Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

5 χάπια;; Χαχα Ποπό φαντάζομαι για να παίρνεις τόσα θα είσαι πολύ χάλια. Δεν πειράζει αφού σε βοηθάνε πάρτα! 

Εγώ 8+ τώρα, σήμερα είχα πάλι ναυτία αλλά όχι σε τόσο βαθμό το ελέγχω! Και κούραση αρκετή και νεύρα χαχα

Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες για αυχενική και 2ο τρίμηνο! Παρασκευή έχω υπέρηχο τώρα. Εσύ κοντεύεις κορίτσι εύχομαι να ηρεμήσεις και από ναυτίες σύντομα 

Δεν παίρνεις κάτι για τη ναυτία;  Εμένα με βοηθάει λίγο προσωρινά οι τσίχλες με μαστίχα Χίου και δυόσμο μαζί. Εμείς μόλις γυρίσαμε από τον υπέρηχο το μπεμπακι μεγαλώνει κανονικά όλα καλά απλά μου είπε να προσέχω και να συνεχίσω προγεστερόνη όχι βάρος και ότι μπορεί να ήταν επειδη σιγά σιγά δημιουργείται ο πλακούντας και ενώνεται ο ασκός με το σάκο . 8+4 βάση υπερήχου και περιόδου 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

5 χάπια;; Χαχα Ποπό φαντάζομαι για να παίρνεις τόσα θα είσαι πολύ χάλια. Δεν πειράζει αφού σε βοηθάνε πάρτα! 

Εγώ 8+ τώρα, σήμερα είχα πάλι ναυτία αλλά όχι σε τόσο βαθμό το ελέγχω! Και κούραση αρκετή και νεύρα χαχα

Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες για αυχενική και 2ο τρίμηνο! Παρασκευή έχω υπέρηχο τώρα. Εσύ κοντεύεις κορίτσι εύχομαι να ηρεμήσεις και από ναυτίες σύντομα 

Με το καλό εύχομαι να πάνε όλα τέλεια  :) εντωμεταξύ σαν ν μην μου έφτανε η ναυτια  την Παρασκευή μ ξεκίνησε πονοκοιλος  και είχα καφε αίμα.. πήρα τον γιατρό και λέει μέσα  και μου έδωσε κάμποση προγεστερονη και συνήλθα

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Με το καλό εύχομαι να πάνε όλα τέλεια  :) εντωμεταξύ σαν ν μην μου έφτανε η ναυτια  την Παρασκευή μ ξεκίνησε πονοκοιλος  και είχα καφε αίμα.. πήρα τον γιατρό και λέει μέσα  και μου έδωσε κάμποση προγεστερονη και συνήλθα

Πέρασε τώρα ε; Μεγαλώνει η μήτρα και συμβαίνουν διάφορα! Και μένα άρχισε να δημιουργείται ένα αιμάτωμα μέσα οπότε θα δούμε τώρα πως πάει. Θύμισε μου έχεις άλλα παιδάκια ή είναι το πρώτο; 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Ερώτηση, αυγά κόκκινα βαμμένα τρώτε; Εγώ τα έβαψα (με φυσικό τρόπο) την Μ.Πεμπτη και 2 μέρες μετά, Σάββατο τα έβαλα ψυγειο γιατί φοβήθηκα να τα αφήσω έξω τόσες μέρες. Αλλά και πάλι αναρωτιέμαι κάνει να φάμε είναι safe? 

Επίσης οι ναυτίες ξαναχτύπησαν σήμερα, τρώω και μετά νιώθω χάλια. 

Εγώ δεν τρώω..δεν έχω ρωτήσει τη γιατρό μου αλλά τ φοβάμαι..κ εσύ μόνο με το φαι το καταπολεμάς..όλο μασουλαω

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Τινούλα είπε:

Έχω φάει τσίχλα τζιντζερ  από το φαρμακείο αλλά τίποτα.. δύσκολο συμπτωμα  αυτό αλλά τουλάχιστον πλησιάζω  να μπω δεύτερο τρίμηνο. Αυχενικη  κλείσαμε  28/4 . Εσείς;; άσε πολύ  αγωνία  χαχαχα 

Κατάλαβα… Εμείς 05/05 έχουμε αυχενική!! Αντε θα κάνεις την αρχή!!!! Τελειαααααα

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Πέρασε τώρα ε; Μεγαλώνει η μήτρα και συμβαίνουν διάφορα! Και μένα άρχισε να δημιουργείται ένα αιμάτωμα μέσα οπότε θα δούμε τώρα πως πάει. Θύμισε μου έχεις άλλα παιδάκια ή είναι το πρώτο; 

Όχι εμένα είναι το πρώτο με εξωσωματικη  :)

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Ναιιιι  να χαίρεστε και τούς Γιώργους  σας :)

Κ συ αν εχεις!!! Εμεις δεν έχουμε κάποιον στον στενό μας οικογενειακό κύκλο. Πότε έχεις πητ;;; Εσύ είσαι στάνταρ λόγω εξωσωματικής... Εγώ έχω απορία πότε θα με βγάλει η αυχενική γιατί ο γιατρός μου το μετράει λίγες μέρες μεγαλύτερο...

