Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Σ'ευχαριστώ κορίτσι μου τα ίδια είπανε και σε εμάς !!! Εάν έρθει φυσιολογικά κάνουμε αμνιοπαρακέντηση αλλιώς εξωσωματικη με προεμφυτευτικο!!

εύχομαι με τον εναν ή με τον άλλο τρόπο να αποκτήσουμε σύντομα υγιή παιδακια!

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Naty_βήμα βημα και ολα θα πάνε καλά. Το πιο αργό διαστημα μ φανηκε μέχρι τη 10η βδομάδα, μετά νομίζω κυλάει πιο γρήγορα ο καιρός.

@anna_30πολυ σημαντικό π αν εχει προβλημα τ εμβρυο σταματαει η κυηση απο μονη της, μέσα στην ατυχία σου αυτο είναι τυχη, να ξέρεις. Έχοντας διακόψει μια κυηση είναι ότι πιο οδυνηρό έχω κάνει στη ζωή μου.. εύχομαι ολόψυχα η επόμενη φορά να είναι κ η τυχερή. Ολα θεμα πιθανοτήτων είναι άλλωστε! Σκεφτόμαστε θετικα. Και αν χρειαστεί λήψη τροφοβλαστης δεν είναι τίποτα ειλικρινά. Έκανα σ αυτη την κυηση κ πιο πολύ άγχος ειχα παρα κάτι αλλο. Η διαδικασία απλή κ ανώδυνη. Και τηβ επομενη κιόλας μέρα έχεις τ αποτελέσματα μαζί με το φύλο.

αυτο ακριβώς μας είπε και ο γενετιστής! Θα μπορούσε ακόμη πριν ψάξω το οτιδήποτε, να έχω τελειόμηνη εγκυμοσύνη και εν τέλει ένα μωράκι άρρωστο..είναι πολύ σημαντικό που τα σταματάει ο οργανισμός μου στην αρχή όσο σκληρό κι αν ακούγεται όλο αυτό! Πάμε με την τύχη και όταν κουραστούμε θα πάμε με εξωσωματική..

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη, είναι πολύ βοηθητικά όλα όσα λέτε. Σίγουρα δεν μπορούμε να ελέγξουμε την έκβαση πέρα από το να πιστεύουμε και να προσευχόμαστε όλα να πάνε καλά 🙏🏼 Όσο μπορώ θα σκέφτομαι πως είναι νέα εγκυμοσύνη και να ελπίζω να πάει μέχρι τέλους με ένα υγιές μωρό!!

5+3 το μικρό μου, είδαμε σάκο, θα ξαναπάω σε 10 μέρες για καρδούλα. Θα μιλήσω και με την αιματολόγο μου μήπως χρειαστεί πάλι ηπαρίνη ή ασπιρίνη λόγω ιστορικού ξεκάθαρα. Ουφ, πάει το πρώτο μικρό σκαλί. Πάμε στα επόμενα 🤞🏼🤞🏼

Αναμένω τα θετικά σας τεστακια!! ❤️

χάρηκα πολύ για εσας! ❤️ βήμα βήμα! πίστεψε στο σποράκι σου και προχώρα με αισιοδοξία :) 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

@anna_30, @marinamanoulitsa, @evaa__ είχαμε κανένα νεότερο;;;;;;

δεν έχω κάνει άλλο τεστ! αύριο περιμένω κανονικα! σήμερα δεν έχω ούτε πόνους, ούτε καφέ! το στήθος μου όταν ξυπνάω ειναι ξεπρησμένο και από το απόγευμα και μετά γίνεται τουμπανο και πονάει..μετά τα χθεσινά με τον γενετιστή ξέρω ότι είναι όλα θεμα τυχης και έχω πέσει αντιλαμβάνοντας πόσο δύσκολο είναι..

