπαίνω και διαβάζω εσάς εδώ στου Νοεμβρίου.Κι εγώ είμαι χάλια από ναυτιες και ζαλάδες. Λιμοκτονω και δεν μπορώ να φάω έχω χάσει ήδη κιλά και δεν έχω περιθώρια να χάσω. Ακόμα δεν έχω πάει γιατρό αλλά κι εγώ αυτό απορώ δεν πρέπει να κάνουμε κι άλλες εξετάσεις να μας δουν πως αντιδρά το σώμα μας στις ενέσεις?

Πηγαίνετε κανονικά δουλειά?εγώ έχω αρχίσει να ζορίζομαι ειδικά όταν έχω τις ζαλάδες μου..

Εγώ όχι παίρνω αναρρωτικες..έτσι θα τ πάμε μέχρι να γεννήσω..

Δημοσίευση

@Naty_ Είμαι μόνο 6 ακόμα δεν παίρνανε οι μέρες σ λέω. Αυτή την εβδομάδα έχω γιατρό και ανυπομονώ. Κι εγώ μόνο στις αναγούλες είμαι ακόμα και προσπαθώ να τρώω συχνά κι ας είναι και λίγες μπουκιές. 

Περιττό να πω ότι δεν έχω καμία όρεξη για δουλειές, μαγείρεμα..

@giotoulini καλα κάνεις, κι εγώ θέλω να δω τι θα μ πει ο γιατρός να δω πως θα κινηθώ γιατί η θέση μ είναι τέτοια π άμα λείψω γινεται χαμός αλλά πρέπει να σκεφτώ εμένα τώρα!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

Ναι πρέπει να ανοίξουμε και θέμα με του Δεκεμβρίου αλλά ας τα σιγουρέψουμε λίγο ακόμα...φοβάμαι τόσο πολύ. 

Προς το παρόν κι εγώ μπαίνω και διαβάζω εσάς εδώ στου Νοεμβρίου.Κι εγώ είμαι χάλια από ναυτιες και ζαλάδες. Λιμοκτονω και δεν μπορώ να φάω έχω χάσει ήδη κιλά και δεν έχω περιθώρια να χάσω. Ακόμα δεν έχω πάει γιατρό αλλά κι εγώ αυτό απορώ δεν πρέπει να κάνουμε κι άλλες εξετάσεις να μας δουν πως αντιδρά το σώμα μας στις ενέσεις?

Πηγαίνετε κανονικά δουλειά?εγώ έχω αρχίσει να ζορίζομαι ειδικά όταν έχω τις ζαλάδες μου..

Καλησπέρα κορίτσι μου και εσύ του Δεκεμβρίου σαν εμένα είσαι εγώ είμαι 6+3 με βάση τον υπέρηχο ... Κ εγώ φοβάμαι! Κάθε μέρα κάνω τον σταυρό μου και λέω όλα καλά θα πάνε ! Να έχεις πίστη και όλα καλά θα πάνε με το μωράκι σου !! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

@Naty_ Είμαι μόνο 6 ακόμα δεν παίρνανε οι μέρες σ λέω. Αυτή την εβδομάδα έχω γιατρό και ανυπομονώ. Κι εγώ μόνο στις αναγούλες είμαι ακόμα και προσπαθώ να τρώω συχνά κι ας είναι και λίγες μπουκιές. 

Περιττό να πω ότι δεν έχω καμία όρεξη για δουλειές, μαγείρεμα..

@giotoulini καλα κάνεις, κι εγώ θέλω να δω τι θα μ πει ο γιατρός να δω πως θα κινηθώ γιατί η θέση μ είναι τέτοια π άμα λείψω γινεται χαμός αλλά πρέπει να σκεφτώ εμένα τώρα!!

Που να δεις όρεξη για μαγείρεμα εδώ σ έρχεται να τ βγάλεις..

