Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@annie! μου τι ώρα θα πάτε αύριο; 

Εμενα σήμερα το στομάχι δεν είναι τόσο χάλια όσο χθες και σκέφτομαι διάφορα, άλλα μετά το εκλογικευω κάπως και ηρεμώ. 

Κοιτα αν εξαιρέσεις το στήθος τα υπόλοιπα συμπτώματα εμένα πάνε κ έρχονται. Οι μυρωδιές πχ δε μ ενοχλούσαν τις τελευταίες 2 βδομάδες, κ βάζω πλυντήριο το πρωί κ με πιάνει μια αναγούλα άλλο πράγμα… Μετά μου πέρασε… Το στήθος σήμερα τούμπανο.. Κ έχω πολλά υγρά περισσότερα απ ότι είχα. 19.30… 

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια 5+2 εδώ έμαθα πολύ νωρίς την εγκυμοσύνη πριν την καθυστέρηση και νιώθω ότι δεν περνάει ο καιρός να πάω για υπέρηχο. Έχω ραντεβού την Πέμπτη και περιμένω. Από σήμερα έχει ξεκινήσει λίγο η ναυτία και νιώθω πτώμα βέβαια λογικό με ένα Ταρζάν 18 μηνών στο σπίτι να τρέχει όλη μέρα . Μας εύχομαι μια καλή εγκυμοσύνη σε όλες 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

@Naty_ πότε έχεις ξανά υπέρηχο αγάπη ;

Την Δευτέρα 7/4! 

Να ρωτήσω 5+3 που με έβγαλε τις προάλλες και είδαμε μόνο σάκο και ότι αρχίζει να δημιουργείται λεκιθικος είναι νορμάλ; Θα έπρεπε να έχουμε ήδη δει εμβρυο και να ακούσουμε καρδιά; 

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Την Δευτέρα 7/4! 

Να ρωτήσω 5+3 που με έβγαλε τις προάλλες και είδαμε μόνο σάκο και ότι αρχίζει να δημιουργείται λεκιθικος είναι νορμάλ; Θα έπρεπε να έχουμε ήδη δει εμβρυο και να ακούσουμε καρδιά; 

Φυσιολογικό είναι!! Τι καρδιά ρε συ;;; Εμένα που μ έβγαλε 6+1 έβλεπε την καρδούλα να πάλλεται αλλά δεν ακούσαμε τίποτα… Εγώ δεν την έβλεπα ούτε καν… Στα δίδυμα 5+5 μόνο κουκίδες είδαμε…

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου, τι κάνετε;;; Εχθές πήγα για υπέρηχο, όλα καλά ακούσαμε καρδούλα!! Το μικράκι τα πάει τέλεια.. Τώρα κατευθείαν αυχενική. Του είπα να με δει κ στο ενδιάμεσο κ μου λέει δεν υπάρχει κανένας λόγος. Κλείσαμε 8η εβδομάδα κ οι πιθανότητες αποβολής είναι κάτω από 1%.. Τεσπα, θα πάρω σήμερα να κλείσω για αυχενική. Απ ότι φαίνεται μετά την αυχενική θα κάνουμε περίδεση. Είχα κάνει στα δίδυμα περίδεση διάσωσης στο 6ο γιατί ο τράχηλος είχε μειωθεί τραγικά κ είχε ανοίξει, έκανα κ πριν 1,5 χρόνο επέμβαση (loop ) τραχήλου οπότε για να είμαστε ήσυχοι μάλλον θα πάμε προληπτικά να την κάνουμε. Εσείς τα νέα σας;; 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, τι κάνετε;;; Εχθές πήγα για υπέρηχο, όλα καλά ακούσαμε καρδούλα!! Το μικράκι τα πάει τέλεια.. Τώρα κατευθείαν αυχενική. Του είπα να με δει κ στο ενδιάμεσο κ μου λέει δεν υπάρχει κανένας λόγος. Κλείσαμε 8η εβδομάδα κ οι πιθανότητες αποβολής είναι κάτω από 1%.. Τεσπα, θα πάρω σήμερα να κλείσω για αυχενική. Απ ότι φαίνεται μετά την αυχενική θα κάνουμε περίδεση. Είχα κάνει στα δίδυμα περίδεση διάσωσης στο 6ο γιατί ο τράχηλος είχε μειωθεί τραγικά κ είχε ανοίξει, έκανα κ πριν 1,5 χρόνο επέμβαση (loop ) τραχήλου οπότε για να είμαστε ήσυχοι μάλλον θα πάμε προληπτικά να την κάνουμε. Εσείς τα νέα σας;; 

