Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Καλά αργεί κ σας τόσο πολύ να βάλει τα μυνήματα?τ άλλο το έστειλε 3 φορές εμένα..έχουν περάσει 2 μέρες κ δεν τα χει βάλει..

Και εμένα τώρα  μου τα βγάζει αμέσως.  Πρέπει να γράψεις  20 μηνύματα να τα εγκρίνουν κ μετά θεωρείσαι μέλος 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Σούπερ μεγαλώνει το μικράκι! Εγώ αύριο έχω υπέρηχο και φοβάμαι αρκετά, είχα 2 αποβολές σε αυτές τις εβδομάδες οπότε κάθε υπέρηχος είναι φουλ αγχωτικος μέχρι να μου πει είναι όλα οκ. 

Με τη ναυτία εγώ είμαι ανάλογα μια μέρα καλύτερα, την άλλη χάλια αλλά γενικά και πριν την εγκυμοσύνη δεν έπαιρνα χάπια πχ για πονοκέφαλο εύκολα οπότε και τώρα αφού δεν φτάνω σε σημείο να κάνω εμετό δεν παίρνω. Άσε που επειδή έχω άγχος θέλω να ξέρω αν μου περνάει από μόνη της, ενώ αν παίρνω χάπια δεν θα ξέρω! 

Το στήθος μου είναι ανελέητα πρησμένο και πονάει αλλά πάλι ανάλογα τη μέρα. Πότε έχεις ξανά υπέρηχο; 

Να είσαι ήρεμη και να έχεις πίστη  και πίστεψε με όλα θα πάνε κατεύθυνση :)

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Εγώ κατηντησα ν βγάζω κ αίμα για αυτό μου είπε 3 μ 5.. εεε υπομονή.  Δεν θα είναι για πάντα.. πλησιάζει  το καλό μέρος  :)

Πραγματικά μετράω τις εβδομάδες σαν φυλακισμένη 😂

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Τινούλα είπε:

Μακάρι να είμαστε από τις τυχερές.  Εσύ έχεις όλη την αναγουλες; γιατί εμένα μου χειροτερεύει τ απόγευμα 

Εγώ πχ ξύπνησα σήμερα στις 4.30 τ πρωί διψαγα..πίνω λίγο νερό..3,4 φορές μετά..τι να βγάλω τ νερό...μετά τ πρωί π ξύπνησα πάλι π είχα άδειο στομάχι..τ μεσημέρι πριν φάω..τώρα έφαγα μια πίτα θα στρώσει😅..έχει χειροτερεύει τις τελευταίες μέρες..με ενοχλεί όταν έχω άδειο στομάχι.δεν είχα πάρει τπτ θα ρωτήσω τ απόγευμα που χω γυναικολόγο..γτ με τις πρωινές ναυτίες δε μπορώ να πίνω κ τ χάπι του θυρεοειδή Μ..είχα λιγούρα τώρα κ πίνω ένα ποτήρι κόκα κόλα μετά τ φαί πειράζει λέτε μια στο τόσο?

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η annie! είπε:

Σουπερ αύξηση κορίτσι μου!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!! Κλείσατε ραντεβού με το γιατρό;

Αργούν να φανούν τα μυνήματα μου λογικά επειδή είμαι καινούρια μέλος! Ευχαριστώ πολύ ....!! 😁😁 Ναι έκλεισα ραντεβού με τον γιατρό για την παρασκευή 2 μαϊου τον πρώτο υπέρηχο και μου είπε ίσως ακούσουμε καρδούλα! Είμαι πολύ χαρούμενη  κ πολύ φοβισμένη ταυτόχρονα για να οανε όλα καλά ! Από συμπτώματα δν έχω τίποτα πέρα από υπνηλία πρησμένο στήθος και τραβήγματα στην κοιλιά που έρχονται και φεύγουν ! Το πρώτο μου παιδάκι είναι ...! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Καλά αργεί κ σας τόσο πολύ να βάλει τα μυνήματα?τ άλλο το έστειλε 3 φορές εμένα..έχουν περάσει 2 μέρες κ δεν τα χει βάλει..

