Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Maria98 ελπίζω κοριτσάκι μου να πηγαίνουν όλα όπως τα έχεις ονειρευτεί κ φυσικά να είστε καλά μαμά κ μωράκι ανεξάρτητα πως θα έρθει εν τελει στον κόσμο !! Να απολαύσεις σύντομα το θαύμα σου !! @ΜαρίαΔημήτρης είναι φυσιολογικό θεωρώ να αισθάνεσαι έτσι, πολλές φορές έχουμε άγχος κ φόβο για πράγματα που μπορεί να έχουμε ξανακάνει στη ζωή μας .. δεν είναι καθόλου κακό να αισθάνεσαι έτσι !! Ωστόσο μίλα με τον γιατρό σου , θεωρώ πως θα σε καθησυχάσει μίλα με τον άντρα σου με κάποια φίλη κάποιον που θεωρείς ότι θα σε βοηθήσει ! @Sotiria_94 για τις επαφές μην ανησυχείς κ εμείς μια από τα ίδια, μια που έμεινα έγκυος μια που το ξεχάσαμε … εγώ σε κάποιες φάσεις ήθελα σαν τρελή εκείνος δεν αισθανόταν άνετα επειδή ήταν το παιδί κοκ … κατανοητό πάντως ! Κ μην το σκέφτεσαι εγώ κ νωρίς γέννησα κ με φυσιολογικό παρόλο που ούτε επαφές είχαμε ούτε περπάτησα ιδιαίτερα παραπάνω από το φυσιολογικό μου το ίδιο κ για ασκήσεις κοκ που λένε .. θεωρώ πως αν είναι να γεννήσεις φυσιολογικά θα γίνει έτσι κι αλλιώς , διαφορετικά σίγουρα εσείς να είστε καλά κ όλα θα γίνουν όπως πρέπει !!  εμείς εχθές γυρίσαμε στο σπίτι, Εντομεταξυ είχε γίνει ένα λάθος με το ζύγισμα του μωρού κ είχε χάσει οριακά το επιτρεπτό βάρος , αγχώθηκα , μου είπαν να ταΐζω κ με ξένο γάλα ενώ εγώ είχα φουλ στο στήθος .. λίγο κλάμα για την «ανικανότητα» μου που δεν είχα καταλάβει ότι το παιδί μου πεινούσε κοκ  πάμε σήμερα για επανεξέταση για τον ικτερο κυρίως κ είπαν κ για ζύγισμα αφού θα πάμε , εκεί η μαία μου είπε πως μάλλον είχε γίνει κάποιο λάθος γιατί είχαν θέμα κ με άλλα μωρά , εν τελει το παιδάκι μου είχε χάσει πολύ λιγότερο εντός των απόλυτα φυσιολογικών πλαισίων.. σήμερα ωστόσο το παιδάκι μου τρώει συνεχώς , ώρες ώρες θέλει να φάει κ δεν μπορεί να βεντουζαρει στο στήθος από εκνευρισμό κλπ εκεί με πιάνουν κ μένα οι τύψεις μου ότι μήπως κάνω κάτι λάθος , μήπως πρέπει να δώσω μπιμπερό κ το βασανίζω , αλλά το στήθος μου είναι τόσο γεμάτο κ σκέφτομαι ότι κ κρίμα είναι να μην πιει από μένα κ εγώ θα βασανιστώ αν δεν δώσω το δικό μου γιατί θα πετρώσει .. κατά τα άλλα είμαστε σε έναν συνεχές αγώνα ταΐσματος αλλάγματος κ πλυσίματος , ενώ η μάνα μου τρέχει με πλυντήρια κ απλώματα … κ έχει κ άδεια ο άντρας μου !! Σκέφτομαι πως θα τα καταφέρνω όταν θα γυρίσει στη δουλειά εκείνος κ φύγει η μαμά μου γιατί δεν μπορεί να κάτσει κ εκείνη παραπάνω .. Πείτε ρε κορίτσια οι έμπειρες μαμάδες το μυστικό για να γίνουν όλα , έχω πελαγώσει …
    • Οοοο μέσα στην νύχτα;; κακο.. υπομονή θα μειωθούν.  Εμένα μ είπε ο γιατρός  ότι αν στα πρώτα 20 λεπτά κάνω εμετο τότε πρέπει να ξαναπιω το χαπι
    • Έχεις μιλήσει με τον γιατρό σου για τις ζαλάδες? Η πιεση σου και ο αιμοτοκριτης σου πως είναι? Καμία φορά η ζαλάδα να ξερεις προέρχεται και απο το στομάχι,ευ πάθαινα στομαχικους ιλιγγους. 
    • Αχ Ιωάννα...θα το ζήσεις κι εσύ αυτό...θα θες να το πάρεις και να φύγεις. Μάλλον ίωση έχουμε, γιατί από χθες ξεκίνησα κι εγώ και σήμερα κι ο άντρας μου. Ευτυχώς είναι ελαφριά τα συμπτώματα!  Η βάφτιση πήγε πολύ καλά! Είχε τον τέλειο καιρό! Ο μικρός χαμογελαστός! Άρχισε να κλαίει όταν πήγε να τον ξαπλώσει ο άντρας μου και του έφυγε από τα χέρια κι άρχισε να κλαίει. Συν ότι όταν του έβγαλα την πάνα κατούρησε την κολυμπήθρα 🤣🤣 Σου ανεβαζω να δεις τον στολισμό. Έβγαλε τρομερές φωτογραφίες ο φωτογράφος!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...