Καλημέρα καλό μήνα κι από δω ! Πολύ ωραία τα νέα σου κορίτσι μου, το μικράκι μεγαλώνει υγιές και δυνατό 🙏🏼 όσο για την περίδεση ναι αν χρειάζεται να κάνεις να είσαι ασφαλης. Εγώ δεν ξέρω αν θα άντεχα 1 μήνα μεχρι αυχενική 😄 

Σε άλλα νεα εδώ, πάνω κάτω τα ίδια υπνηλία, αϋπνία, νύστα κούραση, πείνα, ελαφρώς ανακατεμένο στομαχι. 

Βλέπω πολλούς εφιάλτες είναι η αλήθεια χθες βράδυ έβλεπα ότι είχα αίμα και φρικαρα! Μάλλον βγαίνουν όλοι οι φόβοι μου, αλλά γενικά πολύ έντονα και χαζα όνειρα. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα καλό μήνα κι από δω ! Πολύ ωραία τα νέα σου κορίτσι μου, το μικράκι μεγαλώνει υγιές και δυνατό 🙏🏼 όσο για την περίδεση ναι αν χρειάζεται να κάνεις να είσαι ασφαλης. Εγώ δεν ξέρω αν θα άντεχα 1 μήνα μεχρι αυχενική 😄 

Σε άλλα νεα εδώ, πάνω κάτω τα ίδια υπνηλία, αϋπνία, νύστα κούραση, πείνα, ελαφρώς ανακατεμένο στομαχι. 

Βλέπω πολλούς εφιάλτες είναι η αλήθεια χθες βράδυ έβλεπα ότι είχα αίμα και φρικαρα! Μάλλον βγαίνουν όλοι οι φόβοι μου, αλλά γενικά πολύ έντονα και χαζα όνειρα. 

Θα την κάνουμε για να είμαστε ήσυχοι δεν το συζητώ. Δε ρισκάρω, έχω κ τα δίδυμα κ δεν έχω τη δυνατότητα, δεν μπορώ με τίποτα αν πάλι έχουμε ανεπάρκεια τραχήλου στον 6ο να τη βγάλω καναπέ… Εγώ με το που έκλεισα την 7η εβδομάδα ξεκίνησα να κοιμάμαι καλύτερα !!! Πλησιάζεις φίληηηηη

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Θα την κάνουμε για να είμαστε ήσυχοι δεν το συζητώ. Δε ρισκάρω, έχω κ τα δίδυμα κ δεν έχω τη δυνατότητα, δεν μπορώ με τίποτα αν πάλι έχουμε ανεπάρκεια τραχήλου στον 6ο να τη βγάλω καναπέ… Εγώ με το που έκλεισα την 7η εβδομάδα ξεκίνησα να κοιμάμαι καλύτερα !!! Πλησιάζεις φίληηηηη

Αχ ναιιι!! Αμήν 🙏🏼🙏🏼 

Αναγουλες και τέτοια πέρασαν; 

Κορίτσια οι υπόλοιπες πως είστε; Γράψτε μας τα νέα σας! 

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Αχ ναιιι!! Αμήν 🙏🏼🙏🏼 

Ναι ναι!!! Καλά δεν είχα κ τίποτα τραγικό μ ενοχλούσαν οι μυρωδιές. Προχθές μόνο που έβαζα πλυντήρια με πείραξε λίγο η μυρωδιά από τη σκόνη πλυντήριου που αλλά αυτό ήταν.. Ούτε στα δίδυμα είχα τέτοια πολλά πολλά.. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Ναι ναι!!! Καλά δεν είχα κ τίποτα τραγικό μ ενοχλούσαν οι μυρωδιές. Προχθές μόνο που έβαζα πλυντήρια με πείραξε λίγο η μυρωδιά από τη σκόνη πλυντήριου που αλλά αυτό ήταν.. Ούτε στα δίδυμα είχα τέτοια πολλά πολλά.. 

