Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Dimitr.io καλώς ήρθες στο κλαμπ της υπνηλίας. Είναι μια μόνιμη φάση αυτή την τελευταία βδομάδα! Όσο για τα φαγητά που σου μυρίζουν, εγώ δεν έχω ακριβώς αυτό όσο το ότι είναι μόνιμα ανακατεμένο το στομάχι, πεινάω πολυ  αλλά δεν έχω όρεξη να φάω τίποτα. Τρώω όμως γιατί δεν γίνεται! Περίπου μία βδομάδα το νιώθω κι αυτό. Σε ποια βδομάδα είσαι τώρα; 

@Despy εμείς μαζί είμαι πάνω κάτω, Δευτέρα υπέρηχο κι εγώ!! 🙏🏼😍 Όσο για συμπτώματα έτσι πηγαινοέρχονται! 

@Alex280108 τέλεια μεγαλώνει το μικράκι σου 🥰 Μέχρι αυχενική δεν θα ξαναπάς για υπέρηχο; 

Κορίτσια το έχετε ανακοινώσει γενικά; Εγώ μόνο στην αδερφή του συζύγου και ίσως τώρα το σκ σε μια φίλη που είναι κι εκείνη έγκυος. Όταν με το καλό ακούσουμε από βδομάδα καρδούλα και δούμε ότι όλα είναι καλά σκέφτομαι να το πούμε σε γονείς. Λογικά θα διανύω την 7η. Κι από κει και πέρα μόνο σε όποιον νιώθω ότι θέλω να το πω. Τουλάχιστον μέχρι αυχενική. 

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα! Μάλλον θα με κοροι΄δεψετε αλλά χθες το βράδυ όταν πήγα τουαλέτα για πιπί,  είδα στο χαρτάκι κάτι ανεπαίσθητες ροζ σταγονίτσες, που σε άλλη περίπτωση δεν θα τις πρόσεχα καν. Με έπιασε εννοείται πανικός και το είπα στον άντρα μου, ο οποίος θυμήθηκε μετά από λίγο (ω ψύχραιμος νους) ότι είχα φάει λίγα παντ΄ζάρια.

Παρόλα αυτά επειδή έχω σκαλώσει θα πάω μάλλον σήμερα για υπέρηχο, γιατί η Δευτέρα μου φαίνεται πολύ μακριά.....

Εσείς πώς είστε;;;

Δημοσίευση
  στις On 3/4/2025 at 7:08 ΠΜ, ο/η Naty_ είπε:

@Dimitr.io καλώς ήρθες στο κλαμπ της υπνηλίας. Είναι μια μόνιμη φάση αυτή την τελευταία βδομάδα! Όσο για τα φαγητά που σου μυρίζουν, εγώ δεν έχω ακριβώς αυτό όσο το ότι είναι μόνιμα ανακατεμένο το στομάχι, πεινάω πολυ  αλλά δεν έχω όρεξη να φάω τίποτα. Τρώω όμως γιατί δεν γίνεται! Περίπου μία βδομάδα το νιώθω κι αυτό. Σε ποια βδομάδα είσαι τώρα; 

@Despy εμείς μαζί είμαι πάνω κάτω, Δευτέρα υπέρηχο κι εγώ!! 🙏🏼😍 Όσο για συμπτώματα έτσι πηγαινοέρχονται! 

@Alex280108 τέλεια μεγαλώνει το μικράκι σου 🥰 Μέχρι αυχενική δεν θα ξαναπάς για υπέρηχο; 

Κορίτσια το έχετε ανακοινώσει γενικά; Εγώ μόνο στην αδερφή του συζύγου και ίσως τώρα το σκ σε μια φίλη που είναι κι εκείνη έγκυος. Όταν με το καλό ακούσουμε από βδομάδα καρδούλα και δούμε ότι όλα είναι καλά σκέφτομαι να το πούμε σε γονείς. Λογικά θα διανύω την 7η. Κι από κει και πέρα μόνο σε όποιον νιώθω ότι θέλω να το πω. Τουλάχιστον μέχρι αυχενική. 

