Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Καλά αργεί κ σας τόσο πολύ να βάλει τα μυνήματα?τ άλλο το έστειλε 3 φορές εμένα..έχουν περάσει 2 μέρες κ δεν τα χει βάλει..

Και εμένα τώρα  μου τα βγάζει αμέσως.  Πρέπει να γράψεις  20 μηνύματα να τα εγκρίνουν κ μετά θεωρείσαι μέλος 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Σούπερ μεγαλώνει το μικράκι! Εγώ αύριο έχω υπέρηχο και φοβάμαι αρκετά, είχα 2 αποβολές σε αυτές τις εβδομάδες οπότε κάθε υπέρηχος είναι φουλ αγχωτικος μέχρι να μου πει είναι όλα οκ. 

Με τη ναυτία εγώ είμαι ανάλογα μια μέρα καλύτερα, την άλλη χάλια αλλά γενικά και πριν την εγκυμοσύνη δεν έπαιρνα χάπια πχ για πονοκέφαλο εύκολα οπότε και τώρα αφού δεν φτάνω σε σημείο να κάνω εμετό δεν παίρνω. Άσε που επειδή έχω άγχος θέλω να ξέρω αν μου περνάει από μόνη της, ενώ αν παίρνω χάπια δεν θα ξέρω! 

Το στήθος μου είναι ανελέητα πρησμένο και πονάει αλλά πάλι ανάλογα τη μέρα. Πότε έχεις ξανά υπέρηχο; 

Να είσαι ήρεμη και να έχεις πίστη  και πίστεψε με όλα θα πάνε κατεύθυνση :)

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Εγώ κατηντησα ν βγάζω κ αίμα για αυτό μου είπε 3 μ 5.. εεε υπομονή.  Δεν θα είναι για πάντα.. πλησιάζει  το καλό μέρος  :)

Πραγματικά μετράω τις εβδομάδες σαν φυλακισμένη 😂

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Τινούλα είπε:

Μακάρι να είμαστε από τις τυχερές.  Εσύ έχεις όλη την αναγουλες; γιατί εμένα μου χειροτερεύει τ απόγευμα 

Εγώ πχ ξύπνησα σήμερα στις 4.30 τ πρωί διψαγα..πίνω λίγο νερό..3,4 φορές μετά..τι να βγάλω τ νερό...μετά τ πρωί π ξύπνησα πάλι π είχα άδειο στομάχι..τ μεσημέρι πριν φάω..τώρα έφαγα μια πίτα θα στρώσει😅..έχει χειροτερεύει τις τελευταίες μέρες..με ενοχλεί όταν έχω άδειο στομάχι.δεν είχα πάρει τπτ θα ρωτήσω τ απόγευμα που χω γυναικολόγο..γτ με τις πρωινές ναυτίες δε μπορώ να πίνω κ τ χάπι του θυρεοειδή Μ..είχα λιγούρα τώρα κ πίνω ένα ποτήρι κόκα κόλα μετά τ φαί πειράζει λέτε μια στο τόσο?

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η annie! είπε:

Σουπερ αύξηση κορίτσι μου!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!! Κλείσατε ραντεβού με το γιατρό;

Αργούν να φανούν τα μυνήματα μου λογικά επειδή είμαι καινούρια μέλος! Ευχαριστώ πολύ ....!! 😁😁 Ναι έκλεισα ραντεβού με τον γιατρό για την παρασκευή 2 μαϊου τον πρώτο υπέρηχο και μου είπε ίσως ακούσουμε καρδούλα! Είμαι πολύ χαρούμενη  κ πολύ φοβισμένη ταυτόχρονα για να οανε όλα καλά ! Από συμπτώματα δν έχω τίποτα πέρα από υπνηλία πρησμένο στήθος και τραβήγματα στην κοιλιά που έρχονται και φεύγουν ! Το πρώτο μου παιδάκι είναι ...! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Καλά αργεί κ σας τόσο πολύ να βάλει τα μυνήματα?τ άλλο το έστειλε 3 φορές εμένα..έχουν περάσει 2 μέρες κ δεν τα χει βάλει..

Και εμένα αργούν να φανούν τα μυνήματα μου ,επειδή είμαστε καινούρια μέλη το κάνει αυτό 

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Τινούλα είπε:

Δεν μου έχει πει κάτι ο γιατρός θα μου πουν  την  Δευτέρα  στην αυχενικη.  Ίσως δούμε κσι φύλο.. κάτι που δεν με νοιάζει κιόλας υγεία να έχει χαχαχα 

Γερό να ναι κ ότι να ναι δεν το συζητώ!!! Αλλά κ γω περιμένω πως κ πως να δούμε το φύλο…

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η annie! είπε:

@Naty_ τι ώρα έχεις ραντεβού σήμερα αγάπη;;;