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Ρε κορίτσια ήρθε η στιγμή που προβληματίζομται σχετικά με τη λήψη salospir/ηπαρίνης. Βασικά ηπαρίνη έκανα και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη όσο κράτησε. Τώρα μάλλον θα ξεκινήσω salospir λόγω ιστορικού και ενδεχομένως και ηπαρίνη (αναμένω την αιματολόγο να μου πει). Δεν μου αρέσει να παίρνω φάρμακα ανευ λόγου απλά προληπτικά, πόσο μάλλον όταν είμαι έγκυος. Από την άλλη δεν μπορώ να μην ακούσω τι μου προτείνουν γυναικολόγος και αιματολόγος, ξέρω γω;! Μάλιστα το καλοκαίρι που επισκέφτηκα και έναν άλλον γυναικολόγο (καθηγητή) εκείνος μου είχε προτείνει ήδη από τις γόνιμες μέρες να παίρνω σαλοσπίρ. Αλλά δεν πήρα.  Αρχικά δεν έχω ξαναπάρει και φοβάμαι μήπως προκαλέσει αιμορραγία. Έχετε αντίστοιχη εμπειρία με αυτά σε εγκυμοσύνη; 

Γεια σου κορίτσι Μ ! Εγώ έπαιρνα ασπιρίνη μέχρι και τον 5ο μήνα προληπτικά. Μην αγχώνεσαι, ότι μας δίνουν στην εγκυμοσύνη μπορούμε να το παίρνουμε. Εγώ τρ στη δεύτερη παίρνω zotron πολύ δυνατά για τον εμετό. Αλλά δεν έχω επιλογή. Λέω για να μου τα δώσει μπορώ να τα πάρω ☺️ να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και όλα θα πάνε καλά 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Ρε κορίτσια ήρθε η στιγμή που προβληματίζομται σχετικά με τη λήψη salospir/ηπαρίνης. Βασικά ηπαρίνη έκανα και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη όσο κράτησε. Τώρα μάλλον θα ξεκινήσω salospir λόγω ιστορικού και ενδεχομένως και ηπαρίνη (αναμένω την αιματολόγο να μου πει). Δεν μου αρέσει να παίρνω φάρμακα ανευ λόγου απλά προληπτικά, πόσο μάλλον όταν είμαι έγκυος. Από την άλλη δεν μπορώ να μην ακούσω τι μου προτείνουν γυναικολόγος και αιματολόγος, ξέρω γω;! Μάλιστα το καλοκαίρι που επισκέφτηκα και έναν άλλον γυναικολόγο (καθηγητή) εκείνος μου είχε προτείνει ήδη από τις γόνιμες μέρες να παίρνω σαλοσπίρ. Αλλά δεν πήρα.  Αρχικά δεν έχω ξαναπάρει και φοβάμαι μήπως προκαλέσει αιμορραγία. Έχετε αντίστοιχη εμπειρία με αυτά σε εγκυμοσύνη; 

Κορίτσι μου, αρχικά συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη! 

Εγώ για salospir είχα ρωτήσει στη δεύτερη εγκυμοσύνη τον γιατρό μου (η πρώτη ήταν εξωμητρια) επειδή δεν είχα κάνει εξετάσεις για θρομβοφιλια. Μου είπε ότι καλό μπορεί να κάνει, κακό δεν μπορεί να κάνει! 

Όντως πήρα και όλα πήγαν καλά! Φυσικά δεν ξέρω αν βοήθησαν σε κάτι αλλά σίγουρα δεν δημιούργησαν κάποιο πρόβλημα! Βέβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική αλλά έτσι όπως το κατάλαβα εγώ είναι πολύ ήπια η αντιπηπτική δράση του σαλοσπιρ. 

Δλδ και στον οδοντίατρο που είπα ότι παίρνω σαλοσπιρ και μήπως πριν πάω να μην πάρω για μια μέρα μου είπε ότι δεν χρειάζεται!

Από κει και πέρα λογικό να προβληματιζεσαι για το τι πρέπει να κάνεις μετά από όσα πέρασες! 

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και σε μερικούς μήνες να έχεις το μωράκι σου γερό στην αγκαλιά σου!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσι μου, αρχικά συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη! 