Expand  

Το έχουμε πει σε πολύ δικούς μας , αλλά χωρίς τυμπανοκρουσίες γιατί είναι πάρα πολύ νωρίς και γενικά έχουμε πει όχι πολλά γλέντια και χαρές μέχρι την αυχενική... Έτσι είμαι κι εγώ πιο ψύχραιμη και χαλαρή ❤️

Δημοσίευση
  στις On 2/4/2025 at 11:56 ΠΜ, ο/η Alex280108 είπε:

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια!!Μπράβο σε όλες,πάνε όλα κατευχην,πολύ χαίρομαι!Εγώ έκανα χθες υπέρηχο,το μωράκι είναι 8+1 και προχωράμε καλα..τέλος του μήνα θα πάμε κ εμείς για αυχενικη,αύριο θα πάρω να κλείσω!!Κ εμενα με ταλαιπωρούν οι ναυτικές παρα πολύ και όλες οι μυρωδιές,δεν μπορώ να φτιάξω τίποτα για φαγητό,είμαι κυρίως ξαπλα όλη μέρα αλλά δεν έχω καθόλου υπνηλία,το αντίθετο μάλιστα,δεν κοιμάμαι..

Expand  

Μπράβο κοριτσάκι μου, δοκίμασε να φας λίγο αποξηραμένο τζίντζερ. Βοηθάει πολύ στο στομάχι γενικά. Εγώ στα δίδυμα είχα απίστευτες καούρες κ μόνο αυτό με βοηθούσε 

στις On 2/4/2025 at 3:32 ΜΜ, ο/η Despy είπε:

Τα ίδια κι εγώ...μόνιμα σαν κατουρημένη 😛 Από την προγεστερόνη είναι κυρίως αφού την βάζουμε κολπικά αλλά έχουμε σίγουρα και κάποια υγράκια μόνες μας.

Υπνηλία έχω κι εγώ αρκετή, άλλες μέρες περισσότερο άλλες λιγότερο. Χασμουριέμαι φουλ

Expand  

Σερβιετακι κορίτσια δεν υπάρχει άλλη λύση..

στις On 2/4/2025 at 4:38 ΜΜ, ο/η Dimitr.io είπε:

Καλησπερα κοριτσια! Ευχομαι να ειστε ολες καλα και να πηγαινουν ολα οπως τα επιθυμείτε! Εγω εχω 3-4 μερες που εχω έντονη υπνηλία και τα φαγητα μου μυριζουν ολα σε βαθμο που δεν το αντεχω. Ευχομαι να περασουν γρηγορα! Εσεις; Σε πια εβδομαδα ειδατε διαφορα όσες εχετε ξαναζήσει την εμπειρια;

Expand  

Μετά την 8η στρώνει το πράγμα σιγά σιγά 

στις On 3/4/2025 at 7:08 ΠΜ, ο/η Naty_ είπε:

Expand  

Εμείς το είχαμε πει μόνο στους δικούς μας. Μετά τον υπέρηχο της Δευτέρας μας είπε ο γιατρός ότι είναι ανακοινώσιμο οπότε ενημέρωσα στο φροντιστήριο για να ξεκινήσει να ψάχνεται ο άνθρωπος γιατί κάνω Γ Λυκείου κ θα έχει θέμα από Νοέμβριο κ στην άλλη δουλειά θα το ανακοινώσω αύριο καθώς θεωρητικά θα μου έκανε πρόσληψη τώρα αλλά δε θέλω. Ξεκινάω κάτι σεμινάρια σε ΚΔΒΜ όπου θα με πάνε σίγουρα ένα δίμηνο κ μπορεί να μου βγάλουν κι άλλο πρόγραμμα μέσα στο καλοκαίρι κ από Σεπτέμβριο με το καλό αναπληρώτρια πάλι..

Δημοσίευση

@annie! μου τώρα είσαι 8η εβδομάδα ε; 

Ωραία καλά κάνεις και το αναφέρεις και στους εργοδότες ναι.. θα σε πάρουν αναπληρώτρια ε; Κάπου κοντά στην περιοχή σου; Γιατί θα σαι και δύο μήνες πριν να γεννήσεις! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!εγώ το ανακοίνωσα στην δουλειά απτην πρώτη στιγμή ότι θα έκανα εξωσωματική και δόξα τω Θεό με στήριξαν όλοι,λοιπόν για όσες βάζετε κολπικά προγεστερόνη θα σας πω την πάτεντα μου για να μην παιδευεστε με τα δάχτυλα,μέσα στην κρέμα vasclor έχει αυτά τα διαφανή λευκά πλαστικά τον εφαρμογέα που βάζουμε την κρέμα και μετά το βάζουμε στον κόλπο,Ε λοιπόν εγώ σφηνωνω το ουτροτζεσταν στον εφαρμογέα το βάζω στον κόλπο κάνω και ένα κλαξ το πλαστικό που προεξέχει για να απελευθερωθεί απτό πλαστικό και μετά το πλένω με καυτό νερό και σαπούνι για επόμενη χρήση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και από άλλη κρέμα τον εφαρμογέα ,απλα εμένα με βόλεψε της vasclor,αυτά από εμένα 

