Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @YrwΚαλησπέρα κορίτσι, θα σου έλεγα να μη δίνεις καθόλου σημασία στα σημάδια αυτά για΄τι οπως είπε και ενα κοριτσι παραπανω, μοιαζουν με της περιοδου, μακαρι να υπηρχε τροπος να καταλαβαιναμε απο την πρωτη κιολας στιγμή αλλά νομλιζω ότι δεν είναι να βασιζομαστε σε τιποτα.. Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν ειχα κανενα προωρο συμπτωμα όσα και να διάβαζα, εγώ δεν ένιωθα τίποτα και όμως ήμουν,,στη δεύτερη είχαν πρηστεί κάπως οι θηλές και το στήθος (πράγμα που δεν συνέβαινε ποτέ πριν) και όντως ήμουν, όταν άρχισα να νυστάζω παραπάνω (αλλά μετά την καθυστέρηση )εκεί κατάλαβα ότι είμαι.. Τον προηγούμενο μη΄να (που ήταν και ο πρώτος των προσπαθειών) είχα το πρήξιμο σε στήθος και θηλές αλλά τίποτα τελικά.. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..εγω αλλη φορά δεν βασίζομαι σε κάνενα σύμπτωμα..
    • Αχχχχχ τι τέλεια κοπέλα μου!!!!! Ένα γερό μωράκι και μια εύκολη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!!!! Να την απολαύσεις την κάθε μέρα που έρχεται!!!!
    • @Nerina γενικά η ζωή παίζει τα πιο απίθανα σενάρια, θεωρώ ότι μπορεί να μη το πιστεύει ότι είσαι έγκυος και να του το λες μόνο και μόνο για να τον κάνεις να γυρίσει....  Πήγαινε κάνε χοριακη αύριο το πρωί και εφόσον έχεις τα αποτελέσματα στείλε να τα δει, είναι σε άρνηση αυτή τη στιγμή.  Μη πιάσεις να μιλήσεις σε κάποιον άλλο, μπορεί να κάνει πιο δυσκολη τη κατάσταση ανάμεσα σας.  Μια μεγάλη αγκαλιά γι' αυτό που περνάς αυτή τη στιγμή, μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να σου χαλάει το όνειρο σου. 
    • @NerinaΚαλησπέρα κορίτσι μου, διάβασα όσα έγραψες και μέχρι να καταφέρω να σου απαν΄τήσω σε σκεφτόμουν συνέχεια (δούλευα εως τωρα)... Αυτό που θέλω και εγώ να σου πω είναι ότι εσεις οι δυό ξερετε τι εχετε περασει και προφανως τετεοιες καταστασεις μας βρίσκουν συνδυαστικά και με άλλα προβληματα κι υποχρεωσεις που τρεχουν.. Προφανως είστε και οι 2 πιεσμένοι και τίποτα από όλα αυτά δεν αντιπροσωπεύουν τι άνθρωποι είστε γιατί τωρα λειτουργείτε με γνωμονα το θυμό. Εσύ ξέρεις τον ανθρωπο σου και σε τι ψυχολογία βρίσκεται..απλώς στην προσπάθεια σας να ξεθυμάνετε..ξεσπάτε ο ένας πάνω στον άλλον πληγώνοντας ο ένας τον άλλον..Μπορεί να θεωρούμαστε εμείς τα "επείγοντα" περιστάτικα, όμως και οι άνδρες περνάνε ζόρια.. Τα συναισθήματα αυτά και η δυσκολία του να μείνεις έγκυος μόνο θυμό και απόγνωση φέρνουν , απλά μη ξεχνάμε ότι και οι ανδρες το βιώνουν εξίσου αποθαρρυντικά και ας μη το δείχνουν όσο εμεις, επίσης και αυτοί επιμερίζονται το χρέος του να φέρουν λεφτά στο σπίτι και αγχ'ωνονται με τις δουλειες τους, γιατί νιώθουν τον ανδρισμό τους μεσα από τη δουλεια.. Γιατί στα λέω όλα αυτά; Γιατί εμεις δεν  μπορούμε να σου πούμε με βεβαιότητα αν αξίζει ή δεν αξίζει, εσεις οι δύο και κυρίως εσυ ξερεις τι άνθρωπο είχες δίπλα σου γιατί μιλάμε για πολλά χρόνια..Μη ακους κανενα στο αν αξιζει ή δεν αξίζει ο άνθρωπος σου,,εσύ εχεις την απαντηση και ΜΟΝΟ ΕΣΥ. Εγώ θα σου πρότεινα να του δώσεις χρόνο γιατί έχει παραδώσει τώρα, επικοινωνήστε μετά από ώρες που θα έχει φύγει ο θυμός και δες τι θα γίνει με τη χοριακή σου.. Ηρέμησε και σκεψου οτι τιποτα δεν κριθηκε ακομα.. Εγώ θα σου πω ,,μετα απο 2 αποβολες..στην πρώτη ήμασταν οκ..με σταθηκε οσο τιποτα, με πηγαινε βολτες..στη 2η μετα το πρώτο 2μηνο αρχίσαμε να τα παίζουμε..να φανταστείς την μέρα της επετείου μας μαλώσαμε πιο άγρια από ποτέ..για βλακείες..αλλά ήταν συσσωρευμένα νεύρα και θυμός.. Από εκείνη τη μέρα αποφασίσαμε ότι δεν θα το αφήσουμε να μασ καταβάλει..οικογένεια είμαστε έτσι και αλλιω΄ς και πραγματικά μετά από αυτό το καβγά,,απελευθερώθηκα κάπως.. Συγνω΄μμη για το σεντόνι αλλά επειδη΄ και εμεις μετα απο τόσα χρόνια μαζί, είπαμε λόγια βαριά και πρώτη φορά φοβήθηκα για τη σχέση μας,, σε συμβουλέυω να του πεις πόσο τον καταλαβαίνεις, ΄ότι είναι μια φάση θυμού και να συζητήσετε μεταξύ σας ήρεμα και κατανόηση. Τώρα αν πιστεύεις ότι έληξε και δεις ότι δεν σου συμπαραστέκεται εκεί θα πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις..αλλά πιστεύω πως είναι μια δ΄ύσκολη φάση που δοκιμάζεστε γερά..όλες περάσαμε από εκεί..Η φάση δοκιμάζει πολύ τις ψυχικές μας αντοχές.. Εύχομαι οτι είναι να γίνει, να γίνει για καλό και με το καλό
    • @Nerina εχω σοκαριστει λιγακι ομολογω. Και με το λαθος του γιατρου που μπερδεψε τις περιπτωσεις;; αν ειναι δυνατον...θα συμφωνησω οτι πρεπει να παρεις μια ανασα και να δεις τα πραγματα σιγα σιγα. Αυτο που προεχει ειναι να κανεις χοριακη να δεις αν εισαι εγκυος που απ οτι φαινεται ειναι πολυ πιθανο. Επειτα τα συζητατε σε αλλη βαση με τον συντροφο σου. Ισως και εκεινος να σοκαριστηκε με αυτο που του ειπες και να χρειαζεται χρονο. Μακαρι να γινει αυτο που ειναι καλυτερο για ολους σας. Πες μας τα νεα σου μολις μαθεις..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...