Εγώ για salospir είχα ρωτήσει στη δεύτερη εγκυμοσύνη τον γιατρό μου (η πρώτη ήταν εξωμητρια) επειδή δεν είχα κάνει εξετάσεις για θρομβοφιλια. Μου είπε ότι καλό μπορεί να κάνει, κακό δεν μπορεί να κάνει! 

Όντως πήρα και όλα πήγαν καλά! Φυσικά δεν ξέρω αν βοήθησαν σε κάτι αλλά σίγουρα δεν δημιούργησαν κάποιο πρόβλημα! Βέβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική αλλά έτσι όπως το κατάλαβα εγώ είναι πολύ ήπια η αντιπηπτική δράση του σαλοσπιρ. 

Δλδ και στον οδοντίατρο που είπα ότι παίρνω σαλοσπιρ και μήπως πριν πάω να μην πάρω για μια μέρα μου είπε ότι δεν χρειάζεται!

Από κει και πέρα λογικό να προβληματιζεσαι για το τι πρέπει να κάνεις μετά από όσα πέρασες! 

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και σε μερικούς μήνες να έχεις το μωράκι σου γερό στην αγκαλιά σου!!

στις πριν 22 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Γεια σου κορίτσι Μ ! Εγώ έπαιρνα ασπιρίνη μέχρι και τον 5ο μήνα προληπτικά. Μην αγχώνεσαι, ότι μας δίνουν στην εγκυμοσύνη μπορούμε να το παίρνουμε. Εγώ τρ στη δεύτερη παίρνω zotron πολύ δυνατά για τον εμετό. Αλλά δεν έχω επιλογή. Λέω για να μου τα δώσει μπορώ να τα πάρω ☺️ να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και όλα θα πάνε καλά 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Sandyb είπε:

Αχ αυτό το δίλημμα. Κ αυτοί οι γιατροί δεν συμφωνούν ως συνήθως.. κ μένα με είχαν μπερδέψει. Ο εξωσωματικος δεν ήθελε να πάρω τίποτα απλά λίγο πριν ξεκινήσω εξωσωματική στις προληπτικές εξετάσεις μου βγήκε κάτι λίγο τσιμπημενο το inr νομίζω? Δεν θυμάμαι.. κ μου είπε ότι δεν είναι κάτι αλλα αν έχεις θετική χοριακη κανε ηπαρίνη για σιγουριά.. ο γυναικολόγος πάλι έλεγε ηπαρίνη έτσι κ αλλιώς. salospir είπαν όχι. Μετά την αποβολή πήγα αιματολογο και στις εξετάσεις βγαίνει ετεροζυγωτια σε δύο γονίδια της ομοκυστεΐνης αλλά η αιματολογος λέει ότι με φυλλικό και β12 είμαι μια χαρά, αλλα να κάνω ηπαρίνη ξεκάθαρα προληπτικά κ λόγω εξωσωματικης.. το σαλοσπιρ δεν το γλυτωσα γιατί στην αυχενική είχα αυξημένες πιθανότητες προεκλαμψιας πάντως δεν μου έδωσαν από την αρχή γιατί μου είπαν ότι προκαλεί αιμορραγίες γενικά, δεν ξέρω αν όντως ισχύει αλλά εγώ το πιστεύω αυτό γιατί όσο καιρό το έπαιρνα είχα τέτοια θέματα κ το φοβάμαι. Πάντως αυτό που συμφώνησαν όλοι είναι ότι η ηπαρίνη προστατεύει εμένα κ το σαλοσπιρ το έμβρυο.. εύχομαι όλα να σου πάνε καλά.  Μόνο οι γιατροί ξέρουν το ιστορικό σου, ξέρω είναι μπέρδεμα αυτό το προληπτικά αλλά κάνε ότι εμπιστεύεσαι περισσότερο.. με το καλό να κρατήσετε αγκαλίτσα το μωράκι σας 😀🙏

Σας ευχαριστώ κορίτσια πολύ κι εσάς για τις απαντήσεις, κάπως το σκέφτηκα κι εγώ ξανά και δεν μπορώ να τρελαίνομαι και να το υπεραναλυω. Προφανώς οι γιατροί που με παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια και ξέρουν το ιστορικό μου δεν θέλουν το κακο μου. Απλά γνωρίζω ότι είναι προληπτικά όλα αυτά, και ενδεχομένως, (χωρίς να είναι 100% σιγουρο) να βοηθούν. Για το σαλοσπιρ κι εγώ για την αιμορραγία το φοβάμαι αλλά δεν είναι ότι αυτό το προκαλεί, σε περίπτωση που για άλλο λόγο υπάρξει αίμα το επιδεινώνει οπότε και σταματάμε τη χρήση του. Όπως και των ενέσεων.

