Μετάβαση σε περιεχόμενο

1η αποτυχημένη εξωσωματική

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες,

Είμαι 41 ετών και λόγω του ότι είχα υδροσάλπιγγες τις αφαίρεσα. 

Χθες πήρα τα αποτελέσματα από την χοριακή η οποία ήταν αρνητική.  Έκανα μεταφορά 2 βλαστοκύστες ΑΑ. Τί έκανα λάθος; Ήλπιζα ότι θα τα καταφέρω. Πώς θα βρω το κουράγιο να ξαναπροσπαθήσω; Πώς το έχετε ξαναπροσπαθήσει κορίτσια; Ειλικρινά σας θαυμάζω! 

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Fotini F είπε:

Καλησπέρα σε όλες,

Χθες πήρα τα αποτελέσματα από την χοριακή η οποία ήταν αρνητική.  Έκανα μεταφορά 2 βλαστοκύστες ΑΑ. Τί έκανα λάθος; Ήλπιζα ότι θα τα καταφέρω. Πώς θα βρω το κουράγιο να ξαναπροσπαθήσω; Πώς το έχετε ξαναπροσπαθήσει κορίτσια; Ειλικρινά σας θαυμάζω! 

Κοριτσι μου καλημερα, 

Εισαι δοκιμαστικο μελος και τα μηνυματα σου αργουν να φανουν. Μετα απο 20 μηνυματα θα φαινονται αμεσως. 

Λυπαμαι πολυ για την αποτυχημενη προσπαθεια σου, γραψε αν θελεις στο θεμα για την εξωσωματικη για να σε βοηθησουν τα κοριτσια. Δυστυχως το ταξιδι για τη μητροτητα ειναι πιο δυσκολο για καποιες απο εμας, ευχομαι να τα καταφερετε πολυ συντομα!

Δημοσίευση

Κορίτσι μου καλημέρα!
Όπως σου είπε και η Σοφία παραπάνω είσαι ακόμη δοκιμαστικό μέλος και τα μνμτα σου δεν φαίνονται αμέσως, μόλις συμπληρώσεις τα 20 μνμ τότε θα μπορείς να συμμετέχεις στις συζητήσεις κανονικά.

Εγώ θα σου πω ότι είμαι 36 ετών με πρώτη εξωσωματική προσπάθεια στις 10/01/25, με μία βλαστοκύστη 5ΑΑ. Δυστυχώς παλίνδρομη κύηση στην 8η εβδομάδα.
Δεν ξέρω τελικά τι θα ήταν καλύτερο, να μην έπιανα καθόλου ή που έπιασα και δυστυχώς το έχασα και έπρεπε το σώμα μου να μπει και στη διαδικασία της απόξεσης.
Τώρα είμαι σε ανάρρωση και ψυχολογική και σωματική γιατί η απόξεση έγινε 28/02.
Εγώ θα σου πω ότι δεν βλέπω την ώρα να πάω σε επόμενη ετ.. δεν κρατιέμαι.. θέλω τόσο πολύ να ξαναπροσπαθήσω. Το μόνο που με κρατάει είναι το γεγονός ότι ο οργανισμός θέλει το χρόνο του για να επανέλθει από όλο αυτό.. και χρειάζομαι δύο περιόδους για να μπορέσω να πάω σε επόμενη ετ.. αλλά θα πάω.. δεν το σκέφτομαι καν ότι δεν θα πάω.
Γι' αυτό μάζεψε τα κομμάτια σου, σκούμπωσε τα μανίκια, και αν έχεις εμβρυάκια στην κατάψυξη που σε περιμένουν μην το σκέφτεσαι καν. Αν υπάρχει και η οικονομική δυνατότητα φυσικά.

Που έκανες την προσπάθεια σου αν επιτρέπεται;

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Fotini F είπε:

Καλησπέρα σε όλες,

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου, δεν έκανες κάτι λαθος!!!! Δεν γταις σε καμμία περίπτωση!!!! Με τις πιθανότητες παίζουμε στην εξωσωματική!!!! Η φύση ξέρει τι κάνει, μπορεί να μην ήταν υγιή τα έμβρυα κ γι αυτό να μην προ΄χωρησαν. Με το γιατρό μίλησες; Τι είπε; Έχεις άλλα εμβρυάκια στην κατάψυξη;

Δημοσίευση

@melitiniღ μου λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που πέρασες και σου εύχομαι γρήγορη σωματική και ψυχική ανάρρωση. 