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια πώς πάει; Εγώ σήμερα ξάπλα σχεδόν όλη μέρα η κούραση έχει βαρεσει κόκκινο! 

Επίσης σκέφτομαι να φάω πίτσα 🍕 (μαργαρίτα) η γιατρός μου είπε είναι οκ. Γενικά τι αποφεύγετε εσείς εκτός από λαχανικά απ' έξω; Επίσης έφαγα κάνα δυο φορές παγωτό από μαγαζί που φτιάχνει πολύ καλής ποιότητας αλλά αγχώθηκα λίγο γιατί διάβασα ότι κάποιες φορές βάζουν ωμό αυγό ή σκόνη γάλα. Πάντως ρωτήσαμε αν είναι οκ για έγκυο και είπαν ναι! 

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Τι κάνετε κορίτσια πώς πάει; Εγώ σήμερα ξάπλα σχεδόν όλη μέρα η κούραση έχει βαρεσει κόκκινο! 

Επίσης σκέφτομαι να φάω πίτσα 🍕 (μαργαρίτα) η γιατρός μου είπε είναι οκ. Γενικά τι αποφεύγετε εσείς εκτός από λαχανικά απ' έξω; Επίσης έφαγα κάνα δυο φορές παγωτό από μαγαζί που φτιάχνει πολύ καλής ποιότητας αλλά αγχώθηκα λίγο γιατί διάβασα ότι κάποιες φορές βάζουν ωμό αυγό ή σκόνη γάλα. Πάντως ρωτήσαμε αν είναι οκ για έγκυο και είπαν ναι! 

Να την απολαύσεις!!! Εγώ με το ζάχαρο παγωτό και πίτσα με τα κυάλια 😂. Πάντως η αλήθεια είναι ότι στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πριν μάθω για το διαβήτη δεν το σκεφτόμουν τόσο και έτρωγα ότι ήθελα δηλαδη και απ' έξω εκτός από σαλάτες 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Εγώ ψόφια σήμερα φίλη… Έκανα μπανάκι νωρίτερα κ συνήλθα κάπως. Αποφεύγω τα λαχανικά. Γενικά τρώω ελεύθερα. Καλέ φάε την πίτσα μη το σκέφτεσαι!!!! 

Δημοσίευση
στις On 22/4/2025 at 5:22 ΜΜ, ο/η sofakikaramel είπε:

Συγχαρητήρια κοπέλα μου με το καλό το μωράκι σου ! Από 169 που ήταν την Πέμπτη σήμερα πήγε 1117 η χοριακή μου ! 

Σουπερ αύξηση κορίτσι μου!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!! Κλείσατε ραντεβού με το γιατρό;

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Καλά αργεί κ σας τόσο πολύ να βάλει τα μυνήματα?τ άλλο το έστειλε 3 φορές εμένα..έχουν περάσει 2 μέρες κ δεν τα χει βάλει..

Ναι αργεί πολύ στην αρχή, θέλει να φτάσεις στις 20 δημοσιεύσεις για να βγεις από δοκιμαστικό μέλος και να φαίνονται κατευθείαν... Οπότε γράψε σε πολλές αναρτήσεις αυτά που θέλεις να μας πεις για να τις συμπληρώσεις πιο γρήγορα

Δημοσίευση
στις On 22/4/2025 at 7:24 ΜΜ, ο/η zoepapa είπε:

Δεν παίρνεις κάτι για τη ναυτία;  Εμένα με βοηθάει λίγο προσωρινά οι τσίχλες με μαστίχα Χίου και δυόσμο μαζί. Εμείς μόλις γυρίσαμε από τον υπέρηχο το μπεμπακι μεγαλώνει κανονικά όλα καλά απλά μου είπε να προσέχω και να συνεχίσω προγεστερόνη όχι βάρος και ότι μπορεί να ήταν επειδη σιγά σιγά δημιουργείται ο πλακούντας και ενώνεται ο ασκός με το σάκο . 8+4 βάση υπερήχου και περιόδου 

Σούπερ μεγαλώνει το μικράκι! Εγώ αύριο έχω υπέρηχο και φοβάμαι αρκετά, είχα 2 αποβολές σε αυτές τις εβδομάδες οπότε κάθε υπέρηχος είναι φουλ αγχωτικος μέχρι να μου πει είναι όλα οκ. 

