Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Ναιιιι  να χαίρεστε και τούς Γιώργους  σας :)

Κ συ αν εχεις!!! Εμεις δεν έχουμε κάποιον στον στενό μας οικογενειακό κύκλο. Πότε έχεις πητ;;; Εσύ είσαι στάνταρ λόγω εξωσωματικής... Εγώ έχω απορία πότε θα με βγάλει η αυχενική γιατί ο γιατρός μου το μετράει λίγες μέρες μεγαλύτερο...

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια πώς πάει; Εγώ σήμερα ξάπλα σχεδόν όλη μέρα η κούραση έχει βαρεσει κόκκινο! 

Επίσης σκέφτομαι να φάω πίτσα 🍕 (μαργαρίτα) η γιατρός μου είπε είναι οκ. Γενικά τι αποφεύγετε εσείς εκτός από λαχανικά απ' έξω; Επίσης έφαγα κάνα δυο φορές παγωτό από μαγαζί που φτιάχνει πολύ καλής ποιότητας αλλά αγχώθηκα λίγο γιατί διάβασα ότι κάποιες φορές βάζουν ωμό αυγό ή σκόνη γάλα. Πάντως ρωτήσαμε αν είναι οκ για έγκυο και είπαν ναι! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Τι κάνετε κορίτσια πώς πάει; Εγώ σήμερα ξάπλα σχεδόν όλη μέρα η κούραση έχει βαρεσει κόκκινο! 

Επίσης σκέφτομαι να φάω πίτσα 🍕 (μαργαρίτα) η γιατρός μου είπε είναι οκ. Γενικά τι αποφεύγετε εσείς εκτός από λαχανικά απ' έξω; Επίσης έφαγα κάνα δυο φορές παγωτό από μαγαζί που φτιάχνει πολύ καλής ποιότητας αλλά αγχώθηκα λίγο γιατί διάβασα ότι κάποιες φορές βάζουν ωμό αυγό ή σκόνη γάλα. Πάντως ρωτήσαμε αν είναι οκ για έγκυο και είπαν ναι! 

Εγώ ψόφια σήμερα φίλη… Έκανα μπανάκι νωρίτερα κ συνήλθα κάπως. Αποφεύγω τα λαχανικά. Γενικά τρώω ελεύθερα. Καλέ φάε την πίτσα μη το σκέφτεσαι!!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γενικά η μέρα ήταν τοοοοσο γεμάτη που δεν έχω κάτσει να σκεφτώ αν νιώθω κάτι παραπάνω,  θα δείξει τώρα πως θα πάει το βράδυ και όταν ξυπνήσω 
    • Από την προηγούμενη βδομάδα είχα κόψει σαλοσπιρ,  τώρα ναι κόβω και την ένεση,  κρατάμε μόνο τις 2 αμπούλες σιδήρου 
    • Μάλλον πάμε παρεουλα μαρια μου 🤗 λοιπόν εγώ μέρες τώρα πάω πιο εύκολα τουαλέτα σε σημείο να μου αρέσει κιολας χαχαχα  Την κολπική εξέταση ουτε που την καταλαβα,  δεν με ενόχλησε καθόλου, ναι μεν καταλαβα πως κάτι γίνεται αλλά πολύ νορμάλ, επίσης έχω και γω βλεννα γενικά,  δε ξέρω μήπως βοήθησαν και οι τρεις επαφές που κάναμε από την προηγούμενη εβδομάδα 
    • Θα βγάλουμε τα εξωγηινακια μας 🤣🤣🤣 Ρε συ πολύ κινητικότητα και πετρώματα έχω και εγώ.  Μετά την εξέταση πως νιώθεις? Έχεις πετρώματα?  Εγώ έχω πιο πολλά και δεν είναι τόσο κινητική η μικρή, επίσης έχω ακόμα πονακια περιόδου και πάω και εύκολα τουαλέτα επιτέλους μετά απο μήνες. Με το καλό Μαρακι μου!!
    • @Maria98 λες να γεννήσουν μαζι την ίδια μέρα? Εμένα η εξεταση με ενοχλησε. Δεν μου αρέσει καθόλου. Με τις ενεσεις τι σου είπε σταμάτησες? Κορίτσια μπήκαμε στην τελική ευθεία. Εν τω μεταξύ έχω μια αγωνία δεν μπορώ να κοιμηθώ.  Στον γιο μου από 1 δάχτυλο διαστολή πήγα στο 8 μέσα σε 2 ώρες.     
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...