Πήγα το πρωί κορίτσι μου! Σχεδόν 9 βδομάδες, όλα καλά συνεχίζουμε 🙏🏼🙏🏼 θα κλείσω και για αυχενική αυτές τις μέρες αλλά θα ξαναπάω στη γιατρό μια φορά ακόμα. Έχω ένα 10ημερο ακόμα κρίσιμο!! Αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά ❤️

Πώς είσαι εσύ;;

Δημοσίευση
στις On 24/4/2025 at 12:33 ΜΜ, ο/η zoepapa είπε:

Καταλαβαίνω το άγχος σου εγώ είχα τρεις βιοχημικες και γενικά σε αυτήν την εγκυμοσύνη έχω περισσότερο άγχος δεν ξέρω γιατί. Πάντως μου λένε ότι έχει αρχίσει και φαίνεται λίγο η κοιλίτσα μου και είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα ξέρω ότι στα δεύτερα φαίνεται πιο γρήγορα αλλά τόσο; Και δεν μοιάζει με πρήξιμο το είχα στις αρχές αρχές και έφυγε. Εγώ χωρίς τα νουπεραλ δεν αντέχω και με τον μικρό όλη μέρα γύρω γύρω τώρα που δεν δουλεύω είμαι αγκαλιά με την λεκάνη 

Ωχ είχες κι εσύ βιοχημικές ε; Πριν τη 2η εγκυμοσύνη σου η και πριν την πρώτη; Εμένα ήταν παλινδρομες. Τελοσπαντων όπως λέω άλλη εγκυμοσύνη αυτή ελπίζω για άλλη έκβαση!! 😍 Προς το παρόν καλά και συνεχίζουμε. Πότε έχεις παλι γιατρό εσύ; Έκλεισες για αυχενική; 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Πήγα το πρωί κορίτσι μου! Σχεδόν 9 βδομάδες, όλα καλά συνεχίζουμε 🙏🏼🙏🏼 θα κλείσω και για αυχενική αυτές τις μέρες αλλά θα ξαναπάω στη γιατρό μια φορά ακόμα. Έχω ένα 10ημερο ακόμα κρίσιμο!! Αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά ❤️

Πώς είσαι εσύ;;

Μπράβο αγάπη μου τέλεια!!!!!! Το πρώτο κ μεγάλο βήμα έγινε… Κατα τον γιατρό μου τώρα οι πιθανότητες κάτι να πάει στραβά είναι κάτω από 1%…. αυτό το σποράκι ήρθε για να μείνει μωρό μου θα το δεις!!!! Καλά είμαι εγώ μια χαρά!! Σήμερα είχα μάθημα εξ αποστάσεως κ ήμουν πιο ξεκούραστη… Αλλιώς θα ήμουν ακόμα στους δρόμους…

Δημοσίευση
στις On 24/4/2025 at 2:30 ΜΜ, ο/η giotoulini είπε:

Εγώ πχ ξύπνησα σήμερα στις 4.30 τ πρωί διψαγα..πίνω λίγο νερό..3,4 φορές μετά..τι να βγάλω τ νερό...μετά τ πρωί π ξύπνησα πάλι π είχα άδειο στομάχι..τ μεσημέρι πριν φάω..τώρα έφαγα μια πίτα θα στρώσει😅..έχει χειροτερεύει τις τελευταίες μέρες..με ενοχλεί όταν έχω άδειο στομάχι.δεν είχα πάρει τπτ θα ρωτήσω τ απόγευμα που χω γυναικολόγο..γτ με τις πρωινές ναυτίες δε μπορώ να πίνω κ τ χάπι του θυρεοειδή Μ..είχα λιγούρα τώρα κ πίνω ένα ποτήρι κόκα κόλα μετά τ φαί πειράζει λέτε μια στο τόσο?

Εγώ το χάπι του θυρεοειδή το πίνω λόγω εμετών  6μιση το πρωί και ξανά κοιμάμαι αμέσως.  Δεν γίνεται αλλιώς 

Δημοσίευση
στις On 24/4/2025 at 1:50 ΜΜ, ο/η zoepapa είπε:

Πραγματικά μετράω τις εβδομάδες σαν φυλακισμένη 😂

Ξεκάθαρα… Εγώ ηρέμησα όταν το είδα στον τελευταίο υπέρηχο 10 εβδομάδων… Ε λέω για να έχουμε φτάσει εδώ καλά πάμε… Τώρα υπομονή μια βδομάδα ακόμα να γίνει κ η αυχενική να πάρουμε τη μεγάλη ανάσα και να ηρεμήσουμε 

Δημοσίευση
στις On 24/4/2025 at 12:37 ΜΜ, ο/η zoepapa είπε:

Σήμερα πρώτη μέρα διακοπή από τα χάπια για τον εμετό και ευτυχώς δεν έχω τόσο ναυτία αλλά κάνω εμετο παλι καλά με περίμενα χειρότερα θα δείξει 

Να σε ρωτήσω; τα σταμάτησες μόνη γιατί ένιωθες καλά η στο είπε ο γιατρός; γιατί και εγώ φοβάμαι να τα μειώσω 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...