Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου απο ένα σημείο και μετά δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε χοριακές!!!! Θα πας Παρασκευή με το καλό στο γιατρό και θα δείτε το σποράκι σας. Αν όμως μου αγχώνεσαι τόσο πολύ ζήτησε του να σε δει νωρίτερα

Δυστυχώς δεν μπορεί να με δει νωρίτερα από την Παρασκευή γιατί βρίσκεται εκτός πόλης ! 

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Δυστυχώς δεν μπορεί να με δει νωρίτερα από την Παρασκευή γιατί βρίσκεται εκτός πόλης ! 

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου, μην μπαίνεις στο τρυπάκι των χοριακων. Κοντά είναι η Παρασκευή! Πώς νιώθεις γενικά;

@Τινούλα εσένα οι ναυτίες πέρασαν;; 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου, μην μπαίνεις στο τρυπάκι των χοριακων. Κοντά είναι η Παρασκευή! Πώς νιώθεις γενικά;

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Περιμένω πως και πως να έρθει η παρασκευή αλλά οι μέρες δν περνάνε καθόλου ,γενικά καλά νιώθω λίγο κουρασμένη είμαι αλλά μέχρι εκεί και έχω πριστει πολύ ! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

@Naty_ να σου πω δεν ξέρω.  Παίρνω κ 4 χαπια αλλά πλέον με πιάνουν οπότε έχουν μειωθεί.  Τρώω κιόλας.  Σκέφτομαι να τα μειώσω λίγο για να δω.  Αύριο μπαίνω 13η βδομάδα  λογικά  θα έχουν μειωθεί 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...