Οπότε σαλοσπιρ και ηπαρίνη και πάμε δυνατά γιατί αν κάψω κι άλλο τον εγκέφαλο μου δεν θα την βγάλω καθόλου ήρεμα την εγκυμοσύνη. Έχω που έχω το άγχος αν θα πάνε όλα καλά αυτή τη φορά. 

Κάθεμια έχει άλλο ιστορικό και ενδεχομένως άλλες ανάγκες. Και καλως η κακώς στην Ελλάδα τουλάχιστον που γνωρίζω έχουν μια γραμμή πάνω κάτω. Όπως και με τις εξετάσεις που πρέπει να γίνονται κλπ. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Μαρίνα μου πως πάει η εγκυμοσύνη σου; Γράψε μας νέα όταν βρεις χρόνο, σε είχα στο μυαλό μου αυτές τις μέρες. Τα καταφέρνεις έγκυος και με μωράκι μικρό;

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια μου δεν πρόλαβα να πάω για τέστ ξεκινησε κανονική ροή..παω για τον επόμενο μηνα

Κι εμένα θα έρθει σίγουρα γιατί έβγαλα σπυράκια με πύον σήμερα 😔😔😔

Αχ κορίτσι μου τι να κάνουμε; Συνεχίζουμε ...πάλι σε λίγες ημέρες θα ξανά ανθίσει η ελπίδα στη καρδιά μας❣️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Μαρίνα μου πως πάει η εγκυμοσύνη σου; Γράψε μας νέα όταν βρεις χρόνο, σε είχα στο μυαλό μου αυτές τις μέρες. Τα καταφέρνεις έγκυος και με μωράκι μικρό;

Ευχαριστώ Έλλη μου

Ε το παλεύω. Έχω παλι δύσκολα συμπτώματα και με τον μικρό έχω πονους κάτω χαμηλά καθημερινά, είναι και 10 κιλά ο γιός μου δεν είναι και πούπουλο 😁... Αλλά το προσπαθώ. Αύριο έχω την αυχενική 🙏🏻🤍 και ελπίζω όλα να είναι καλά γιατί η αλήθεια δεν ξεκουράζομαι καθόλου 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Ευχαριστώ Έλλη μου

Ε το παλεύω. Έχω παλι δύσκολα συμπτώματα και με τον μικρό έχω πονους κάτω χαμηλά καθημερινά, είναι και 10 κιλά ο γιός μου δεν είναι και πούπουλο 😁... Αλλά το προσπαθώ. Αύριο έχω την αυχενική 🙏🏻🤍 και ελπίζω όλα να είναι καλά γιατί η αλήθεια δεν ξεκουράζομαι καθόλου 

Όλα θα είναι καλά κοριτσάκι μου!!! Βοήθεια δεν έχεις από πουθενά; Έστω μια ώρα να σε ξεκουράσει κάποιος..

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Όλα θα είναι καλά κοριτσάκι μου!!! Βοήθεια δεν έχεις από πουθενά; Έστω μια ώρα να σε ξεκουράσει κάποιος..

Μπαα κορίτσι Μ μόνο λίγο αργά το απόγευμα π σχολανε οι γιαγιάδες αλλά ούτως η άλλως μετά τις 6 σχολαει και ο σύζυγός οπότε τον έχω από το πρωί εγώ μέχρι αργά το απόγευμα.. νομίζω το έχω. Απλά με τρωει λίγο τ άγχος αν είναι οκ με την εγκυμοσύνη, αύριο θα πάρω μια ανάσα με την αυχενική.