Και εμένα αργούν να φανούν τα μυνήματα μου ,επειδή είμαστε καινούρια μέλη το κάνει αυτό 

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Τινούλα είπε:

Δεν μου έχει πει κάτι ο γιατρός θα μου πουν  την  Δευτέρα  στην αυχενικη.  Ίσως δούμε κσι φύλο.. κάτι που δεν με νοιάζει κιόλας υγεία να έχει χαχαχα 

Γερό να ναι κ ότι να ναι δεν το συζητώ!!! Αλλά κ γω περιμένω πως κ πως να δούμε το φύλο…

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η annie! είπε:

@Naty_ τι ώρα έχεις ραντεβού σήμερα αγάπη;;;

Πήγα το πρωί κορίτσι μου! Σχεδόν 9 βδομάδες, όλα καλά συνεχίζουμε 🙏🏼🙏🏼 θα κλείσω και για αυχενική αυτές τις μέρες αλλά θα ξαναπάω στη γιατρό μια φορά ακόμα. Έχω ένα 10ημερο ακόμα κρίσιμο!! Αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά ❤️

Πώς είσαι εσύ;;

Δημοσίευση
στις On 24/4/2025 at 12:33 ΜΜ, ο/η zoepapa είπε:

Καταλαβαίνω το άγχος σου εγώ είχα τρεις βιοχημικες και γενικά σε αυτήν την εγκυμοσύνη έχω περισσότερο άγχος δεν ξέρω γιατί. Πάντως μου λένε ότι έχει αρχίσει και φαίνεται λίγο η κοιλίτσα μου και είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα ξέρω ότι στα δεύτερα φαίνεται πιο γρήγορα αλλά τόσο; Και δεν μοιάζει με πρήξιμο το είχα στις αρχές αρχές και έφυγε. Εγώ χωρίς τα νουπεραλ δεν αντέχω και με τον μικρό όλη μέρα γύρω γύρω τώρα που δεν δουλεύω είμαι αγκαλιά με την λεκάνη 

Ωχ είχες κι εσύ βιοχημικές ε; Πριν τη 2η εγκυμοσύνη σου η και πριν την πρώτη; Εμένα ήταν παλινδρομες. Τελοσπαντων όπως λέω άλλη εγκυμοσύνη αυτή ελπίζω για άλλη έκβαση!! 😍 Προς το παρόν καλά και συνεχίζουμε. Πότε έχεις παλι γιατρό εσύ; Έκλεισες για αυχενική; 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Πήγα το πρωί κορίτσι μου! Σχεδόν 9 βδομάδες, όλα καλά συνεχίζουμε 🙏🏼🙏🏼 θα κλείσω και για αυχενική αυτές τις μέρες αλλά θα ξαναπάω στη γιατρό μια φορά ακόμα. Έχω ένα 10ημερο ακόμα κρίσιμο!! Αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά ❤️

Πώς είσαι εσύ;;

Μπράβο αγάπη μου τέλεια!!!!!! Το πρώτο κ μεγάλο βήμα έγινε… Κατα τον γιατρό μου τώρα οι πιθανότητες κάτι να πάει στραβά είναι κάτω από 1%…. αυτό το σποράκι ήρθε για να μείνει μωρό μου θα το δεις!!!! Καλά είμαι εγώ μια χαρά!! Σήμερα είχα μάθημα εξ αποστάσεως κ ήμουν πιο ξεκούραστη… Αλλιώς θα ήμουν ακόμα στους δρόμους…

Δημοσίευση
στις On 24/4/2025 at 2:30 ΜΜ, ο/η giotoulini είπε:

Εγώ πχ ξύπνησα σήμερα στις 4.30 τ πρωί διψαγα..πίνω λίγο νερό..3,4 φορές μετά..τι να βγάλω τ νερό...μετά τ πρωί π ξύπνησα πάλι π είχα άδειο στομάχι..τ μεσημέρι πριν φάω..τώρα έφαγα μια πίτα θα στρώσει😅..έχει χειροτερεύει τις τελευταίες μέρες..με ενοχλεί όταν έχω άδειο στομάχι.δεν είχα πάρει τπτ θα ρωτήσω τ απόγευμα που χω γυναικολόγο..γτ με τις πρωινές ναυτίες δε μπορώ να πίνω κ τ χάπι του θυρεοειδή Μ..είχα λιγούρα τώρα κ πίνω ένα ποτήρι κόκα κόλα μετά τ φαί πειράζει λέτε μια στο τόσο?

