Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες.!!! Άσε κορίτσι μου, είπαμε.. αν σε θέλει, σε θέλει και αν δεν σε θέλει ας το να πάει, άστο...  Εγώ δεν ξέρω πλέον αν θα καταφέρω να κάνω παιδάκι, θα το παλέψω μέχρι εκεί που μπορώ & όπως μπορώ και όσο με παίρνει και η ηλικία.. γιατί βλέπεις πως όσο περνάει τόσο πιο δύσκολα είναι όλα.. άλλη διέγερση αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω από τη στιγμή που υπάρχουν αρκετά έμβρυα στην κατάψυξη, οπότε μέχρι να ρθει ο καιρός που αν δεν πιάσω τελικά, αναγκαστώ να τα βάλω όλα θα έχουν περάσει κάποια χρόνια, σιγουρα η ηλικία μου δεν θα ευνοεί και πολύ τα υπάρχοντα ωάρια μου.. καλά για το σπέρμα δεν το συζητώ, μέχρι τότε δεν θα υπάρχει καν δείγμα. Βέβαια έχω φίλη που ξεκίνησε προσπάθειες εξωσωματικής στα 35 και έκανε τελικά την κόρη της μετά από 5 εξωσωματικές στα 42 της.. μακάρι έστω και σε εκείνη την ηλικία να έχω το περιθώριο να μας χαρίσει ο Θεός ένα παιδάκι.  Εντάξει έχεις δίκιο για τη διατροφή και το κάπνισμα και για τον τρόπο ζωής γενικότερα, ότι δεν αλλάζει και πολύ το αποτέλεσμα.. αλλά σκέψου όμως πως μπορεί να το κάνει λίιιιιγο καλύτερο.. αν δηλαδή από τα νεανικά του χρόνια φρόντιζε τον εαυτό του όπως φρόντιζα εγώ το δικό μου, δεν έκανε καταχρήσεις, ίσως το σπέρμα του τώρα να ήταν σε καλύτερη κατάσταση.. με μένα τριμήνο μόνο που έκανε θεραπεία με χάπια και βιταμίνες, και μη καπνίζοντας καπνό άλλα ηλεκτρονικό χωρίς νικοτίνη κατάφερε το σπέρμα και από 500.000 αν ml που ήταν να φτάσει 1.500.000. Φαντάσου αν αυτό το έκανε χρόνια πριν σε πόσο καλύτερη κατάσταση θα ήταν.. Βέβαια βάση αυτής της θεραπείας πήγαμε και στην εξωσωματική και ευτυχώς που την έκανε γιατί με το ζόρι βρήκαν σπερματοζωάρια για να κάνουν τη γονιμοποίησης.. και από εκείνα όπως βλέπεις έχω μεγάλη αμφιβολία ότι ήταν καλά γενετικά.. τεσπα! ο Θεός είναι μεγάλος, κάνω το σταυρό μου και λέω μόνο να βάλει το χέρι του να είναι έστω και ένα από αυτά καλό και να μας χαρίσει ένα παιδάκι. 
    • Κάτι πιάσαν τα κυάλια σου Ε; 😜 Προς το παρόν στην αναμονή είμαι...αν και έχω πόνους περιόδου αλλά και η @Naty_ είχε πόνους και τελικά είναι έγκυος 😁 μακάρι να γίνει και σε εμένα το ίδιο  Εσύ;;;έκανες άλλο τεστ;
    • Εγώ λοχεια είχα νομίζω μέχρι τις 30 μέρες και γιατρό πήγα στις 40 να με δει. Μου είπε να έχω το νου μου γιατί θα μου έρθει σύντομα περίοδος και όντως μου ήρθε λίγες μέρες μετά. Δεν μου έχει ξαναέρθει από τότε όμως. Ξηροδερμια έχω εγώ στα μαλλιά και τα έκοψα κοντά μέχρι τον ώμο για να βολεύουν. Τις πρώτες μέρες είχα επίσης πολλές εξάψεις και ιδρωνα πολυ. Γενικά με τα κιλά είμαι οκ. Θα έλεγα πως είχα το ανάποδο πρόβλημα γιατί βγαίνοντας από το μαιευτηριο δεν πρόσεχα πολύ και έχανα έχανα με αποτέλεσμα να νιώθω πολλή αδυναμία. Από τότε πήρα τα χαμπάρια μου και είπα ότι ο θηλασμός θέλει φαΐ. Βέβαια με όλες αυτές τις αλλεργιες που υποψιαζομαστε έχω κόψει πολλά απο τη διατροφή μου και τρώω όλο βλακειες.  Παρόλα αυτά κι εγώ δυσκολεύομαι με το σώμα μου από τη γέννα και μετά. Και επειδή ο τοκετός δεν πήγε όπως ήλπιζα και με το θηλασμό. Μου αρέσει που θηλάζω το μωράκι μου αλλά πολλές φορές νιώθω πως το σώμα μου δεν είναι 'δικο μου'. Επίσης νιώθω πως το στήθος μου έχει πέσει και με στεναχωρεί λίγο γιατί έχω μικρή ηλικία. Εσείς κορίτσια έχετε αποφασίσει πόσο θέλετε να θηλάσετε η όσο σας βγει; εγώ θα γυρίσω δουλειά στους 9 μήνες οπότε σίγουρα μεχρι τότε θα πρέπει να έχω βρει μια λύση 
    • Χαχαχαχα αυτό με τις τσιριδες έχει πολύ γέλιο! Και εμένα τώρα που ανακάλυψε τα αγου θέλει όλη μέρα να κάνουμε συζήτηση. Αλλά τα κάνει και εξάσκηση μόνη της 😂 τη νύχτα ειδικά που ξυπνάει για φαγητό πριν αρχίσει το κλαμα δοκιμάζει πρώτα τα αγου να δει αν θα τη σηκώσω  Τα χέρια στο στόμα μπορεί να μην απαραίτητα δόντια. Νομίζω όλα τα μωράκια σε αυτή τη φάση ανακαλύπτουν τα χέρια τους και τα τρώνε όλη μέρα. Εμένα σκέψου φτύνει την πιπιλα και βάζει το χέρι
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...