Με τη ναυτία εγώ είμαι ανάλογα μια μέρα καλύτερα, την άλλη χάλια αλλά γενικά και πριν την εγκυμοσύνη δεν έπαιρνα χάπια πχ για πονοκέφαλο εύκολα οπότε και τώρα αφού δεν φτάνω σε σημείο να κάνω εμετό δεν παίρνω. Άσε που επειδή έχω άγχος θέλω να ξέρω αν μου περνάει από μόνη της, ενώ αν παίρνω χάπια δεν θα ξέρω! 

Το στήθος μου είναι ανελέητα πρησμένο και πονάει αλλά πάλι ανάλογα τη μέρα. Πότε έχεις ξανά υπέρηχο; 

Δημοσίευση
στις On 22/4/2025 at 7:22 ΜΜ, ο/η zoepapa είπε:

Αχ και γω δύο παίρνω αλλά πάλι κάνω εμετούς και τώρα μου είπε να τα σταματήσω για δύο τρεις μέρες και να τα ξαναπάρω πάλι. Υπομονήη😩 

Εγώ κατηντησα ν βγάζω κ αίμα για αυτό μου είπε 3 μ 5.. εεε υπομονή.  Δεν θα είναι για πάντα.. πλησιάζει  το καλό μέρος  :)

Δημοσίευση
στις On 22/4/2025 at 8:33 ΜΜ, ο/η giotoulini είπε:

Κ εγώ κάθε μέρα αναγουλες δε παλεύετε αυτό.. ελπίζω τώρα που θα κλείσουμε το 3μηνο να ηρεμήσουμε..

Μακάρι να είμαστε από τις τυχερές.  Εσύ έχεις όλη την αναγουλες; γιατί εμένα μου χειροτερεύει τ απόγευμα 

Δημοσίευση
στις On 23/4/2025 at 11:51 ΠΜ, ο/η annie! είπε:

Κ συ αν εχεις!!! Εμεις δεν έχουμε κάποιον στον στενό μας οικογενειακό κύκλο. Πότε έχεις πητ;;; Εσύ είσαι στάνταρ λόγω εξωσωματικής... Εγώ έχω απορία πότε θα με βγάλει η αυχενική γιατί ο γιατρός μου το μετράει λίγες μέρες μεγαλύτερο...

Δεν μου έχει πει κάτι ο γιατρός θα μου πουν  την  Δευτέρα  στην αυχενικη.  Ίσως δούμε κσι φύλο.. κάτι που δεν με νοιάζει κιόλας υγεία να έχει χαχαχα 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Τινούλα είπε:

Δεν μου έχει πει κάτι ο γιατρός θα μου πουν  την  Δευτέρα  στην αυχενικη.  Ίσως δούμε κσι φύλο.. κάτι που δεν με νοιάζει κιόλας υγεία να έχει χαχαχα 

Ευχαριστώ.  Καλά εγώ είμαι Κρήτη όπου γυρίσεις και Γιώργος  χαχαχαχα 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Καλά αργεί κ σας τόσο πολύ να βάλει τα μυνήματα?τ άλλο το έστειλε 3 φορές εμένα..έχουν περάσει 2 μέρες κ δεν τα χει βάλει..

Και εμένα τώρα  μου τα βγάζει αμέσως.  Πρέπει να γράψεις  20 μηνύματα να τα εγκρίνουν κ μετά θεωρείσαι μέλος 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Σούπερ μεγαλώνει το μικράκι! Εγώ αύριο έχω υπέρηχο και φοβάμαι αρκετά, είχα 2 αποβολές σε αυτές τις εβδομάδες οπότε κάθε υπέρηχος είναι φουλ αγχωτικος μέχρι να μου πει είναι όλα οκ. 

Με τη ναυτία εγώ είμαι ανάλογα μια μέρα καλύτερα, την άλλη χάλια αλλά γενικά και πριν την εγκυμοσύνη δεν έπαιρνα χάπια πχ για πονοκέφαλο εύκολα οπότε και τώρα αφού δεν φτάνω σε σημείο να κάνω εμετό δεν παίρνω. Άσε που επειδή έχω άγχος θέλω να ξέρω αν μου περνάει από μόνη της, ενώ αν παίρνω χάπια δεν θα ξέρω! 

