Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 4/4/2025 at 9:04 ΜΜ, ο/η Dimitr.io είπε:

Ειμαι 9+5 και 6/4 εχω γιατρο!

εχετε κλεισει ραντεβου για αυχενική; 
εχετε ακουσει ολες καρδουλα;

εγω κοριτσια δεν το εχω ανακοινώσει περα απο τους δικους μας ανθρωπους! Στην δουλεια διστάζω ακομα η αληθεια ειναι!

Κυριακάτικα ή σήμερα τελικά;;;; Άντε με το καλό να δείτε το φασολάκι σας παλι!!!! Ναι εγώ έχω αυχενική 05/05

στις πριν 1 ώρα, ο/η Eir_ma είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Σας διαβάζω μέρες και είπα να μπω κι εγώ δειλά δειλά στο γκρουπ... Είμαι 6εβδομαδων και 3 ημερών και την Τετάρτη θα πάω για υπέρηχο. Δεν έχω πει τίποτα σε κανέναν ακόμα μόνο στον άντρα μου γιατί είμαι και σχετικά μεγάλη σε ηλικία (39 θα γίνω 40 τον Μάιο) οπότε είμαι ακόμα πολύ συγκρατημένη μέχρι και την αυχενικη. Με το καλό όλες εύχομαι❤️

Καλως ήρθες κοπέλα μου!!!!!! Με το καλό μια τελειόμηνη και όμορφη εγκυμοσύνη!!!!!! Πως πας από συμπτώματα;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Κυριακάτικα ή σήμερα τελικά;;;; Άντε με το καλό να δείτε το φασολάκι σας παλι!!!! Ναι εγώ έχω αυχενική 05/05

Καλως ήρθες κοπέλα μου!!!!!! Με το καλό μια τελειόμηνη και όμορφη εγκυμοσύνη!!!!!! Πως πας από συμπτώματα;;

Καλώς σας βρήκα κορίτσια! Σε ευχαριστώ πολύ επίσης!!

Έχω ναυτία πολύ και κούραση, υπνηλία δύσπνοια όλα τα καλά. Εσύ;;; Σε ποια εβδομαδα είσαι;

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Καλώς σας βρήκα κορίτσια! Σε ευχαριστώ πολύ επίσης!!

Έχω ναυτία πολύ και κούραση, υπνηλία δύσπνοια όλα τα καλά. Εσύ;;; Σε ποια εβδομαδα είσαι;

8+5, υπνηλία πλέον κ πρησμένο στηθος τίποτα το ιδιαίτερο. Μ ενοχλούσαν οι μυρωδιές αλλά πλέον σχεδόν καθόλου. Εχεις αλλά παιδάκια; 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η annie! είπε:

8+5, υπνηλία πλέον κ πρησμένο στηθος τίποτα το ιδιαίτερο. Μ ενοχλούσαν οι μυρωδιές αλλά πλέον σχεδόν καθόλου. Εχεις αλλά παιδάκια; 

Αααα μια χαρά είσαι τέλεια! Έχω ναι αλλά τρία μικρακια 2 κοριτσάκια 5.5 και 3.5 και ένα αγοράκι 1.5 χρόνων. Τώρα αυτό μας ήρθε απροσδόκητα γιατί είχαμε πει ότι τέλος με τον σύζυγο, αλλά εννοείται θα είναι καλοδεχούμενο και το νέο μικράκι. Απλά λόγω ηλικίας είμαι αρκετά συγκρατημένη προς το παρόν.

Εσύ έχεις κορίτσι μου;

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Αααα μια χαρά είσαι τέλεια! Έχω ναι αλλά τρία μικρακια 2 κοριτσάκια 5.5 και 3.5 και ένα αγοράκι 1.5 χρόνων. Τώρα αυτό μας ήρθε απροσδόκητα γιατί είχαμε πει ότι τέλος με τον σύζυγο, αλλά εννοείται θα είναι καλοδεχούμενο και το νέο μικράκι. Απλά λόγω ηλικίας είμαι αρκετά συγκρατημένη προς το παρόν.