Δημοσίευση

@Naty_ δεν θα ξαναπάω για υπέρηχο μέχρι τότε,δεν μου είναι εύκολο γιατί το σκέφτομαι συνέχεια αλλά ίσως είναι καλύτερα για να το πιστέψω κ εγώ κ να νιώθω πιο ηρεμη.

@annie! θα το έχω στο νου μου για το τζιντζερ αλλα μέχρι στιγμής με τις φρυγανιές κατι κάνω

εμείς το έχουμε πει στις οικογένειες μας γιατι γνώριζαν για την εξωσωματικη όπως κ στη δουλειά μου όπου κ αυτοί ήταν ενήμεροι κ παίρνω αναρρωτικες

Δημοσίευση
  στις On 3/4/2025 at 9:36 ΠΜ, ο/η Naty_ είπε:

@annie! μου τώρα είσαι 8η εβδομάδα ε; 

Ωραία καλά κάνεις και το αναφέρεις και στους εργοδότες ναι.. θα σε πάρουν αναπληρώτρια ε; Κάπου κοντά στην περιοχή σου; Γιατί θα σαι και δύο μήνες πριν να γεννήσεις! 

Expand  

Ναι αναπληρώτρια μόνο φέτος δεν δούλεψα, κοιτα Θεσσαλονίκη είμαι κ σκέφτομαι να δηλώσω του χρόνου σχεδόν όλη τη βόρεια Ελλάδα (αν κ Β Θεσσαλονίκης ή Χαλκιδική θα με πάρουν από Α φάση κατά 99%) για 10 μέρες θα πάω κ μετά βγαίνω άδεια κυήσεως αγάπη. Οπότε όπου κ να με πάρουν για 10 μέρες θα είναι… 8+ βάσει υπερήχου σχεδόν 9….😱😱😱 Εσύ αγαπημένη Δευτέρα έχεις γιατρό ;;;

Δημοσίευση
  στις On 3/4/2025 at 10:24 ΠΜ, ο/η annie! είπε:

Ναι αναπληρώτρια μόνο φέτος δεν δούλεψα, κοιτα Θεσσαλονίκη είμαι κ σκέφτομαι να δηλώσω του χρόνου σχεδόν όλη τη βόρεια Ελλάδα (αν κ Β Θεσσαλονίκης ή Χαλκιδική θα με πάρουν από Α φάση κατά 99%) για 10 μέρες θα πάω κ μετά βγαίνω άδεια κυήσεως αγάπη. Οπότε όπου κ να με πάρουν για 10 μέρες θα είναι… 8+ βάσει υπερήχου σχεδόν 9….😱😱😱 Εσύ αγαπημένη Δευτέρα έχεις γιατρό ;;;

Expand  

Ααα σούπερ τότε 10 μέρες δεν είναι τίποτα! Περνάει ο καιρός, αργά και βασανιστικά θα έλεγα, αλλά περνάει! 

Σχεδόν 9 πηγές! Εγώ ναι Δευτέρα και ανυπομονώ! Νιώθω σαν άρρωστη πάντως αυτό το σπορί μπήκε δυναμικά, εύχομαι να πάνε όλα υπέροχα 🌈🙏🏼😍

Δημοσίευση
  στις On 3/4/2025 at 10:31 ΠΜ, ο/η Naty_ είπε:

Ααα σούπερ τότε 10 μέρες δεν είναι τίποτα! Περνάει ο καιρός, αργά και βασανιστικά θα έλεγα, αλλά περνάει! 

Σχεδόν 9 πηγές! Εγώ ναι Δευτέρα και ανυπομονώ! Νιώθω σαν άρρωστη πάντως αυτό το σπορί μπήκε δυναμικά, εύχομαι να πάνε όλα υπέροχα 🌈🙏🏼😍

Expand  

Το πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου αυτή τη φορά!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια!

