Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Μακάρι.. το μόνο που σκέφτομαι είναι αν ζοριζεται τώρα σε τέτοιο βαθμό κατάπτωσης με τα 30αρια+, όταν μπουν οι γερές οι ζέστες.. τι θα γίνει..;!! 😥 Ας συνέλθει όμως τώρα και το βλέπουμε..
    • Αχ ζηλεύω με τα μπάνια! Εμείς φοβηθήκαμε την κίνηση, γιατί η Χαλκιδική βούλιαξε από κόσμο και το περάσαμε urban το τριημερακι…  Ευτυχώς δεν συνεχίστηκαν και δεν είπα κάτι στον γιατρό, απλά θα προσέχω λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες και βλέπουμε…
    • @Sotiria_94 πηγες στο γιατρο? Σε ειδε? Δ θυμαμαι αν τ ειχες πει. Απο κατω. Είναι λίγο περίεργη η αίσθηση. Αν νιωσεις πονο μην τρομάξεις Είναι φυσιολογικό γι αυτο σαε τ εγραψα.
    • Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ βρε αγάπη!! Είχε τη Παρασκευή που μίλαγα με τη παιδίατρο πάλι (είχε λίγο αιματακι στα κακά της) και λέω τώρα να συνδέεται, να μη συνδέεται;! Να ξαναπαίρνω τη παιδίατρο τηλέφωνο..;! Πόσο να ανησυχώ..;!  Καλά το τι κάνανε παλιά άστο!!! 😅 Πως επιβιώσαμε δε ξέρω...!! Και έχουν και το επιχείρημα "Και τι έπαθες εσύ; Μια χαρά δεν μεγάλωσες;!" 🤦🥴 Μέχρι και παπαρούνα δίνανε για τα δόντια.. δεν ξέρω αν το έχεις ακούσει.. εμένα μου το είπαν πάντως..😵‍💫 Λες να κάνω κάτι να τη δροσισω ε;! Και εγώ έλεγα να το σκεπάσω το παιδί, να το ντύσω πιο ζεστά..🫣 Μακάρι να είναι φυσιολογικό βρε κορίτσια μου.. σας ευχαριστώ πολύ!! ❤️❤️❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...