Ωραία γιατί διαβάζω για εμετούς και ναυτίες πολλές και αναρωτιέμαι σε μενα ειναι σχετικά light. Πάντως και τα τραβήγματα που έχω είναι ήπια σχετικά. Η κούραση και η νύστα ίσως είναι τα πιο έντονα σε μένα. Το στήθος επίσης μια φουσκώνει μια όχι τόσο και πονάει μια λιγότερο μια περισσότερο.  

Έκλεισες τελικά για αυχενική;  

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ωραία γιατί διαβάζω για εμετούς και ναυτίες πολλές και αναρωτιέμαι σε μενα ειναι σχετικά light. Πάντως και τα τραβήγματα που έχω είναι ήπια σχετικά. Η κούραση και η νύστα ίσως είναι τα πιο έντονα σε μένα. Το στήθος επίσης μια φουσκώνει μια όχι τόσο και πονάει μια λιγότερο μια περισσότερο.  

Έκλεισες τελικά για αυχενική;  

Κοίτα η έντονη υπνηλία που είχα πέρασε, έχει καμμιά βδομάδα περίπου.. Το στήθος ήταν μία έτσι μία αλλιώς μέχρι προχθές όπου πρήστηκε κι άλλο και έψαχνα πως να το βολέψω στον ύπνο γιατί δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τον πόνο... Κάθε κοπέλα αντιδράει διαφορετικά στις ορμόνες της εγκυμοσύνης. Εγώ δεν περίμενα να έχω έντονα συμπτώματα, εδώ στα δίδυμα δεν είχα τώρα που είναι κι ένα;;; 05/05 έκλεισα αυχενική!!!!!

Δημοσίευση
στις On 29/3/2025 at 9:13 ΜΜ, ο/η Naty_ είπε:

Από πότε σε "χτύπησε" η ναυτία κορίτσι; 

Εγώ δεν έχω έντονη, δεν ξέρω αν θα έρθει ποτέ αλλά έχω μόνιμα καπως ανακατεμένο και βαρύ στομάχι και ταυτόχρονα άπειρη πείνα και όταν τρώω φουσκώνω αμέσως.

Πολύβιταμίνες δεν παίρνω, ρώτα το γιατρό σου μήπως προτείνει κάτι. Υπέρηχο ποτέ έχεις; 

Τέλεια!! Σίγουρα θα δείτε σάκο και αν είσαι 6+ ίσως και καρδούλα. Με το καλό!! 

Καλησπέρα! πήγα χθες 6 + 1 και είδαμε εμβρυάκι και καρδούλα να πάλλεται !!! Σύμφωνα με τον υπέρηχο χθες ημουν 5 + 5 αλλά είναι λογικό γιατί στην πραγματικότητα έχω κύκλο 30 και όχι 28

Ουφ...

Δημοσίευση

Αχ ναιιι!! Αμήν 🙏🏼🙏🏼 

Τελευταίες μέρες έχω ναυτία χωρίς εμετό, υπνηλία, τραβήγματα χαμηλά και κάποιους εφιάλτες. Το στήθος κάποιες μέρες ξεπρήζεται εντελώς εκτός από τις θηλές που είναι πάντα ελαφρώς ερεθισμένες. Όποιες δεν έχουν ιδιαίτερα συμπτώματα όμως να μην ανησυχούν. Το λέω γιατί εγώ ήμουν κολλημένη με αυτό και ο γιατρός ήταν ξεκάθαρος. Δεν έχει σημασία ❤️ 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!Αnnie να σου ζήσουν τα διδυμακια και μετά το καλό το μωράκι σας!!Νaty υπομονή με τις ανάγουλες και τους εμετούς κάποια στιγμή θα καταλαγιάσει όλο αυτό όπως και οι εφιάλτες είχα κι εγώ βασικά ακόμη βλέπω είναι απτις ορμόνες μην ανησυχείς,λοιπόν πήγα και εγώ εχθές κάναμε τον υπέρηχο και είδαμε το μωράκι όλα καλά μου έφυγε όλο το άγχος,μου δίνει ΠΗΤ 30 Οκτωβρίου, έκλεισα για αυχενική στις 22 του μήνα,σήμερα είμαι 9+4 ,έχω φυσικά ακόμη λίγες ανάγουλες αλλά όχι συνέχεια,η γιατρός μου είπε να κάνω μικρά γεύματα και να μην τρώω υπερβολικά πολύ την κάθε φορά γιατί μετά με πιάνει ταχυκαρδία αυτά από εμένα!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Αχ ναιιι!! Αμήν 🙏🏼🙏🏼 

