Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Εγώ δεν κάπνιζα ποτέ αλλά καφέδες επινα πολλούς μου είναι αστείο που και στην πρώτη και τώρα δεν θέλω καφέ 😂

Καλό είναι αυτό να μην θέλεις κάτι από μόνη σου παρά να θέλεις και να στερείσαι ! Ευτυχώς Κ εγώ δεν θέλω να πιω καφέ δεν με τραβάει ! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η zoepapa είπε:

Ωχ μήπως αλλάζεις εβδομάδα; Εγώ εκείνη τη μέρα νομίζω είμαι χειρότερα 

Τη παρασκευή αλλάζω..κ είχα ελπίδες μη σταματήσουν τώρα κοντά..είμαι 11 εβδομάδα.. κ εγώ έπινα δύο καφέδες πριν μείνω έγκυος.. τώρα τον έχω σιχαθεί κ εγώ..

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια όσες έχετε και άλλα παιδιά πως την παλεύεται; Ακόμα είμαι στην αρχή και τα έχω φτύσει που να φουσκώσω κιόλας . Στον γιο μου δεν καταλάβαινα τίποτα όλη μέρα τώρα με το παραμικρό πεθαίνω 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Αχ κορίτσια όσες έχετε και άλλα παιδιά πως την παλεύεται; Ακόμα είμαι στην αρχή και τα έχω φτύσει που να φουσκώσω κιόλας . Στον γιο μου δεν καταλάβαινα τίποτα όλη μέρα τώρα με το παραμικρό πεθαίνω 

Αααχχχχ!!! Φίλη είμαι σκουπίδι όλη μέρα… Στα δίδυμα δεν ήμουν έτσι…Βέβαια δεν δούλευα, κ είχα μόνο τον εαυτό μου… Τώρα;;; Απορώ πως βγαίνει η μέρα… Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!!

Δημοσίευση
στις On 27/4/2025 at 7:26 ΜΜ, ο/η Naty_ είπε:

Εγώ κορίτσια σήμερα νιώθω down μέσα κι έξω, δεν ξέρω η 9η βδομάδα μπήκε λίγο περίεργα ψυχολογικά! 

@Naty_ είσαι 9η βδομάδα  προχωράς  πολυ καλά  :) εγω αύριο μπαίνω  13η να ξέρεις  όλα θα φτιάξουν κ τα down και οι ορμόνες και όμορφες στιγμές σίγουρες έρχονται  !!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Τινούλα είπε:

@Naty_ είσαι 9η βδομάδα  προχωράς  πολυ καλά  :) εγω αύριο μπαίνω  13η να ξέρεις  όλα θα φτιάξουν κ τα down και οι ορμόνες και όμορφες στιγμές σίγουρες έρχονται  !!!!!

Aχχ μακάρι κορίτσι μου να είναι έτσι!! Νιώθεις καλύτερα δηλαδη;

Πώς πήγε η αυχενική σου;;

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Κ εγώ 3 μέρες ήμουν καλά με τα χάπια.. σήμερα από τ πρωί ανακάτεμα.. εμετό τ πρωί εμετό κ τ μεσημέρι... :(

Αυτά κάνουν διακύμανση  μια δύο μέρες έτσι μια αλλιώς  έτσι ήμουν κ εγώ.  Θα φτιάξει 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Αυτό το σκέφτομαι συνέχεια τι θα έκανα αν είχα κι άλλο, πώς θα την πάλευα! Εδώ τώρα και σέρνομαι χαχαχ

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Τη παρασκευή αλλάζω..κ είχα ελπίδες μη σταματήσουν τώρα κοντά..είμαι 11 εβδομάδα.. κ εγώ έπινα δύο καφέδες πριν μείνω έγκυος.. τώρα τον έχω σιχαθεί κ εγώ..