Εσύ είσαι ακόμα 36, εγώ λόγω ηλικίας αγχώνομαι ότι δεν έχω πολλές ελπίδες και περιθώρια. 

Σε θαυμάζω για το θάρρος σου και το κουράγιο σου και ελπίζω να το βρω και εγώ σύντομα. 

Έχω καταψύξει μια βλαστοκυστη 5ης μέρας ΑΒ. Ακόμα και αυτό με αγχώνει. Σκέφτομαι ότι αφού δεν έπιασε καμία από τις δύο ΑΑ που μεταφέρθηκαν θα πιάσει μια ΑΒ; 

Συγγνώμη αν γράφω ασυνάρτητα αλλά είμαι στην δουλειά, σκέφτομαι μόνο αυτό και βουρκώνω συνέχεια.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και ελπίζω να έχουμε σύντομα ευχάριστα νέα από εσένα.

Δημοσίευση

@annie! Σε ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο και τον χρόνο σου να μου απαντήσεις. Τον γιατρό θα τον δω σήμερα ή αύριο. 

Έχω ακόμα ένα στην κατάψυξη. Όπως ανέφερα κάθε την @melitiniღ αγχώνομαι γιατί σκέφτομαι ότι δεν τα κατάφερα με δύο βλαστοκύστες ΑΑ, θα τα καταφέρω μια μια ΑΒ;

Δεν ξέρω σε τί κατάσταση είσαι εσύ, αλλά σου εύχομαι σύντομα τα καλύτερα!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Fotini F είπε:

@melitiniღ μου λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που πέρασες και σου εύχομαι γρήγορη σωματική και ψυχική ανάρρωση. 

Εσύ είσαι ακόμα 36, εγώ λόγω ηλικίας αγχώνομαι ότι δεν έχω πολλές ελπίδες και περιθώρια. 

Σε θαυμάζω για το θάρρος σου και το κουράγιο σου και ελπίζω να το βρω και εγώ σύντομα. 

Έχω καταψύξει μια βλαστοκυστη 5ης μέρας ΑΒ. Ακόμα και αυτό με αγχώνει. Σκέφτομαι ότι αφού δεν έπιασε καμία από τις δύο ΑΑ που μεταφέρθηκαν θα πιάσει μια ΑΒ; 

Συγγνώμη αν γράφω ασυνάρτητα αλλά είμαι στην δουλειά, σκέφτομαι μόνο αυτό και βουρκώνω συνέχεια.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και ελπίζω να έχουμε σύντομα ευχάριστα νέα από εσένα.

Κοριτσάκι μου γλυκό δεν έχει καμμία σημασία αν είναι ΑΑ ή ΑΒ ή ΒΒ… Έχουμε δει άριστα έμβρυα να μη δίνουν κύηση κ χαμηλότερα να δίνουν τελειομηνες!!! Ο χαρακτηρισμός έχει να κάνει με την ανάπτυξη όχι με το dna του. Αν είναι υγιές θα πιάσει. Καταλαβαίνω τη στεναχώρια σου αλλά στο λέω θα έρθει κ για σένα το μωράκι!!! Εν έτη 2025 δεν υπάρχει κοπέλα που να θέλει να γίνει μανούλα κ να μην τα καταφέρει!!! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά !!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Fotini F είπε:

Κορίτσι μου γλυκό δεν έχει σημασία όπως σου είπε και η @annie! αν είναι ΑΑ η ΑΒ η ΒΒ, αυτό δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο. Δεν ξέρεις τι DNA μπορεί να κρύβουν μέσα τους.. αυτός ο χαρακτηρισμός δίνεται μόνο για την εξωτερική τους εικόνα, για το πως πολλαπλασιάζονται, δεν έχει να κάνει με το γονιδιακό τους κομμάτι, από τη στιγμή που είναι 5 ημερών όλα έχουν ελπίδες.. 

Κι εγώ έβαλα μία βλαστοκύστη 5ΑΑ και τι με αυτό;; Δεν κατάφερα να το χάσω;; Παιδί μια φορά δεν κατάφερα να έχω.. Μπορεί να ήταν αρίστη η εικόνα του αλλά όχι άριστο το DNA του, δεν θα το μάθω πότε αυτό αλλά δεν είναι ο λόγος που θα με κάνει να σταματήσω την προσπάθεια!

