Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Κουρασμένη🤣🤣🤣 Βέβαια να είναι καλά ο αντρουλης μου κάθησε με τα μικρά μια ωριτσα το απόγευμα κ μ έστειλε για ύπνο… Άλλος άνθρωπος φίλη!!! Την άλλη Δευτέρα έχω γιατρό.
Πάντως εγώ σε αυτό τον κύκλο ήθελα να κάνω τεστ από Παρασκευή (Περίοδο περίμενα βάσει ημερολογίου Πέμπτη αλλά πιστεύω πως έκανα νωρίτερα ωορρηξία κ ανέμενα την Τρίτη) να μην στα πολυλογώ ενώ το προσπάθησα δεν κατάφερα να πάρω τεστ νωρίτερα κ πήρα Τρίτη πρωί κ τσούπ να το!!! Στο εύχομαι φίλη μου !!!!
Κορίτσια καλησπέρα!
Εδώ & πόσες μέρες τώρα ο πόνος κάτω δεξιά χαμηλά δεν λέει να περάσει με τπτ.. έχω αρχίσει να ανησυχώ, νομίζω ότι μπορεί να είναι κάποια λοίμωξη γιατί μέσα στην εβδομάδα είχα αίσθημα καύσου και άρχισα να παίρνω τα χαπάκια που μου έχει δώσει η γυναικολόγος μου για τέτοιες περιπτώσεις.
Η ουρολοίμωξη έχω την αίσθηση ότι πέρασε, αυτή η ενόχληση γιατί δεν περνάει; Σκέφτομαι να την πάρω τηλέφωνο μήπως μέσα στην εβδομάδα μπορέσει να με δει.. και να με βάλει να κάνω και εξετάσεις ούρων βασικά.
Και εγώ είχα χαμηλή πίεση και έτυχε να έχω και 4..ο καρδιολόγος μου είχε δώσει κάτι χάπια να έχω στο σπίτι δε περίπτωση που πέσει πολύ αλλά δεν τα χρειάστηκα τελικά..θα μιλήσεις αύριο και θα δεις..όλα θα πάνε καλά!! Σε καταλαβαίνω τοοοσο πολύ σου φαίνεται δύσκολο αλλά είμαι σίγουρη όλα θα πάνε καλά όπως πήγαν και σε μένα και σκέψου πόσο πιο πίσω ήμουν εσύ έχεις λίγο μπροστά σού!
Εμένα με βλέπω μεγάλη εβδομάδα να γενναω και να κάνω Πάσχα στο Ρέα. Από την αρχή το λέω πως Πάσχα θα γεννήσω. Μακάρι να πάει παραπάνω βέβαια, διαφορετικά θα είμαστε στο σπίτι 2 αγόρια ψαράκια και 2 γυναίκες κριαρινες!! 😅😅😅
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.