Εσύ έχεις κορίτσι μου;

Να τα χαίρεσαι!! Ναι έχω τα διδυμάκια μου από εξωσωματική 4 χρόνων κ τώρα μας ήρθε αυτό φυσιολογικά!!! Και να σκεφτείς ότι ήμουν έτοιμη για 2η εξωσωματική…

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Να τα χαίρεσαι!! Ναι έχω τα διδυμάκια μου από εξωσωματική 4 χρόνων κ τώρα μας ήρθε αυτό φυσιολογικά!!! Και να σκεφτείς ότι ήμουν έτοιμη για 2η εξωσωματική…

Ωωωωωω τι καλά! Να τα χαίρεσαι τα μικρούλια και με το καλό το μωράκι το καινούριο!!!❤️ Τα παιδάκια είναι ο,τι καλύτερο. Τα διδυμακια ξέρουν ότι θα έχουν αδερφάκι;τους το έχεις πει; Η ακόμα;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eir_ma είπε:

Ωωωωωω τι καλά! Να τα χαίρεσαι τα μικρούλια και με το καλό το μωράκι το καινούριο!!!❤️ Τα παιδάκια είναι ο,τι καλύτερο. Τα διδυμακια ξέρουν ότι θα έχουν αδερφάκι;τους το έχεις πει; Η ακόμα;

Όχι ακόμα είναι πολύ νωρίς!!! Θέλω σίγουρα να περάσει η αυχενική κ γενικότερα σκέφτομαι προς τα μέσα του 2ου τριμήνου. Να ξεκινήσει να κλωτσάει, να φουσκώσει κ η κοιλιά αρκετά. Εσυ πως το διαχειρίστηκες στα προηγούμενα ;  

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η annie! είπε:

@Naty_ αγάπη τι ώρα έχεις ραντεβού ;

Πήγα το πρωί, θα έμπαινα να γράψω τα νέα! Το σπορί κάπου 6+5 είναι, ακούσαμε καρδούλα όλα φυσιολογικά για τη φάση που είναι, θα ξαναπάω από βδομάδα να δούμε ότι αυξήθηκαν κι άλλο οι παλμοί και ότι κυλάνε όλα καλά ❤️🙏

Εγώ συνεχίζω με ναυτία ανα διαστήματα μέσα στη μέρα, υπνηλία και κούραση. Πήρα μία ανάσα, αλλά ακόμη συγκρατιέμαι, θέλω να περάσουν κι οι επόμενες κρίσιμες εβδομάδες να πάρω μεγαλύτερη!

Πώς πάει εκεί;;

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Πήγα το πρωί, θα έμπαινα να γράψω τα νέα! Το σπορί κάπου 6+5 είναι, ακούσαμε καρδούλα όλα φυσιολογικά για τη φάση που είναι, θα ξαναπάω από βδομάδα να δούμε ότι αυξήθηκαν κι άλλο οι παλμοί και ότι κυλάνε όλα καλά ❤️🙏

Εγώ συνεχίζω με ναυτία ανα διαστήματα μέσα στη μέρα, υπνηλία και κούραση. Πήρα μία ανάσα, αλλά ακόμη συγκρατιέμαι, θέλω να περάσουν κι οι επόμενες κρίσιμες εβδομάδες να πάρω μεγαλύτερη!

Πώς πάει εκεί;;

Μπράβο αγάπη μου!!! Τέλεια τα νέα σου!!! Πότε ξεπερνάμε τον κίνδυνο κ ξεκινάς να χαλαρώνεις; Εγώ καλά, απλά έχω πολύ κούραση…. Σκουπίδι μιλάμε 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Μπράβο αγάπη μου!!! Τέλεια τα νέα σου!!! Πότε ξεπερνάμε τον κίνδυνο κ ξεκινάς να χαλαρώνεις; Εγώ καλά, απλά έχω πολύ κούραση…. Σκουπίδι μιλάμε 🤣🤣🤣

χαχαχα λογικό, και με τα 2 μικράκια φαντάζομαι τρέχεις! 