Σήκω από κάτω, σκούπισε τα γόνατα σου, όρθωσε το κορμί σου, σήκωσε ψηλά το κεφάλι σου με το βλέμμα στρωμένο στον ουρανό και πες: "Με τη δική σου βοήθεια Χριστέ μου θα τα καταφέρω! ".. 

Να' ναι ευλογημένο!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είμαι με μπλοκάκι οπότε τους έχω πει από Σεπτέμβρη ότι θα ξεκινήσω και μου είπαν οκ..δεν ξέρω..ναι, χρειάζομαι λίγη βοήθεια.. απλώς τώρα που δε δουλεύω κάνουμε λίγη οικονομία..θα δούμε! Εσύ πότε πας δουλειά;
    • Η εκατοστιαια θεση ειναι η θεση που εχει το μωρο σε εναν πινακα αναπτυξης που εχουν οι γιατροι για τα μωρα, αναλογα με το βαρος τους. Θα παρεις ολες σου τις εβδομαδες κοριτσι μου οχι μονο δυο τρεις δεν εχεις λογο να μην ολοκληρωσεις την εγκυμοσυνη σου με αυτο τον τραχηλο που εχεις ο οποιος ειναι παρα πολυ καλος, ακομα και συσπασεις να εχεις που ειναι και το νορμαλ τωρα πια. Απλα προσπαθησε να καθεσαι ξαπλα για να μειωσεις τυχον συσπασουλες. Επισης προσπαθησε να μην κλαις ξερω οτι εχεις φοβηθει και αγχωνεσαι αλλα δεν βοηθαει η αρνητικη ψυχολογια. Το λεω για να το ακουω και εγω που ειμαι μια απο τα ιδια αλλα προσπαθω να συγκρατουμαι. Ξεκινα μια σειρα στο netflix η ενα βιβλιο ωστε να περασουν οι μερες και να ξεχαστεις. Κοιτωντας πισω ο καιρος παιρνα γρηγορα οσο χαζα κι αν σου ακουγονται αυτα που λεω, ειμαι σιγουρη για σενα οτι θα πανε ολα καλα🌹❤️🌹❤️
    • Είναι δύσκολη περίοδος για τα μικρακια μας και για μας από ό,τι φαίνεται!  Κι εγώ μέσα στα νεύρα είμαι γενικότερα!  Αισθάνομαι πολύ κουρασμένη σωματικά και ψυχικά..! Ίσως η κοπέλα ήταν μια καλή λύση!  Κανονικά πότε είναι να γυρίσεις στη δουλειά;  Μήπως να έβρισκες κοπέλα να στον κρατάει πχ 2-3 φορές τηβ εβδομάδα για κανένα 2-3ωρο και να επεστρεφες στη δουλειά όταν τελειώσει η άδεια! Γιατί και στη δουλειά παρόλο που θα ξεφεύγεις θα έχει κούραση 
    • Κορίτσι μου γλυκό δεν έχει σημασία όπως σου είπε και η @annie! αν είναι ΑΑ η ΑΒ η ΒΒ, αυτό δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο. Δεν ξέρεις τι DNA μπορεί να κρύβουν μέσα τους.. αυτός ο χαρακτηρισμός δίνεται μόνο για την εξωτερική τους εικόνα, για το πως πολλαπλασιάζονται, δεν έχει να κάνει με το γονιδιακό τους κομμάτι, από τη στιγμή που είναι 5 ημερών όλα έχουν ελπίδες..  Κι εγώ έβαλα μία βλαστοκύστη 5ΑΑ και τι με αυτό;; Δεν κατάφερα να το χάσω;; Παιδί μια φορά δεν κατάφερα να έχω.. Μπορεί να ήταν αρίστη η εικόνα του αλλά όχι άριστο το DNA του, δεν θα το μάθω πότε αυτό αλλά δεν είναι ο λόγος που θα με κάνει να σταματήσω την προσπάθεια! Σήκω από κάτω, σκούπισε τα γόνατα σου, όρθωσε το κορμί σου, σήκωσε ψηλά το κεφάλι σου με το βλέμμα στρωμένο στον ουρανό και πες: "Με τη δική σου βοήθεια Χριστέ μου θα τα καταφέρω! "..  Να' ναι ευλογημένο!!!!  
    • @afr Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...