Τα ίδια και εγώ 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Aχχ μακάρι κορίτσι μου να είναι έτσι!! Νιώθεις καλύτερα δηλαδη;

Πώς πήγε η αυχενική σου;;

Ναιιιι να είσαι σίγουρη όλα θα φτιάξουν  ορμονες  είναι :) πήγαμε χθες  και τα βρήκε  όλα σωστά ο γιατρός  δόξα τον Θεό.  Έβγαλε και μύτη που δεν είχε  πριν δύο βδομάδες  χαχαχαχα.  Περιμένουμε και τις  εξετάσεις αίματος  και βλέπουμε!!!! Και στα δικά  σας :)

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Ναιιιι να είσαι σίγουρη όλα θα φτιάξουν  ορμονες  είναι :) πήγαμε χθες  και τα βρήκε  όλα σωστά ο γιατρός  δόξα τον Θεό.  Έβγαλε και μύτη που δεν είχε  πριν δύο βδομάδες  χαχαχαχα.  Περιμένουμε και τις  εξετάσεις αίματος  και βλέπουμε!!!! Και στα δικά  σας :)

Μπράβο κοριτσάκι μου!!!! Έκανες την αρχήηηηηη!!!!! Τέλεια με το μικράκι σας!!! Είδατε φύλο;

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου!!!! Έκανες την αρχήηηηηη!!!!! Τέλεια με το μικράκι σας!!! Είδατε φύλο;

Με το καλό και σε εσάς!!!! Όχι δεν είδαμε αλλά δεν πειράζει  :) κορίτσια να πάτε φαγωμενες και να φάτε και λίγη σοκολατα πριν να είναι ξύπνια.. να δει κινήσεις ο γιατρός  :)

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Μπράβο κορίτσι μου όλα καλά με το νινι σας !!!! 

Δημοσίευση

Κορίτσια νιώθει καμία άλλη τραβηγματακια; Εγώ νιώθω πάντως 9+ είμαι τώρα, με αγχωνουν από τη μια αλλά απ' την άλλη σκέφτομαι κάτι γίνεται εκεί πέρα. 

Ποια είναι η επόμενη για αυχενική; Η @annie! νομίζω ε; Μετά; 

Εγώ έχω 19/5 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Τινούλα είπε:

Με το καλό και σε εσάς!!!! Όχι δεν είδαμε αλλά δεν πειράζει  :) κορίτσια να πάτε φαγωμενες και να φάτε και λίγη σοκολατα πριν να είναι ξύπνια.. να δει κινήσεις ο γιατρός  :)

Και να με ζυγισει φαγωμενη;!;!;!;!;;;;;;; Για κανένα λόγο...🤣🤣🤣 Μπα δεν τον φοβάμαι και στα δίδυμα ο άτιμος κουνούσε τόσο πολύ την κοιλιά μου που θέλαν δε θέλαν γυρνούσανε όπως τον βόλευε....

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια νιώθει καμία άλλη τραβηγματακια; Εγώ νιώθω πάντως 9+ είμαι τώρα, με αγχωνουν από τη μια αλλά απ' την άλλη σκέφτομαι κάτι γίνεται εκεί πέρα. 

Εγώ έχω 19/5 

Ναι αγάπη τη Δευτέρα στις 20.00... Τραβήγματα ειδικά αν κουραστώ πολλά.... Και κουράζομαι υπερβολικά εύκολα...

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια σας έχω τρελάνει με τις ανησυχίες μου συνέχεια και συγνώμη γι αυτό εχθές το βράδυ που σχολασα από την δουλειά μπήκα μέσα στο μικροβιολογικό που έκανα τις χοριακες να κάνω άλλη μια από μόνη μου γιατί ήμουν χάλια ψυχολογικά και σήμερα πήρα τα αποτελέσματα και ήταν 7.825 η τελευταία Μ χοριακή ήταν την περασμένη Τρίτη που ήταν 1167.Δεν διπλασιάζεται σωστά το 48ωρο όπως θα έπρεπε 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Εγώ έχω 19/5 

Ο γιατρός μου μού είχε πει ότι τραβήγματα και ποναλακια θα υπάρχουν μην αγχώνεσαι 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Γεια σας κορίτσια σας έχω τρελάνει με τις ανησυχίες μου συνέχεια και συγνώμη γι αυτό εχθές το βράδυ που σχολασα από την δουλειά μπήκα μέσα στο μικροβιολογικό που έκανα τις χοριακες να κάνω άλλη μια από μόνη μου γιατί ήμουν χάλια ψυχολογικά και σήμερα πήρα τα αποτελέσματα και ήταν 7.825 η τελευταία Μ χοριακή ήταν την περασμένη Τρίτη που ήταν 1167.Δεν διπλασιάζεται σωστά το 48ωρο όπως θα έπρεπε 

