Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου προσπάθησε να ηρεμήσεις για να μην έχεις καθυστέρηση!!! Κάνε πράγματα που σε χαλαρώνουν κ σε ευχαριστούν γτ μετά ξέχνα την ξεγνοιασιά 👶👶 🤰🤰 Στο λέω γτ κ εγώ όταν περίμενα περίοδο για ωοληψια είχα 29η-30η μέρα ωορρηξία κ αργησε πολύ η περίοδος. Βέβαια εμένα με βολέψε η καθυστέρηση γτ αν ερχόταν κανονικά δεν θα είχα τα φάρμακα από την επιτροπή 😆 
    • Πραγματικα ειδικα μετα απο τοσο καιρο και προσπαθειες, δεν περιμενα να γυρισει να σου μιλησει ετσι. Με ολο το θαρρος, ποσο ανανδρος παιζει να ειναι!!! Ασε να ηρεμησει και να ξεθυμανει η κατασταση. Αν και να ξερεις οπως αναφερε η @Sia A , οι σχεσεις και οι ανθρωποι στα δυσκολα φαινονται. Μετα απο τοσα χρονια, δειλιασε και σε αφησε στα "κρυα του λουτρου" και ειδικα τωρα που εισαι εγκυος. Δεν ξερω. Ζυγισε τις καταστασεις και σκεψου το καλο το δικο σου!! Λυπαμαι ειλικρινα για αυτη την καταληξη!!
    • Η κάθε μία εδώ θα σου πει το "μακρύ της και το κοντό της" με γνώμονα τι θα έκανε σε εκείνη εάν της συνέβαινε κάτι τέτοιο! Αλλά έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε όλοι μας! Εγώ θα σου πρότεινα αρχικά σίγουρα να κάνεις μια χοριακη αύριο να δεις τι γίνεται. Και μετά είτε είσαι είτε όχι, να δώσεις χρόνο και στους 2. Τον χρειάζεστε. Είστε σε ένταση. Τα λόγια είναι λόγια, πάντα μένουν, κ χρειάζεται λίγος χρόνος να τα επεξεργαστεις, να κατανοήσεις τι έφταιξε και να τα "καταπιεις" αν χρειαστεί και αν το θες! Είσαι σε πολύ περίεργη κατάσταση, προσπάθησε να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που θα σε κατανοούν και θα σου συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο! Και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, όποιος κι αν είναι αυτός! Ολόψυχα σου εύχομαι κάθε καλό!! Να γίνει το καλύτερο δυνατόν για όλους σας !!! Και μακάρι αυτό να είναι να δημιουργήσετε μια όμορφη οικογένεια! Αν πάλι όχι, όλα για κάποιο λόγο γίνονται! Μεγάλη αγκαλιά!!❤️
    • Κορίτσι μου αρχικά ψυχραιμία κ πάνε κάνε άμεσα χοριακη για να δεις αν όντως είσαι έγκυος ή οχι!!! Τώρα αυτό προέχει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Όσον αφορά τον φίλο σου έχω πάθει σοκ...Θα σου μιλήσω τελείως ειλικρινά ίσως κ σκληρά άλλα πραγματικά δεν αξίζει, δεν είναι λόγια ανθρώπου που ήσασταν τόσα χρόνια μαζί κ υποτίθεται σ' αγαπούσε. Οι σχέσεις στα δύσκολα φαίνονται κ πόσο μάλλον τώρα που του είπες ότι μπορεί να είσαι έγκυος. Φάνηκε έστω κ αργά ότι δεν σου αξίζει κορίτσι μου κ αργά ή γρήγορα θα ερχόταν ο χωρισμός με η χωρίς παιδί. Για μένα δες πρώτα αν είσαι έγκυος κ μετά δες το δικό σου καλό!!!
    • Κορίτσι μου μπήκα τώρα και διάβασα όλα αυτά σοκαρίστηκα... καταρχήν όμως  για το καλό σου  ψυχραιμία... το τεστ φαίνεται θετικό. Αύριο πας για χοριακή για να είσαι σίγουρη και από εκεί κ μετά βλέπεις. Ίσως ο φίλος σου είναι ακόμη επηρεασμένος από όλη την φάση και ξενέρωμενος και σου είπε  πανω στα νευρα του πως δεν είναι έτοιμος.. Αν όντως όμως είσαι έγκυος θα πρέπει να τα συζητήσετε με ηρεμία και λογική.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...