Δημοσίευση

Κορίτσια από ψυχολογία πως πάτε; Εγώ νιώθω πολύ πεσμένη, ξέρω ότι οι ορμόνες τώρα στη 10-11η βδομάδα φτάνουν στο peak τους. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το ελέγξω απλά μου φταίνε όλα, νιώθω μια μελαγχολία, είναι σίγουρα και το άγχος αν όλα κυλάνε καλά οπότε με ρίχνει κι αυτό. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια από ψυχολογία πως πάτε; Εγώ νιώθω πολύ πεσμένη, ξέρω ότι οι ορμόνες τώρα στη 10-11η βδομάδα φτάνουν στο peak τους. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το ελέγξω απλά μου φταίνε όλα, νιώθω μια μελαγχολία, είναι σίγουρα και το άγχος αν όλα κυλάνε καλά οπότε με ρίχνει κι αυτό. 

Αχ εγώ νιώθω κουρέλι η μέση μου πεθαίνει πονάει ο γοφος μου το στήθος έχω καούρες ναυτία εμετό τσιμπήματα και γενικά θέλω να βάλω τα κλάματα που με έχουν πιάσει όλα τόσο νωρίς τώρα που φαίνεται η κοιλιά μου πλέον 😭 

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Εγώ νιώθω υπερβολικά αγχωμένη,έχω χάσει όλη μ την ανεμελιά (αυτό να είμαι ειλικρινής από την πρώτη αποβολή) και δεν κάνω φυσιολογικά την ζωή προσπαθώ να προσέχω τα πάντα. Το μυαλό μ είναι μόνο η ημέρα π θα πάω γιατρό..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Iris9 είπε:

Εγώ νιώθω υπερβολικά αγχωμένη,έχω χάσει όλη μ την ανεμελιά (αυτό να είμαι ειλικρινής από την πρώτη αποβολή) και δεν κάνω φυσιολογικά την ζωή προσπαθώ να προσέχω τα πάντα. Το μυαλό μ είναι μόνο η ημέρα π θα πάω γιατρό..

Δυστυχώς όσες έχουμε βιώσει αποβολή(ές) δεν είναι ευκολο να βιώνουμε την εγκυμοσύνη με ανεμελιά. Ούτε εγώ νιώθω ανέμελη. Δεν ξέρω αν ποτε θα νιώσω έτσι. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά αλλά δεν το πετυχαίνω πάντα. Είναι πολλά μαζι, τα συμπτώματα, οι ορμόνες, οι σκέψεις. Αλλά θα τα καταφέρουμε 💪🏼

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ψυχολογία μηδέν ,δεν είμαι ευχαριστημένη με τίποτα μέσα στο άγχος όλη μέρα με πιάνουν και οι πόνοι συνέχεια και χειροτερεύει ακόμα περισσότερα η ψυχολογία μου ! Οι ορμόνες κάνουν πάρτυ ! Υπομονή κοριτσάρα και σε όλες μας !!

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Εγώ με στεναχωρεί που είμαι λες κ είναι άρρωστη..κάθε μέρα αναγουλες..ο μεσημεριανός ύπνος Μ έγινε απαρετητος γτ μετά είμαι πίτα.. προσπαθώ να μην αγχονομαι..3 χρόνια προσπαθειών με 2 βιοχημικές, με 2 πολύποδες που αφερεθηκαν..τώρα που κυλάνε όλα καλά δεν σκέφτομαι αρνητικά...είχα πάει για να ξεκινήσω εξωσωματική κ τελικά έμεινα φυσιολογικα.. όλα καλά θα πάνεεε σε όλες μας think positive :)

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Αγάπη μου λογικό είναι… Εγώ μέχρι κ την προηγούμενη βδομάδα είχα τρελά νεύρα… Τώρα ηρέμησα λίγο.. Έχεις κ το ιστορικό κ θεωρώ πως ζορίζεσαι ακόμα παραπάνω. Αύριο δεν πας να δεις το νινακι σας;; Θα δείτε να κουνάει χεράκια ποδαράκια κ πιστεύω πως μετά θα είσαι λιιιγο καλύτερα από θέμα ψυχολογίας. 

