Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η annie! είπε:

Με το καλό να μας έρθετε!!! Πάντως κ οι κλινικές είναι πιο οικονομικές εδώ απ ότι Αθήνα απ όσο ξέρω. Και γιατρό θα βρεις. Βοήθεια θα έχεις στη Θεσσαλονίκη; 

στις πριν 9 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

@Eir_ma μια χάρα και στη Θεσσαλονίκη, ίσως και καλύτερα από Αθήνα! Ανάλογα βέβαια και περιοχές. 

Εμένα η γιατρός μου πάει και Γένεσις νομίζω, δηλαδή υπάρχει και αυτή η επιλογή, αλλά δεν ξέρω, αν είναι προγραμματισμένο οκ αλλά αν σπάσουν τα νερά τελευταία στιγμή τι κάνεις; Τέλοσπάντων πολύ νωρίς ακόμα να σκεφτόμαστε τον τοκετό, έχουμε δρόμοοοο χαχα

Πάντως έχει πολύ καλούς γιατρούς και η Θεσσαλονίκη, εγώ πήγαινα εκεί σε έναν όσο ήμουν φοιτήτρια και τώρα το καλοκαίρι πάλι τον επισκέφτηκα για μία δεύτερη γνώμη, είναι και καθηγητής στο Αριστοτέλειο νομίζω

Κορίτσια μου με σώζετε σας ευχαριστώ, το είχα μεγάλο άγχος. Μέχρι τότε θα σας ξαναρωτήσω να μου δώσετε τα φώτα σας.!!! @annie! Εσύ που μένεις Θεσσαλονίκη;;; Εμείς θα μείνουμε Ωραιόκαστρο!

Κορίτσια κάναμε υπέρηχο οι παλμοί ήταν 126. Είναι καλοί για 6 εβδομάδα και πέντε μέρες; Ο γιατρός ειπε όλα καλά πάντως δωξα τω Θεώ 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

Κορίτσια μου με σώζετε σας ευχαριστώ, το είχα μεγάλο άγχος. Μέχρι τότε θα σας ξαναρωτήσω να μου δώσετε τα φώτα σας.!!! @annie! Εσύ που μένεις Θεσσαλονίκη;;; Εμείς θα μείνουμε Ωραιόκαστρο!

Κορίτσια κάναμε υπέρηχο οι παλμοί ήταν 126. Είναι καλοί για 6 εβδομάδα και πέντε μέρες; Ο γιατρός ειπε όλα καλά πάντως δωξα τω Θεώ 

Από τη στιγμή που είπε ο γιατρός ότι είναι καλά μη μου αγχώνεσαι καθόλου!!! Εμένα δε μου είπε παλμούς στον υπέρηχο🤣🤣🤣 Εμείς μένουμε από την άλλη πλευρά της πόλης στα προάστια (Πλαγιαρι). Ωραία είναι κ στο Ωραιόκαστρο θα έχετε την ησυχία σας.. Μη στεναχωριέσαι για γιατρούς κλπ… Θεσσαλονίκη έρχεσαι όχι σε κάνα χωριό πάνω στο βουνό…😜

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! @Eir_ma τέλειααα!! βέβαια είναι καλοί κι εμένα 122 είχε, είναι αρχή ακόμα! Πότε θα ξαναπάτε; 

@zoepapa κουράγιο κορίτσι μου, παίρνεις κάτι για τον εμετό; 

@Despy τι έγινε στον υπέρηχο όλα καλά;;;

Καλημερααααα!!! Αααα κι εσένα;;;σε ποια μέρα είχες πάει; 

Τώρα θα ξαναπάμε αρχές Μαϊου,αλλά έχω και τις αίματος τώρα να κάνω και τρέμω με το ζάχαρο. Ένα μήνα πριν μείνω έγκυος είχα κάνει ένα τσεκ απ και είχα νηστείας 103.... Οριακό πολύ, έκανα μια διατροφή βέβαια ελπίζω να έχει πεσει