@Despy εννοείται ότι το παντζάρι κάνει ροζ τα ούρα! Πηγές για υπερηχο τελικα;;

@terminator εγω πλένω πολύ καλά τα χέρια μου πριν να βάλω ουτροτζεσταν. Η γιατρός μου είπε ότι από την προγεστερόνη είναι το τσούξιμο που νιώθω κάποιες φορές και αν θέλω να βάζω vasclor αλλά διάβασα διάφορα και ψιλοφοβαμαι οπότε συνεχίζω με ουτρο και βλέποντας! Φαντάζομαι δεν θα παίρνουμε και για όλους τους μήνες. 

Δημοσίευση
  στις πριν 8 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

@Naty_ Vasclor έπαιρνα εγώ από την αρχή της εγκυμοσύνης, δεν μου έδωσε ποτέ utrogestan ο γιατρός. Τι έχεις διαβάσει τα τη Vascol και σε φοβίζει τόσο;;

Expand  

Ότι προκαλεί λίγα καφέ, πολλές κοπέλες δηλαδή το ανέφεραν. Εσύ ήσουν οκ ; 

Δημοσίευση

Σε άλλα νέα κορίτσια, δεν ξέρω αν το χει πάθει καμία σας, εγώ το είχα πάθει και στην προηγούμενη πάνω κάτω ίδιες βδομάδες με τώρα, είναι σαν να έχω στον ύπνο μου οργασμό ακούσιο και ξυπνάω απότομα και νιώθω συσπάσεις στη μήτρα. Γενικά συμβαίνει στην εγκυμοσύνη επειδή αυξάνεται η ροή του αίματος, αλλά τρομάζω το έπαθα δύο φορές και δεν θέλω ξανά! Αν δεν ήμουν έγκυος θα το απολαμβανα 😅 Μάλλον η έλλειψη επίσης επαφής μου έχει κοστίσει! 

Δημοσίευση
  στις πριν 8 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Ότι προκαλεί λίγα καφέ, πολλές κοπέλες δηλαδή το ανέφεραν. Εσύ ήσουν οκ ; 

Expand  

Μμμμμ ναι προκαλεί... το παρατήρησα κι εγώ αυτό.. κάθε φορά που την έβαζα υπήρχε στο πλαστικό κατά την έξοδο καφέ.. και έλεγα "γαμώτο τι γίνετε;" μου έδινε την εντύπωση ότι έχω αίμα.. δεν ξέρω αν ήταν αίμα βασικά, μιας και είχα την αιμορραγία αργότερα, αλλά ναι, ισχύει αυτό που λες. 
Με το utrogestan δεν είναι έτσι; Μήπως αυτό όμως το παίρνεις περισσότερες φορές μέσα στη μέρα; 

Δημοσίευση
  στις πριν 7 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Μμμμμ ναι προκαλεί... το παρατήρησα κι εγώ αυτό.. κάθε φορά που την έβαζα υπήρχε στο πλαστικό κατά την έξοδο καφέ.. και έλεγα "γαμώτο τι γίνετε;" μου έδινε την εντύπωση ότι έχω αίμα.. δεν ξέρω αν ήταν αίμα βασικά, μιας και είχα την αιμορραγία αργότερα, αλλά ναι, ισχύει αυτό που λες. 
Με το utrogestan δεν είναι έτσι; Μήπως αυτό όμως το παίρνεις περισσότερες φορές μέσα στη μέρα; 

Expand  

Ορίστε άλλη μια που το επιβεβαιώνει χαχα 

Όχι το utrogestan είναι κάψουλα στην ουσία που είτε πίνεται είτε από τον κόλπο. Ανάλογα, εγώ παίρνω 1 φορά/μέρα. Τελοσπαντων, θα φανεί! Έτσι κι αλλιώς όλα αυτά που πίνουμε και βάζουμε δεν είναι ο,τι πιο ευχάριστο για το σώμα. 

Δημοσίευση
  στις On 3/4/2025 at 9:00 ΠΜ, ο/η Despy είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Μάλλον θα με κοροι΄δεψετε αλλά χθες το βράδυ όταν πήγα τουαλέτα για πιπί,  είδα στο χαρτάκι κάτι ανεπαίσθητες ροζ σταγονίτσες, που σε άλλη περίπτωση δεν θα τις πρόσεχα καν. Με έπιασε εννοείται πανικός και το είπα στον άντρα μου, ο οποίος θυμήθηκε μετά από λίγο (ω ψύχραιμος νους) ότι είχα φάει λίγα παντ΄ζάρια.