Γεια σας κορίτσια 5+4 εδώ έμαθα πολύ νωρίς την εγκυμοσύνη πριν την καθυστέρηση και νιώθω ότι δεν περνάει ο καιρός να πάω για υπέρηχο. Έχω ραντεβού την Πέμπτη και περιμένω. Από σήμερα έχει ξεκινήσει λίγο η ναυτία και νιώθω πτώμα βέβαια λογικό με ένα Ταρζάν 18 μηνών στο σπίτι να τρέχει όλη μέρα . Μας εύχομαι μια καλή εγκυμοσύνη σε όλες 

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Γεια σας κορίτσια 5+4 εδώ έμαθα πολύ νωρίς την εγκυμοσύνη πριν την καθυστέρηση και νιώθω ότι δεν περνάει ο καιρός να πάω για υπέρηχο. Έχω ραντεβού την Πέμπτη και περιμένω. Από σήμερα έχει ξεκινήσει λίγο η ναυτία και νιώθω πτώμα βέβαια λογικό με ένα Ταρζάν 18 μηνών στο σπίτι να τρέχει όλη μέρα . Μας εύχομαι μια καλή εγκυμοσύνη σε όλες 

στις πριν 19 ώρες, ο/η terminator είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!Αnnie να σου ζήσουν τα διδυμακια και μετά το καλό το μωράκι σας!!Νaty υπομονή με τις ανάγουλες και τους εμετούς κάποια στιγμή θα καταλαγιάσει όλο αυτό όπως και οι εφιάλτες είχα κι εγώ βασικά ακόμη βλέπω είναι απτις ορμόνες μην ανησυχείς,λοιπόν πήγα και εγώ εχθές κάναμε τον υπέρηχο και είδαμε το μωράκι όλα καλά μου έφυγε όλο το άγχος,μου δίνει ΠΗΤ 30 Οκτωβρίου, έκλεισα για αυχενική στις 22 του μήνα,σήμερα είμαι 9+4 ,έχω φυσικά ακόμη λίγες ανάγουλες αλλά όχι συνέχεια,η γιατρός μου είπε να κάνω μικρά γεύματα και να μην τρώω υπερβολικά πολύ την κάθε φορά γιατί μετά με πιάνει ταχυκαρδία αυτά από εμένα!!

στις πριν 21 ώρες, ο/η Despy είπε:

Τελευταίες μέρες έχω ναυτία χωρίς εμετό, υπνηλία, τραβήγματα χαμηλά και κάποιους εφιάλτες. Το στήθος κάποιες μέρες ξεπρήζεται εντελώς εκτός από τις θηλές που είναι πάντα ελαφρώς ερεθισμένες. Όποιες δεν έχουν ιδιαίτερα συμπτώματα όμως να μην ανησυχούν. Το λέω γιατί εγώ ήμουν κολλημένη με αυτό και ο γιατρός ήταν ξεκάθαρος. Δεν έχει σημασία ❤️ 

στις πριν 21 ώρες, ο/η Despy είπε:

Καλησπέρα! πήγα χθες 6 + 1 και είδαμε εμβρυάκι και καρδούλα να πάλλεται !!! Σύμφωνα με τον υπέρηχο χθες ημουν 5 + 5 αλλά είναι λογικό γιατί στην πραγματικότητα έχω κύκλο 30 και όχι 28

Ουφ...

Καλημέρα κορίτσια! Τέλεια τα νέα σας, άλλες λίγο πριν λίγο μετά, σημασία έχει ότι τα σποράκια είναι εκεί γερά και μεγαλώνουν!!

Πότε έχετε ξανά υπερήχους; Εγώ τη Δευτέρα και ανυπομονώ να δούμε το εμβρυακι και να ακούσουμε καρδούλα 💕 Δεν το κρύβω η ανησυχία υπάρχει αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. 

@zoepapa αύριο έχεις υπερηχο ε; Στείλε μας να νέα σου! 