στις πριν 10 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Αχ εγώ νιώθω κουρέλι η μέση μου πεθαίνει πονάει ο γοφος μου το στήθος έχω καούρες ναυτία εμετό τσιμπήματα και γενικά θέλω να βάλω τα κλάματα που με έχουν πιάσει όλα τόσο νωρίς τώρα που φαίνεται η κοιλιά μου πλέον 😭 

Καλά για την κοιλιά δεν το συζητώ… 2 μέρες τώρα δεν κοιμάμαι καθόλου καλά. Δε βολεύομαι με τίποτα!!! Με 3 μαξιλάρια ξαπλωνω.. Μετά την αυχενική να είναι όλα καλά Παναγία μου κ θα πάω να πάρω μαξιλάρι εγκυμοσύνης.. 

στις πριν 10 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

Θεωρώ πως είναι απόλυτα φυσιολογικό το άγχος σου. Εδώ ρε συ εγώ μια βιοχημική είχα κ μέχρι τη 10η βδομάδα έτρεμε το φυλλοκάρδι μου!! Να δεις τώρα πως είμαι από την Παρασκευή εν αναμονή της αυχενικής… Θυμησε μου πότε έχεις γιατρό;

στις πριν 7 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

annie τι ώρα έχεις εσύ αύριο αυχενική?

18:00… Εσύ στις 12.00; Θα περιμένουμε νέα σας!!!

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Αγάπη μου λογικό είναι… Εγώ μέχρι κ την προηγούμενη βδομάδα είχα τρελά νεύρα… Τώρα ηρέμησα λίγο.. Έχεις κ το ιστορικό κ θεωρώ πως ζορίζεσαι ακόμα παραπάνω. Αύριο δεν πας να δεις το νινακι σας;; Θα δείτε να κουνάει χεράκια ποδαράκια κ πιστεύω πως μετά θα είσαι λιιιγο καλύτερα από θέμα ψυχολογίας. 

Καλά για την κοιλιά δεν το συζητώ… 2 μέρες τώρα δεν κοιμάμαι καθόλου καλά. Δε βολεύομαι με τίποτα!!! Με 3 μαξιλάρια ξαπλωνω.. Μετά την αυχενική να είναι όλα καλά Παναγία μου κ θα πάω να πάρω μαξιλάρι εγκυμοσύνης.. 

Θεωρώ πως είναι απόλυτα φυσιολογικό το άγχος σου. Εδώ ρε συ εγώ μια βιοχημική είχα κ μέχρι τη 10η βδομάδα έτρεμε το φυλλοκάρδι μου!! Να δεις τώρα πως είμαι από την Παρασκευή εν αναμονή της αυχενικής… Θυμησε μου πότε έχεις γιατρό;

18:00… Εσύ στις 12.00; Θα περιμένουμε νέα σας!!!

Αχ μαξιλάρι εγκυμοσύνης τρομερή ανακάλυψη να πάρεις είναι τέλειο το πήρα μέχρι και όταν πήγα να γεννήσω δεν κοιμόμουν χωρίς αυτό 

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Αχ μαξιλάρι εγκυμοσύνης τρομερή ανακάλυψη να πάρεις είναι τέλειο το πήρα μέχρι και όταν πήγα να γεννήσω δεν κοιμόμουν χωρίς αυτό 

Το ξέρω είχα στα δίδυμα… Δεν μπορούσα χωρίς αυτό!!! Ηδη έχει καμμία βδομάδα που το ζητάω απεγνωσμένα αλλά θέλω να γίνει η αυχενική πρώτα..

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Το ξέρω είχα στα δίδυμα… Δεν μπορούσα χωρίς αυτό!!! Ηδη έχει καμμία βδομάδα που το ζητάω απεγνωσμένα αλλά θέλω να γίνει η αυχενική πρώτα..

Κορίτσι μου με το καλό η αυχενική θα ναι όλα σούπερ!! Στείλε μας τα νέα σου 🌸

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Μόλις κάνεις  αυχενικη θα ηρεμήσεις  κάπως  :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...