Παρόλα αυτά επειδή έχω σκαλώσει θα πάω μάλλον σήμερα για υπέρηχο, γιατί η Δευτέρα μου φαίνεται πολύ μακριά.....

Εσείς πώς είστε;;;

Expand  

Λογικό κοριτσάκι μου να αγχωθείς!!! Βέβαια από τα παντζάρια είναι… Αλλά κ να μην είναι με λίγα καφέ κ λίγα ροζ δεν γίνεται κάτι μην ανησυχείς. Εγώ στα δίδυμα είχα συνέχεια μέχρι τον 4ο κ έκανα κ 2 γερές αιμορραγίες. Παρόλα αυτά όλα πήγαν καλά κ τώρα είναι 4 χρόνων τα τερατάκια μου!!! Πήγες τελικά γιατρό ;;

στις On 3/4/2025 at 10:08 ΠΜ, ο/η Alex280108 είπε:

@Naty_ δεν θα ξαναπάω για υπέρηχο μέχρι τότε,δεν μου είναι εύκολο γιατί το σκέφτομαι συνέχεια αλλά ίσως είναι καλύτερα για να το πιστέψω κ εγώ κ να νιώθω πιο ηρεμη.

@annie! θα το έχω στο νου μου για το τζιντζερ αλλα μέχρι στιγμής με τις φρυγανιές κατι κάνω

εμείς το έχουμε πει στις οικογένειες μας γιατι γνώριζαν για την εξωσωματικη όπως κ στη δουλειά μου όπου κ αυτοί ήταν ενήμεροι κ παίρνω αναρρωτικες

Expand  

Μια χαρά!!

στις πριν 8 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Σε άλλα νέα κορίτσια, δεν ξέρω αν το χει πάθει καμία σας, εγώ το είχα πάθει και στην προηγούμενη πάνω κάτω ίδιες βδομάδες με τώρα, είναι σαν να έχω στον ύπνο μου οργασμό ακούσιο και ξυπνάω απότομα και νιώθω συσπάσεις στη μήτρα. Γενικά συμβαίνει στην εγκυμοσύνη επειδή αυξάνεται η ροή του αίματος, αλλά τρομάζω το έπαθα δύο φορές και δεν θέλω ξανά! Αν δεν ήμουν έγκυος θα το απολαμβανα 😅 Μάλλον η έλλειψη επίσης επαφής μου έχει κοστίσει! 

Expand  

Δε σας αφήνει επαφές ακόμα ε; 

Δημοσίευση
  στις πριν 6 ώρες, ο/η annie! είπε:

Λογικό κοριτσάκι μου να αγχωθείς!!! Βέβαια από τα παντζάρια είναι… Αλλά κ να μην είναι με λίγα καφέ κ λίγα ροζ δεν γίνεται κάτι μην ανησυχείς. Εγώ στα δίδυμα είχα συνέχεια μέχρι τον 4ο κ έκανα κ 2 γερές αιμορραγίες. Παρόλα αυτά όλα πήγαν καλά κ τώρα είναι 4 χρόνων τα τερατάκια μου!!! Πήγες τελικά γιατρό ;;

Μια χαρά!!

Δε σας αφήνει επαφές ακόμα ε; 

Expand  

Όχι μωρέ με το ιστορικό που έχω πιστεύω από 2ο τρίμηνο και μετά θα μας δώσει οκ. Αλλά κι ο σύζυγος ούτε καν δεν θέλει φοβάται κι εγώ να πω την αλήθεια ειδικά τώρα στην αρχή. Εσας σας είπε μπορείτε; 

Δημοσίευση
  στις πριν 6 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Όχι μωρέ με το ιστορικό που έχω πιστεύω από 2ο τρίμηνο και μετά θα μας δώσει οκ. Αλλά κι ο σύζυγος ούτε καν δεν θέλει φοβάται κι εγώ να πω την αλήθεια ειδικά τώρα στην αρχή. Εσας σας είπε μπορείτε; 