Εγώ το χάπι του θυρεοειδή το πίνω λόγω εμετών  6μιση το πρωί και ξανά κοιμάμαι αμέσως.  Δεν γίνεται αλλιώς 

Δημοσίευση
στις On 24/4/2025 at 1:50 ΜΜ, ο/η zoepapa είπε:

Πραγματικά μετράω τις εβδομάδες σαν φυλακισμένη 😂

Ξεκάθαρα… Εγώ ηρέμησα όταν το είδα στον τελευταίο υπέρηχο 10 εβδομάδων… Ε λέω για να έχουμε φτάσει εδώ καλά πάμε… Τώρα υπομονή μια βδομάδα ακόμα να γίνει κ η αυχενική να πάρουμε τη μεγάλη ανάσα και να ηρεμήσουμε 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Τινούλα είπε:

Εγώ το χάπι του θυρεοειδή το πίνω λόγω εμετών  6μιση το πρωί και ξανά κοιμάμαι αμέσως.  Δεν γίνεται αλλιώς 

Εγώ κ 6.30 να τ πιω θα τ βγάλω γτ πίνω νερό.. σημερα ξεκίνησα ένα χάπι για να δούμε πως θα πάει..ναβατακ λέγεται.

Δημοσίευση
στις On 24/4/2025 at 12:37 ΜΜ, ο/η zoepapa είπε:

Σήμερα πρώτη μέρα διακοπή από τα χάπια για τον εμετό και ευτυχώς δεν έχω τόσο ναυτία αλλά κάνω εμετο παλι καλά με περίμενα χειρότερα θα δείξει 

Να σε ρωτήσω; τα σταμάτησες μόνη γιατί ένιωθες καλά η στο είπε ο γιατρός; γιατί και εγώ φοβάμαι να τα μειώσω 

Δημοσίευση
στις On 24/4/2025 at 12:36 ΜΜ, ο/η zoepapa είπε:

Αχ και μένα από εκατό κάτι είχε πάει 1800 ενώ έπρεπε να ήταν γύρω στα 700 κάτι δεν θυμάμαι ακριβώς και νόμιζα ότι ήταν δίδυμα 😂 αλλά τελικά είναι ένα  το ότι αυξήθηκε τόσο είναι πολύ καλό είσαι πολύ κοντά στον πρώτο υπέρηχο 

Πωωω Παναγία μου αυτό το άγχος με την χοριακή ήταν άλλο πράγμα...Πολύ καλή η χοριακή σου και εσένα ! Ναι κλείσαμε ραντεβού για την άλλη Παρασκευή να δούμε σάκο και μου είπε ίσως ακούσουμε καρδούλα ! Λογικά θα είμαι στην 6η εβδομάδα όταν θα πάω στον γιατρό !( Είναι πολύ αρχή ακόμα ,εύχομαι να πάνε όλα καλά ! ) Οι μέρες δν περνάνε μέχρι τότε να σκάσω είμαι !

Δημοσίευση
στις On 24/4/2025 at 12:37 ΜΜ, ο/η zoepapa είπε:

Σήμερα πρώτη μέρα διακοπή από τα χάπια για τον εμετό και ευτυχώς δεν έχω τόσο ναυτία αλλά κάνω εμετο παλι καλά με περίμενα χειρότερα θα δείξει 

Παλι καλά κορίτσι μου εύχομαι έτσι να σε πάει χωρίς εμετούς!! Πόσο εβδομάδων είσαι;

Δημοσίευση
στις On 24/4/2025 at 2:55 ΜΜ, ο/η sofakikaramel είπε:

Αργούν να φανούν τα μυνήματα μου λογικά επειδή είμαι καινούρια μέλος! Ευχαριστώ πολύ ....!! 😁😁 Ναι έκλεισα ραντεβού με τον γιατρό για την παρασκευή 2 μαϊου τον πρώτο υπέρηχο και μου είπε ίσως ακούσουμε καρδούλα! Είμαι πολύ χαρούμενη  κ πολύ φοβισμένη ταυτόχρονα για να οανε όλα καλά ! Από συμπτώματα δν έχω τίποτα πέρα από υπνηλία πρησμένο στήθος και τραβήγματα στην κοιλιά που έρχονται και φεύγουν ! Το πρώτο μου παιδάκι είναι ...! 