στις πριν 6 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Από τη στιγμή που είπε ο γιατρός ότι είναι καλά μη μου αγχώνεσαι καθόλου!!! Εμένα δε μου είπε παλμούς στον υπέρηχο🤣🤣🤣 Εμείς μένουμε από την άλλη πλευρά της πόλης στα προάστια (Πλαγιαρι). Ωραία είναι κ στο Ωραιόκαστρο θα έχετε την ησυχία σας.. Μη στεναχωριέσαι για γιατρούς κλπ… Θεσσαλονίκη έρχεσαι όχι σε κάνα χωριό πάνω στο βουνό…😜

Καλημέρα κορίτσι μου!!!! Αααα κι εσείς ωραία είστε εκει! 

Καλά το ξέρω αλλά με φοβίζει ότι δεν έχω γνωστό κανέναν, να μου προτείνει κάποιον γιατρό,κάποιο νοσοκομείο πάω στα τυφλά. Αν και είπαμε με τον άντρα μου να έρθω να γεννήσω Αθήνα στον γιατρό μου εν τέλει επειδή με ξέρει τόσες γέννες έχουμε κάνει μαζί τον εμπιστεύομαι δεν θέλω να αλλάξω..

Εσύ τώρα θυμησε μου τι εβδομάδα είσαι;;;ποτέ ξαναπάς για υπέρηχο;;;

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Τώρα θα ξαναπάμε αρχές Μαϊου,αλλά έχω και τις αίματος τώρα να κάνω και τρέμω με το ζάχαρο. Ένα μήνα πριν μείνω έγκυος είχα κάνει ένα τσεκ απ και είχα νηστείας 103.... Οριακό πολύ, έκανα μια διατροφή βέβαια ελπίζω να έχει πεσει

Εγώ τώρα μόλις έκανα αίματος κι εμένα με αγχωνει το ζάχαρο έχω μια τάση για προς τα πάνω αλλά οκ αν βγει κάτι διατροφή! 

6+5 ήμουν κι εγώ περίπου, όλα καλά ❣️

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Εγώ τώρα μόλις έκανα αίματος κι εμένα με αγχωνει το ζάχαρο έχω μια τάση για προς τα πάνω αλλά οκ αν βγει κάτι διατροφή! 

Σήμερα Ε;;;άντε περιμένουμε αποτέλεσματα. Μα και αυτά τα όρια κάθε χρόνο όλο και τα μειώνουν!

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχε όριο 110 και τώρα είχε όριο 106. Αν και γενικά νομίζω στην καμπύλη πρέπει να έχεις κάτω από 92 νηστείας για να μη σε βάλει σε διατροφή...

Άντε να δούμε πως θα πάει και αυτό!!! Εύχομαι καλά αποτελέσματα 

Δημοσίευση
στις On 9/4/2025 at 1:20 ΜΜ, ο/η Naty_ είπε:

@Eir_ma μια χάρα και στη Θεσσαλονίκη, ίσως και καλύτερα από Αθήνα! Ανάλογα βέβαια και περιοχές. 

Εμένα η γιατρός μου πάει και Γένεσις νομίζω, δηλαδή υπάρχει και αυτή η επιλογή, αλλά δεν ξέρω, αν είναι προγραμματισμένο οκ αλλά αν σπάσουν τα νερά τελευταία στιγμή τι κάνεις; Τέλοσπάντων πολύ νωρίς ακόμα να σκεφτόμαστε τον τοκετό, έχουμε δρόμοοοο χαχα

Πάντως έχει πολύ καλούς γιατρούς και η Θεσσαλονίκη, εγώ πήγαινα εκεί σε έναν όσο ήμουν φοιτήτρια και τώρα το καλοκαίρι πάλι τον επισκέφτηκα για μία δεύτερη γνώμη, είναι και καθηγητής στο Αριστοτέλειο νομίζω

Ποια είναι η γιατρός σου μένω και γω κοντά και έρχομαι Κοζάνη για τη γιατρό μου μήπως έχουμε την ίδια ;

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Αχ και γω έχω ιστορικό διαβήτη κύησης και μετά μου έμεινε προδιαβητης μέχρι στιγμής είμαι καλά 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!!! Αααα κι εσείς ωραία είστε εκει! 