Κορίτσι μου πότε έχεις ραντεβού με το γιατρο;

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Μην κάνεις χοριακές μόνη σου ότι σου πει ο γιατρός.  Αυτό που ξέρω είναι ότι συνήθως όσο περνάνε οι μέρες μειώνεται η αύξηση  χωρίς να συμβαίνει κάτι.  Περίμενε τον υπερυχο:)

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Μην κάνεις χοριακές μόνη σου ότι σου πει ο γιατρός.  Αυτό που ξέρω είναι ότι συνήθως όσο περνάνε οι μέρες μειώνεται η αύξηση  χωρίς να συμβαίνει κάτι.  Περίμενε τον υπερυχο:)

Σε 3 μέρες θα ξέρω τι γίνεται

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Την Παρασκευή μου είπε να πάω 

Ωραία τωρα πόσο είσαι σύμφωνα με τελευταία περίοδο ; Παρασκευή σίγουρα θα δείτε σάκο και φαντάζομαι και εμβρυϊκά στοιχεία, μην αγχώνεσαι για τη χοριακη άσε που σε κάποιες διπλασιάζεται σε 72 ώρες!  

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου απο ένα σημείο και μετά δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε χοριακές!!!! Θα πας Παρασκευή με το καλό στο γιατρό και θα δείτε το σποράκι σας. Αν όμως μου αγχώνεσαι τόσο πολύ ζήτησε του να σε δει νωρίτερα

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ωραία τωρα πόσο είσαι σύμφωνα με τελευταία περίοδο ; Παρασκευή σίγουρα θα δείτε σάκο και φαντάζομαι και εμβρυϊκά στοιχεία, μην αγχώνεσαι για τη χοριακη άσε που σε κάποιες διπλασιάζεται σε 72 ώρες!  

Σύμφωνα με την τελευταία περίοδο σήμερα είμαι 6+5

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν ξέρω τον λόγο που μπορεί να φραξουν δεν μου είπε το γιατί όμως  εγώ στην σαλπιγγογραφια που έκανα φάνηκε διαβατη μόνο η μία.. Ο γιατρός σου δεν σου έχει προτείνει να κάνεις; 
    • @Katerinioo δεν παλεύονται οι ναυτιες. Εμενα ενιοτε νιώθω χαλια τ στομαχι και εχω καουρες αλλα οχι ναυτιες. Αυτό με τ ρουχα τ σκεφτόμουν σήμερα κ γω. Οτι δ θελω τίποτα να με ακουμπάει αλλά εχω κ μερες μπροστά μ ακόμα. Φορουσα μια φόρμα φαντασου την έβγαλα κ εβαλα.πυτζαμα κ ενιωσα αλλος ανθρωπος.
    • Πώς είστε οι μαμάδες που γεννήσατε;;;
    • Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Εγώ ταλαιπωρήθηκα πολύ με την καούρα χθες και το στομάχι. Σήμερα καλύτερα λ. Γύρισαν οι ναυτίες όσο δεν πάει και αυτή η γεύση που έχεις στο πρώτο τρίμηνο.. πονάκια έχω και εγώ και ζορίζομαι ακόμα και να βάλω ένα κολάν εγκυμοσύνης. Δεν αντέχω τα ρούχα και τα παντελόνια. Αντε μια μέρα κορίτσια και μπαίνει Μάιος. Να πάρουμε σειρά!!
    • Είμαστε καλύτερα! Είναι λίγο μπουκωμενος ακόμη, αλλά όχι όπως ήταν. Βέβαια, χθες μάλλον είχε ζόρια με τα δόντια του και δεν κοιμηθήκαμε καλά. Τώρα έχει 4 πάνω δόντια κ δεν ξέρω αν τον ενοχλούν τα κάτω τα πλαϊνά, γιατί του τρέχουν πάρα πολύ τα σάλια και μου γεμίζει όλο σπινθουρακια με την πιπίλα κάτω από το στόμα. Την Παρασκευή 8 το πρωί πάμε να κάνει το baxsero, οπότε πιστεύω θα έχουμε δύσκολο Σαββατοκύριακο.  Εσένα σου έκανε πυρετό με το bexsero?? Πως τα πάτε με τον ύπνο;; Έστρωσε καθόλου;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...