Εγώ ευτυχώς έχω ναυτία σε κάποιες φάσεις μέσα στη μέρα αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Και χθες πάλι καλά δεν είδα εφιάλτη. Αλλά ιδανικά θα θελα να είμαι ξάπλα όλη μέρα να σηκώνομαι να τρώω και να την ξαναπεφτω 😆

Να γράφετε μηνύματα ώστε να φτάσετε τα 20 και να έρχονται αμέσως οι απαντήσεις σας 😊

Δημοσίευση
στις On 30/3/2025 at 10:22 ΜΜ, ο/η zoepapa είπε:

Γεια σας κορίτσια 5+2 εδώ έμαθα πολύ νωρίς την εγκυμοσύνη πριν την καθυστέρηση και νιώθω ότι δεν περνάει ο καιρός να πάω για υπέρηχο. Έχω ραντεβού την Πέμπτη και περιμένω. Από σήμερα έχει ξεκινήσει λίγο η ναυτία και νιώθω πτώμα βέβαια λογικό με ένα Ταρζάν 18 μηνών στο σπίτι να τρέχει όλη μέρα . Μας εύχομαι μια καλή εγκυμοσύνη σε όλες 

Καλώς ήρθες!! Κ γω νωρίς την έμαθα κ μου φάνηκαν ατελείωτες οι πρώτες βδομάδες.. Με το καλό κοπέλα μου κ να χαίρεσαι τον μεγάλο σου!!!

στις On 1/4/2025 at 12:07 ΜΜ, ο/η Despy είπε:

Ουφ...

Μια χαρά κοριτσάκι μου μπράβο!!! Τώρα θα ξανά πας σε 2 βδομάδες με το καλό;

στις On 1/4/2025 at 12:14 ΜΜ, ο/η Despy είπε:

Δεν έχει σημασία, κ στα δίδυμα κ τώρα έχω λίγα συμπτώματα όχι κάτι τραγικό.

στις πριν 23 ώρες, ο/η terminator είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κόλα μου!!! Μια χαρά κοντά κ η αυχενική… Εγώ έκλεισα 05/05… Γράψτε μπόλικα μνμτ να φτάσετε τα 20 να μιλάμε απευθείας, να μην χρειάζονται έγκριση 

Δημοσίευση

Κορίτσια δεν ξέρω αν είναι από την προγεστερόνη που παίρνω κολπικά αλλά το εσώρουχό μου είναι λες και είμαι κατουρημένη συνέχεια 😆 

Γενικά παρατηρώ πολλά υγρά, αφού τσεκάρω συνεχώς μην είναι αίμα. Παράνοια! Και κάποιες φορές νιώθω μία περίεργη αίσθηση στον κόλπο, όπως έχουμε κάποιες φορές μετά την επαφή έτσι μικρή ενόχληση. Θα μου πει κι η γιατρός αν είναι κάτι.

Εσείς πώς είστε από υγρά; Κι αυτή η υπνηλία επίσης δεν ξέρω αν είναι από την προγεστερόνη, θυμάμαι και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες που έπαιρνα προγεστερόνη νύσταζα αλλά σε αυτή άλλο πράγμα. Θέλω να πιστεύω ότι γίνεται καλή δουλίτσα γι' αυτό! 

Δημοσίευση

Κορίτσια δεν ξέρω αν είναι από την προγεστερόνη που παίρνω κολπικά αλλά το εσώρουχό μου είναι λες και είμαι κατουρημένη συνέχεια 😆 

Γενικά παρατηρώ πολλά υγρά, αφού τσεκάρω συνεχώς μην είναι αίμα. Παράνοια!

Εσείς πώς είστε από υγρά; Κι αυτή η υπνηλία επίσης δεν ξέρω αν είναι από την προγεστερόνη, θυμάμαι και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες που έπαιρνα προγεστερόνη νύσταζα αλλά σε αυτή άλλο πράγμα. Θέλω να πιστεύω ότι γίνεται καλή δουλίτσα γι' αυτό! 

Εμένα η προγεστερόνη δε μου έφερνε υπνηλία και σκέψου ότι έπαιρνα στην εξωσωματική κ ενέσιμη κ κολπικά λόγω αποκολλήσεων... Σε αυτή την εγκυμοσύνη νυστάζω θανάσιμα... Οπότε θεωρώ πως είναι περισσότερο σύμπτωμα κύησης κ όχι φαρμάκων. Βάζε σερβιετάκι... Κ λόγω υπόθετου είναι τα υγ΄ρα κ λόγω αυξημένων εκκρίσεων... Γίνεται δουλιτσα φιληηηηηηη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...