Αχ και γω έτσι έλεγα στο πρώτο δεν έχω τίποτα πως γίνεται μέχρι που έφτασα έξι εφτά εβδομάδες και το μετάνιωσα από τους εμετούς 😂 . Μακάρι όλη η εγκυμοσύνη να σου πάει έτσι εύκολα 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Πώς είσαι εσύ;;

Τέλεια αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά ❤️ χαχα μαζί είμαστε στις εβδομάδες μας βλέπω να γεννάμε μαζί 😂

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Ωχ είχες κι εσύ βιοχημικές ε; Πριν τη 2η εγκυμοσύνη σου η και πριν την πρώτη; Εμένα ήταν παλινδρομες. Τελοσπαντων όπως λέω άλλη εγκυμοσύνη αυτή ελπίζω για άλλη έκβαση!! 😍 Προς το παρόν καλά και συνεχίζουμε. Πότε έχεις παλι γιατρό εσύ; Έκλεισες για αυχενική; 

Είχα δύο πριν την πρώτη και μια πριν αυτήν έχω και θέμα με το θυροειδή και αντίσταση στην ινσουλίνη οπότε ίσως όλα παίζουν λίγο ρόλο δεν ξέρω . Τώρα έχω ξανά υπέρηχο 6 μαϊου και πρέπει να κλείσω για αυχενική 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Τινούλα είπε:

Αχ εγώ σήμερα ξύπνησα για να κάνω εμετο ξανακοιμηθηκα και όταν ξύπνησα άντε πάλι 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η annie! είπε:

Ξεκάθαρα… Εγώ ηρέμησα όταν το είδα στον τελευταίο υπέρηχο 10 εβδομάδων… Ε λέω για να έχουμε φτάσει εδώ καλά πάμε… Τώρα υπομονή μια βδομάδα ακόμα να γίνει κ η αυχενική να πάρουμε τη μεγάλη ανάσα και να ηρεμήσουμε 

Όλα καλά θα πάνε ❤️ δεν έμεινε πολύ ακόμα για το δεύτερο τρίμηνο 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έχεις μιλήσει με τον γιατρό σου για τις ζαλάδες? Η πιεση σου και ο αιμοτοκριτης σου πως είναι? Καμία φορά η ζαλάδα να ξερεις προέρχεται και απο το στομάχι,ευ πάθαινα στομαχικους ιλιγγους. 
    • Αχ Ιωάννα...θα το ζήσεις κι εσύ αυτό...θα θες να το πάρεις και να φύγεις. Μάλλον ίωση έχουμε, γιατί από χθες ξεκίνησα κι εγώ και σήμερα κι ο άντρας μου. Ευτυχώς είναι ελαφριά τα συμπτώματα!  Η βάφτιση πήγε πολύ καλά! Είχε τον τέλειο καιρό! Ο μικρός χαμογελαστός! Άρχισε να κλαίει όταν πήγε να τον ξαπλώσει ο άντρας μου και του έφυγε από τα χέρια κι άρχισε να κλαίει. Συν ότι όταν του έβγαλα την πάνα κατούρησε την κολυμπήθρα 🤣🤣 Σου ανεβαζω να δεις τον στολισμό. Έβγαλε τρομερές φωτογραφίες ο φωτογράφος!
    • Σας ευχαριστώ βρε κορίτσια πάρα πολύ. Παρακαλάω να γεννησω άμεσα για να χαλαρώσω. 
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μπήκα να δω τι νέα έχουμε!  @ΜαρίαΔημήτρης σε καταλαβαίνω. Και εγώ αγχώνομαι, όμως τώρα έχεις φθάσει στη τελική ευθεία, έχεις το γιατρό σου. Πραγματικά όλα θα πάνε καλά και θα κρατήσεις το μωράκι σου. Πλησιάζεις και αγχώνεσαι. Και εγώ το παθαίνω. Εγώ συνεχίζω με πονάκια και ζαλάδες και τάση για εμετό. Κυριακή μπαίνω στον 9ο!
    • @ΜαρίαΔημήτρης σε όλες μας μπορεί να πάει κάτι λάθος. Ξερεις τι έλεγαν οι πιο παλιές για τις έγκυες? Οτι ειναι με τ ένα πόδι στον τάφο. Μπορει να προκύψει επιπλοκη καθολη τη διάρκεια της κυησης αλλα κ τ τοκετου. Σίγουρα Εχεις τ άγχος σου αλλα μην τ αφηνεις να σε καταβάλει. Και για τ μωρακι στην κοιλιά, διώξε τις αρνητικές σκέψεις. Είναι όλες λογικές. Σε καταλαβαίνω. Απο κει κ περα ολη η κυηση κύλισε σχεδόν υπεροχα, σε παρακολουθεί ο γιατρός σου, θεμα κάπου δ υπάρχει. Μην καταναλώνεις την ενέργεια σου με τέτοιες σκέψεις. Θα την χρειαστείς για τ τοκετο αλλα κ για τ πρωτο διαστημα μευα τη γεννα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...