Δημοσίευση

Κορίτσια ποσο σας ζηλεύω μερικές όταν σας ακούω να έχετε εμπιστοσύνη στον γιατρό σας.

Εγώ έχω γίνει δύσπιστη, γιατί βλέπω ότι για τους περισσότερους είσαι απλά ένα ραντεβού, ακολουθούν μια γραμμή γενικώς ανεξαρτήτως ιστορικού και εξετάσεων, κι ακόμα και αυτό το προληπτικά δε ξέρω κάπως μ ακούγεται να μη μπορούν να βασιστούν κάπου. 

@Naty_ όπως έχω πει είμαι στην ίδια θέση. Ξαναεπικοινωνησα με την αιματολογο και μ λέει δε χρειάζομαι αλλά ο γυναικολόγος μ λέει πρέπει αντιπηκτικη αγωγή.Βέβαια τώρα με το ιστορικό μ ότι μ πουν θα το πάρω. Αφού δε δοκίμασα άλλη φορά ενέσεις, όταν με το καλό έρθει θα το δοκιμάσω και με αυτό και ο Θεός βοηθός τόσους μήνες ενέσεις. Ειδικά τα utrogestan με έκαναν να νιώθω σαν ζόμπι, μου προκαλούσαν απίστευτη υπνηλία και ζαλάδες.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinaP είπε:

Ευχαριστώ Έλλη μου

Σε καταλαβαίνω.. Η δικιά μου είναι 12 κιλά και πίστεψέ με όλη μέρα αγκαλιά θέλει ακόμα. Εννοείται την σηκώνω κανονικά, δεν γίνεται αλλιώς. Αφού έχεις και αυτήν την λίγη βοήθεια καλά είναι, γιατί είναι τρελό ζόρι να μην έχεις κανέναν και ο σύζυγος να γυρνάει αργά το βράδυ, ή και να λείπει πολλά βράδια. Εμένα το πρώτο τρίμηνο μου φάνηκε εφιάλτης που είχα και τα συμπτώματα και τους εμετούς, συν ένα μωρό όλη μέρα μόνη μου. 

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την αυχενική σου, μην σε ανησυχεί το θέμα ξεκούρασης, όπως μου είπε και ο γιατρός μου εννοείται σηκώνουμε κανονικά το μωράκι μας, απλά πιο μετά με την μεγάλη κοιλίτσα ίσως είναι λίγο επώδυνο. Και να σου πω την αλήθεια τώρα που είμαι 21+5 αν έχω κουραστεί πολύ όλη μέρα μαζί της, το βράδυ που χαλαρώνω νιώθω πονάκια χαμηλά. 

Ενημέρωσε μας αύριο, εύχομαι καλά αποτελέσματα, να περάσει και αυτό το σκαλοπάτι 🙏🩷

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Σε καταλαβαίνω.. Η δικιά μου είναι 12 κιλά και πίστεψέ με όλη μέρα αγκαλιά θέλει ακόμα. Εννοείται την σηκώνω κανονικά, δεν γίνεται αλλιώς. Αφού έχεις και αυτήν την λίγη βοήθεια καλά είναι, γιατί είναι τρελό ζόρι να μην έχεις κανέναν και ο σύζυγος να γυρνάει αργά το βράδυ, ή και να λείπει πολλά βράδια. Εμένα το πρώτο τρίμηνο μου φάνηκε εφιάλτης που είχα και τα συμπτώματα και τους εμετούς, συν ένα μωρό όλη μέρα μόνη μου. 

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την αυχενική σου, μην σε ανησυχεί το θέμα ξεκούρασης, όπως μου είπε και ο γιατρός μου εννοείται σηκώνουμε κανονικά το μωράκι μας, απλά πιο μετά με την μεγάλη κοιλίτσα ίσως είναι λίγο επώδυνο. Και να σου πω την αλήθεια τώρα που είμαι 21+5 αν έχω κουραστεί πολύ όλη μέρα μαζί της, το βράδυ που χαλαρώνω νιώθω πονάκια χαμηλά. 

