Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Έτσι έλεγα και εγώ και με το που ήρθε 6η βδομάδα έγινε το μπαμ χαχαχα.  Μην ανησυχείς όλα καλά θα πανε 
    • Ευχαριστούμε πολύ!!  Ο στολισμός όλος μου βγήκε με όλα αυτά που είδες συν νερά-αναψυκτικά, συν ζαχαρωτά 350€ και μου στόλισαν και το τραπέζι με τα βαπτιστικά του ρούχα. Τα γλυκά 165 τεμάχια μου βγήκαν 230€ κι έβαλα 3 σχέδια (μιλφειγ, προφιτερόλ κ νουμπάι) μεγάλο μέγεθος κύπελλο. Όσο για το θέμα θα σου πω ότι επέλεξα το προσκλητήριο που μου άρεσε περισσότερο από όλα και βρήκαμε κ τις ίδιες φιγούρες κι έτσι κάναμε τον στολισμό. Αλλιώς σαν θέματα σκεφτόμουν κι εγώ πολλά.
    • Κορίτσια τα μαλλιά σας τα βαφετε? Φοβόμουν να το κάνω πριν καν δω το θετικό τεστ κι φαίνονται τα ασπρα μ πλέον.
    • Καλησπέρα σας κορίτσια Χριστός Ανέστη πως είστε ;;; Εμείς μεγαλώνουμε ...βέβαια έχω ζήτημα με διαβήτη κύησης εσείς ;;;
    • Γεια σου κορίτσι μου, λυπάμαι πολύ για τις απώλειές σου. Έχω υπάρξει στη θέση σου 2 φορές καθώς τα μωρά μου παλινδρόμησαν στις 7-8 εβδομάδες. Το 2ο είχε χρωμοσωμική ανωμαλία. Έχω πάει σε αιματολόγο και σε γυναικολόγους και ο σύζυγος σε ειδικό κέντρο θεσ/νικη για εξέταση του σπερματος κάτι που το προτείνω να το κάνετε σίγουρα για κατακερματισμό DNA και γενικά την ποιότητά του.  Από κει και πέρα ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι τυχαία ναι, εκτός αν παίζει κάτι άλλο που μπορεί να βρει ο αιματολόγος. Στη δική μου περίπτωση δεν έχω θρομβοφιλία ή κάτι άλλο παθολογικό, ήμουν απλά μία από τις πολλές άτυχες. Πολύς θυμός, πολλή πίκρα και απογοήτευση, πολύ κλάμα και αναπάντητα ερωτήματα. Και τώρα είμαι εδώ, στην 4η εγκυμοσύνη μου (είχα και μία έκτοπη πριν από τις παλίνδρομες), και τη διανύω με αρκετό φόβο αλλά ταυτόχρονα με πίστη. Και αυτό θα κάνεις κι εσύ, μάζεψε τα κομμάτια σου, κάντε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις να πεις έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου κι από κει και πέρα ηρέμησε, χαλάρωσε, συνδέσου με τον σύντροφό σου και θα έρθει ξανά μία εγκυμοσύνη υγιής. Γιατί σίγουρα κάποια στιγμή θα έρθει, θα το δεις!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...