Καλά το ξέρω αλλά με φοβίζει ότι δεν έχω γνωστό κανέναν, να μου προτείνει κάποιον γιατρό,κάποιο νοσοκομείο πάω στα τυφλά. Αν και είπαμε με τον άντρα μου να έρθω να γεννήσω Αθήνα στον γιατρό μου εν τέλει επειδή με ξέρει τόσες γέννες έχουμε κάνει μαζί τον εμπιστεύομαι δεν θέλω να αλλάξω..

Εσύ τώρα θυμησε μου τι εβδομάδα είσαι;;;ποτέ ξαναπάς για υπέρηχο;;;

Κοίτα να σου πω την αλήθεια και γω στη θέση σου το ίδιο θα έκανα.. Για δημόσιο νοσοκομείο δε μπορώ να σου πω δεν έχω άποψη, θεωρητικά έχουμε πολύ καλή μαιευτική στο ιπποκράτειο κ παιδιατρική αλλά κ τα δίδυμα κλινική τα γέννησα και αυτό με το καλό το ίδιο... Δεν έχουμε πολυτέλειες μονόκλινων ή δίκλινων κλπ και να σου πω την αλήθεια θέλω και το γιατρό μου κ τις ανέσεις του ιδιωτικού.. 9η εβδομάδα είμαι, την Πέμπτη θα πάω έκλεισα στο νοσοκομείο να έχω φάκελο καλού κακού και να το δω γιατί ο δικός μου γιατρός θέλει να πάω κατευθείαν για αυχενική 05/05 και θα σκάσω μέχρι τότε...

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, τι κάνετε;; @Naty_ Πως είσαι αγάπη;;; Να σας πω, ρώτησε καμία το γιατρό της αν επιτρέπεται μαγειρίτσα, κοκορέτσια κλπ ;;;

Καλημέρα αγάπη, εδώωω μια καλά μια κομμάτια. Μετράω αντίστροφα για την επόμενη βδομάδα!

Εσύ πως είσαι; 

Εγώ δεν ρωτησα αλλά καλά λες να ρωτήσουμε, καλά μαγειρίτσα ποτέ δεν έτρωγα. Νομίζω όμως πως δεν κάνει συκώτι 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα αγάπη, εδώωω μια καλά μια κομμάτια. Μετράω αντίστροφα για την επόμενη βδομάδα!

Εσύ πως είσαι; 

Εγώ δεν ρωτησα αλλά καλά λες να ρωτήσουμε, καλά μαγειρίτσα ποτέ δεν έτρωγα. Νομίζω όμως πως δεν κάνει συκώτι 

Καλά είμαι, κουράζομαι πολύ εύκολα γμτ… Κάνω 6 ώρες μάθημα κ μετά είμαι σκουπίδι λες κ έσκαβα…. Πότε έχεις γιατρό;;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η annie! είπε:

Καλά είμαι, κουράζομαι πολύ εύκολα γμτ… Κάνω 6 ώρες μάθημα κ μετά είμαι σκουπίδι λες κ έσκαβα…. Πότε έχεις γιατρό;;;

Ναι ρε συ σε κατααλαβαίνω, δεν αντέχω άλλο με τα μαθήματα, επιτέλους τώρα 2 βδομάδες θα ηρεμήσω από τα πολλά. Έχω κι αυτές τις αναγούλες ανα διαστήματα μέσα στη μέρα, ζόρι. 

Την Τετάρτη έχω 16/4. Εσύ 17 καλά θυμάμαι; Άντε να πάρουμε άλλη μία ανάσα, να κάνουμε Πάσχα ήρεμες!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Ναι ρε συ σε κατααλαβαίνω, δεν αντέχω άλλο με τα μαθήματα, επιτέλους τώρα 2 βδομάδες θα ηρεμήσω από τα πολλά. Έχω κι αυτές τις αναγούλες ανα διαστήματα μέσα στη μέρα, ζόρι. 