Ενημέρωσε μας αύριο, εύχομαι καλά αποτελέσματα, να περάσει και αυτό το σκαλοπάτι 🙏🩷

Αχ εμένα είναι 8 μηνών και 10 κιλά... Δεν θέλω να φανταστώ πόσο θα είναι οταν θα έχω και κοιλιά 🤣 

Έχω και τις ετοιμασίες του γάμου μας π είναι σε δυο μήνες. Τρέχω και με αυτά. Οπότε δεν έχω και χρόνο να σκεφτώ την εγκυμοσύνη, νιώθω τυψεις και για το μωρό στη κοιλιά και για το μωρακι Μ που δεν έχω πολλή όρεξη για παιχνίδι αυτές τις μέρες.

Γενικά όλα καλά 🤣🥴

Δημοσίευση

Καλημέρα! Καλημέρα κορίτσια μου.. και εγώ σε αναμονή περιόδου είμαι, μην νομίζεται.. 🤭
Μη το ξεχνάμε... που την περιμένω πως και πως τη βασίλισσα.! Την αυτοκράτειρα θα πω καλύτερα.. 😄

Έχω και την κολπίτιδα.. ευτυχώς αρχίζει να υποχωρεί.. δεύτερη μέρα αγωγής.. έχω άλλες πέντε!
Ευτυχώς Παρασκευή σήμερα και από Δευτέρα βγαίνει ο μήνας. Άντε να μπαίνει ο επόμενος σιγά σιγά να έρθει και το Πάσχα, λίγο να μπούμε σε άλλο κλίμα, Αναστάσιμο. 🌺

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!

@evaa__@marinamanoulitsa Μην το βάζετε κάτω κορίτσια μου,πάμε δυνατά για τον επόμενο μήνα, θα έρθει ο καιρός που θα είναι η 1η μέρα της τελευταίας περιόδου για πολλούς μήνες 😊 Θα έρθει για όλες μας αυτή η μέρα είμαι σίγουρη 🙏 🥰

Ποιες άλλες είναι στην αναμονή? @anna_30 κ @Σοφία21 αν θυμάμαι καλά?

@marinaP Με το καλό Μαρίνα μου να κάνετε την αυχενική, όλα να πάνε τέλεια!! Είσαι πραγματικά απίστευτη με μωράκια ένα στην αγκαλιά κ ένα στην κοιλιά κ οργανώνεις κ γάμο, τι αντοχές είναι αυτές μπράβο 😉

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

@evaa__@marinamanoulitsa Μην το βάζετε κάτω κορίτσια μου,πάμε δυνατά για τον επόμενο μήνα, θα έρθει ο καιρός που θα είναι η 1η μέρα της τελευταίας περιόδου για πολλούς μήνες 😊 Θα έρθει για όλες μας αυτή η μέρα είμαι σίγουρη 🙏 🥰

@marinaP Με το καλό Μαρίνα μου να κάνετε την αυχενική, όλα να πάνε τέλεια!! Είσαι πραγματικά απίστευτη με μωράκια ένα στην αγκαλιά κ ένα στην κοιλιά κ οργανώνεις κ γάμο, τι αντοχές είναι αυτές μπράβο 😉

Καλημέρα κορίτσι μ χθες ειχα απο το πρωι πιο εντονους πονους στη κοιλια κ απο χθες το απογευμα εχω ροζ αιμα λιγο στ σκουπισμα και στην σερβιετα δεν εχω ακομη κανονικη ροη εκτος κι αν εχει αλλαξει η περιπδος μου και πλεον θα ειναι ευσι απο πονο τιποτα.. σου εχει συμβει μετα απο μεγαλο κυκλο να ειχες τοσο καθαρο αιμα.; Συνηθως ειχα σκουρο με βλεννα συγνωμη για την αναλυση.. απο τον Δεκεμβριο κι επειτα που ειχα μια ανωμαλια στον κυκλο εχω καθαρο αιμα..

