Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Καλημέρα κορίτσια πως είστε σήμερα; Εγώ έχω ναυτία αλλά όχι όλη μέρα με πιάνει κατά καιρούς. Κούραση απίστευτη όλο θέλω να κοιμάμαι.... Αλλά που; Δεν με αφήνουν τα ζουζούνια!

Το ανακοινώσαμε και τη μητέρα μου και στην αδερφή μου και έχουν πάθει ένα μικρό σοκ, έχουμε αγχωθει όλοι οικογενειακά.

Εσείς σε ποιους το έχετε πει;πότε θα το ανακοινώσετε Γενικά έχετε σκεφτεί;

Καλημέρα! Κι εγώ έτσι με τη ναυτία κυρίως αν μυρίσω κάτι με πιάνει ή μετά το φαγητό κάποιες φορές. Όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι, ξέρω λίγο δύσκολο με τα μικρακια!

Αγχωθηκαν; Χαχαχα οκ λογικό απο τη μια, θα το συνειδητοποιήσουν! 

Εμείς σε γονείς το είπαμε και σε λίγους κοντινούς φίλους. Να πάνε όλα καλά να κάνουμε αυχενική και μετά ας το μάθει και ο υπόλοιπος περίγυρος. 

Σήμερα εμένα με έπιασαν τα ψυχολογικά μου, οι φόβοι μου κλπ. Είναι ψυχοφθόρο ειδικά τώρα στο πρώτο τρίμηνο που δεν έχω ένδειξη αν όλα πάνε καλά να παραμένω ψύχραιμη. 

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

Καλημέρα κορίτσια πως είστε σήμερα; Εγώ έχω ναυτία αλλά όχι όλη μέρα με πιάνει κατά καιρούς. Κούραση απίστευτη όλο θέλω να κοιμάμαι.... Αλλά που; Δεν με αφήνουν τα ζουζούνια!

Το ανακοινώσαμε και τη μητέρα μου και στην αδερφή μου και έχουν πάθει ένα μικρό σοκ, έχουμε αγχωθει όλοι οικογενειακά.

Εσείς σε ποιους το έχετε πει;πότε θα το ανακοινώσετε Γενικά έχετε σκεφτεί;

Καλημέρα!!! Εμείς το έχουμε ανακοινώσει στη δουλειά, οικογένεια κ σε κάποιους  φίλους. Πηγες για εξετάσεις αίματος; Όλα καλά; Εγώ σήμερα θα αξιωθώ να πάω.. 2 βδομάδες έχει που τις έγραψε ο γιατρός…

στις πριν 21 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Κι εγώ έτσι με τη ναυτία κυρίως αν μυρίσω κάτι με πιάνει ή μετά το φαγητό κάποιες φορές. Όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι, ξέρω λίγο δύσκολο με τα μικρακια!

Αγχωθηκαν; Χαχαχα οκ λογικό απο τη μια, θα το συνειδητοποιήσουν! 

Εμείς σε γονείς το είπαμε και σε λίγους κοντινούς φίλους. Να πάνε όλα καλά να κάνουμε αυχενική και μετά ας το μάθει και ο υπόλοιπος περίγυρος. 

Σήμερα εμένα με έπιασαν τα ψυχολογικά μου, οι φόβοι μου κλπ. Είναι ψυχοφθόρο ειδικά τώρα στο πρώτο τρίμηνο που δεν έχω ένδειξη αν όλα πάνε καλά να παραμένω ψύχραιμη. 

Καλημέρα φίλη μου, πως είσαι; Λογικό αγάπη μου να αγχώνεσαι!!! Εγώ όσο περνάνε οι βδομάδες ηρεμώ σιγά σιγά. Τα συμπτώματα μειώνονται αλλά η κοιλιά φουσκώνει κ βλέπω πως ζορίζομαι με κάποια πράγματα κ αναθαρευω.. πχ εχθές πήγαμε παραλία βόλτα κ στο γυρισμό με τραβούσε η μήτρα κ είχα λίγα πονάκια οπότε με το μυαλό μου λέω αααα όλα καλά🤣🤣🤣 Επίσης αισθάνομαι πιο ψηλά τις ενοχλήσεις πλέον κ θεωρώ πως μεγαλώνει η μήτρα 

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα φίλη μου, πως είσαι; Λογικό αγάπη μου να αγχώνεσαι!!! Εγώ όσο περνάνε οι βδομάδες ηρεμώ σιγά σιγά. Τα συμπτώματα μειώνονται αλλά η κοιλιά φουσκώνει κ βλέπω πως ζορίζομαι με κάποια πράγματα κ αναθαρευω.. πχ εχθές πήγαμε παραλία βόλτα κ στο γυρισμό με τραβούσε η μήτρα κ είχα λίγα πονάκια οπότε με το μυαλό μου λέω αααα όλα καλά🤣🤣🤣 Επίσης αισθάνομαι πιο ψηλά τις ενοχλήσεις πλέον κ θεωρώ πως μεγαλώνει η μήτρα 

Καλημέρα, καλή μας Μ. Βδομάδα! Φουσκώνεις ε; Χαχαα εμένα ακόμα μου κάνουν τα παντελόνια. Αλλά εσύ είσαι και πιο μπροστά.

Σε αναμονή για τον μεθαυριανο υπέρηχο εγώ 🙏🏼🤞🏼

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα, καλή μας Μ. Βδομάδα! Φουσκώνεις ε; Χαχαα εμένα ακόμα μου κάνουν τα παντελόνια. Αλλά εσύ είσαι και πιο μπροστά.

Σε αναμονή για τον μεθαυριανο υπέρηχο εγώ 🙏🏼🤞🏼

Ούτε καν… Ένα μόνο με χαλαρό λάστιχο χαμηλοκάβαλο… Τίποτα άλλο…

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...