Την Τετάρτη έχω 16/4. Εσύ 17 καλά θυμάμαι; Άντε να πάρουμε άλλη μία ανάσα, να κάνουμε Πάσχα ήρεμες!

Ναι Πέμπτη θα παω... Μπα εγω δε χαλαρώνω... Μέχρι Τετάρτη φουλ (Κ Τετάρτη 09:00-15:00 κ 16:30-21:00) και από Τρίτη πάλι ξεκινάμε

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Ναι Πέμπτη θα παω... Μπα εγω δε χαλαρώνω... Μέχρι Τετάρτη φουλ (Κ Τετάρτη 09:00-15:00 κ 16:30-21:00) και από Τρίτη πάλι ξεκινάμε

Ωχ αλήθεια; Φροντιστήριο; Τουλάχιστον μέσα στο σαβ/κο και μετά από Μ. Πέμπτη μέχρι Τρίτη να ξεκουραστείς! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ωχ αλήθεια; Φροντιστήριο; Τουλάχιστον μέσα στο σαβ/κο και μετά από Μ. Πέμπτη μέχρι Τρίτη να ξεκουραστείς! 

Φροντιστήριο Τετάρτη απόγευμα, τα υπόλοιπα σεμινάρια σε ΚΕΚ...

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια καλό σαβ/κο! Πώς είστε οι υπόλοιπες, γράψτε μας τα νέα σας, ελπίζω να κυλάνε όλα καλά!

Για πείτε μου από συμπτώματα, αρχικά έχετε κάτι κι επίσης είστε κάθε μέρα το ίδιο; Εγώ έχω μόνιμα νύστα και κούραση, το στήθος είναι πρησμένο και ανα διαστήματα μέσα στη μέρα αν μυρίσω κάτι ή μετά το φαγητό με πιάνει ναυτία, αλλά δεν είναι στον ίδιο βαθμό κάθε μέρα. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια καλό σαβ/κο! Πώς είστε οι υπόλοιπες, γράψτε μας τα νέα σας, ελπίζω να κυλάνε όλα καλά!

Για πείτε μου από συμπτώματα, αρχικά έχετε κάτι κι επίσης είστε κάθε μέρα το ίδιο; Εγώ έχω μόνιμα νύστα και κούραση, το στήθος είναι πρησμένο και ανα διαστήματα μέσα στη μέρα αν μυρίσω κάτι ή μετά το φαγητό με πιάνει ναυτία, αλλά δεν είναι στον ίδιο βαθμό κάθε μέρα. 

Κούραση, νύστα, πείνα πολύ όμως🤣🤣🤣, φούσκωμα δε μου χωράνε τα παντελόνια μου για κανένα λόγο όμως!!! Ακόμα κ ένα που μου ήταν τεράστιο κ το έβαζα με ζώνη το δοκίμασα σήμερα, έκλεινε αλλά υπέφερα… Κ πρήξιμο/πόνο στο στήθος.. Το στήθος παίζει μέρα με τη μέρα δεν είναι το ίδιο ο πόνος. Αλλά η κοιλιά μεγαλώνει 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κούραση, νύστα, πείνα πολύ όμως🤣🤣🤣, φούσκωμα δε μου χωράνε τα παντελόνια μου για κανένα λόγο όμως!!! Ακόμα κ ένα που μου ήταν τεράστιο κ το έβαζα με ζώνη το δοκίμασα σήμερα, έκλεινε αλλά υπέφερα… Κ πρήξιμο/πόνο στο στήθος.. Το στήθος παίζει μέρα με τη μέρα δεν είναι το ίδιο ο πόνος. Αλλά η κοιλιά μεγαλώνει 

Πολύ φούσκωμα φίλη, ειδικά το βράδυ η κοιλιά τούρλα λες κι είμαι 4 μηνών. Άρα δεν είναι κάθε μέρα το ίδιο και σένα ε; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Πολύ φούσκωμα φίλη, ειδικά το βράδυ η κοιλιά τούρλα λες κι είμαι 4 μηνών. Άρα δεν είναι κάθε μέρα το ίδιο και σένα ε; 

Όχι φίλη δεν είναι το ίδιο. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...