Το στήθος μου είναι ανελέητα πρησμένο και πονάει αλλά πάλι ανάλογα τη μέρα. Πότε έχεις ξανά υπέρηχο; 

Να είσαι ήρεμη και να έχεις πίστη  και πίστεψε με όλα θα πάνε κατεύθυνση :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα. Λίγο πονεμένη ιστορία... Έχει μεγάλη σημασία το κέντρο που θα επιλέξετε και τι ακριβώς θεραπεία/πρωτόκολλο θα ακολουθήσετε. Σε γενικές γραμμές, υπολόγισε εξετάσεις, ωοληψία, εμβρυομεταφορά, αμοιβές γιατρού, φάρμακα, 4000 περίπου. Αυτά, για να κ΄άνεις πλήρη εξωσωματική με πλήρες πακέτο φαρμάκων (των 900 ευρώ περίπου, όπως λένε τα κορίτσια). Δεν τα δίνεις όλα μαζί, πάντως σε σύντομο χρονικό διάστημα, ανάλογα με τις ιατρικές πράξεις. Αρχικά κάνεις ό,τι εξετάσεις ζητήσει ο γιατρός. Συνήθως είναι και κάποιες ακριβές που δεν συνταγογραφούνται (δείκτες θρομβοφιλίας, καρυότυπος, κυστική ίνωση...). Εμάς μας είχαν πάει περίπου 700- 800 ευρώ αυτές οι εξετάσεις το 2020 και για τους δύο. Αποκεί και πέρα, αν πάρεις φουλ φάρμακα, καλό είναι να περάσεις από Επιτροπή. Παίρνεις δωρεάν τα πολύ ακριβά και πληρώνεις περίπου 100 ευρώ τα υπόλοιπα και άλλα 100 πες εξετάσεις για την Επιτροπή. Ο γιατρός θα σου πει, ανάλογα με το προφίλ σου και το πρωτόκολλο που θα σε βάλει, αν σε συμφέρει να περάσεις από Επιτροπή ή αν θα πας με πιο ήπια αγωγή. Μόλις ξεκινήσεις, πληρώνεις αμοιβή κέντρου/κλινικής για ωοληψία. Και έξτρα για κατάψυξη εμβρύων, αν κάνεις (+ -300 ευρώ). Η εμβρυομεταφορά μπορεί να γίνει σε επόμενο κύκλο (έναν- δύο μήνες μετά). Στο Ιασώ, μέχρι πρόσφατα που ήξερα, αλλά και σε άλλα κέντρα (Υγεία, Ρέα) ήταν περίπου 1500 ευρώ όλα αυτά μαζί, πολύ χοντρικά. Εξαρτάται πολύ από των αριθμό ωαρίων που θα συλλέξετε. Ταυτόχρονα πληρώνεις αμοιβές γιατρού. Άλλοι ζητούν μια ενιαία αμοιβή για όλες τις υπηρεσίες και την παρακολούθηση, άλλοι πληρώνονται τμηματικά ωοληψία και εμβρυομεταφορά.  Όλα αυτά θα τα ρωτήσετε αναλυτικά τον γιατρό που θα επιλέξετε. Τα εξηγούν και οι γραμματείες τους, είναι στα "καθήκοντά" τους στο πρώτο ραντεβού να σας τα πουν. Α! Και το πρώτο ραντεβού, που είναι συνήθως μεγάλο σε διάρκεια, κοστίζει μ.ο. 80-150 ευρώ (Αθήνα, ανάλογα με τον γιατρό). Καλή επιτυχία!
    • Έκανες τεστακι;;;  και εγώ Σάββατο περιμένω και έδειξε πριν την καθυστέρηση 😉 κάνε ένα!!!μακάρι να βγει θετικό 🙏🙏🙏
    • @Sotiria_94 και οτι είναι στο φέρνουν μωρε. Μην αγχωνεσαι. Ναι κ γω έχω να πλυνω τ ρουχακια, την πάντα για τ κρεβατάκι, τη φωλιά κ τα του καροτσιου τ υφάσματα, ρης καλαθουνας δηλαδη κ απο τ αβγο. Μας τ χαλασε ο καιρός εδώ κ έχει βροχες κ έτσι λίγο ψυχρα. Οπότε να ανοίξει πάλι κ μετα. Πιστεύω μέχρι τη άλλη βδομάδα να τ έχω έτοιμα κι αυτά.
    • Αγαπη  κι εχω ΣΠΩ εχω γι αυτο δεν βγάζω άκρη με τις ταινίες.. γιατι πάντα μου βγάζει 2 γραμμες απλα δεν είναι πάντα εντονη καθε μερα.. θα βοηθηθεις αρκετα με υην εφαρμογη.. μπορεις επισης να δικιμασεις τα τεστ με την φατσουλα που στην περιπτωση μας μπορει να ειναι πιο βοηθιτικα αν και αρκετα ακριβουτσικα..  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...