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Αχ εμένα είναι 8 μηνών και 10 κιλά... Δεν θέλω να φανταστώ πόσο θα είναι οταν θα έχω και κοιλιά 🤣 

Έχω και τις ετοιμασίες του γάμου μας π είναι σε δυο μήνες. Τρέχω και με αυτά. Οπότε δεν έχω και χρόνο να σκεφτώ την εγκυμοσύνη, νιώθω τυψεις και για το μωρό στη κοιλιά και για το μωρακι Μ που δεν έχω πολλή όρεξη για παιχνίδι αυτές τις μέρες.

Γενικά όλα καλά 🤣🥴

Με το καλό η αυχαινικη σου 😊 Και με το καλό ο γάμος σας σε 2 μήνες 😊 Ποπο πολλές δουλειές... Εγώ δεν θα την πάλευα 😅 Μπράβο σου 👏

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κάτσε ακόμα ΔΕΝ μου ήρθε...μακάρι να μην έρθει 🙏 

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μ χθες ειχα απο το πρωι πιο εντονους πονους στη κοιλια κ απο χθες το απογευμα εχω ροζ αιμα λιγο στ σκουπισμα και στην σερβιετα δεν εχω ακομη κανονικη ροη εκτος κι αν εχει αλλαξει η περιπδος μου και πλεον θα ειναι ευσι απο πονο τιποτα.. σου εχει συμβει μετα απο μεγαλο κυκλο να ειχες τοσο καθαρο αιμα.; Συνηθως ειχα σκουρο με βλεννα συγνωμη για την αναλυση.. απο τον Δεκεμβριο κι επειτα που ειχα μια ανωμαλια στον κυκλο εχω καθαρο αιμα..

Εγώ συνήθως έχω καθαρό αίμα στην περίοδο...δεν έχω βλέννα 🤔  κοίτα κατά καιρούς αλλάζει η περίοδος....είναι μάλλον και ο κύκλος;;αν δεν κάνουμε ωορρηξία ίσως είναι πιο ελαφριά...γιατί και εγώ τον προ-προηγουμενο μήνα είχα μόλις 3 μέρες αίμα ...και πολύ λίγη ροή αλλά τελικά δεν ήταν κύηση!!!!!αλλά εύχομαι να είσαι έγκυος...κάνε ένα τεστακι ακομα

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! 

Ε η ψυχή μου το ξέρει 🤣 μόλις τελειώσει και ο γάμος είπα στον σύζυγο χρειάζομαι διακοπές! Αν και μετά τον γάμο είναι και τα πρώτα γενέθλια του μικρού μας🎉 θα γεννήσω και δεν θα το καταλάβω 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εγώ συνήθως έχω καθαρό αίμα στην περίοδο...δεν έχω βλέννα 🤔  κοίτα κατά καιρούς αλλάζει η περίοδος....είναι μάλλον και ο κύκλος;;αν δεν κάνουμε ωορρηξία ίσως είναι πιο ελαφριά...γιατί και εγώ τον προ-προηγουμενο μήνα είχα μόλις 3 μέρες αίμα ...και πολύ λίγη ροή αλλά τελικά δεν ήταν κύηση!!!!!αλλά εύχομαι να είσαι έγκυος...κάνε ένα τεστακι ακομα

Αγαπη εχω αποκλεισει εντελως την εγκυμοσυνη περισσοτερο ανησυχω λογω ΣΠΩ..

