Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Μπράβο κορίτσι μου όλα καλά στον πρώτο υπέρηχο!!!! Με ηρεμία και πίστη μέχρι τον επόμενο όλα να εξελίσσονται τέλεια για το σπορακι!!!
    • Καλησπερα κοριτσια! @Zelda αυτο το "δεν προλαβαινω να νιωσω εγκυος αλλα φανταζομαι να ειμαι" μιλησε στο ειναι μου.Εγω ειμαι και αρρωστη απο χθες με πονοκεφαλο πονολαιμο κ καταρροη..την παλευω με αλατονερο κ χαμομηλια αλλα δουλευω ολη μερα εκτακτως για 3 μερες κ γενικα ολα πανε λιγο αναποδα αυτες τις μερες.. @Rena92 μου χαιρομαι που εισαι καλα κ θα πας με το καλο την Παρασκευη να δεις το μπεμπινι πως ειναι τελεια🥰,μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου εαν θα μπορουσε να  ειναι συμπτωμα το οτι το παθαινεις αυτο οταν κοβεις την προγεστερονη;δηλαδη μηπως ειναι αντιδραση στη διακοπη σαν αντενδειξη κ δεν εχει να κανει με την κυηση καθολου;ισως κ το οτι σε κανει να νιωθεις τοσο χαλια οταν την παιρνεις ειναι λογο του οτι δεν την χρειαζεται ο οργανισμος;γενικα προγεστερονη ειδε πως εχεις χαμηλη γιαυτο κ παιρνεις;μηπως δεν χρειαζεσαι τοσες φορες την ημερα; σορρυ για τις ερωτησεις δεν χρειαζεται να μου απαντησεις απλα γραφω αυτα που σκεφτομαι πως θα ρωτουσα στην θεση σου μηπως σε βοηθησουν καπως 😇
    • @Nerina μου πραγματικά λυπάμαι για την κατάληξη της σχέσης σας. Είναι σίγουρο πως είσασταν και οι δύο πιεσμένοι πάρτε τον χρόνο σας ηρεμήστε και θα καταλάβετε αν ακόμη υπάρχουν πράγματα που σας ενώνουν η σας χωρίζουν ισως και να μην ειναι οριστικό. Ότι και να γίνει σκέψου πως θα είναι για καλό. Και είναι πολλά ζευγάρια που ένα παιδί αντί να τους ενώσει τους χωρίζει.. θέλουν πολύ προσπάθεια οι σχέσεις... Δεν προσπαθουσατε πολύ καιρό κορίτσι μου και εμείς τόσο προσπαθούμε και με μεγαλυτερες ηλικίες που αυτο απο μονο του ειναι ενα παραπανω αγχος.. Μάλλον το πήρες πολύ βαριά ψυχολογικά και όλο αυτό βγήκε και στην σχέση. Δεν φταις εσύ αυτά τα συναισθήματα δεν ελέγχονται και κάθε γυναίκα τα βιώνει διαφορετικά επίσης και αυτός από την Πλευρά του ίσως να είχε και τα δίκαια του. Εύχομαι πραγματικά ότι και να γίνει να είναι το καλύτερο για σένα έχε πίστη πως όλα για κάποιο λόγο έγιναν.. Στου στέλνω αγκαλια!!!❤️
    • Καλή επιτυχία, σας εύχομαι η επόμενη φορά να είναι επιτυχής!🌈
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...