Κοίτα τα προηγούμενα παλινδρομούσαν εκεί κοντά στην 8η, άντε μέχρι 10η είναι το πιο επίφοβο. 

Τι να πω..πίστη, όσο γίνεται θετική σκέψη και ένα βήμα τη φορά. Δεν είναι στο χέρι μου! 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

χαχαχα λογικό, και με τα 2 μικράκια φαντάζομαι τρέχεις! 

Κοίτα τα προηγούμενα παλινδρομούσαν εκεί κοντά στην 8η, άντε μέχρι 10η είναι το πιο επίφοβο. 

Τι να πω..πίστη, όσο γίνεται θετική σκέψη και ένα βήμα τη φορά. Δεν είναι στο χέρι μου! 

Ολα καλά θα πάνε αγάπη μου!! Να υποθέσω θα πηγαίνεις κάθε βδομάδα τώρα έτσι; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Ολα καλά θα πάνε αγάπη μου!! Να υποθέσω θα πηγαίνεις κάθε βδομάδα τώρα έτσι; 

Θα πάω σίγουρα από βδομάδα που θα είμαι κοντά στις 8 και μετά δεν ξέρω θα μου πει! 

Με διατροφή πώς πας; Προσέχεις που έλεγες; Εγώ θα κάνω εξετάσεις τέλος βδομάδας να δω και σάκχαρο και όλα αυτά

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Θα πάω σίγουρα από βδομάδα που θα είμαι κοντά στις 8 και μετά δεν ξέρω θα μου πει! 

Με διατροφή πώς πας; Προσέχεις που έλεγες; Εγώ θα κάνω εξετάσεις τέλος βδομάδας να δω και σάκχαρο και όλα αυτά

Ουυυυυ τι να σου πω… Μπα δεν προσέχω πολύ πολύ… Μάλλον ήταν ορμονικό στην αρχή προσαρμοζόταν ο οργανισμός στις ορμόνες. Πλέον είναι κομπλέ κ τα πρωινά μου ζάχαρα κ όλα. Σταμάτησα κ να μετριέμαι… Εγώ το χω πει μόνο πότε θα πεθάνω δεν ξέρει ο γιατρός μου…. Το είπε μην ασχολείσαι είναι πάρα πολύ νωρίς καμπύλη στον 6ο..

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Ουυυυυ τι να σου πω… Μπα δεν προσέχω πολύ πολύ… Μάλλον ήταν ορμονικό στην αρχή προσαρμοζόταν ο οργανισμός στις ορμόνες. Πλέον είναι κομπλέ κ τα πρωινά μου ζάχαρα κ όλα. Σταμάτησα κ να μετριέμαι… Εγώ το χω πει μόνο πότε θα πεθάνω δεν ξέρει ο γιατρός μου…. Το είπε μην ασχολείσαι είναι πάρα πολύ νωρίς καμπύλη στον 6ο..

έτσι ναι τέλεια! Άστο για αργότερα αυτό στην καμπύλη ζαχάρου κλπ.. ή αν φανεί κάτι στις αιματολογικές.