Expand  

Ναι μας έδωσε το οκ!!! Οχι ότι έχω όρεξη🤣🤣🤣 Μια φορά ψιλό κάναμε αλλά κ αυτό στο πολύ χαλαρό. Φοβάται κ ο άντρας μου κ εγώ… Στα δίδυμα δεν μας άφηνε. Βέβαια είχα κ αίμα σχεδόν συνέχεια. Αντε φίλη πλησιάζει η Δευτέρα!!! Πως αισθάνεσαι ;;

Δημοσίευση

Ναι μας έδωσε το οκ!!! Οχι ότι έχω όρεξη🤣🤣🤣 Μια φορά ψιλό κάναμε αλλά κ αυτό στο πολύ χαλαρό. Φοβάται κ ο άντρας μου κ εγώ… Στα δίδυμα δεν μας άφηνε. Βέβαια είχα κ αίμα σχεδόν συνέχεια. Αντε φίλη πλησιάζει η Δευτέρα!!! Πως αισθάνεσαι ;;

Expand  

Θέλω πολύ να έρθει η Δευτέρα να δούμε πώς πάει!! 

Εσύ πως είσαι, πως νιώθεις;; 

Δημοσίευση

Θέλω πολύ να έρθει η Δευτέρα να δούμε πώς πάει!! 

Εσύ πως είσαι, πως νιώθεις;; 

Expand  

Καλά είμαι, έχει 2 μέρες που επανήλθαν οι αϋπνίες κ ξυπνάω με τις κότες…😢 Σήμερα σηκώθηκα από τις 05.00… Το καλό είναι ότι 06:00 ξύπνησε ο Δημητράκος μου κ τον πήρα στην κρεβατοκάμαρα να τον κοιμησω κ κοιμήθηκα κ γω μέχρι τις 08:00 που ξύπνησε η μικρή…🤣🤣🤣 Κατα τα άλλα καλά, φουσκώνω φίλη!!!!😱😱😱 Πέταξε καμμιά άλλη κοιλιτσα ή μόνο εγώ;;;

Δημοσίευση

Καλά είμαι, έχει 2 μέρες που επανήλθαν οι αϋπνίες κ ξυπνάω με τις κότες…😢 Σήμερα σηκώθηκα από τις 05.00… Το καλό είναι ότι 06:00 ξύπνησε ο Δημητράκος μου κ τον πήρα στην κρεβατοκάμαρα να τον κοιμησω κ κοιμήθηκα κ γω μέχρι τις 08:00 που ξύπνησε η μικρή…🤣🤣🤣 Κατα τα άλλα καλά, φουσκώνω φίλη!!!!😱😱😱 Πέταξε καμμιά άλλη κοιλιτσα ή μόνο εγώ;;;

Expand  

Ωωω αλήθεια;; Καλά κι εγώ ήδη άρχισα να πρηζομαι κοιλιά, ειδικά το βράδυ αλλά είναι από το πρήξιμο των ορμονών. Γιατί ούτε πολύ φαι τρώω με τη ναυτία. 

Άντε αγάπη άντε να περνάνε οι μέρες να μπούμε στο 2ο να φουσκωσουμε και να ηρεμήσουμε λίγο (θέλω να πιστεύω) 😆😆 

Δημοσίευση

Ωωω αλήθεια;; Καλά κι εγώ ήδη άρχισα να πρηζομαι κοιλιά, ειδικά το βράδυ αλλά είναι από το πρήξιμο των ορμονών. Γιατί ούτε πολύ φαι τρώω με τη ναυτία. 

Άντε αγάπη άντε να περνάνε οι μέρες να μπούμε στο 2ο να φουσκωσουμε και να ηρεμήσουμε λίγο (θέλω να πιστεύω) 😆😆 

