Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Είμαι με μπλοκάκι οπότε τους έχω πει από Σεπτέμβρη ότι θα ξεκινήσω και μου είπαν οκ..δεν ξέρω..ναι, χρειάζομαι λίγη βοήθεια.. απλώς τώρα που δε δουλεύω κάνουμε λίγη οικονομία..θα δούμε! Εσύ πότε πας δουλειά;
    • Η εκατοστιαια θεση ειναι η θεση που εχει το μωρο σε εναν πινακα αναπτυξης που εχουν οι γιατροι για τα μωρα, αναλογα με το βαρος τους. Θα παρεις ολες σου τις εβδομαδες κοριτσι μου οχι μονο δυο τρεις δεν εχεις λογο να μην ολοκληρωσεις την εγκυμοσυνη σου με αυτο τον τραχηλο που εχεις ο οποιος ειναι παρα πολυ καλος, ακομα και συσπασεις να εχεις που ειναι και το νορμαλ τωρα πια. Απλα προσπαθησε να καθεσαι ξαπλα για να μειωσεις τυχον συσπασουλες. Επισης προσπαθησε να μην κλαις ξερω οτι εχεις φοβηθει και αγχωνεσαι αλλα δεν βοηθαει η αρνητικη ψυχολογια. Το λεω για να το ακουω και εγω που ειμαι μια απο τα ιδια αλλα προσπαθω να συγκρατουμαι. Ξεκινα μια σειρα στο netflix η ενα βιβλιο ωστε να περασουν οι μερες και να ξεχαστεις. Κοιτωντας πισω ο καιρος παιρνα γρηγορα οσο χαζα κι αν σου ακουγονται αυτα που λεω, ειμαι σιγουρη για σενα οτι θα πανε ολα καλα🌹❤️🌹❤️
    • Είναι δύσκολη περίοδος για τα μικρακια μας και για μας από ό,τι φαίνεται!  Κι εγώ μέσα στα νεύρα είμαι γενικότερα!  Αισθάνομαι πολύ κουρασμένη σωματικά και ψυχικά..! Ίσως η κοπέλα ήταν μια καλή λύση!  Κανονικά πότε είναι να γυρίσεις στη δουλειά;  Μήπως να έβρισκες κοπέλα να στον κρατάει πχ 2-3 φορές τηβ εβδομάδα για κανένα 2-3ωρο και να επεστρεφες στη δουλειά όταν τελειώσει η άδεια! Γιατί και στη δουλειά παρόλο που θα ξεφεύγεις θα έχει κούραση 
    • Κορίτσι μου γλυκό δεν έχει σημασία όπως σου είπε και η @annie! αν είναι ΑΑ η ΑΒ η ΒΒ, αυτό δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο. Δεν ξέρεις τι DNA μπορεί να κρύβουν μέσα τους.. αυτός ο χαρακτηρισμός δίνεται μόνο για την εξωτερική τους εικόνα, για το πως πολλαπλασιάζονται, δεν έχει να κάνει με το γονιδιακό τους κομμάτι, από τη στιγμή που είναι 5 ημερών όλα έχουν ελπίδες..  Κι εγώ έβαλα μία βλαστοκύστη 5ΑΑ και τι με αυτό;; Δεν κατάφερα να το χάσω;; Παιδί μια φορά δεν κατάφερα να έχω.. Μπορεί να ήταν αρίστη η εικόνα του αλλά όχι άριστο το DNA του, δεν θα το μάθω πότε αυτό αλλά δεν είναι ο λόγος που θα με κάνει να σταματήσω την προσπάθεια! Σήκω από κάτω, σκούπισε τα γόνατα σου, όρθωσε το κορμί σου, σήκωσε ψηλά το κεφάλι σου με το βλέμμα στρωμένο στον ουρανό και πες: "Με τη δική σου βοήθεια Χριστέ μου θα τα καταφέρω! "..  Να' ναι ευλογημένο!!!!  
    • @afr Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...