εχω κλεισει ρβ με τον καινουριο γιατρο μετα το πασχα οποτε ευχομαι επιτελους να βγαλω ακρη και με το θεμα των πολυκυατικων 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου, έχει φορτσάρει ο μικρός για τα καλά ε; Χαχαχα  καλα είμαστε και εμείς!! Σήμερα είδα ότι έσκασε το πρώτο δοντάκι κάτω… σοκ και συγκίνηση🥹.    Η μικρή τα πάει καλά με το φαγητό. Υπάρχουν φορες που τρώει και φορες που δεν θέλει ούτε να το βλέπει😂 Παρ όλα αυτά συνεχίζομε και από τον 7ο λέμε να ξεκινήσουμε πατημένα έτσι ώστε στον 8ο πρώτα ο θεος να εχουμε πετάξει το μπλέντερ.    Η σαλιαρα μπλούζα που λες είναι τέλεια!! Εννοείται να πάρεις με τα 1000! Οι λεκέδες ειδικά από τα φρούτα δεν φεύγουν καθόλου εύκολα!!    Εμεις εχουμε τέτοια σαλιαρα και εχουμε και την κλασική και την σιλικόνη πιυ έχει και την «τσεπούλα» που πέφτουν εκεί τα φαγητά. Της βάζω η την ολόσωμη που πιάνει και μανίκια ή την κλασική και από πάνω την σιλικόνη! Και έτσι αντί για το ρούχο λερώνεται η απλή σαλιαρα που μάλιστα μπροστά έχει σαν αδιάβροχη υφή και μετά ρίχνω νερό και φεύγει επι τόπου!!😅 αυτή με βολεύει πιο πολύ τώρα, γιατί η ολόσωμη στο λαϊκό της είναι λίγο μεγάλη και περνάει το φαΐ..  ωστοσο επειδή και πάλι μπορεί να περάσει κάπως το φαγητό καμία φορα, σκέφτηκα να έχω 2 απλά μπλουζάκια εναλλάξ μόνο για το φαΐ που δεν με νοιαζει αν θα λερωθούν!! 
    • Καλησπέρα Ιωάννα μου!! Τι κάνετε;;; Εμείς καλά είμαστε..ο μικρός έβγαλε και το 4ο δόντι σήμερα και είναι σαν δρακουλινι 🤣 έχει τα δύο κάτω και τα δύο πάνω τα πλαϊνά, όχι τα μπροστινά! Ο ατμομαγειρας μέχρι στιγμής καλά μου πάει, γιατί τα βάζω όλα τα λαχανικά μέσα, τον ρυθμίζω σε χρόνο και κλείνει μόνος του! Από την Τετάρτη ξεκινάω να βάζω και κοτόπουλο στο φαγητό του! Μέχρι στιγμής τα λαχανικά τα πατάω με πιρούνι και με πιο μεγάλα κομμάτια και μια χαρά τα τρώει! Τον δίνω και το κουτάλι και το βάζει στο στόμα του αν και γίνεται χάλια και σκέφτομαι να αγοράσω σαλιαρα μπλούζα, γιατί δε φεύγουν οι λεκέδες από τα ρούχα, ειδικά αν πέσει γλυκοπατάτα. Επίσης άρχισε να κάθεται και μόνος του, σκύβει μπροστά και σηκώνει ξανά το σώμα του! Εσένα πως τα πάει η μικρή σου;;
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Όλα καλά στην αυχενική. Μας είπε φάνηκε το φύλο αλλά είναι νωρίς να μας το πει. Έχω ξανά υπέρηχο στις 14/04 και ελπίζω να αντέξω έως τότε 🤍🤍🤍
    • Γεια σας κοριτσια μου ομορφα, ειστε καλα; @Elenaki12 μην αγχωνεσαι καθολου, το παιδι εχει τρελο λοξυγγα πολλες φορες τη μερα και καποιες φορες τον νιωθω απο κατω ή πισω στο εντερο μου αναλογα με το προς τα που ειναι στραμμενο. Ειναι λιγο cringe αλλα το συνηθησα πια και καμια φορα κραταει κανα 10λεπτο. Κανει ασκησουλες αναπνοης οπως τα λεει η @ΜαρίαΔημήτρης.  Ο λογος που στο ειπε αυτο ο γιατρος ειναι γιατι αποδω και στο εξης το παιδι μπορει να βγει οποτε θελει καθως ειμαστε 36 εβδομαδα πια, δεν θεωρω οτι ειδε κατι ανησυχητικο. Και μενα μου τονισε την πολλη ξεκουραση. @Diwni μου καλα αποτελεσματα στο doppler περιμενουμε ωραια νεακια και απο τη μπεμπα σου. Μαρακι μου σημερα αλλαξε η ωρα ειμαστε ολοι σαν ζομπι και γω με το αγορι μου ξανακοιμηθηκαμε το μεσημερι μαλλον μας επηρεασε. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...