Expand  

Προφανώς κ είναι πρήξιμο αλλά υπάρχει🤣🤣🤣 Να περάσει η αυχενική να ηρεμήσουμε κοριτσάκι μου!!! Όλες βασικά..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 31 αλλά τα έχω όλα χαμηλά και φεριτίνη και όλα. Μου είπε καλύτερο από το να πάρω δεύτερο σίδηρο, μιας και έχω θέμα με το στομάχι ανεξαρτήτως εγκυμοσύνης, με επιδείνωση τώρα! Πρώτη φορά θα κάνω. Αντε να δούμε. Μου είπε θα κόψω το σίδηρο έως να γεννήσω, καθώς δεν τον χρειάζομαι μετά από αυτό. Αλλά ξέχασα να την ρωτήσω για το μαγνήσιο. Πάντως έχω ραντεβού στο νοσοκομείο την μεγάλη εβδομάδα, οπότε θα ρωτήσω τον εκεί γιατρό. Πια θα με παρακολουθούν στο νοσοκομείο μιας και φθάσαμε στην 33η εβδομάδα σχεδόν! Κατα τα άλλα νομίζω σχεδόν τα ετοίμασα όλα. Πλυντήρια σίδερο ήθελα και κάποια αναλώσιμα που έκανα παραγγελία και έμειναν μόνο να πάρω κανένα αφρόλουτρο και λαδάκι για το μωρό.   
    • Αυτό με την ώρα στο κομμωτήριο το σκέφτηκα και εγώ. Οπως και μην βγάλω αλλεργία😂 Τελικά κάνουμε πολλές διάφορες κορυφαίες σκέψεις!
    • Ξεκίνησε να μου κοιμάται 11ωρο όταν βάλαμε κ το μεσημεριανό, όπου τρώει περίπου 270 γραμμάρια. Μόνο σε εμένα δεν κοιμάται πάνω μου και το προσπάθησα πάρα πολύ. Να φανταστείς τη μέρα δεν κοιμάται μόνος του όπως το βράδυ. Θέλει λίγο κούνημα. Τον κουνούσα για λίγο με ρυθμικό "σσσσσσ" κ τον φιλάω πάντα δίπλα στο μάτι του για να δω αν όντως κοιμάται. Αν δεν ανοίξει τα μάτια τον ξαπλώνω στο κέντρο του κρεβατιού κ ξαπλώνω δίπλα του κ μου κρατάει το δάχτυλο. Τον πρώτο καιρό δεν κοιμόταν πάνω από πέντε λεπτά και μετά σιγά σιγά άρχισε να αυξάνει το χρόνο, γιατί συνειδητοποίησε ότι δεν πρόκειται να τον πάρω αγκαλιά για να κοιμηθεί πάνω μου. Απλά μου μείωσε την ώρα που κοιμάται τη μέρα. Στην αγκαλιά μου κοιμόταν πάνω από ώρα. Κι αν δω ότι πάει να ξυπνήσει ξανά κάνω το ρυθμικό "σσσσσσ" για να κλείσει τα μάτια του κι ένα ελαφρύ χτυπηματακι στον πωπω σαν να κουνιέται λίγο.  Στην αρχή όταν ανεβαίνει το δόντι σπρώχνει και το ούλο μαζί κι αυτό πονάω, πρέπει να βγει το δόντι έξω από το ούλο. Αν βάλεις το δάχτυλό σου στο δόντι θα πρέπει να πιάνεις μυτακι! Δοκίμασέ την να το φάει κρύο. Εγώ κατάλαβα ότι τον ενοχλεί όταν μια μέρα πάλευα να τον ταΐσω το ζεστό φαγητό κι έπρεπε να φύγω για δουλειά. Είχαμε σαράντα λεπτά παλεύαμε κ ήταν η πεθερά μου κ της λέω αφήστε τον κανένα δεκάλεπτο να κρυώσει το φαγητό και δώστε το μετά. Κ μου στέλνει μήνυμα ότι το έφαγε όλο. Έτσι από εκείνη τη μέρα δεν αφήνει τίποτα  Όσο για τον ατμομαγειρα βολεύει μόνο στο ότι γυρνάς έναν διακόπτη και περιμένεις να κλείσει μόνος του στον χρόνο που τον ρυθμισες! Κι ότι μπορω να βάλω στη χύτρα το δικό μας φαγητό.
    • Ναι κορίτσι μο @Sia A έστειλα να ρωτήσω για το ποτε θα πρέπει να το κλείσω είπα ότι βάση εξετάσεων θα μπορούμε από μέσα Ιουνίου και μετά κ αυτοί μου έκλεισαν ραντεβού για 20 Ιουνίου. Μακάρι να μην χρειαστεί αλλά καλύτερα να είμαστε έτοιμοι από τα διαδικαστικά και βλέπουμε!! @melitiniღ @annie! Σας ευχαριστώ κορίτσια άρα όντως γίνεται εξ αποστάσεως καλύτερα έτσι.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...