Κορίτσια οι υπόλοιπες τι κάνετε, γράψτε μας τα νέα σας!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• K εμένα στην αρχή ζητούσε κάθε φορά..τώρα δεν ζητάει κάθε φορά... αλλά σίγουρα πιο πολύ από πριν. Πριν σχεδόν αναρωτιόμουν αν είχα πλέον γάλα... ήταν μόνο βράδυ ίσως κανένα μεσημέρι κ αυτό λίγο... έτσι για την παρηγοριά. Τώρα ζητάει μεσημέρι βράδυ σίγουρα κ ενδιάμεσα καμια φορά. Πάντως κ να μην ζητήσει όταν θηλάζει ο μικρός είναι μπαστακας κολλημένος πάνω μου δεν ξεκολλάει 😜🤣 που κ γενικά δεν ξεκολλάει αλλά κυρίως όταν τρώει το μωρό..  άσε ναι είναι πολύ μωρό κ αυτός ο καημένος κατσλαβαινω ότι είναι λογικά αυτά που προέκυψαν..  στενοχωριεμαι καμία φορά βέβαια... Κ η αρρώστια μας πήγε λίγο πίσω γιατί έκαναν να βρεθούν 6 μέρες στον ίδιο χώρο οπότε μετσ φτου κ από την αρχή..  Κ στον ύπνο βγάζει αναστάτωση που γενικά ήταν καλός στον ύπνο... τώρα προσπαθούμε κ για το δωμάτιο γιατί συν τοις άλλοις ο μικρός κάνει συνέχεια ήχους κ ετρεμα μην τον ξυπνάει που τον ξυπνουσε κιόλας κάποιες φορές..   οπότε λέω δεν γίνεται πρέπει να γίνει το βήμα για καλό ολων...  Νομίζω κ εγώ ότι είναι υπερβολή να την ξυπνάς αλλά ναι εμπιστευομαστε τον γιατρό μας κ πάμε ανάλογα...  Εδώ θεσσαλονικη μας έχει σαπίσει. . Σήμερα δε το πρωί 6 η ώρα που σηκώθηκα για τάισμα κτλ έριχνε ένα χιόνι τρομερό!!! Όταν δούμε ήλιο 2 3 φορές δλδ ξεμυτιζουμε για καμιά βόλτα γιατί την χρειαζόμαστε όλοι 😜 εσείς; 
    • Η δεύτερη σύλληψη που είχα τον Δεκέμβριο, με πέτυχε στην πιο αγχωτική φάση της ζωής μου ίσως…σε σημείο να μουδιαζω και να χάνω τα λόγια μου με αυτά που είχα να διαχειριστώ τότε. Κι όμως είχα σύλληψη και πιστεύω πως έπαιξε ρόλο πως το άγχος μου είχε «μετατοπιστεί» από το θέμα παιδιού, σε άλλα θέματα. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η θεωρία και πάντα νευριαζα όταν μου έλεγαν «μόλις το βγάλεις από το μυαλό σου θα έρθει» αλλά και στις δύο μου εγκυμοσύνες αυτό συνέβη. Τώρα προσπαθώ να βρω τρόπο να το βγάλω πάλι 😂😂
    • Γενικά κορίτσια @Iris9 και @Nerina μήπως πρέπει να βρούμε τεχνικές για να διώξουμε επιτέλους αυτό το άγχος;  Βέβαια να πω την αλήθεια μια φίλη μου που προσπαθεί κι αυτή για μωρό μου λέει "βρε όλος ο κόσμος έχει άγχος, έχεις δει να μη κάνουν παιδιά; Μόνο σ' εμάς συμβαίνει αυτό;"  @Iris9κι εγώ με τη δουλειά δε ξέρω τι θα κάνω, πολλές ώρες, κούραση, δε πίνω νερό τι άλλο θέλω ...  @Nerinaκαλός βοηθός το chat GPT, αλλά δε μας λέει και κάτι για να μας βοηθήσει ουσιαστικά. Τα λες σωστά πρώτα πρέπει να βάλουμε τον εαυτό μας, το έχω πάρει απόφαση. Θα προσπαθήσω και που ξέρεις μπορεί να τα καταφέρω και να μου δώσω προτεραιότητα. 
    • Θετικός τελικά ο μικρός στον στρεπτοκοκκο. 10 μέρες αντιβίωση και 2 μέρες εγω μου είπε ο γυναικολόγος. Πάλι καλά που τον πήγα αμέσως.
    • Ό,τι δουλειά κι αν κάνεις, είτε δουλευεις για σένα είτε για άλλους... πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας σε κάποιες περιόδους της ζωής μας. Είναι φυσιολογικό να νιώθεις έτσι όταν υπάρχουν τόσα πράγματα να κάνεις και να τρως ελάχιστα αλλά μην το ξεχνάς πρέπει να βάζουμε πάνω από όλα εμάς. Η δουλειά είναι σημαντική, αλλά η προσωπική μας ζωή και η ψυχική μας ηρεμία είναι εξίσου σημαντικά...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...