Μετάβαση σε περιεχόμενο

καπνισμα και εγκυμοσυνη

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΩΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΜΗΝΕΣ:( ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΚΑΡΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΣΤΗΣ 19_3 ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ? Κ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ? :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

benediktos καλησπέρα!!Ευχομαι να μην αδιαθετήσεις στις 19 και να έχεις ένα μωράκι στην κοιλίτσα σου!!Οι ερωτήσεις που θέτεις ειναι πολύ αντικειμενικές!!Η καθε γυναικα όπως και η κάθε εγκυμοσύνη ειναι διαφορετική!!

Εγω λοιπόν μιας και μανιώδης καπνίστρια αν και στην αρχη ειχα ναυτιες και ζαλάδες δεν με απωθούσε και πολύ το τσιγάρο..φαντασου οτι έκανα μεχρι και 3 πακετα την μερα!!!!Δυστηχώς δεν μπόρεσα να το κόψω τελείως..καπνιζω 2 τσιγαρα την μερα..και το θεωρω άθλο για μενα...μιας και πριν ημουν συνεχεια με ένα τσιγαρο στο στομα..Φυσικά το καλύτερο ειναι να το κόψεις τελειως και να μην το βαζεις καθόλου στο στόμα σου..καθως και να μην αφηνεις να καπνιζουν δίπλα σου ή μέσα στο σπίτι..αν δεν μπορεις να το κοψεις τελείως οι γιατροί συνιστούν συνήθως μέχρι 5 την μερα..

οσο για τα συμπτώματα εγω στην αρχή ειχα ακριβώς τα συμπτωματα περιόδου..πρησμένο στήθος,πόνοι μέσης-κοιλιάς,κράμπες..επισης ειχα φοβερή υπνηλία!!!ζαλάδες,ναυτίες,κόπωση..

Φιλιά ευχομαι να εισαι έγκυος και απο κει και πέρα ολα καλα θα πάνε!!!!

benediktos καλησπέρα!

σου εύχομαι κι εγώ ολόψυχα να είσαι έγκυος και να τα κατάφερες αυτή τη φορά. Αν πάλι δεν μη στεναχωριέσαι, εγώ έκανα ένα χρόνο να πιάσω παιδί και σε λίγες μέρες θα το έχω στην αγκαλιά μου!

Λοιπόν κι εγώ κάπνιζα πριν την εγκυμοσύνη, αλλά το τσιγάρο δε με ενοχλούσε καθόλου! Είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με τη juliana εκτός από ναυτίες, αλλά αυτό πάλι είναι αντικειμενικό. Μπορεί να έχεις κάποια από αυτά ή να μην έχεις καθόλου. Ποτέ δεν ξέρεις! Καλή σου επιτυχία!

Α, εγώ τα κατάφερα! Ούτε ένα!;)

Καλησπέρα κι απο μένα..

όπως είπε και η Juliana η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Εμένα δεν με ενοχλούσε καθόλου το τσιγάρο (δυστυχώς) και για αυτό δεν το έκοψα στην εγκυμοσύνη, έκανα 2-4 τσιγάρα την ημέρα. Κι όσο για τα συμπτώματα, εκτός από τα συναισθηματικά μου και τα ΄νεύρα το μόνο που είχα ήταν υπνηλία, απίστευτη υπνηλία.

Με το καλό να διαπιστώσεις και τα δικά σου συμπτώματα. Κι εμείς προσπα΄θούσαμε 1,5 χρόνο κι όταν αποδεχθήκαμε το γεγονός ότι έχουμε πρόβλημα και αποφασίασαμε να ψαχτούμε έμεινα έγκυος. Όλα καλά θα πάνε.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...